|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prvi poizkus zanositve
30.4.2010 18:43:33   
zaljubljena23
didi, jaz nisem bila na nobenih tabletkah....Prvi dan M (v ponedeljek) sem klicala v MB na Ginekološkega, so dejali, da naj jih v četrtek pokličem, če so me uvrstili v termin za ta cikel....Dobila termin, v ponedeljek šla noter, v torek bila operirana, v sredo domov...Morali smo počakati do M in potem smo lahko začeli delat na bebici

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu didi82)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
3.5.2010 8:00:21   
coris
Hejla punce.

me tako dolgo ni bilo ke sem imela poroko in bila na poročnem potovanju user posted image zaenkrat še nismo 3-je, tako da upam da user posted image ne bo 20.5.2010 user posted image

lep dan user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
3.5.2010 8:42:30   
ribica77
Hej punce,

jaz pa sem bila na dopustu...

Najprej čestitke vsem nosečkam in sveže poročenim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar ogromno se je zgodilo v enem tednu user posted image

No, jaz nisem rabila delat testa, je user posted image  kar prišla prejšnjo soboto. Tako, da je ne pričakujem 21.5..

Lep dan želim vsem skupaj, kljub temu, da je deževen...

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
3.5.2010 12:17:44   
witch

Seznam nezaželenih 
user posted image

user posted image MEGi20...10.5.2010user posted image
user posted image mladika...3.5.2010user posted image
user posted image jacki...5.5.2010user posted image
user posted image Shilou...15.5.2010user posted image
user posted image Witch...22.4.2010user posted image
user posted image Coris...20.5.2010user posted image
user posted image Ribica77...21.5.2010user posted image
user posted image didi82 user posted image
user posted image user posted image  Portorož...user posted image user posted image

user posted image

Seznam nedočakanih
user posted image
user posted image Nadinne 11.3.2010user posted image
user posted image *Star* 6.4.2010user posted image
user posted image zaljubljena23 16.4.2010user posted image
user posted image xoxox 16.4.2010user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
3.5.2010 12:20:54   
witch
Punce da se še vam javim.... sem bila na dopustu user posted image danes je 12i dan ko mi zamuja. Naredila sem 3 FS in 1 CB test. Vsi so mi pokazali negativno user posted image tak da nimam pojma kaj se dogaja to z mano... Premišljujem da bi šla na krvni testi. Imam pa 17. itak pregled pri G in bom povprašala za vse to...
portorož si že lulala? kaj ti je pokazal? user posted image user posted image
coris in ribica77 držim pesti, da zdaj maja zagledata pluske user posted image user posted image user posted image user posted image coris lahko vprašam kje sta bila na potovanju? user posted image
didi lahko javiš datum kdaj je ne pričakuješ, da uredim seznamček user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu ribica77)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
3.5.2010 12:41:07   
coris
seveda witch user posted image

bila sva na sanjskih Maldivih user posted image ko našparava malo, greva pa spet user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
3.5.2010 14:38:46   
zaljubljena23
Ribica in witch user posted image user posted image user posted image

Portorož kako je kaj pri tebi?

Jaz sem danes imela prvi UZ, pikica je lepo zasidrana v maternici in srček ji že veselo bije

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
3.5.2010 15:43:08   
portorož
Ola rožice!

Mi smo imeli naaaaaaaaporen vikend, a je blo lušno user posted image

V petek je user posted image pritekla in  se danes tudi že poslavlja z zadnjimi izdihljaji..., tak da je bil očitno lažen preplah za user posted image .

Seveda sem bila razočarana, a očitno že mora tako biti.

Witch držim pesti, da je še premalo hormončka, da bi pokazalo user posted image user posted image user posted image

zaljubljena23- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

coris- važička user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1133
3.5.2010 15:49:58   
witch
coris user posted image to pa so počitnice user posted image
zaljubljena user posted image user posted image user posted image za srčka user posted image user posted image user posted image da bo pikica pridno naprej rasla user posted image
portorož user posted image in user posted image user posted image za naprej
Jaz sem pisala dr. Pušenjaku in mi je na mojo situacijo odgovoril:
dokler je test negativen, noseči niste, lahko pa ste biokemično v drugem delu cikla, ko hormonsko prevladuje progesteron in povzroča simptome v okviru "menstrualnega sindroma". zakaj je tqa del cikla tako dolg, bi težko uganil. Včasih se po ovulaciji tvori cista rumenega telesca oziroma luteinska cista, ki lahko preživi dalj kot le 14 dni in za toliko se tudi ciklus podaljša. To ni nič nevarnega, če traja dalj kot 3 mesece, pa se priporoča obisk ginekologa.

