Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberčki 2009* 3. del 27.5.2010 18:39:26
|
|
|
|
mateja8
|
Kakšno zatišje je danes tu gor. Nobene nikjer. Ne vem kje se skrivate pred vročino!? No js pa Vita smo se bol not držale, saj je zunaj čist preveč prpekalo za Vito. Žiga je ves evforičen zarad odhoda v šolo v naravi. Sva vse spakirala in zdaj komaj čaka jutro.
|
|
RE: Septemberčki 2009* 3. del 27.5.2010 18:41:29
|
|
|
|
mateja8
|
Rosca veliko in za tvojo pupo.
|
|
RE: Septemberčki 2009* 3. del 27.5.2010 19:25:06
|
|
|
|
čili
|
ja teli naši ljubčki...Klemen je res ena velika klepetulja in če je njegova mami kaj preveč povedala je on prec dodal a dej,dej ,dej, dej,...al pa ne,ne,ne,ne...tko da je morala prav pazit kaj govori ... Mene je pa čist prevzel...ga kupim če bi bil na prodaj . Rosca tole je pa res zoprna reč. Upam da kmalu najdejo vzrok. Držim pesti in pošiljam za srečo Mateja bravo, to je velik korak,ko gre dete od doma.Super da se veseli. Ponavadi so vrtčevski odhodi (po mojih izkušnjah) super uživancija.
|
|
|
|
RE: Septemberčki 2009* 3. del 27.5.2010 21:17:37
|
|
|
|
Mož*
|
IZVIRNO SPOROČILO: čili ja teli naši ljubčki...Klemen je res ena velika klepetulja in če je njegova mami kaj preveč povedala je on prec dodal a dej,dej ,dej, dej,...al pa ne,ne,ne,ne...tko da je morala prav pazit kaj govori ... Mene je pa čist prevzel...ga kupim če bi bil na prodaj . Rosca tole je pa res zoprna reč. Upam da kmalu najdejo vzrok. Držim pesti in pošiljam za srečo Mateja bravo, to je velik korak,ko gre dete od doma.Super da se veseli. Ponavadi so vrtčevski odhodi (po mojih izkušnjah) super uživancija. Res je, se jim je dogajalo. Aljaž je šel prvič na kostanjčkovo jesenovanje malce pred tretjim letom, pogumne vzgojiteljice, ampak so se imeli menda super Mariša in Aljaž se še danes spominjata Kekčeve dežele z vrtcev, pa smučanja v Planici, pomladanskih uživancij na kmetiji. Skratka, mi smo imeli super izkušnje, tako z vrtcem, kot z letovanji z vrtcem.
|
|
RE: Septemberčki 2009* 3. del 28.5.2010 9:38:02
|
|
|
|
mateja8
|
Jutro.... Žiga smo oddali na avtobus. Je šel prav z veseljem in ga je bilo veselje videti, kako uživa. Upam, da se bo lepo imel in da bo šel tam na WC na veliko potrebo, ker on gre za zdaj samo doma. Upam, da se bo opogumil in šel, da ne bo imel kakih težav. Zdaj bomo do nedelje popoldne sami z Vito in bo imela izključno ona vso našo pozornost. To se ji bo godilo. Ve ste se mal umaknile s foruma. Vas je vreme zvabilo ven? Saj prav. Me smo tudi veliko zunaj. Samo spimo pa notri in takrat imam js čas za RR.
|
|
RE: Septemberčki 2009* 3. del 28.5.2010 9:49:33
|
|
|
|
Mož*
|
Živio! Tamali nas še malo bolj okupirajo, ker jih je treba od vsepovsod odstranjevat. Danes je Klemen že spraznil en predal iz posteljice, (je stal na prstih in plenil), ki g prejšnji teden tudi slučajno še ni dosegel. Tako da Seveda je to počel med tem, ko sem se tuširala... Sicer pa - tudi vreme vabi. Moram pa reči, da je z malim trenutno daleč najlažje doma, ker lahko stalno raziskuje, vstaja, pleza, vleče, ...; v vozičku pa zelo zelo hitro začne tečnarit in ga potem moram nosit, voziček pa porivat.
