Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 27.5.2010 10:14:34
|
|
|
|
mkbk
|
kok sovražim, k napišem post, pol pa pomotoma pritisnem prekliči! petrca- zdej pa vemo, kam sta se hodila lupčkat ...morm rečt, da boljša izbira kot pri meni - parkec pred hotelom Park , v okolici pa krasni primerki iz metelkove... krti - lepo da še malo spiš ..., jst se pa že cel teden zbujam pred Filipom... . Kaj pa avtoček, si se ga že upala vozit? Amazonka -ja z Idrijo sm opravila, se me je moj usmilu in me peljal, pa mi je še družbo zraven delal na ctg, še drug te4den, ker v LJ greš lahko baje na ctg šele 5 dni čez rok (tko je reku moj G...spakirano pa mam...ker mam novo torbo!!! . Jst nism delala za streptokok. Hm. Sicer, lahko ga dobiš tud pol ko maž test že mimo, ma nevem, mene so bolj druge stvari skrbele... marjanaj - zakaj si bla že ti v komi? Sem ful razmišljala in ugotovila, da v bistvu sploh ne vem, ampak vem, da nisi mela cr, ne?
< Sporočilo je popravil mkbk -- 27.5.2010 10:16:39 >
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 27.5.2010 10:17:22
|
|
|
|
krtkova
|
živa - ko boš utegnila, me pokliči, bom vesela mkbk - kaj pa misliš, kdo ga je pripeljal iz trgovine do doma??? JAZ!! Prvih 100m mi je cukal, skakal, prov hecn filing, k je čist drugačna sklopka, pa bremza, pa gas od mojga.....pol pa je zalaufal!!! Sm se zelo suvereno počutila, avtočk pa kot narejen zame!!! Super se sedi notr, super se ga vozi pregleden je...skratka; jupi!! Spala sem pa danes res rekordno; od 11h do 5h in od 6h do 9h!! Je reku moj, da se je zjutraj oblačil, jedel, umival vse pri odprti spalnici (kar me ponavadi razpizdi, ker me zbudi s tem), da jst pa tud trznila nism! Torej sm res globoko spala! Se tud počutim fullll boljš, boli me vse manj (mogoče se je pa ema odhaklala?? )
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 27.5.2010 10:19:02
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk ker v LJ greš lahko baje na ctg šele 5 dni čez rok ( ...ker mam novo torbo!!! . Jst hodim na ctg pred vsakim pregledom že 3 tedne!!! Pa sm v Leonišču. kje si kupila torbo? Kakšno?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 27.5.2010 10:20:37
|
|
|
|
Masha_M
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova Se tud počutim fullll boljš, boli me vse manj (mogoče se je pa ema odhaklala?? ) To bi bilo pa super hudo! Valda niso vse naše pozitivne misli bile zastonj. ;) Jaz še vedno držim pesti, da se malčica malo zmrda par centimetrov nižje.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 27.5.2010 10:21:50
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: Masha_M Jaz še vedno držim pesti, da se malčica malo zmrda par centimetrov nižje. hvala hvala gre pa za 2 cm bolj levo (al pa desno, nimam pojma)
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 27.5.2010 10:30:45
|
|
|
|
Masha_M
|
Damn. Sem torej zaj****. Skratka, preklicujem ta staro držanje pesti in ga prekvalificiram v "upam, da se mala zmrda 2 cm bolj vstran". Strani pa raje ne definiram, da ne bom še enkrat kiksnila, hihihi.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 27.5.2010 10:35:25
|
|
|
