Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 12:34:00
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Kaj vse ste na dopustih....smrk smrk , samo jaz delam..... ja vidimo, kako ti delaš... Zihr v kakšnem lokalu, ki ima wireless sediš v senci, piješ heinekena in nam zbujaš slabo vest, da delaš ne, ne sem v pisarni (počasi pičim domov - viška ur za izvoz v Grčijo ).......samo dans sem zjutraj vzela dober tempo, pa se mi zdaj lepo obrestuje.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 12:34:59
|
|
|
|
mismis
|
Žižek, uf drug teden je še daleč, upam da bo do takrat vse ok. A te še tišči? Loremi, ni ni Baričevičev, saj veš da so jih poslali v pasja nebesa, je mismisov medvedek
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 12:35:09
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarči, Loremi a sta žeee? Mene tud tiši, da ne bom v vrsti čakala
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 12:35:28
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: loremi IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarči, Loremi a sta žeee? Mene tud tiši, da ne bom v vrsti čakala že že, sam zdej je pa wc papirja zmanjkal uf tele javni wc-ji
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 12:36:42
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Kaj vse ste na dopustih....smrk smrk , samo jaz delam..... ja vidimo, kako ti delaš... Zihr v kakšnem lokalu, ki ima wireless sediš v senci, piješ heinekena in nam zbujaš slabo vest, da delaš
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 12:37:56
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Kaj vse ste na dopustih....smrk smrk , samo jaz delam..... ja vidimo, kako ti delaš... Zihr v kakšnem lokalu, ki ima wireless sediš v senci, piješ heinekena in nam zbujaš slabo vest, da delaš kje je zelena flaška? Pa špegli, pa en dober natakar zraven....
< Sporočilo je popravil zarja1 -- 28.5.2010 12:38:20 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 12:39:00
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: loremi IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarči, Loremi a sta žeee? Mene tud tiši, da ne bom v vrsti čakala že že, sam zdej je pa wc papirja zmanjkal uf tele javni wc-ji Ni blema
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 12:39:10
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Kaj vse ste na dopustih....smrk smrk , samo jaz delam..... ja vidimo, kako ti delaš... Zihr v kakšnem lokalu, ki ima wireless sediš v senci, piješ heinekena in nam zbujaš slabo vest, da delaš kje je zelena flaška? pri meni na mizi... a jo vidiš?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 12:40:04
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Ni blema uf tale je pa prav huda , a si predstavljaš tkole imeti doma v kopalnici. Pa potem, ko zmanjka ta spodnjih vrst, ko moraš z usrano ritjo vstati, da dosežeš ta najvišjo vrsto
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 12:40:53
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: loremi IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarči, Loremi a sta žeee? Mene tud tiši, da ne bom v vrsti čakala že že, sam zdej je pa wc papirja zmanjkal uf tele javni wc-ji bljek čimmanjkrat na javnem wc-ju, temboljš ... a mam jst lepo službenga, thanksgod, da ni treba kam na javnega IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: loremi IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarči, Loremi a sta žeee? Mene tud tiši, da ne bom v vrsti čakala že že, sam zdej je pa wc papirja zmanjkal uf tele javni wc-ji Ni blema kako sem lahko sploh pozabla, da ima gigi vedno rešitev!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 12:41:34
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Pa potem, ko zmanjka ta spodnjih vrst, ko moraš z usrano ritjo vstati, da dosežeš ta najvišjo vrsto a me hočte še enkrat na wc poslat a
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 12:42:19
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: loremi IZVIRNO SPOROČILO: mismis Pa potem, ko zmanjka ta spodnjih vrst, ko moraš z usrano ritjo vstati, da dosežeš ta najvišjo vrsto a me hočte še enkrat na wc poslat a seveda, da te bodo sodelavke sumljivo gledale, kaj ti tolk hodiš na wc
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 12:43:02
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Ni blema uf tale je pa prav huda , a si predstavljaš tkole imeti doma v kopalnici. Pa potem, ko zmanjka ta spodnjih vrst, ko moraš z usrano ritjo vstati, da dosežeš ta najvišjo vrsto Te kar vidim
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 12:44:16
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 kje je zelena flaška? pri meni na mizi... a jo vidiš? a brez dvoma pri mismis vedno na zalogi IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: loremi IZVIRNO SPOROČILO: mismis Pa potem, ko zmanjka ta spodnjih vrst, ko moraš z usrano ritjo vstati, da dosežeš ta najvišjo vrsto a me hočte še enkrat na wc poslat a seveda, da te bodo sodelavke sumljivo gledale, kaj ti tolk hodiš na wc a že tko mi šefinja ob njenih živčnih dnevih reče ... da jst grem pa velikrat na WC (pač, moja dihtunga tam nekje not ne drži dobr in hodm po kaplcah lulat) ... kako nej pa zdej povem, da dans pa ne hodim po lastni "krivdi"
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 12:44:17
