Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 11:54:09
|
|
|
|
zarja1
|
Obe imata prav.....piše 28/5 in 31/5..... Bebiii
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 11:55:47
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Obe imata prav.....piše 28/5 in 31/5..... Bebiii si šla špegat, a ne
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 11:56:18
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Jaz? yes, you Ne, ne, ne, ne, ne, ne ja pa ne
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 11:57:09
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis Žiži, je pa partibrejker Jaz? yes, you
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 11:57:34
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Obe imata prav.....piše 28/5 in 31/5..... Bebiii Vidiš zdej kdo nima pojma?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 11:57:49
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Obe imata prav.....piše 28/5 in 31/5..... Bebiii si šla špegat, a ne ne špegat.....brat
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 11:58:33
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Obe imata prav.....piše 28/5 in 31/5..... Bebiii Vidiš zdej kdo nima pojma? yes, you again
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 11:58:35
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Jaz? yes, you Ne, ne, ne, ne, ne, ne ja pa ne eh, znam te puško, kad si pištolj bila
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 11:59:24
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Ne, ne, ne, ne, ne, ne ja pa ne kaj si ta nohtke grize al ustno harmoniko špila?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 12:03:56
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Ne, ne, ne, ne, ne, ne ja pa ne kaj si ta nohtke grize al ustno harmoniko špila? mislim, da ima bolj un horror look, a veš kao ona: "Boj se ti mene, boj"... Jaz pa pravim:" kdo se volka še boji, saj ga ni, saj ga ni..."
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 12:04:09
|
|
|
|
gigi1
|
Packe, kaj sta se zdej name spravle Evo vam, pa se spravte na svoje:
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 12:04:29
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Ne, ne, ne, ne, ne, ne ja pa ne kaj si ta nohtke grize al ustno harmoniko špila? evo spet je taprava zasedba skup na RR
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 12:05:14
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Jaz pa pravim:" kdo se volka še boji, saj ga ni, saj ga ni..." ti si meni zakoooon
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 12:05:16
|
|
|
|
loremi
|
gigi packa, zdej se pa slinm tle pred tipkovnico
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 12:05:44
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Packe, kaj sta se zdej name spravle Evo vam, pa se spravte na svoje: z veseljem, ampak žal je malo daleč, pa ravno zdaj je moral odpotovati, ko sem jaz konec z , uf kako bi se igrala ( )
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 12:06:24
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: loremi IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Ne, ne, ne, ne, ne, ne ja pa ne kaj si ta nohtke grize al ustno harmoniko špila? evo spet je taprava zasedba skup na RR a ne, namesto da bi se delalo in učilo (to velja zame) kurzamo tuki gor in pišemo neumnosti
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 12:06:45
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis uf kako bi se igrala ( )
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 12:07:03
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis Jaz pa pravim:" kdo se volka še boji, saj ga ni, saj ga ni..." ti si meni zakoooon če ga pa res ni, ga je kužon pregnal, zdaj pa spi tukaj zraven mene na ploščicah in se hladi
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 12:07:23
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: loremi IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Ne, ne, ne, ne, ne, ne ja pa ne kaj si ta nohtke grize al ustno harmoniko špila? evo spet je taprava zasedba skup na RR a ne, namesto da bi se delalo in učilo (to velja zame) kurzamo tuki gor in pišemo neumnosti jaz delam......
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 12:07:45
|
|
|
|
gigi1
|
Loremi saj veš kako to gre...če ne gre zgrda, pa zlepa . Horror look jih ni prestrašil
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 12:08:19
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis Jaz pa pravim:" kdo se volka še boji, saj ga ni, saj ga ni..." ti si meni zakoooon če ga pa res ni, ga je kužon pregnal, zdaj pa spi tukaj zraven mene na ploščicah in se hladi nič ne kapiram...kje kdo spi in koga ni?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 12:09:30
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Loremi saj veš kako to gre...če ne gre zgrda, pa zlepa . Horror look jih ni prestrašil Hmmmmm, da bi se Matta bala? Pomoje bolj on mene.......
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 12:09:33
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Loremi saj veš kako to gre...če ne gre zgrda, pa zlepa . Horror look jih ni prestrašil le kako bi me, če imam pa tako kosmato zaščito zraven sebe samo rečem:" kuži, grizi, kolji..." pa je akcija. se naš kužon prec uleže na ploščice , evo akcije
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 12:09:52
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis Jaz pa pravim:" kdo se volka še boji, saj ga ni, saj ga ni..." ti si meni zakoooon če ga pa res ni, ga je kužon pregnal, zdaj pa spi tukaj zraven mene na ploščicah in se hladi nič ne kapiram...kje kdo spi in koga ni? Mi o vuku, vuk o nama
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 12:10:25
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis Jaz pa pravim:" kdo se volka še boji, saj ga ni, saj ga ni..." ti si meni zakoooon če ga pa res ni, ga je kužon pregnal, zdaj pa spi tukaj zraven mene na ploščicah in se hladi nič ne kapiram...kje kdo spi in koga ni? volka ni, ga ja kužon prestrašil, zdaj pa kužon spi... daj reč unmu, ki ti na kablu stoji, naj že končno stopi dol
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......