|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prvi poizkus zanositve
10.5.2010 16:41:39   
witch
Seznam nezaželenih 
user posted image

user posted image MEGi20...10.6.2010user posted image
user posted image kopriva79......17.5.2010user posted image
user posted image mladika...x.6.2010user posted image
user posted image jacki...5.5.2010user posted image
user posted image Shilou...15.5.2010user posted image
user posted image Witch...22.4.2010user posted image
user posted image Coris...20.5.2010user posted image
user posted image Ribica77...21.5.2010user posted image
user posted image didi82 user posted image
user posted image user posted image  Portorož...user posted image user posted image  user posted image
user posted image user posted image xoxox... user posted image user posted image  user posted image

user posted image

Seznam nedočakanih
user posted image
user posted image Nadinne 11.3.2010user posted image
user posted image *Star* 6.4.2010user posted image
user posted image zaljubljena23 16.4.2010user posted image  

< Sporočilo je popravil witch -- 10.5.2010 16:45:08 >

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
10.5.2010 16:43:56   
witch
Megi user posted image user posted image in upam, da vama bo zdaj uspelo user posted image user posted image user posted image
Draga moja xoxox user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in takrat ko bosta šla v nove boje, ti želim, da čim prej zagledaš plusek user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz danes je 19i dan in o moji user posted image ni ne duha ne sluha isto je z user posted image ... Komaj čakam ponedeljek, da me G pregleda in pove kaj pametnega.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
10.5.2010 17:02:18   
xoxox
Hvala še enkrat witch. Kot kaže se me ne morete znebiti. Mislim, da bomo še nekaj časa skupaj na tej temi. Čeprav upam, da se forum upamo skupaj kmalu zapre. Če veste kaj mislim. user posted image

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
12.5.2010 8:07:49   
ribica77
Phelps, lepo da si se spomnila na nas! Super, da ni več slabosti. Želim ti lepo user posted image , uživaj še za nas malo user posted image
XOXOX vemo, vemo kaj misliš user posted image  Naj se tvoja želja uresniči user posted image

Punce dajmo še kakšne lepe novičke!!!

Lep dan user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
13.5.2010 19:56:17   
portorož
Pozdravček punce!

Jaz sem si vzela malo odklopa, ker sem bila v zadnjem času kar precej znervirana..., očitno je vse prišlo za menoj user posted image

Jutri imam pregled v ambulanti za neplodnost, tak da bom imela malo več informacij o operaciji, ki me čaka, pa da bom vedela kako naprej.

Lepo bodite, mislim na vas in predvsem držim pesti, da vse čim prej ugledamo tisti magični user posted image , ki ga s takšno ljubeznijo čakamo.

Bodite pozitivne (seveda, z menoj vred) in veliko user posted image user posted image

(odgovor članu ribica77)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
13.5.2010 20:32:23   
xoxox
Portorož kako si? Nisem nič spremljala, saj sem bila med tistimi, ki pričakujejo. Pa žal nisem več. user posted image user posted image Sem se spraševala kaj se kaj dogaja s tabo? Kakšno operacijo imaš to? Držim pesti za jutri, da lepo opraviš na pregledu in, da kmalu zagledaš tisti čudoviti plusek. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In pa vsem puncam želim čimveč sreče (in veselja valda user posted image pri user posted image . Da se čimprej obarvamo roza. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
14.5.2010 7:59:54   
witch

Seznam nezaželenih 
user posted image

user posted image kopriva79......17.5.2010user posted image
user posted image jacki...5.5.2010user posted image
user posted image Shilou...15.5.2010user posted image
user posted image Witch...x.6.2010user posted image
user posted image user posted image  Portorož...user posted image user posted image  user posted image
user posted image user posted image xoxox... user posted image user posted image  user posted image

user posted image

Seznam nedočakanih
user posted image

< Sporočilo je popravil witch -- 14.5.2010 8:00:08 >

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
14.5.2010 8:03:26   
witch
Včeraj je minilo 2 meseca od moje zadnje user posted image ... Že 2 dni me je močno bolelo v spodnjemdelu trebuha. In danes sem opazila izcedek in mislim da bo prišla. Po eni strani sem ful sreča, da je prišla in lahko gremo v nove boje. Po drugi strani sem jezna, ker sem dobila dokaz, da se ni v meni nič skrivalo. Najbolj me pa jezi to, da imam v ponedeljek pregled pri G, in do takrt še nebo čisto odšla in me nebo mogla pregledati user posted image Sem se na seznamu dala kar po x.6. in upam, da se bo počasi zjasnila kdaj in kako bo hodila, ker je imam res že pol kufer in čez glavo user posted image Bom pa v ponedljek sporočila kaj mi bo G rekla..

