Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 19.5.2010 8:22:23
|
|
|
|
ribica77
|
Planinkica, uživava in upava od novembra. Najbrž se marsikateri zdi, da to ni dolgo, a vendar se meni zdi cela večnost... sem upala, da nama rata hitreje.
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 19.5.2010 9:24:26
|
|
|
|
zvezdan
|
Punce zdaj se vam tudi sama oglašam. Berem vas že kar lep čas. XOXOXO žal mi je za tvojega . Tudi sama imam že enega in tako kot imaš napisano v podpisu....prelepi so bili za ta svet. Kar zjokala sem se . No tudi midva se počasi pobirava in upam, da čim prej ugledam velik+. držite se punce in ne obupajte.
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 19.5.2010 10:53:40
|
|
|
|
witch
|
planikica držim pesti da je to to ribica in za naprej. Pa še kako dobro te razumem... Tudi midva od začetka decembra delava in nič zadnji cikel me je še M pošteno ****... zvezdan upam, da vama čim prej uspe spet zagledati plusek, ki bo pri tebi ostal celih 9 mesecev
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 19.5.2010 14:24:16
|
|
|
|
zaljubljena23
|
plankica držim pesti, da bo plusek ribica in witch, želim vama, da vaju kmalu razveseli plusek...Vem kako je, ko nekaj čakaš in pričakuješ, pa te ne doleti...Sama sem čakala kar 20 mesecev na svojo srečo in sem jo končno dočakala...Gnal me je naprej optimizem, ki je bil v meni...Tako, da punci ne obupat zvezdan
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 20.5.2010 9:45:57
|
|
|
|
planikica
|
ribica77 Res si malo neučakana, ampak te še kako dobro razumem :) Jaz sem bila prepričana, da bo dolgo trajalo in ne bo brez težav, moj pa prepričan, da bo že kar prvič. Še stavila sva na to temo! :D Potrpljenje, saj bo witch, hvala! zvezdan, držim pesti! Pri meni še kar ni , me pa tako zelo bolijo prsi, da še hodim težko
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 20.5.2010 10:17:59
|
|
|
|
portorož
|
xoxox drži se!!! Oprosti, da komaj zdaj odgovarjam, a sem se zasipala z delom. Žal mi je zate..., a moramo upati, da bomo vse enkrat srečke Jaz sem tak-tak..., sva se odločila, da bova počakala na ta poseg, pa potem spet v nove boje. držite se rožice moje, vse moramo biti pogumne
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 20.5.2010 19:13:30
|
|
|
|
witch
|
coris kaj pa je tebi čarobna palčka pokazala?
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 21.5.2010 14:55:15
|
|
|
|
MEGi20
|
Dan dan..kako ste punce?? Evo jst sem morala včeraj priti v službo saj me nujno potrebujejo Se moram pa pohvalit da toplice delajo čudeže Smo na kvadrat In kako kaj ve??Mene to vreme čist zamori pa še vikend ki sem ga želela preživeti doma bom oddelala Nič grem naprej delat..pa lep dan vsem
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 21.5.2010 15:04:55
|
|
|
|
coris
|
Hej Witch in ostale punce. jz sm se kr malo odmaknila ker se mi je ponovila zgodba iz decembra bi morala dobiti 18.5.2010 pa ni prišla. že pred dobrim tednom me je ves čas špikalo in črvičilo kot me ne nikoli pred pa prsa so bila kot baloni, pa slabo mi je bilo, in bila sem precej utrujena zato sem naredila bc mini in ugledala zelo rahel test ponovim test 18 in zopet , ga ponovim še drug dan in še močnejši tooook sm bla vesela da sem kar naprej lulala po trakcih. se nisem upala nič razlagat ker se je že decembra klavrno končalo. potem pa včeraj spet ponovim test in ni bilo več danes me trebuh tako hudo boli da bi na trenutke lahko kr dol padla od bolečin in ulila ampak dobesedno ulila se je . Tako da sedaj je uradno ne pričakujem 16.4.2010 kako se ostale kaj držite? vaša coris
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 21.5.2010 15:14:15
|
|
|
|
witch
|
coris saj ne vem kaj naj ti rečem.... držim pesti, da boš kmalu spet zagledala plusek. A na kakšen pregled si hodila? Verjetno je 16.6. na pričakuješ? ali?
