|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
26.5.2010 12:11:01   
krtkova
no, tkole, da vas seznanim z "rezultati" pregleda:

CTG je še bolj ravna črta, kar se tiče popadkov user posted image

Je pa nastala neka "težava"; Ema se je zahaklala na eno stopnico v sramni kosti, namesto da bi zlezla v kanal. In če se ne bo v enem tednu odhaklala, grem na CR. user posted image user posted image  Zato me tudi tako zelo boli od sobote dalje.

Sej ne vem, al naj se zjokam, al ne. Je namreč možno, da se jutri odhaklja, lahko pa da se pač ne bo. Skratka, nič kaj preveč luštno.

Zdej grem pa po nov avto.user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
26.5.2010 12:26:31   
MaliMišek
Krtkova močno stiskam pesti, da se Ema "zasidra" kot se mora. Probaj ne bit preveč žalostna, misli pozitivno, sigurno se bo obrnila. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Juhuhuhu za avto user posted image .

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
26.5.2010 12:27:49   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

sem se pa ob tem spomnila, da moram tud jst svojo črpalko mal pogledat, da jo bom sploh znala pol sestavit in namontirat na joško. A ti to v P kej pokažejo?????user posted image user posted image

Meni niso nič kazali user posted image , je pa zaenkrat še ne rabim user posted image .

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
26.5.2010 12:36:09   
anajrim
Ojla!

Krtkova - upam na najboljše in da rodiš po normalni poti! user posted image

jaz sem pa danes super...kriz je popustil...pametnejši odneha...hahaha...

Sem pa ful vesela ker danes prihaja stric, ki živi v Ameriki na 4t dopust in nam prinese ogromno stvari....sem kot otrok ki se tega ful veseli!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pejte na sončka in uživajte s svojimi bušiji ali pa s malčki.

papa

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
26.5.2010 12:56:56   
neka_noč
Krti "matr vola" pa ne Cs, no. Upam, da se ti Ema obrne. Držim pestke! Sicer pa, jaz sem imela 2x Cs in enkrat je bilo hudo, drugič (zdaj) sem bila pa ko roža takoj po Cs. Tako da, še je upanje - da se ti pravilno zasidra ali pa, da boš dobro prenesla/okrevala po Cs. Želim ti najboljše! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
26.5.2010 13:01:41   
neka_noč
Petrca ni za kaj. Še kdaj. user posted image In dober tek danes. Upam, da bo tvojemu všeč. Mojemu je zelo.

Agalia kje si pa ti staknila "bolezen"? user posted image Upam, da se čimprej pozdraviš.
Kako je bilo Zojino prvo "skakanje na glavo" user posted image ? Zdaj pa res; A je uživala? user posted image Mojemu prvič ni bilo nič všeč,ker je bil že lačen - je patronažna precej zamujala.

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
26.5.2010 14:07:24   
mkbk

IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

mkbk...kakšen čaj imaš to, da je kot krema za sončanje? Jst zaenkrat niti malinovega ne pijem, ker je še prezgodaj. Čez dober mesec, bo pa že aktualen. Pa upam, da ne bo problemov z zgago. Sem se je glih rešila in je veliko olajšanje.

Nima veze z nsoečnostjo ali porodom - Brazilian Bahia, men se zdi da je Twinningsov...

Aglaia, sej tko je ponavad, če so otroc pridni pa drugi niso... kaj si pa ti fasala? Se morš merkat, sej veš, un pregovor krsta pa to. Joj slovenski reki so take cvetke.

Ej A JE ŠE KERO V NOSEČNOSTI BOLELO KOLENO? (ja vem, da vpijem, sam že komi hodim, da ne govorim o drugih aktivnostih, za crknt user posted image )

Mojmu sm pa za današnjo obletnico kupla masažo nog, pn pa mene pelje kao na kosil v turško...we'll see...s Filipom tam bo ziher cela žurka in romantika user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4082
26.5.2010 14:09:37   
mkbk
Matr, krti, sm šele zdej prebrala user posted image user posted image , Ema, ODHAKLI SE !!! Sej se bo, boš vidla...če kej rabš me kar poklič, Resno. user posted image user posted image ...pujsek je za srečo, objemček pa za dušo...