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
14.5.2010 9:13:33   
MEGi20
witch saj bo bolje... jaz upam, da nebo prišla da te bo lahko G vsaj pregledala ...

No jaz imam drug teden dopust in grem z user posted image  v toplice (malce oddiha nama nebo škodilouser posted image ) pa ravno plodne dni imam  konec drugega tedna in v petek 21.05 naj bi nastopila moja O - s5 sem malce pokukala na koledarčekuser posted image (mam tistega na speltni strani  www.menstruacija.si ) kar nemorem si pomagat, da nebi računala ... a ta teden nebo časa računat k bova dala najine možgančke na pašo user posted image  in v akcijo user posted image  user posted image user posted image user posted image

Sva se pa z user posted image  zmenila, da (če bo) zamujala nebova takoj delala testa, ker zadnja 2meseca (marec) je prišla 2dni kasneje, (april) dva dni prej user posted image  čist se je zrolalo tej user posted image  jst si pa tko zelo želim trebuščka - pa ne sam jst.

portorož tebi pa podarjam velik user posted image user posted image  pa čimveč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

xoxox user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa še nekaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ko bosta šla v nove boje.

No za vse nas pa tut user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da se čimprej poveča rozast seznamček.

Lep pozdravček
Megi

Ali veste kako se reče dvema ljubimcema ki sexata po metodi varnih dni?

mamica in očka...

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
14.5.2010 20:37:48   
portorož
Ola rožice!

xoxox user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Drži se in kar pogumno naprej!!! Me smo s tabo!

witch, kaj ti naj rečem? Vem, da prestajaš veliko negotovosti..., žalostno, kako se naše telo včasih kruto poigra z nami user posted image Ostani močna! user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa sem danes končno izvedela kako in kaj, čeprav sem po drugi strani samo še bolj zmedena... Mi je dr. rekla, da če ne bi imela ss v aprilu, da me ne bi dala na odstranitev pregrade, ker baje odstranjajo samo od 5mm velikosti dalje. No, moja bi naj bila velika le 3mm in naj ne bi bila "krivec" za ss... Je pa rekla, da kao "nič hudega" če v tem času zanosiva, ker če bo z pikico gensko vse ok, bi naj nosečnost bila normalna..., a seveda so vmes "če-ji" in za nič ne more govoriti z gotovostjo.
Za poseg moram poklicati prvi dan user posted image , mi pa ne bodo delali pod narkozo, torej kar "ambulantno"..., in če je ne bodo našli, se tudi ne bo nič zgodilo... Zdaj sva pa oba čist zmedena: ali naj veselo delava na bebici ali počakava???? user posted image
Bomo videli kaj bo, v naslednji 3 mesecih bo menda že jasno kako in kaj user posted image

Punce mislim na vas in držim pesti, da vse čim prej zagledamo user posted image ter seveda čez 9mesecev objamemo svojega, težko pričakovanega user posted image .

Slončkajte z ljubeznijo! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
15.5.2010 17:38:30   
Shilou
Pozdravljene.

Po dolgem času se še tukaj malo javim.

Kot pričakovano je danes moja tečka prišla-točna kot ura. Čeprav še je šibka, ampak je. Tako, da se selimo v naslednji krog. Ostalim držim pesti, da je nebo in da bo šla na user posted image mesečni dopustuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naslednje user posted image ne pričakujem 08.06.2010