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 21.5.2010 15:17:04
|
|
|
|
zvezdan
|
joj zelo mi je žal coris. Vem da si razočarana in žalostna ampak saj se bo tudi nam nasmehnila sreča....vse se v življenju na koncu zloži tako kot je treba. Bodi močna in ne obupaj. Poljubček in
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 21.5.2010 15:28:18
|
|
|
|
planikica
|
Ooo coris , žal mi je zate. (Spomnim se te iz teme, ko sem bila pred meseci tu.) Jaz se bojim podobnega scenarija. Mene je zafrkavala januarja, vse me je bolelo itd., potem pa se je en teden pozneje ulilo. Zdaj spet že en teden čakam po pričakovani in se samo bojim, da bo spet enako... Res mi je hudo zate in upam, da ti kmalu uspe dobiti in obdržati malo pikico!
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 21.5.2010 15:28:39
|
|
|
|
coris
|
ja točno 16.6 sem mislila...sem danes tako zelo utrujena od vsega dogajanja da sm kr malo zmedena sm se odločila da grem do ginekologa g. Kobala kar samoplačniško, ker je res najboljši ginekolog za moje pojme ali pa sem jaz imela prej tako slabega. prej sem imela 9 let ves čas glivična vnetja potem mi je enkrat počil film ko sem od vsega hudega pristala na urgenci. tako hudo je bilo da tud sedet hodit niti stat nisem mogla, take bolečine. Pa sem šla do g Kobala in res vse pohvale mu gredo. že pol leta nisem mimela vnetja kar se prej ni zgodilo v 9 letih. zato sem rekla da stopim do njega in mu malo razložim situacijo. prosila ga bom še za ultrazvok in naj me tipi-topi pregleda verjamem da bo potem vse ok hvala vam za objemčke in podporo. sem kr žalostna že 2 dni. ampak nisem nikomur povedala in mi je zdaj dosti lažje
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 21.5.2010 15:45:38
|
|
|
|
mladika
|
coris a to dr.Kobal iz ljubljane??žal mi je zate da se ti je to zgodilo upam da kmalu spet ugledaš in seveda obdržiš malo pikico!!
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 21.5.2010 19:08:15
|
|
|
|
jacki
|
Coris ...nimam besed, ki ti lahko pomagajo, imam le objem in ramo, da se zjočeš in polna moči nadaljuješ boj, da zagledaš enga luštganga
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 24.5.2010 22:29:11
|
|
|
|
ribica77
|
Coris, tudi z moje strani ! Ja, kot pravijo ostale punce. Ni kej, malce potrpljenja potrebujemo in bo.... za vse pride enkrat srečen trenutek
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 25.5.2010 10:55:40
|
|
|
|
witch
|
planinkica nič nam nisi sporočila kaj si nalulala? pa ostale kje se skrivate?
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 25.5.2010 11:30:30
|
|
|
|
planikica
|
witch ijoooj, preveč razburjenja povzroča pozabljivost :) No, v soboto sem prvič zagledala ! Po mojih izračunih naj bi bil PDP 21.1.2011.
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 25.5.2010 11:50:24
|
|
|
|
zaljubljena23
|
Čestitke še tukaj
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 25.5.2010 12:41:51
|
|
|
|
witch
|
planikica sem te dala na seznamček čestitam ti in ti želim lepo nosečnost sem ti rekla zdanjič da je to to pa opravičujem se, da sem te prej prekrstila
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 25.5.2010 20:26:03
|
|
|
|
planikica
|
witch, najlepša hvala :) Še naprej bom stiskala pesti za ostale punce s te teme!
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 26.5.2010 7:43:45
|
|
|
|
MEGi20
|
Dan... sem kar odsotna ta teden lena sem ratala ... No ja tudi nekaj težavic sem imela (špikanje v sp. delu trebuha, pogosto uriniranje-čeprav sem manj pila,...) Mah obup obup sama sebi sem nekaj tečna pa nevem al je to zaradi moje slabe volje ali pač samo zaradi vremena? In kako ste kaj ve? Se kaj dogaja?? witch je kaj novega si bila pri G?? No podarjam vam/nam veliko za srečo. Pa lep dan še naprej
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.