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis z usrano ritjo vstati, da dosežeš ta najvišjo vrsto
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 12:49:23
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: loremi a že tko mi šefinja ob njenih živčnih dnevih reče ... da jst grem pa velikrat na WC (pač, moja dihtunga tam nekje not ne drži dobr in hodm po kaplcah lulat) ... kako nej pa zdej povem, da dans pa ne hodim po lastni "krivdi" ma tale tvoja šefinja je pravi zmaj, mislim da rabi eno orenk dozo , potem se ji bo tako smejalo, da ji bo čisto vseeno, če si cel dan zaprta v wc in skušaš doseči za zgornjo vrsto
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 12:50:14
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Ni blema uf tale je pa prav huda , a si predstavljaš tkole imeti doma v kopalnici. Pa potem, ko zmanjka ta spodnjih vrst, ko moraš z usrano ritjo vstati, da dosežeš ta najvišjo vrsto Te kar vidim ali si pa predstavljaj, da si tako majhen, da je sploh ne dosežeš, potem moraš pa splezati na WC školjko in joj, bog ne daj, da ti zdrsne
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 12:51:18
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: loremi a že tko mi šefinja ob njenih živčnih dnevih reče ... da jst grem pa velikrat na WC (pač, moja dihtunga tam nekje not ne drži dobr in hodm po kaplcah lulat) ... kako nej pa zdej povem, da dans pa ne hodim po lastni "krivdi" ma tale tvoja šefinja je pravi zmaj, mislim da rabi eno orenk dozo , potem se ji bo tako smejalo, da ji bo čisto vseeno, če si cel dan zaprta v wc in skušaš doseči za zgornjo vrsto Ja najbolj enga petelinjega, bočni priklop na suh , da ga bo fejst čutla
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 12:54:46
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis ali si pa predstavljaj, da si tako majhen, da je sploh ne dosežeš, potem moraš pa splezati na WC školjko in joj, bog ne daj, da ti zdrsne No nekaj podobnega se meni občasno dogaja, ko moj tako čudno vodo potegne sred noči, da se kotliček zašteka in gre lepo nazaj spat. Jaz pa vsa krmežljava plezam na školjko, da sprostim haklc . Sam molim, da mi ne zdrsne i da se ne složim sa pločicama
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 12:56:45
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis ali si pa predstavljaj, da si tako majhen, da je sploh ne dosežeš, potem moraš pa splezati na WC školjko in joj, bog ne daj, da ti zdrsne No nekaj podobnega se meni občasno dogaja, ko moj tako čudno vodo potegne sred noči, da se kotliček zašteka in gre lepo nazaj spat. Jaz pa vsa krmežljava plezam na školjko, da sprostim haklc . Sam molim, da mi ne zdrsne i da se ne složim sa pločicama ja no, vsaj usrane riti nimaš
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 12:58:45
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis ali si pa predstavljaj, da si tako majhen, da je sploh ne dosežeš, potem moraš pa splezati na WC školjko in joj, bog ne daj, da ti zdrsne No nekaj podobnega se meni občasno dogaja, ko moj tako čudno vodo potegne sred noči, da se kotliček zašteka in gre lepo nazaj spat. Jaz pa vsa krmežljava plezam na školjko, da sprostim haklc . Sam molim, da mi ne zdrsne i da se ne složim sa pločicama ja no, vsaj usrane riti nimaš No, to je pa tudi res
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 12:59:36
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: loremi a že tko mi šefinja ob njenih živčnih dnevih reče ... da jst grem pa velikrat na WC (pač, moja dihtunga tam nekje not ne drži dobr in hodm po kaplcah lulat) ... kako nej pa zdej povem, da dans pa ne hodim po lastni "krivdi" ma tale tvoja šefinja je pravi zmaj, mislim da rabi eno orenk dozo , potem se ji bo tako smejalo, da ji bo čisto vseeno, če si cel dan zaprta v wc in skušaš doseči za zgornjo vrsto Ja najbolj enga petelinjega, bočni priklop na suh , da ga bo fejst čutla IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis ali si pa predstavljaj, da si tako majhen, da je sploh ne dosežeš, potem moraš pa splezati na WC školjko in joj, bog ne daj, da ti zdrsne No nekaj podobnega se meni občasno dogaja, ko moj tako čudno vodo potegne sred noči, da se kotliček zašteka in gre lepo nazaj spat. Jaz pa vsa krmežljava plezam na školjko, da sprostim haklc . Sam molim, da mi ne zdrsne i da se ne složim sa pločicama ja no, vsaj usrane riti nimaš no je vsej tolkuvideven, da prej vodo potegne
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 13:01:32
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: loremi IZVIRNO SPOROČILO: mismis Pa potem, ko zmanjka ta spodnjih vrst, ko moraš z usrano ritjo vstati, da dosežeš ta najvišjo vrsto a me hočte še enkrat na wc poslat a jah, če si vlekla papir iz zgornje vrste, potem pejdi še enkrat in se dobr obriši
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 13:02:46
|
|
|
|
zarja1
|
Gigi kak misliš to...na suho z boka?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 13:03:00
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: loremi no je vsej tolkuvideven, da prej vodo potegne Ma res mi ni jasno . Čez dan se mu to ne dogaja. Ponoč al pa zjutri pa dostkrat tolk čudn cukne, da se zašteka. A je težka roka kaj povezana s šotorom al kaj?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 10 mitov o zanositviVsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......