|
mkbk
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: mkbk ker v LJ greš lahko baje na ctg šele 5 dni čez rok ( ...ker mam novo torbo!!! . Jst hodim na ctg pred vsakim pregledom že 3 tedne!!! Pa sm v Leonišču. kje si kupila torbo? Kakšno? A res... hm - mogoče je pa to za une iz drugih krajev al ma pa moj Idrijec napačne informacije... Torbo sm pa v čempjonu kupla, je ful luštna, taka vijolčna... Ej a to za emin položaj zveš šele drug tedn, al naj bi kao kaj čutla? Najbrž ne, ne? Dej morva še na kakšen kafe skočit, en dan!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 27.5.2010 10:37:54
|
|
|
|
marjanaj
|
mkbk v komi sem bila, ker sem full krvavela in zgubila 1,5 litrov krvi in so se ustrašili kaj je narobe in so me dali v splošno anestezijo. Mojga reveža pa ven poslali. Je bil tako bogi, ker ni vedel kaj se dogaja. In potem so me baje notri nekaj pucali in potem sem dobila še dve enoti krvi v žilo, tako, da sem bila v porodni sobi 7 ur. Skor sem zaležnine dobila, ker sem mogla skoz na hrbtu ležat krti jest si te kar predstavljam kako ponosno sediš v avtočku! Je lušno, ko je tako velik, a ne?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 27.5.2010 11:00:00
|
|
|
|
krtkova
|
marjanaj - me kr zmrazi, vsakič ko pomislim na tvojo komo!! ja, men se zdi, da me zdej vsi gledajo, kakšna frajerka v takem avtu!! ja, pa jade!!! mkbk - nimam pojma, a bom kej čutila al ne. Sm pozabila vprašat. Pa tud to sm pozabila vprašat; kaj lahko jaz naredim,d a se odhaklja. Kava VELJA!! Sporoči kdaj. Pridem z novim avtom!! Ej, srake, eno blond vprašanje (ki ga bodo zagotovo citiral še na kakem drugem forumu v smislu; "poglej kakšne neumnosti na ljubljanskih nosečkah sprašujejo"). Včeri sva z mojim peljala njegovga očija en krog z avtom po okolici Lj. Na zadnjem sedežu me je premetavalo kot ta zadnjo vrečo krompirja. Res, ovinkov miljon, moj pa prepričan, da ima ferrarija in ne družinski avto, ful kao neke pospeške pa speljevanje ovinkov razkazovati (pa k ponavadi fullll lepo vozi). Sm skor znorela vmes. Bolelo me je ful, trebuh ful otrdeval...skratka premetavalo me je k hudič. Dons me pa vse skupaj ful manj boli, kot prejšnje dneve in sem pomislila, da kaj če se je pa ema zarad tega odhakljala (v tem primeru se moram mojemu opravičit, da sm se jezila med vožnjo nanj ). No, ampak zdej pa problem; danes nisem začutila še nit enega eminega premika!??????????????!!!!!!!!! A naj imam to za problem, al ne?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 27.5.2010 11:01:08
|
|
|
|
anajrim
|
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: mkbk ker v LJ greš lahko baje na ctg šele 5 dni čez rok ( ...ker mam novo torbo!!! . Jst hodim na ctg pred vsakim pregledom že 3 tedne!!! Pa sm v Leonišču. kje si kupila torbo? Kakšno? A res... hm - mogoče je pa to za une iz drugih krajev al ma pa moj Idrijec napačne informacije... T Meni je moja G takole stvar razložila...ko si dopolnil 41 teden nosečnosto...torej 7 dni po pdp...te prevzame porodnišnica in ona skrbi za nadaljno nosečnost...tako da pomojem je s tem mialil ta ctg da ti ga pol itak tu v lj delajo če boš tu rodila...