|
|
RE: Septemberčki 2009* 3. del 28.5.2010 10:06:31
|
|
|
|
yenny
|
Neuradno nismo dobili vrtca,samo 31 v čakalni vrsti! A katera ve za kakšno privat varstvo v Ljubljani,po možnosti Bežigrad. Ne vem no,se mi je kar zdelo da bomo zviseli,samo,ko si pa direktno soočen s tem pa ni isto.
|
|
|
|
RE: Septemberčki 2009* 3. del 28.5.2010 10:07:26
|
|
|
|
mateja8
|
Mi še nismo v fazi vstajanja, plazenja in podobnega. Smo pa v fazi "mami je zakon" in je jok pri vseh drugih. Razen pri Žigu. On je tudi zakon. Zadnjič je oči Vito pazil, ker sem bla js zunaj in sem morala it not gledat, zakaj tamala tako joka. Pa jo je nosil, ji rožice kazal, se pogovarjal, pel in ne vem kaj vse ni počel. Tamala pa jokat. Sam ko me je vidla je bil smeh na obrazku. Če jo tašči pustim, jo ona ves čas zabava, nosi, z vozičkom vozi, igra se z njo pa tamala skos nerga in tečka. Ko pa js pridem lahko pa tut pol ure skup v stajci sedi in se igra. Zdej je čist mamina maza. Znakov plazenja in vstajanja pri Viti ni videt. Sedi lepo in se igra, se tut lepo naprej nagne in nasloni na roke potem se pa zvrne na trebušček noge pa v luft in brca. Tudi Žiga s ni plazil, tako da dvomim da se bo ona. Občudujem pa vse vaše nadobudneže, ki že vse živo počnejo in dosežejo. Tut js si želim takšnega otročka.
|
|
RE: Septemberčki 2009* 3. del 28.5.2010 10:22:10
|
|
|
|
lean
|
Hi ja, res je časa kar primanjkuje. Se skoz nekje potepave, če ne drugje sve na domačem dvorišču. Drugače tud Neva spi znotraj, samo kaj ko to ni pogosto, da bi ona bla zaspana. No ja danes je izven serijsko, spi že eno uro, samo s tem, da je čebljala že ob pol sedmih. Se je pa pri nas že začelo oblačiti, tako da bove lahko popoldan spet šle na eno kavico. Zaenkrat je še zelo rada v vozičku, je šele na začetku raziskovanja. Se je danes le odločila, da zapusti svoj igralni kotiček v dnevni in pogleda kako zgledajo še ostale sobe s tal. Je ful smešna, saj s hojico jih je že vidla, a s te perspektive še ne.
|
RE: Septemberčki 2009* 3. del 28.5.2010 10:27:57
|
|
|
|
lean
|
IZVIRNO SPOROČILO: yenny Neuradno nismo dobili vrtca,samo 31 v čakalni vrsti! A katera ve za kakšno privat varstvo v Ljubljani,po možnosti Bežigrad. Ne vem no,se mi je kar zdelo da bomo zviseli,samo,ko si pa direktno soočen s tem pa ni isto. sra , ne mi govort, me je kar strah, kdaj bo prišla ta kuverta. Sem prejšnič še slišala, da imajo še tisti prednost, ki so stari že eni leto, mi pa bomo šli v vrtec z 11 mesci (zadnji teden v avgustu je že uvajanje).