Tak da me je to močno prizemljilo in niti nimam več upanja da nama je uspelo in da me testi **** user posted image sem danes ful neka žalostna, že cel dan samo jem... ljubosumna sem na vsako nosečo žensko. Punce ne narobe razumeti, privoščim vam in sem vesela za vsako posebej... Sem šla malo pod december kukat in vse hodijo na preglede, vidijo srčke.... jaz pa bi najraje jokala user posted image user posted image user posted image user posted image Misim, da se bom mogla kar malo umakniti od RRja....

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
3.5.2010 16:12:59   
portorož
Witch user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne obupat..., te pa popolnoma razumem, to sem jaz prestajala prejšnji mesec in še zmeraj boli, a ne izgubi upanja!!!!

Ni pomembno kolikokrat pademo, pomembno je, da se po vsakem padcu poberemo.

In verjemi, pride trenutek za vse nas, ko bomo končno občutile vse radosti user posted image user posted image in bomo najsrečnejše, ko bomo v rokah držale svoje male angelčke...

do takrat pa se še vse pripravljamo na našo najpomembnejšo vlogo.

Razumem te in vzami si čas, ki ga rabiš user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
3.5.2010 17:24:24   
zaljubljena23
Portorož, objemček tudi tebi...

Witch, zelo dobro vem kako se počutiš...Sama sem bila velikokrat v takšni situaciji...Pride dan...Želim ti, da jih bo čim manj in da kmalu doleti sreča tudi tebe...drži se...

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
3.5.2010 17:38:42   
didi82
witch ne pričakujem je tam recimo okrog 29. pa sej ne vem točno, mi je že drugi mesec prepozno prišla....potem pa itaq začnem jesti tabletke, ker imam v juniju HSC....

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
3.5.2010 18:13:14   
xoxox
Portorož saj boš kmalu tudi ti dočakala ta prelepi dan, ko bož zagledala user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: witch

Jaz sem pisala dr. Pušenjaku in mi je na mojo situacijo odgovoril:
dokler je test negativen, noseči niste, lahko pa ste biokemično v drugem delu cikla, ko hormonsko prevladuje progesteron in povzroča simptome v okviru "menstrualnega sindroma". zakaj je tqa del cikla tako dolg, bi težko uganil. Včasih se po ovulaciji tvori cista rumenega telesca oziroma luteinska cista, ki lahko preživi dalj kot le 14 dni in za toliko se tudi ciklus podaljša. To ni nič nevarnega, če traja dalj kot 3 mesece, pa se priporoča obisk ginekologa.

Tak da me je to močno prizemljilo in niti nimam več upanja da nama je uspelo in da me testi **** user posted image sem danes ful neka žalostna, že cel dan samo jem... ljubosumna sem na vsako nosečo žensko. Punce ne narobe razumeti, privoščim vam in sem vesela za vsako posebej... Sem šla malo pod december kukat in vse hodijo na preglede, vidijo srčke.... jaz pa bi najraje jokala user posted image user posted image user posted image user posted image Misim, da se bom mogla kar malo umakniti od RRja....

Kaj jaz to berem? user posted image Ne preseneča me to, kar ti je dr. Pušenjak napisal, ampak ta tvoja slaba volja. Sicer te poznam samo preko foruma, ampak kolikor te od tukaj poznam vem, da nisi punca, ki tako hitro obupa. Sploh, ker vedno vsako tolažiš in vzpodbujaš. Mogoče jaz nisem ravno med rekorderkami v čakanju na user posted image , ampak sem se vseeno kar načakala. Tako, da punca vzemi se v roke in nehaj biti žalostna. Sprosti se in začni uživati v družbi svojega user posted image . Imejta se lepo in uživajta v user posted image . Šele, ko se boš sprostila in nehala misliti na user posted image vama bo uspelo. Tako kot meni in verjetno še na milijone ostalim puncam. Pa da ne slišim več jamranja ampak samo lepe stvari, ker te bom kar stepla. user posted image Misli pozitivno in pozitivno se bo zgodilo. Boš videla. user posted image user posted image user posted image