Lep preostanek večera vsem

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
15.5.2010 17:48:29   
witch
Seznam nezaželenih 
user posted image

user posted image kopriva79......x.6.2010user posted image
user posted image jacki...4.6.2010user posted image
user posted image Shilou...8.6.2010user posted image

user posted image

Seznam nedočakanih
user posted image

< Sporočilo je popravil witch -- 15.5.2010 17:49:32 >

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
15.5.2010 17:50:47   
witch
kopriva, jacki in shilou user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image za naprej..
Coris in ribica77 za vaju pa še vedno navijamo in držimo pesti, da se preselita na spodnji del seznamčka in vaju pobarvamo z roza user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
16.5.2010 11:04:18   
jacki
Hvala witch! Bomo vse ta mesec pridne in postale roza bejbeuser posted image user posted image user posted image WIIIIIuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
16.5.2010 12:45:55   
prvičmami
čao!

vidim da vas je tukaj kar nekaj takšnih, ki si želite user posted image , pa se javljam še js.
Midva sva prvič poskusila aprila, pa ni šlo.... predvideno O mam 19.5, tk da boma ta teden ponovno poskušala;) in upala da user posted image ne bo 3.6!

Vsem želim veliko užitkov potem pa user posted image user posted image !

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
17.5.2010 14:25:44   
zaljubljena23
Portorož...Odločitev je samo vajina...Midva sva pazila...Ok, no čist ne, ampak pri meni so bile itak problem neredne M in posledično brez O, tako da ni bilo neke panike...Do zanositve ne bi moglo priti...

Shilou user posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu prvičmami)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
17.5.2010 17:38:49   
witch

Seznam nezaželenih 
user posted image

user posted image kopriva79......x.6.2010user posted image
user posted image jacki...4.6.2010user posted image
user posted image Shilou...8.6.2010user posted image
user posted image prvičmami .... 3.6.2010user posted image

user posted image

Seznam nedočakanih
user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
17.5.2010 19:38:06   
jacki
IZVIRNO SPOROČILO: xoxox

Portorož kako si? Nisem nič spremljala, saj sem bila med tistimi, ki pričakujejo. Pa žal nisem več. user posted image user posted image

xoxox user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image šele zdejle sem vidla tvoje skrito žalostno sporočilouser posted image . Drži se, pa veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
17.5.2010 19:38:33   
jacki
Drage moje, bodite čimbolj lepo in velik user posted image user posted image user posted image   in tapravih user posted image user posted image user posted image vam želimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil jacki -- 17.5.2010 19:40:08 >

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
18.5.2010 19:32:43   
planikica
Hej dekleta, javljam se po nekaj mesecih. Bolj ali manj sem obupala nad naravno potjo in se začela dogovarjati za IVF, zdaj me pa telo malo vleče za nos. user posted image bi morala dobiti 14.5., pa še čakam.

Čestitke vsem, ki vam je vmes uspelo zanositi in srečno tistim, ki se še trudite!

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
18.5.2010 22:59:21   
ribica77
Hej planikica, pozdravljena!
Upam, da so to dobri znaki user posted image

Koliko časa pa sta probavala preden sta se odločila za IVF, če smem vprašat?

Lep večer vsem skupaj in pridno user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu planikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
18.5.2010 23:12:19   
planikica
Hej, ribica77, hvala. Približno eno leto na leto in pol jemanja raznih hormonskih tablet za ureditev ciklusa podlage. Verjetno se ne bi odločila tako hitro, če bi bila mlajša, tako pa čas beži s svetlobno hitrostjo.

Sicer imam povečane in zelo občutljive prsi in hodim lulat najmanj enkrat na uro. Bomo videli...

Lep večer :)

(odgovor članu ribica77)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
19.5.2010 7:46:50   
witch
planinkica držim pesti, da se ne poigrava s tabo M, ampak da je v tebi ena majhna pikica user posted image user posted image user posted image user posted image Javi nam rezultat user posted image

(odgovor članu planikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
19.5.2010 8:10:07   
ribica77
Hej punce,
jaz grem v naslednji krog. user posted image  je celo prehitela, torej je sedaj ne pričakujem 15.6.2010. Upam, da bo počasi kaj, zdaj mi gre pa že malce na živce tole user posted image
Lepo bodte user posted image user posted image   

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
19.5.2010 8:19:21   
planikica
Witch, hvala. Zaenkrat M še ni, danes se mi je zjutraj vrtelo v glavi. Če je ne bo, bom test delala v petek.

ribica77, koliko časa se že trudita? Držim pesti za vaju naslednji krog!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.