|
RE: Septemberčki 2009* 3. del 28.5.2010 10:32:45
|
|
|
|
lean
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateja8 Mi še nismo v fazi vstajanja, plazenja in podobnega. Smo pa v fazi "mami je zakon" in je jok pri vseh drugih. Razen pri Žigu. On je tudi zakon. Zadnjič je oči Vito pazil, ker sem bla js zunaj in sem morala it not gledat, zakaj tamala tako joka. Pa jo je nosil, ji rožice kazal, se pogovarjal, pel in ne vem kaj vse ni počel. Tamala pa jokat. Sam ko me je vidla je bil smeh na obrazku. Če jo tašči pustim, jo ona ves čas zabava, nosi, z vozičkom vozi, igra se z njo pa tamala skos nerga in tečka. Ko pa js pridem lahko pa tut pol ure skup v stajci sedi in se igra. Zdej je čist mamina maza. Znakov plazenja in vstajanja pri Viti ni videt. Sedi lepo in se igra, se tut lepo naprej nagne in nasloni na roke potem se pa zvrne na trebušček noge pa v luft in brca. Tudi Žiga s ni plazil, tako da dvomim da se bo ona. Občudujem pa vse vaše nadobudneže, ki že vse živo počnejo in dosežejo. Tut js si želim takšnega otročka. za spodbudo, taka je bla še Neva prejšnji teden, se je kar jokala, ker ji ni ratalo, je tolk brcala z nogami in tolkla z rokami, da se mi je kar smilila. Ta teden je čisto drugače, enkrat vstala v posteljici, začela kazat pa pa, čeprav sem ji kazala že en mesec, pa danes je začela raziskovat. Boš vidla, kako se to lahko hitro spremeni.
|
RE: Septemberčki 2009* 3. del 28.5.2010 10:39:10
|
|
|
|
lean
|
aja, pa glede faze " mama je zakon", jaz bi si jo kar želela, mi tašča vsakokrat poskuša dokazovat, da jo ima Neva rajši njo kot mene, ko jo vidi , adijo pamet!
|
RE: Septemberčki 2009* 3. del 28.5.2010 10:43:48
|
|
|
|
čili
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateja8 Občudujem pa vse vaše nadobudneže, ki že vse živo počnejo in dosežejo. Tut js si želim takšnega otročka. A občuduješ tudi kaj nas mame... hehe, ko moramo tudi bit skoz v pogonu. Ti kar lepo čičej pa čakej, še mal pa se boš podila za svojo pridno pupo.
|
|
|
|
RE: Septemberčki 2009* 3. del 28.5.2010 10:48:04
|
|
|
|
baby blue
|
Dobro jutro dober dan Lana se je zbudila ob 5ih sem ji dala mleko pa ni pomagalo tako da sem jo prebeksljala k nama potem je pa po 10 minutnem čebljanju zakomirala... No zbudili smo se pa potem ob 7 ko je šel moj v službo... Zdej sva pri mojih ker jst v službi pišem zapisnike Lana je pa zunaj na sončku kar ga je še ker se nekaj oblači... Se pa že zna usest iz trebuha na rit Pa na noge se tud že zna postavit ob opori seveda Ah sej sem ponosna sam kam se jim tako mudi... Vse hočejo že doseči in znati ti naši škratki mali Vrtec... Dobro da mi še ni treba skrbeti a bo sprejeta ali ne... K sreči imam varstvo doma tako da bo vrtec na sporedu čez kaki dve leti ali pa tri... Bomo videli
Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet. Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm 1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm
|
|
|
|
RE: Septemberčki 2009* 3. del 28.5.2010 10:52:21
|
|
|
|
Mož*
|
IZVIRNO SPOROČILO: čili IZVIRNO SPOROČILO: mateja8 Občudujem pa vse vaše nadobudneže, ki že vse živo počnejo in dosežejo. Tut js si želim takšnega otročka. A občuduješ tudi kaj nas mame... hehe, ko moramo tudi bit skoz v pogonu. Ti kar lepo čičej pa čakej, še mal pa se boš podila za svojo pridno pupo. Veš, ona ne ve, da sta vidva včeraj v SN končala kar na tleh , oz. pod mizo, oz.-a ja, za ta MALO MIZICO... Mateja, tile štosi se zgodijo "čez noč".