< Sporočilo je popravil mkbk -- 26.5.2010 14:10:38 >

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
26.5.2010 14:12:17   
mkbk
MM, kako si pa ti kej...vidim, da bo tvoj sine že kmalu en teden star...user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
26.5.2010 14:15:05   
neka_noč
Mkbk čestitke za obletnico! user posted image Kolk mata?

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
26.5.2010 14:22:17   
krtkova
srake, ful hvala vsem za skrb, sam vam moram povedati, da sem kr OK, da ni panike. Sm tok hepi, k mam nov avto, pa taščo, ki me je že oskrbela z njenimi famoznimi juhicami, ki sem jih sam v zmrzovalnik dala, da bodo po porodu na jedilnem listu!!user posted image

Ne skrbte zame, hvala!!! Joj, res ste zlate. A z nasmehom in pozitivno energijo, bomo vse zrihtal. Itak pa čist nič ne vem o CR-jih in niti ne vem, a je to grozn al ne. Tko, da.....

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
26.5.2010 15:04:15   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

MM, kako si pa ti kej...vidim, da bo tvoj sine že kmalu en teden star...user posted image

Jaz sem kar uredu, razen bolečin med nogami, bolečih kosti sem super.Pa lačna sem skozzzzz, pa palačinke sanjam skozzzzzz user posted image user posted image user posted image z nuteloooo ... jojojojoj

A si ti spraševala za koleno? Mene sta v nosečnosti bolela oba user posted image .... ali kot bi rekel Cime bolela sta me oba kolena na nogi user posted image user posted image user posted image user posted image   (ja ker dva imam pa kje že user posted image ) .... me pa še vedno bolita...upam da to kmalu mine.

Uf sej res, Gal bo jutri star en teden (pol pa skor že lahko kako torto naročimo in jo potem sama pojem user posted image )...kolk gre hitr cajt user posted image , ja en teden nazaj danes ponoči se je pa začelo dogajat user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
26.5.2010 15:10:40   
petrca2507
krtkova...upam, da se Ema odhakla in potem zasidra kot je treba. user posted image
Jst tud o CR ne vem nič in po mojem je bolš tko. Edin to so mi nekatere svetovale, če imam možnost izbire med narkozo in lokalno, da vzamem lokalno.

Jst sm zdej glih iz službe. Sem bila povabljena na žurko ob rojstvu hčerke mojega sodelavca oz. vodjo oddelka. Včeraj je dobil punčko, ki je po slikicah sodeč prava dama in luštno zaobljena. user posted image

NN...najkasnej jutri sporočim, kako je uspela pita in kako je bil moj zadovoljen z njo.

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
   [Brisano sporočilo]
26.5.2010 17:33:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu amazonka3)
  Neposredna povezava do sporočila: 4089
26.5.2010 18:24:28   
pikizenc
O madona a tud takele počnejo tamali, zahaklajo se ... hm no upam, da zleze kej naprej user posted image  rajš kot nazaj :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
26.5.2010 19:28:36   
amazonka3
Krtkova, saj bo user posted image ....morebiti ti pa pomaga ista fora, kot je namenjena za obrate, na kolenih tla pucat.....jaaaa sej vem, simfiza pa to. No, dobre želje ti pa vseeno pošiljam.

MM, tvoj Gal je pa priden, da ti uspe takole z nami srakatuser posted image  Za tedensko obletnico si sigurno lahko torto privoščiš.

Pikizenc, welcome to the club user posted image , zdaj Masha ni tazadnja na spisku. Ti si novembrska, ne?? Kar pomeni, da ti mora ratat se vklopit, kdo bo pa seznamčke urejal??

Aja, sej res, kdo jih pa bouser posted image  Krtiiii, dej saj enga final zdaj naredi, potem pa predaj štafeto.

Mkbk, nate sem pa pri kosilu mislila danes.....mmm je bila dobra solatka s sirom....user posted image  Potem pa še sladoled. madona mi je hudo.... Kaj imaš zdaj torbo spakirano, pa Idrijo si tudi preživela???

