Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 10.5.2010 16:43:56
|
|
|
|
witch
|
Megi in upam, da vama bo zdaj uspelo Draga moja xoxox in takrat ko bosta šla v nove boje, ti želim, da čim prej zagledaš plusek Jaz danes je 19i dan in o moji ni ne duha ne sluha isto je z ... Komaj čakam ponedeljek, da me G pregleda in pove kaj pametnega.
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 10.5.2010 17:02:18
|
|
|
|
xoxox
|
Hvala še enkrat witch. Kot kaže se me ne morete znebiti. Mislim, da bomo še nekaj časa skupaj na tej temi. Čeprav upam, da se forum upamo skupaj kmalu zapre. Če veste kaj mislim.
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 12.5.2010 8:07:49
|
|
|
|
ribica77
|
Phelps, lepo da si se spomnila na nas! Super, da ni več slabosti. Želim ti lepo , uživaj še za nas malo XOXOX vemo, vemo kaj misliš Naj se tvoja želja uresniči Punce dajmo še kakšne lepe novičke!!! Lep dan
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 13.5.2010 19:56:17
|
|
|
|
portorož
|
Pozdravček punce! Jaz sem si vzela malo odklopa, ker sem bila v zadnjem času kar precej znervirana..., očitno je vse prišlo za menoj Jutri imam pregled v ambulanti za neplodnost, tak da bom imela malo več informacij o operaciji, ki me čaka, pa da bom vedela kako naprej. Lepo bodite, mislim na vas in predvsem držim pesti, da vse čim prej ugledamo tisti magični , ki ga s takšno ljubeznijo čakamo. Bodite pozitivne (seveda, z menoj vred) in veliko
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 13.5.2010 20:32:23
|
|
|
|
xoxox
|
Portorož kako si? Nisem nič spremljala, saj sem bila med tistimi, ki pričakujejo. Pa žal nisem več. Sem se spraševala kaj se kaj dogaja s tabo? Kakšno operacijo imaš to? Držim pesti za jutri, da lepo opraviš na pregledu in, da kmalu zagledaš tisti čudoviti plusek. In pa vsem puncam želim čimveč sreče (in veselja valda pri . Da se čimprej obarvamo roza.
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 14.5.2010 8:03:26
|
|
|
|
witch
|
Včeraj je minilo 2 meseca od moje zadnje ... Že 2 dni me je močno bolelo v spodnjemdelu trebuha. In danes sem opazila izcedek in mislim da bo prišla. Po eni strani sem ful sreča, da je prišla in lahko gremo v nove boje. Po drugi strani sem jezna, ker sem dobila dokaz, da se ni v meni nič skrivalo. Najbolj me pa jezi to, da imam v ponedeljek pregled pri G, in do takrt še nebo čisto odšla in me nebo mogla pregledati Sem se na seznamu dala kar po x.6. in upam, da se bo počasi zjasnila kdaj in kako bo hodila, ker je imam res že pol kufer in čez glavo Bom pa v ponedljek sporočila kaj mi bo G rekla..
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 14.5.2010 9:13:33
|
|
|
|
MEGi20
|
witch saj bo bolje... jaz upam, da nebo prišla da te bo lahko G vsaj pregledala ... No jaz imam drug teden dopust in grem z v toplice (malce oddiha nama nebo škodilo ) pa ravno plodne dni imam konec drugega tedna in v petek 21.05 naj bi nastopila moja O - s5 sem malce pokukala na koledarček (mam tistega na speltni strani www.menstruacija.si ) kar nemorem si pomagat, da nebi računala ... a ta teden nebo časa računat k bova dala najine možgančke na pašo in v akcijo Sva se pa z zmenila, da (če bo) zamujala nebova takoj delala testa, ker zadnja 2meseca (marec) je prišla 2dni kasneje, (april) dva dni prej čist se je zrolalo tej jst si pa tko zelo želim trebuščka - pa ne sam jst. portorož tebi pa podarjam velik pa čimveč xoxox pa še nekaj ko bosta šla v nove boje. No za vse nas pa tut da se čimprej poveča rozast seznamček. Lep pozdravček Megi
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 14.5.2010 20:37:48
|
|
|
|
portorož
|
Ola rožice! xoxox Drži se in kar pogumno naprej!!! Me smo s tabo! witch, kaj ti naj rečem? Vem, da prestajaš veliko negotovosti..., žalostno, kako se naše telo včasih kruto poigra z nami Ostani močna! Jaz pa sem danes končno izvedela kako in kaj, čeprav sem po drugi strani samo še bolj zmedena... Mi je dr. rekla, da če ne bi imela ss v aprilu, da me ne bi dala na odstranitev pregrade, ker baje odstranjajo samo od 5mm velikosti dalje. No, moja bi naj bila velika le 3mm in naj ne bi bila "krivec" za ss... Je pa rekla, da kao "nič hudega" če v tem času zanosiva, ker če bo z pikico gensko vse ok, bi naj nosečnost bila normalna..., a seveda so vmes "če-ji" in za nič ne more govoriti z gotovostjo. Za poseg moram poklicati prvi dan , mi pa ne bodo delali pod narkozo, torej kar "ambulantno"..., in če je ne bodo našli, se tudi ne bo nič zgodilo... Zdaj sva pa oba čist zmedena: ali naj veselo delava na bebici ali počakava???? Bomo videli kaj bo, v naslednji 3 mesecih bo menda že jasno kako in kaj Punce mislim na vas in držim pesti, da vse čim prej zagledamo ter seveda čez 9mesecev objamemo svojega, težko pričakovanega . Slončkajte z ljubeznijo!