|
|
RE: Septemberčki 2009* 3. del 28.5.2010 10:53:08
|
|
|
|
lean
|
IZVIRNO SPOROČILO: čili IZVIRNO SPOROČILO: mateja8 Občudujem pa vse vaše nadobudneže, ki že vse živo počnejo in dosežejo. Tut js si želim takšnega otročka. A občuduješ tudi kaj nas mame... hehe, ko moramo tudi bit skoz v pogonu. Ti kar lepo čičej pa čakej, še mal pa se boš podila za svojo pridno pupo. ha ha, dobro si to povedala
|
RE: Septemberčki 2009* 3. del 28.5.2010 12:36:18
|
|
|
|
mateja8
|
IZVIRNO SPOROČILO: čili IZVIRNO SPOROČILO: mateja8 Občudujem pa vse vaše nadobudneže, ki že vse živo počnejo in dosežejo. Tut js si želim takšnega otročka. A občuduješ tudi kaj nas mame... hehe, ko moramo tudi bit skoz v pogonu. Ti kar lepo čičej pa čakej, še mal pa se boš podila za svojo pridno pupo. Veš da vas občudujem. Vse skupaj, ampak malčke še posebaj, ko so tako radovedni, da ne morejo bit tut sekundo ne pri miru. Sej js čičam pa čakam in Vite ne forsiram. Komaj pa čakam dan, ko bo pokazala mal več zanimanja za svet.
|
|
RE: Septemberčki 2009* 3. del 28.5.2010 16:21:38
|
|
|
|
Tiara123
|
IZVIRNO SPOROČILO: yenny Neuradno nismo dobili vrtca,samo 31 v čakalni vrsti! A katera ve za kakšno privat varstvo v Ljubljani,po možnosti Bežigrad. Ne vem no,se mi je kar zdelo da bomo zviseli,samo,ko si pa direktno soočen s tem pa ni isto. Mi tudi nismo dobili vrtca v Bežigradu... Poglej tukaj: http://www.varstvo-otrok.net/ http://www.varstvootrok.com/ jaz še iščem, nekako pa še vedno upam, da se do konec septembra stvari skristalizirajo in bo Jankovič poskrbel, da naredijo še dodatne skupine....
|
|
|
|
RE: Septemberčki 2009* 3. del 29.5.2010 8:20:42
|
|
|
|
sasek79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mož* IZVIRNO SPOROČILO: čili IZVIRNO SPOROČILO: mateja8 Občudujem pa vse vaše nadobudneže, ki že vse živo počnejo in dosežejo. Tut js si želim takšnega otročka. A občuduješ tudi kaj nas mame... hehe, ko moramo tudi bit skoz v pogonu. Ti kar lepo čičej pa čakej, še mal pa se boš podila za svojo pridno pupo. Veš, ona ne ve, da sta vidva včeraj v SN končala kar na tleh , oz. pod mizo, oz.-a ja, za ta MALO MIZICO... Mateja, tile štosi se zgodijo "čez noč". Uf, čez kakšen mesec se boš smejala svoji izjavi. Vita bo prav kmalu odkrila, kako je fajn stikat in kable vlečt, rože trgat, prtstke v vtičnico tiščat, po ostrem pohištvu plezat, s postelje ali kavča na glavo dol rint,... Mamica se bo pa samo za glavo držala in ne bo vedela ali je vesela tega napredka ali ne. Kolegi imajo sinčka že drugič v enem tednu v bolnici na opazovanju, ker je na glavo s postelje padel. Bošček mali. Tako, da ti kar še uživaj in vedi, da na koncu bodo vsi hodili, letali, govorili,... Enim se pač malo bolj mudi kot drugim.
|
|
|
|
RE: Septemberčki 2009* 3. del 29.5.2010 8:22:54
|
|
|
|
sasek79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tiara123 IZVIRNO SPOROČILO: yenny Neuradno nismo dobili vrtca,samo 31 v čakalni vrsti! A katera ve za kakšno privat varstvo v Ljubljani,po možnosti Bežigrad. Ne vem no,se mi je kar zdelo da bomo zviseli,samo,ko si pa direktno soočen s tem pa ni isto. Mi tudi nismo dobili vrtca v Bežigradu... Poglej tukaj: http://www.varstvo-otrok.net/ http://www.varstvootrok.com/ jaz še iščem, nekako pa še vedno upam, da se do konec septembra stvari skristalizirajo in bo Jankovič poskrbel, da naredijo še dodatne skupine.... Pri nas še nimamo odgovora. Menda bomo pa vsi dobili. Smo na periferiji in ni takšne gneče kot po mestih. Vsaj ena prednost.
