amazonka3
|
Krtkova, saj bo ....morebiti ti pa pomaga ista fora, kot je namenjena za obrate, na kolenih tla pucat.....jaaaa sej vem, simfiza pa to. No, dobre želje ti pa vseeno pošiljam. MM, tvoj Gal je pa priden, da ti uspe takole z nami srakat Za tedensko obletnico si sigurno lahko torto privoščiš. Pikizenc, welcome to the club , zdaj Masha ni tazadnja na spisku. Ti si novembrska, ne?? Kar pomeni, da ti mora ratat se vklopit, kdo bo pa seznamčke urejal?? Aja, sej res, kdo jih pa bo Krtiiii, dej saj enga final zdaj naredi, potem pa predaj štafeto. Mkbk, nate sem pa pri kosilu mislila danes.....mmm je bila dobra solatka s sirom.... Potem pa še sladoled. madona mi je hudo.... Kaj imaš zdaj torbo spakirano, pa Idrijo si tudi preživela??? Cojka, a ti si bla s tamalim na depilaciji, da si šla potem direkt na sprehod Uf madona, moram nehat, že zdajle izgleda, kot da ste vse na zasliševanju No, jaz pa kar ne morem verjet, ponoči sem spala 10 ur, potem sem seveda doma delala in tamalo peljala v Tivoli, skuhala kosilo, in potem sva obe mrknili na kavču. Jaz za urco, tamala pa še kar smrči. Jo tale alergija na cvetni prah ful zdeluje, izgleda. Pa da še malo pojamram, že drugo jutro me zjutraj tko zavije zjutraj preden vstanem, da bi lahko skoraj prisegla, da se je začelo. Saj HB se potem neha. Bom videla kaj bo moj smotan ginič jutri rekel. Aja, a so vsem jemali bris za streptokok B?? jaz sem jutri 36 t, ne vem ali naj ga samoplačniško zahtevam (ker sam mi ga ginič ne bo ponudil) , al je to brez veze ???
< Sporočilo je popravil amazonka3 -- 26.5.2010 19:32:38 >
|