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 15.5.2010 17:38:30
|
|
|
|
Shilou
|
Pozdravljene. Po dolgem času se še tukaj malo javim. Kot pričakovano je danes moja tečka prišla-točna kot ura. Čeprav še je šibka, ampak je. Tako, da se selimo v naslednji krog. Ostalim držim pesti, da je nebo in da bo šla na mesečni dopust Naslednje ne pričakujem 08.06.2010 Lep preostanek večera vsem
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 15.5.2010 17:50:47
|
|
|
|
witch
|
kopriva, jacki in shilou in za naprej.. Coris in ribica77 za vaju pa še vedno navijamo in držimo pesti, da se preselita na spodnji del seznamčka in vaju pobarvamo z roza
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 16.5.2010 11:04:18
|
|
|
|
jacki
|
Hvala witch! Bomo vse ta mesec pridne in postale roza bejbe WIIIII
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 16.5.2010 12:45:55
|
|
|
|
prvičmami
|
čao! vidim da vas je tukaj kar nekaj takšnih, ki si želite , pa se javljam še js. Midva sva prvič poskusila aprila, pa ni šlo.... predvideno O mam 19.5, tk da boma ta teden ponovno poskušala;) in upala da ne bo 3.6! Vsem želim veliko užitkov potem pa !
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 17.5.2010 14:25:44
|
|
|
|
zaljubljena23
|
Portorož...Odločitev je samo vajina...Midva sva pazila...Ok, no čist ne, ampak pri meni so bile itak problem neredne M in posledično brez O, tako da ni bilo neke panike...Do zanositve ne bi moglo priti... Shilou
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 17.5.2010 19:38:06
|
|
|
|
jacki
|
IZVIRNO SPOROČILO: xoxox Portorož kako si? Nisem nič spremljala, saj sem bila med tistimi, ki pričakujejo. Pa žal nisem več. xoxox šele zdejle sem vidla tvoje skrito žalostno sporočilo . Drži se, pa veliko
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 17.5.2010 19:38:33
|
|
|
|
jacki
|
Drage moje, bodite čimbolj lepo in velik in tapravih vam želim
< Sporočilo je popravil jacki -- 17.5.2010 19:40:08 >
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 18.5.2010 19:32:43
|
|
|
|
planikica
|
Hej dekleta, javljam se po nekaj mesecih. Bolj ali manj sem obupala nad naravno potjo in se začela dogovarjati za IVF, zdaj me pa telo malo vleče za nos. bi morala dobiti 14.5., pa še čakam. Čestitke vsem, ki vam je vmes uspelo zanositi in srečno tistim, ki se še trudite!
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 18.5.2010 22:59:21
|
|
|
|
ribica77
|
Hej planikica, pozdravljena! Upam, da so to dobri znaki Koliko časa pa sta probavala preden sta se odločila za IVF, če smem vprašat? Lep večer vsem skupaj in pridno
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 18.5.2010 23:12:19
|
|
|
|
planikica
|
Hej, ribica77, hvala. Približno eno leto na leto in pol jemanja raznih hormonskih tablet za ureditev ciklusa podlage. Verjetno se ne bi odločila tako hitro, če bi bila mlajša, tako pa čas beži s svetlobno hitrostjo. Sicer imam povečane in zelo občutljive prsi in hodim lulat najmanj enkrat na uro. Bomo videli... Lep večer :)
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 19.5.2010 7:46:50
|
|
|
|
witch
|
planinkica držim pesti, da se ne poigrava s tabo M, ampak da je v tebi ena majhna pikica Javi nam rezultat
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 19.5.2010 8:10:07
|
|
|
|
ribica77
|
Hej punce, jaz grem v naslednji krog. je celo prehitela, torej je sedaj ne pričakujem 15.6.2010. Upam, da bo počasi kaj, zdaj mi gre pa že malce na živce tole Lepo bodte
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 19.5.2010 8:19:21
|
|
|
|
planikica
|
Witch, hvala. Zaenkrat M še ni, danes se mi je zjutraj vrtelo v glavi. Če je ne bo, bom test delala v petek. ribica77, koliko časa se že trudita? Držim pesti za vaju naslednji krog!
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.