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 27.5.2010 11:05:23
|
|
|
|
anajrim
|
A naj imam to za problem, al ne? Krti - če si preveč aktivna mala ne bo brcala prav veliko...malo se uleži na bok pa boš takoj videla oz. kaj čutila...če pa ne pa pokliči svojega G in mu povej...kolikor vem je fino da brca...lahko pa se je umirila in bo počasi za ven...kar se tiče štetja gibov kolikor je meni znano iz prve nosečnosti pa naj bi do 16 ure 10x čutil otroka...če ne naj sledi panika... Brez skrbi...verjamem da le malo počiva...vsaj upam na najboljše!!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 27.5.2010 11:05:44
|
|
|
|
MaliMišek
|
Jutro srakice! Mi smo se zbudili, umili, najedli, zdaj pa en član spi naprej, ostala dva sva pa vsak na svojem računalniku . Krtkova jejjjj za spanje, pa za avtoček, pa da te ne boli več toliko, ker se je Ema sigurno obrnila . A parkiranje novega avtomobila ti gre? Sej če si pa slučajno to kje napisala, pa ne rabiš niti odgovarjat....sej pravm ementalar Cojka nas obiskuje patronažna po imenu Samka...men se zdi no...eno tako dokaj nenavadno ime ima. Katera je pa vas, sej vem da si že pisala o tem na forumu, ampak si valda nisem zapomnla . Očitno moj spomin tudi po porodu ni nič boljši. Ven bomo šli pa konec tedna, če bo lepo vreme, drugače pa takoj ko bo kak lep dan. Zdej par dni še ne gremo, ker še nisem čisto fit , se mi malo še vrti....to je sigurno od pomanjkanja cukra . No ko sem že ravno pri spominu...NN a sem se ti sploh že zahvalila za čestitke za Gala . Se opravičavam, ampak imam očitno eno samo delujočo možgansko celico . Marjanaj tebe sem hotela nekaj vprašat, pa sem valda pozabila . Mkbk jaaaaaaaaaaaaaa ... Zbilje .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 27.5.2010 11:08:04
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova mkbk - nimam pojma, a bom kej čutila al ne. Sm pozabila vprašat. Pa tud to sm pozabila vprašat; kaj lahko jaz naredim,d a se odhaklja. A veš da sem pa jaz čutila, ko se je Gal zasidral v kanal .... no al je blo pa kej druzga....
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 27.5.2010 11:08:40
|
|
|
|
Masha_M
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova Dons me pa vse skupaj ful manj boli, kot prejšnje dneve in sem pomislila, da kaj če se je pa ema zarad tega odhakljala (v tem primeru se moram mojemu opravičit, da sm se jezila med vožnjo nanj ). No, ampak zdej pa problem; danes nisem začutila še nit enega eminega premika!??????????????!!!!!!!!! A naj imam to za problem, al ne? Hudiča, tukaj ti pa ne vem pomagat. Če se je odhakljala in se lepo naštimala v mednico je možno da jo zato manj čutiš, ker se je pač spustila nižje. Hmmm, kaj pa vem... Ko je mene enkrat skrbela odsotnost brc tja pod rebra me je super pomiril Angel Sounds, ki je povedal da malemu še vedno lepo bije srček, da muva in da je skratka vse v redu. Če res ne boš čutila premikov še nekaj časa in ti ne bo glih za hodit v P se lahko zmeniva in se pripelješ en krog, pa ti posodim AS da se pomiriš.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 27.5.2010 11:09:22
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova No, ampak zdej pa problem; danes nisem začutila še nit enega eminega premika!??????????????!!!!!!!!! A naj imam to za problem, al ne? Malo še počakaj, če do popoldneva ne bo nič se pejdi pokazat v P!!!!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 27.5.2010 11:21:49
|
|
|
|
krtkova
|
sm pa res blond!!! (joj, kok je luštn to spet uporabljat!! ) Sej mam jst tud AC, sam sm ga že pospravila in se sploh nism spomnila nanj!! Hvala srake!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 27.5.2010 11:23:26
|
|
|
|
Masha_M
|
Me veseli da sem lahko vsaj na tak način pomagala.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 27.5.2010 11:25:16
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek A parkiranje novega avtomobila ti gre? včeraj mi ni bilo treba glih bočno, zato tega še ne vem!! Ma sicer senzorje zadaj, sam po mojem bo mene kap, k bo začel piskat. Pa tko kul ma, k ti nariše na displayu kje točno je ta ovira - oz. si preblizu. Prov grafični prikaz - sej srake, če je to dandanes že v vsakem avtu, se ful opravičuje, jst sm mela 10 let star avto, k ni mel teh novosti. Torej, če boste kje vidle bejbo, v enoprostorcu, k že 15 min bočno parkira sta dve možnosti - če je blond - sem to jaz - če je temna - je to Cojka