Cojka, a ti si bla s tamalim na depilaciji, da si šla potem direkt na sprehoduser posted image

Uf madona, moram nehat, že zdajle izgleda, kot da ste vse na zasliševanjuuser posted image user posted image user posted image

No, jaz pa kar ne morem verjet, ponoči sem spala 10 ur, potem sem seveda doma delala in tamalo peljala v Tivoli, skuhala kosilo, in potem sva obe mrknili na kavču. Jaz za urco, tamala pa še kar smrči. Jo tale alergija na cvetni prah ful zdeluje, izgleda.
Pa da še malo pojamram, že drugo jutro me zjutraj tko zavije zjutraj preden vstanem, da bi lahko skoraj prisegla, da se je začelo. Saj HB se potem neha. Bom videla kaj bo moj smotan ginič jutri rekel.

Aja, a so vsem jemali bris za streptokok B?? jaz sem jutri 36 t, ne vem ali naj ga samoplačniško zahtevam (ker sam mi ga ginič ne bo ponudil) , al je to brez veze ???

< Sporočilo je popravil amazonka3 -- 26.5.2010 19:32:38 >

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
26.5.2010 20:58:23   
anajrim
Amazonka - meni G v prvi nosečnosti ni delala testa za steptokok in dvomim da mi ga bo zdaj...jutri dopolnim 34 t...

Zdaj pa se nažiram s čipsom...a še kateri paše...meni zadnje dni zelo...čeprav ga nebi smela jest ker je slan in potem se tekočina zadržuje v telesu in zatekam a mi je noro dober...njam...klinc pa zatekanje...dokler lahko bom grešila...ko rodim bom pa tako ali tako na dieti!!!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
26.5.2010 22:42:11   
marjanaj
Pa lačna sem skozzzzz, pa palačinke sanjam skozzzzzz z nuteloooo ... jojojojoj

to sem tut jaz! user posted image ko so me uspavali pa sem se zbujala iz kome, sem baje full blebetala da bi jedla palačinke z nutelo in smetano. user posted image Aja, pa da bi cvička rada pila, sej ne velik, dva deci, ampak cvička! user posted image Ah ja, koma...

krti hura za nov avto user posted image pa držim pesti, da bo Ema imela še malo žurko in se kotalila v pravo smer po trebuhu.

črpalka - hahaha, kakšna šala, da ti v P pokažejo user posted image Še dojit ti ne pokažejo kako je prav, pa ti bodo uporabo črpalke! Tale me je pa pošteno nasmejala. Kar navodila v roke in se sekirat zraven, pa zakaj za vraga nič ne priteče user posted image In probavaš in probavaš in zraven živce zgubljaš... No na koncu pa vseeno rata.

MM jutri bo pa res 1 teden! Hitro teče čas.

cojka Tivoli je zakon, a ne? Jaz sem skoraj čisto vsak dan v Tivoliju, ali samo en krog naokoli, ali na kavico in sladoled v Čolnarno, ali pa grem čez Tivoli le na poti v mesto. Moj dragi je že na prvem sprehodu v Tivoliju razložil Tiborju, da zdaj gremo pa v njegov najljubši park user posted image

amazonka jest sem kar samoplačniško naredila test pri mojemu G za streptokok. Sem bila potem vsaj mirna. Pa živčke sem malo prišparala. Odločitev pa je tvoja.

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
27.5.2010 5:36:52   
krtkova
Jutro!

Ker sm zaspala že ob 11h, sem se jasno zbudila že ob 5h, ker je bilo telo čist šokirano, da je tooook spalo v enem kosu!!user posted image user posted image

Zdej pa prebiram vse o CR-ju na netu. Pa sm se spomnila, da je tud nekaj srak rodilo tako. A vas lahko prosim, da mi napišete, kako poteka vse skupaj? Kakšen je postopek PRED in PO CR-ju. Koliko vas je kaj bolelo vse skupaj potem? Koliko časa traja, da vsaj dokaj normalno lahko funkcioniraš? Ma, sej veste, vse take zadeve me zanimajo, ker nimam pojma o tem.

Kaj menite, da bi pač morala vedeti na to temo?
Zlate ste HVALA!!

Sem mislila, da bom bolj na easy tole zadevo sprejela, pa me kr mal stiska.user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
27.5.2010 6:33:29   
mkbk

IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč

Mkbk čestitke za obletnico! user posted image Kolk mata?