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
3.5.2010 19:44:49   
witch
xoxox najprej mi povej kako se počutiš? pikica je ok? user posted image user posted image user posted image user posted image da bosta čim boljše user posted image sem recimo močna oseba, ampak se vem tudi zlomiti... mi včasih gre tolaženje pa vzpodbujanje drugih oseb bolje od rok, kot takrat ko moram to delati na sebi. Bom pa hitro boljše volje.. Je danes en čuden dan... in potem mi pride naprej tisoč stvari, ki mi ne grejo tako kot bi hotela. user posted image Če bi takrat pred dvanajstimi dnevi user posted image pritekla bi se zjokala, bila en dan slabe volje in šla optimistično naprej. Pri meni je cel cikel dobro, redko mislim na user posted image (mislim, da ni nobene, ki bi se lahko čisto odklopila od mislin na otroka), ko pa pridejo dnevi po O in vse do M pa čisto noter padem.. Trenutno me pa najbolj jezi to, da nimam pojma kje sem, na čem sem... Zdaj na dopustu je bilo ok, takrat ko sem delala test sem malo zabedirala, potem pa je bilo ok. Danes pa prvi dan doma, mislim, da sem na levo nogo vstala, profesor na faksu bi rad od mene ne vem kaj, potem sem se spravila Pušenjaku pisat, in kombinacija vsega tega me je čisto polomila... Se bom naspala in bo jutri boljše. Sem že iz sprehoda, zdaj čakam user posted image da se mu malo izpovem in zjočem pa bo boljše user posted image Nimam pa nobenega da bi mu dala to iz sebe, potem pa vam napišem... in sem zelo vesela da vas imam user posted image
Še vedno trdim, da nekdo zgoraj ima z mano že neke načrte (čeprav sem trenutno zelo jezna na tisto kar pač tam gor je), vem, da zdaj sanjam sanje, nekoč pa jih bom živela...

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
3.5.2010 20:27:53   
xoxox
Saj te razumem, samo verjemi mi, da sem jaz ista in v večini primerov sama sebi škodim. Ravno zdaj se sekiram, saj nimam nobenih znakov (več), da sem . Ne tišči me več tako pogosto na wc, slabo mi sploh ni, lačna nisem. Jem še manj kot prej. Edino prsi imam še vedno boleče in napihnjene.

Boš videla, da bo vse vredu. Preveč se obremenjuješ in to ti škoduje. Mislim, da se ti telo malo upira. Jaz bi se na tvojem mestu čimprej naročila h ginekologu. Naj te pregleda in boš potem videla. Meni je enkrat zamujala in sem šla h ginekologinji. In je rekla, da se mi je naredila kot kot neka čisto tanka pregrada, ki preprečuje da zanosiš in sčasoma zaustavi tudi user posted image . Jo je potem med pregledom pretrgala in mi rekla, da bom v roku parih ur dobila user posted image . In sem jo res. Rekla mi je še, da se to pogosto zgodi zaradi jemanja KT. Potem mi je še rekla, da sedaj, ko je pretrgala to pregrado (ali karkoli že) bom pa brez problema lahko zanosila, če je bil to moj namen. user posted image

Ja in vsaka stvar se zgodi z namenom. Boš videla, da vama bo uspelo in takrat bo idealen čas za to. Tisti/tista tam zgoraj že ve kaj dela. user posted image Če boš pa še žalostna ali jezna pa kar pridi na RR in se spihaj.

Upam, da bo kmalu ena mini čarovnica "strašila" po svetu. user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
4.5.2010 7:58:47   
witch
xoxox sem dobila kar solzne oči ko sem videla to malo čarovnico user posted image jezeš kak je srčkana user posted image hvala ti za nasvete user posted image KT sploh nikoli nisem jedla tak da zaradi njih verjetno ni nič.. sem pa že od prej naročena 17. pri G in jo bom prosila naj me redno pregleda , in seveda vse to povedala. Upam, da bom dobila kakšne pametne in uporabne odgovore. 