|
|
|
|
RE: Septemberčki 2009* 3. del 29.5.2010 8:56:00
|
|
|
|
mateja8
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasek79 IZVIRNO SPOROČILO: Tiara123 IZVIRNO SPOROČILO: yenny Neuradno nismo dobili vrtca,samo 31 v čakalni vrsti! A katera ve za kakšno privat varstvo v Ljubljani,po možnosti Bežigrad. Ne vem no,se mi je kar zdelo da bomo zviseli,samo,ko si pa direktno soočen s tem pa ni isto. Mi tudi nismo dobili vrtca v Bežigradu... Poglej tukaj: http://www.varstvo-otrok.net/ http://www.varstvootrok.com/ jaz še iščem, nekako pa še vedno upam, da se do konec septembra stvari skristalizirajo in bo Jankovič poskrbel, da naredijo še dodatne skupine.... Pri nas še nimamo odgovora. Menda bomo pa vsi dobili. Smo na periferiji in ni takšne gneče kot po mestih. Vsaj ena prednost. Kolk sem vesela, da mi ni treba vrtca iskat. Bo Vita do četrtga leta doma. Ko bo stara 4 bo šla v vrtec - tako kot Žiga.
|
|
RE: Septemberčki 2009* 3. del 29.5.2010 9:08:50
|
|
|
|
Mož*
|
Dober dan! Naš je šel spat šele ob 1.00 (mami žurala, sin jo je pa počakal), med 5.00 in 6.00 sva se pogajala za vstajanje, ob 6.00 je dokončno zmagal. Sedaj ves vesel lazi okoli, čeblja, pravkar me je z enim zobom skoraj do krvi ugriznil v nogo skozi hlačnico Znova moram pohvalit e-trgovino Baby centra: naročila včeraj popoldne, danes ob 9.00 je pošrat že dostavil: plenice (posebna spletna akcija Pampers), kašice, kasete za povijačka, skratka rešil me je prenašanja....
|
|
RE: Septemberčki 2009* 3. del 29.5.2010 9:35:09
|
|
|
|
mateja8
|
Te spletne trgovine Baby Centra pa še nisem probala. Moram enkrat probat. Sem se že kar nekaj posluževala drugih spletnih trgovin, pa sem bla zmer zadovoljna. Vita je šla zdaj spat. Danes se je zbudila ob 6ih in sem jo še kar v postelci pustila. 6.45 se je pa verjetno iz protesta pokakala in sem jo morala dvigent, da sem jo previla. Pol smo šle pa ven. En obhod okol hiše, pa kure moramo it pogledat, pa mucita pogledat pa še kaj. Pol pa v voziček in je v vozičku takoj zaspala. Sem jo prestavila v postelco in je blo čez 10 min spanja zadost.
|
|
RE: Septemberčki 2009* 3. del 29.5.2010 12:25:52
|
|
|
|
čili
|
Dans smo pa rekorde potovkli... Smo vstal 5.30 ....smo bili budni 6 ur ...zaspal pri očiju v naročju ,ko mu je face pokal in je mislil ,da ne spi oz. da ne bo zaspal. Se prav bran it spat. Še dobro da gremo na piknik ga bodo mal razvajal....
|
|
|
|
RE: Septemberčki 2009* 3. del 29.5.2010 13:32:42
|
|
|
|
čili
|
Na ,zdaj pa že dve uri žaga in mi zamujamo na piknik . Kar naj mukipuki lubipubi,da se naspi ,je potem tak sonček. Čevapi bodo počakali konji pa upam tudi,ker Žan je že čisto nestrpen.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?