NN men se zdi, da 3 leta...od poroke...user posted image . Drgač pa hvala!

Krtkova, hvala tudi tebi še tukaj...sm se že dogovorila in morm rečt, da je slišat prav fina user posted image :Drgač pa... Kdaj gremo na krog? Po porodu?user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
27.5.2010 6:34:46   
mkbk

IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek

IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

Jaz sem kar uredu, razen bolečin med nogami, bolečih kosti sem super.Pa lačna sem skozzzzz, pa palačinke sanjam skozzzzzz user posted image user posted image user posted image z nuteloooo ... jojojojoj

A si ti spraševala za koleno? Mene sta v nosečnosti bolela oba user posted image .... ali kot bi rekel Cime bolela sta me oba kolena na nogi user posted image user posted image user posted image user posted image   (ja ker dva imam pa kje že user posted image ) .... me pa še vedno bolita...upam da to kmalu mine.

Uf sej res, Gal bo jutri star en teden (pol pa skor že lahko kako torto naročimo in jo potem sama pojem user posted image )...kolk gre hitr cajt user posted image , ja en teden nazaj danes ponoči se je pa začelo dogajat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/imag

Joj sm se režala izjavi od Cimeta user posted image user posted image user posted image user posted image

Drgač pa glede palačink imam samo eno besedo zate....Zbilje!

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
27.5.2010 8:33:48   
petrca2507
Dobro jutro

Jst spet spim celo noč, kot ubita. Upam, da se bo tole nadaljevalo.

NN...pita je bila odlična. Moj user posted image  jo je zelo pohvalil in jo lahko še kdaj naredim. Za njega je bilo mal premal mesa not. user posted image   Tko da bom drugič poleg salame še piščanca not narezala.

MM...1 teden je že mimo odkar si rodila? Res gre hitr.

krtkova...kako sta zadovoljna z avtom? Jst sm imela včer en majhen problem s Xsaro in je moj reku, da bo v graben zapelu ta jajca in neki drugega kupu. user posted image

marjanaj...Tivoli je res super za sprehode. Ko sva se midva z user posted image  spoznala, sva bila skoz tam.

www.petrca.net

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
27.5.2010 9:25:45   
živa
krti, meni se na da pisat, te raje pokličem in povem vse o CR. Sem trikratna strokovnjakinja na to temo user posted image .

Lahko se pa dobiva tudi na kaki kavici user posted image .

amazonka, tebe sem pa tudi pozabila vprašat za en gospodinjski nasvet user posted image . Daj pošlji mi mobi na ZS, da te pokličem, da ne bom umazanega perila na forumu prala user posted image .

Lp,

živa

Neposredna povezava do sporočila: 4098
27.5.2010 10:01:50   
mkbk

IZVIRNO SPOROČILO: cojka

O, srake.

Jaz sem se danes prvič po porodu opogumila in sem šla na depilacijo. In je bilo čist ok. Potem sem pa ene 2 uri šetala po Tivoliju. Je bilo ful fajn. amazonka - sem šele danes videla, da si napisala ...user posted image
Drugače pa kot je že predlagala Masha, bo po mojem Tivoli res fajn lokacija za naša sračenja. Jih je ful velik ležalo po dekcah. Sem si kar predstavljala ene 15 vozičkov in palčke malčke na dekcah. Pa seveda veliko smehauser posted image

mkbk - men je P rekla, naj grem 6 dan ven, če bo lepo vreme. Ti boš imela pa še lepše vreme... Koleno te boli ... Ma ne vem, če je to od nosečnosti, sicer, če se je tebi trebuh zadnji mesec dvignil in ti šumi v mlečni proizvodnjiuser posted image , lahko da je to tudi en od teh simptomovuser posted image  Mal se hecam. Upam, da te neha bolet.

Joj, cojkič, ti tud take švasaš tlele gor user posted image

Za Tivoli pa user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
27.5.2010 10:08:06   
mkbk
Joj uzuni je pa tako fenomenalno vreme, men je najboljše tako... sm peljala Filipa v vrtec, pol sm se šla pa kar na kofe usest v lokal, ven, jasno, se mi še ful ni šlo dam! user posted image

< Sporočilo je popravil mkbk -- 27.5.2010 10:15:57 >

Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?