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 27.5.2010 11:26:49
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk petrca- zdej pa vemo, kam sta se hodila lupčkat V bistvu sva se skoz sprehajala. Včasih je bilo kar mal preveč in sem pol imela ponoč krče v nogah, ki so bili hujši kot zdej med nosečnostjo. krtkova...kot so že ostale napisale: če do popoldneva še vedno ne boš čutila brcanja in premikanja, pokliči G. Pa še tukaj čestitke za avto. Enoprostorci so zakon. MM...kdaj lahko tvojo porodno zgodbo pričakujemo? Vidim, da si se kar ulaufala z Galom. Pa tko te je skrbelo, kako bo. Eno vprašanje: Kdaj morm nest vse papirje na CSD? Sej je blo že 100x napisan, pa se mi ne da iskat.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 27.5.2010 11:28:30
|
|
|
|
anajrim
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507 IZVIRNO SPOROČILO: mkbk petrca- zdej pa vemo, kam sta se hodila lupčkat V bistvu sva se skoz sprehajala. Včasih je bilo kar mal preveč in sem pol imela ponoč krče v nogah, ki so bili hujši kot zdej med nosečnostjo. krtkova...kot so že ostale napisale: če do popoldneva še vedno ne boš čutila brcanja in premikanja, pokliči G. Pa še tukaj čestitke za avto. Enoprostorci so zakon. MM...kdaj lahko tvojo porodno zgodbo pričakujemo? Vidim, da si se kar ulaufala z Galom. Pa tko te je skrbelo, kako bo. Eno vprašanje: Kdaj morm nest vse papirje na CSD? Sej je blo že 100x napisan, pa se mi ne da iskat. Najprej 60 dni pred pdp...dugače ne vzamejo!!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 27.5.2010 11:31:49
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova Torej, če boste kje vidle bejbo, v enoprostorcu, k že 15 min bočno parkira sta dve možnosti - če je blond - sem to jaz - če je temna - je to Cojka Hitr se boš tud na bočno parkiranje navadla. Sploh s to novo tehnologijo: display in senzorji. Sam k se pa tega enkrat navadiš, se pa preveč razvadiš. IZVIRNO SPOROČILO: krtkova Ma sicer senzorje zadaj, sam po mojem bo mene kap, k bo začel piskat. Ponavad (vsaj pri nama je tko) piska različno --- odvisno od oddaljenosti ovire. Najprej začne lepo enakomerno delat "pi pi pi", ko si že čist bliz pa sam še "piiiiiiiiiii".
< Sporočilo je popravil petrca2507 -- 27.5.2010 11:32:45 >
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 27.5.2010 11:32:17
|
|
|
|
krtkova
|
srček dela tika taka, ko na mene lupca čaka..... (sej gre tko nekako ena pesmica, a ne??) petrca - jst sm šla 61 dni pred PDP.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 27.5.2010 11:33:59
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507 Ponavad (vsaj pri nama je tko) piska različno --- odvisno od oddaljenosti ovire. Najprej začne lepo enakomerno delat "pi pi pi", ko si že čist bliz pa sam še "piiiiiiiiiii". ja ja točno tko. Sam moram pogruntat kolk daleč sem še od ovire ko se sproži posamezni pisk. do sedaj nism mela težav s parkiranjem pri mojem avtu, tko da mislim da se bom tud tega hitro navadla.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 27.5.2010 11:34:03
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova petrca - jst sm šla 61 dni pred PDP. Pol ne bom prepozna, če grem naslednji teden v petek. Imam glih pregled in bom šla še na CDS. 2x se mi ne da v center vozit zarad tega.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 27.5.2010 12:28:10
|
|
|
|
mkbk
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507 Ponavad (vsaj pri nama je tko) piska različno --- odvisno od oddaljenosti ovire. Najprej začne lepo enakomerno delat "pi pi pi", ko si že čist bliz pa sam še "piiiiiiiiiii". na konc je pa sam še POK! (Tko k predučerišnem pri men, ko sva z eno žensko-itak, speljevali z nasprotnih parkingov . Je pa res, da jst nimam senzorjev, je pa tud res, da sm zadnč pred Sputnikom nasedla (Krti ve) - pa je blo to prvič in drugič v treh dneh...boljš da neham šofirat!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?