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
6.5.2010 8:08:28   
ribica77
mladika, jacki... kaj novega? te dni naj ne bi prišla user posted image , pa upam na dobre novice!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
6.5.2010 8:34:49   
witch

Seznam nezaželenih 
user posted image

user posted image MEGi20...10.5.2010user posted image
user posted image mladika...x.6.2010user posted image
user posted image jacki...5.5.2010user posted image
user posted image Shilou...15.5.2010user posted image
user posted image Witch...22.4.2010user posted image
user posted image Coris...20.5.2010user posted image
user posted image Ribica77...21.5.2010user posted image
user posted image didi82 user posted image
user posted image user posted image  Portorož...user posted image user posted image

user posted image

Seznam nedočakanih
user posted image
user posted image Nadinne 11.3.2010user posted image
user posted image *Star* 6.4.2010user posted image
user posted image zaljubljena23 16.4.2010user posted image
user posted image xoxox 16.4.2010user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
6.5.2010 8:35:35   
witch
mladiki na žalost ni uspelo user posted image jacki pa še ne ve kje je user posted image držimo pesti za plusek user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
6.5.2010 11:35:22   
kopriva79
Ponovno pozdravljene punce.
Evo jaz se po dolgem času spet javljam (sem se pred časom že bila aktivna v tej temi) , sem imela zaradi določenih težav mal pavze.
V glavnem se vračam v igro oz lov na user posted image
Za mano je 5 krogov, in naslednje ne pričakujem tam okoli 17.5.

Čestittke vsem ki ste zagledale magičen + in objemček vsem ki vas je doletela user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
6.5.2010 12:48:37   
zaljubljena23
Mladika, objemček...

Kopriva, dobrodošla še tukaj ;)

(odgovor članu kopriva79)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
6.5.2010 21:36:59   
jacki
Evo mene...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted imageuser posted image je prišla točna ko ura user posted image user posted image user posted image user posted image ...po treh urah rahlega madeža, se je "uscala" v vsej svoji veličini . Greva v 3. krog in je ne pričakujam 4.6.
Vas pa vsak dan berem, čeprav bolj malo komentiram, ker mi časovno enostavno ne znese. In sem zelo rada v vaši družbi, pa čeprav bolj pasivno.
Upam da bo več lepih dvo-črtkastih novičk v prihajajočem mesecu.user posted image user posted image user posted image user posted image Morjo bit in pikauser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil jacki -- 6.5.2010 21:38:22 >

Neposredna povezava do sporočila: 1147
6.5.2010 22:09:16   
zaljubljena23
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
10.5.2010 7:11:34   
MEGi20
Dan kako ste kaj??
No da pristavim svoj piskrček - 8.5.(v petek ob 20h seveda dva dni prej) se je ulila user posted image  tko da je zdj ne pričakujemo 10.06. jst upam, da je ne dočakam ker to je že 6 krog - sva pa imela z lubijem pogovor včeraj (sva se šetala mal pa menila) o user posted image  

Zdj ga uradno ne načrtujeva več ( podzavestno pa sva nestrpna) ko bo bo ... pa sva predelala vse od tega kako naj mu povem za + do tega kako povedati babicam,dedkom,stricem in tetam user posted image

Sva pa si enotna glede tega da preveč misliva o tem in to naju tepe user posted image  - ti plodni ne plodni dnevi pa psiha naju malce zamori, sam tut ta mesec bomo pridni, saj je čas da moj mali korenjak dobi bratca / sestrico user posted image

Pa lep dan še naprej user posted image

< Sporočilo je popravil MEGi20 -- 10.5.2010 7:13:05 >

Ali veste kako se reče dvema ljubimcema ki sexata po metodi varnih dni?

mamica in očka...

Neposredna povezava do sporočila: 1149
10.5.2010 15:31:57   
phelps
Oila punce!

Ne vem, če se me še spomnite, jaz se vas user posted image , še vedno navijam za vas, GO GIRLS! user posted image

Za vse, ki vas je obiskala tečka user posted image topel user posted image , za vse, ki ste pa že user posted image pa čestitke user posted image

coris, torej si že gospa, fino user posted image

portorož, kako si pa ti?

Jaz sem ok, sem že lepo zasidrana v 4. mesecu, slabosti ni več, trebušček je, ampak minimalen. Počutje fenomenalno v primerjavi s slabostmi v prejšnjem tromesečju.Upam, da tako ostane.

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.