Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 12:11:04
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis samo rečem:" kuži, grizi, kolji..." pa je akcija. jaz se bom polulala....... prebrala sem KUŽI, GRIZLI......
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 12:11:05
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Loremi saj veš kako to gre...če ne gre zgrda, pa zlepa . Horror look jih ni prestrašil Hmmmmm, da bi se Matta bala? Pomoje bolj on mene.......
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 12:11:16
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis Jaz pa pravim:" kdo se volka še boji, saj ga ni, saj ga ni..." ti si meni zakoooon če ga pa res ni, ga je kužon pregnal, zdaj pa spi tukaj zraven mene na ploščicah in se hladi nič ne kapiram...kje kdo spi in koga ni? Mi o vuku, vuk o nama ja, neprijatelj vreba
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 12:12:13
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis daj reč unmu, ki ti na kablu stoji, naj že končno stopi dol moj kabl......
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 12:12:53
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Loremi saj veš kako to gre...če ne gre zgrda, pa zlepa . Horror look jih ni prestrašil Hmmmmm, da bi se Matta bala? Pomoje bolj on mene....... jej hip hip huraaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 12:12:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Babe, pejte delat!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 12:14:19
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi Babe, pejte delat!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 12:14:20
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi Babe, pejte delat!! če pa delam.......A meni res nihče več nič ne verjame.....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 12:14:25
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi Babe, pejte delat!! kaj nas pa zdaj ti stran podiš?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 12:14:31
|
|
|
|
Little Star
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi Babe, pejte delat!! Ja sam res.. kakšne službe mate to, da lahko tolk čvekate. Jaz še na kavo nimam časa it.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 12:14:59
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi Babe, pejte delat!! , jaz moram it lulat..... ne morem več......proklete babe
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 12:15:43
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Little Star IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi Babe, pejte delat!! Ja sam res.. kakšne službe mate to, da lahko tolk čvekate. Jaz še na kavo nimam časa it. spletne......
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 12:16:04
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Little Star IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi Babe, pejte delat!! Ja sam res.. kakšne službe mate to, da lahko tolk čvekate. Jaz še na kavo nimam časa it. jaz sem danes doma, se kao učim
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 12:19:26
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Little Star IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi Babe, pejte delat!! Ja sam res.. kakšne službe mate to, da lahko tolk čvekate. Jaz še na kavo nimam časa it. jaz sem danes doma, se kao učim Jaz mam tud dopust .
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 12:20:20
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Little Star IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi Babe, pejte delat!! Ja sam res.. kakšne službe mate to, da lahko tolk čvekate. Jaz še na kavo nimam časa it. jaz sem danes doma, se kao učim Jaz mam tud dopust . a res, prilet na coffee, tea, not me
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 12:21:47
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis samo rečem:" kuži, grizi, kolji ..." pa je akcija punce da ne bo mismis tega kužona prpelala s sabo ko boste mele novo srečanje ... kaj če ji ponesreč al pa mal nalašč uide kak tak ukaz, kaj? IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi Babe, pejte delat!! sej delam ... sam dans ni gužve, čak da bomo spet prvega, bo pa RR čist na stranskem tiru in bo šla tale zabava spet vsa mimo sej vem, takrat bo pa Little Star rekla ... aha, evo, babnc nikjer, delajo in za žemlo in brikete služjo, ne pa sam zabušavat IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi Babe, pejte delat!! lulam, dejte v slow moušn, da vsej do wc-ja varno prnesem
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 12:22:39
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis a res, prilet na coffee, tea, not me No go.. tnx tea. Mam opravke v mestu čez kakšno uro
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 12:28:46
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis a res, prilet na coffee, tea, not me No go.. tnx tea. Mam opravke v mestu čez kakšno uro a si zrihtala avtota?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 12:29:57
|
|
|
|
mismis
|
Loremi, potem pa še dobro, da je do prvega še nekaj dni, pa lahko malo zabušavaš z nami. Moj kuži je pa na srečanjih čisto priden, res da je zadnjič eni roko odtrgal, ampak drgač je pa čisto priden, prisežem
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 12:31:16
|
|
|
|
zarja1
|
Kaj vse ste na dopustih....smrk smrk , samo jaz delam.....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 12:32:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi Babe, pejte delat!! Js tud ne.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 12:32:20
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Kaj vse ste na dopustih....smrk smrk , samo jaz delam..... ja vidimo, kako ti delaš... Zihr v kakšnem lokalu, ki ima wireless sediš v senci, piješ heinekena in nam zbujaš slabo vest, da delaš
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 12:32:25
|
|
|
|
gigi1
|
Zarči, Loremi a sta žeee? Mene tud tiši, da ne bom v vrsti čakala Miša nope. Šele drug teden
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 12:33:16
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Moj kuži je pa na srečanjih čisto priden, res da je zadnjič eni roko odtrgal, ampak drgač je pa čisto priden, prisežem da nimaš tole ti kakega baričevičevega psa, a punce naslednjič se oblečte v potapljaško obleko pa Kresalčico s sabo, da bo red delala
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 12:33:50
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarči, Loremi a sta žeee? Mene tud tiši, da ne bom v vrsti čakala že že, sam zdej je pa wc papirja zmanjkal
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......