Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 30.4.2010 18:43:33
|
|
|
|
zaljubljena23
|
didi, jaz nisem bila na nobenih tabletkah....Prvi dan M (v ponedeljek) sem klicala v MB na Ginekološkega, so dejali, da naj jih v četrtek pokličem, če so me uvrstili v termin za ta cikel....Dobila termin, v ponedeljek šla noter, v torek bila operirana, v sredo domov...Morali smo počakati do M in potem smo lahko začeli delat na bebici
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 3.5.2010 8:00:21
|
|
|
|
coris
|
Hejla punce. me tako dolgo ni bilo ke sem imela poroko in bila na poročnem potovanju zaenkrat še nismo 3-je, tako da upam da ne bo 20.5.2010 lep dan
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 3.5.2010 8:42:30
|
|
|
|
ribica77
|
Hej punce, jaz pa sem bila na dopustu... Najprej čestitke vsem nosečkam in sveže poročenim Kar ogromno se je zgodilo v enem tednu No, jaz nisem rabila delat testa, je kar prišla prejšnjo soboto. Tako, da je ne pričakujem 21.5.. Lep dan želim vsem skupaj, kljub temu, da je deževen...
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 3.5.2010 12:20:54
|
|
|
|
witch
|
Punce da se še vam javim.... sem bila na dopustu danes je 12i dan ko mi zamuja. Naredila sem 3 FS in 1 CB test. Vsi so mi pokazali negativno tak da nimam pojma kaj se dogaja to z mano... Premišljujem da bi šla na krvni testi. Imam pa 17. itak pregled pri G in bom povprašala za vse to... portorož si že lulala? kaj ti je pokazal? coris in ribica77 držim pesti, da zdaj maja zagledata pluske coris lahko vprašam kje sta bila na potovanju? didi lahko javiš datum kdaj je ne pričakuješ, da uredim seznamček
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 3.5.2010 12:41:07
|
|
|
|
coris
|
seveda witch bila sva na sanjskih Maldivih ko našparava malo, greva pa spet
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 3.5.2010 14:38:46
|
|
|
|
zaljubljena23
|
Ribica in witch Portorož kako je kaj pri tebi? Jaz sem danes imela prvi UZ, pikica je lepo zasidrana v maternici in srček ji že veselo bije
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 3.5.2010 15:43:08
|
|
|
|
portorož
|
Ola rožice! Mi smo imeli naaaaaaaaporen vikend, a je blo lušno V petek je pritekla in se danes tudi že poslavlja z zadnjimi izdihljaji..., tak da je bil očitno lažen preplah za . Seveda sem bila razočarana, a očitno že mora tako biti. Witch držim pesti, da je še premalo hormončka, da bi pokazalo zaljubljena23- coris- važička
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 3.5.2010 15:49:58
|
|
|
|
witch
|
coris to pa so počitnice zaljubljena za srčka da bo pikica pridno naprej rasla portorož in za naprej Jaz sem pisala dr. Pušenjaku in mi je na mojo situacijo odgovoril: dokler je test negativen, noseči niste, lahko pa ste biokemično v drugem delu cikla, ko hormonsko prevladuje progesteron in povzroča simptome v okviru "menstrualnega sindroma". zakaj je tqa del cikla tako dolg, bi težko uganil. Včasih se po ovulaciji tvori cista rumenega telesca oziroma luteinska cista, ki lahko preživi dalj kot le 14 dni in za toliko se tudi ciklus podaljša. To ni nič nevarnega, če traja dalj kot 3 mesece, pa se priporoča obisk ginekologa. Tak da me je to močno prizemljilo in niti nimam več upanja da nama je uspelo in da me testi **** sem danes ful neka žalostna, že cel dan samo jem... ljubosumna sem na vsako nosečo žensko. Punce ne narobe razumeti, privoščim vam in sem vesela za vsako posebej... Sem šla malo pod december kukat in vse hodijo na preglede, vidijo srčke.... jaz pa bi najraje jokala Misim, da se bom mogla kar malo umakniti od RRja....
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 3.5.2010 16:12:59
|
|
|
|
portorož
|
Witch Ne obupat..., te pa popolnoma razumem, to sem jaz prestajala prejšnji mesec in še zmeraj boli, a ne izgubi upanja!!!! Ni pomembno kolikokrat pademo, pomembno je, da se po vsakem padcu poberemo. In verjemi, pride trenutek za vse nas, ko bomo končno občutile vse radosti in bomo najsrečnejše, ko bomo v rokah držale svoje male angelčke... do takrat pa se še vse pripravljamo na našo najpomembnejšo vlogo. Razumem te in vzami si čas, ki ga rabiš
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 3.5.2010 17:24:24
|
|
|
|
zaljubljena23
|
Portorož, objemček tudi tebi... Witch, zelo dobro vem kako se počutiš...Sama sem bila velikokrat v takšni situaciji...Pride dan...Želim ti, da jih bo čim manj in da kmalu doleti sreča tudi tebe...drži se...
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 3.5.2010 17:38:42
|
|
|
|
didi82
|
witch ne pričakujem je tam recimo okrog 29. pa sej ne vem točno, mi je že drugi mesec prepozno prišla....potem pa itaq začnem jesti tabletke, ker imam v juniju HSC....
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 3.5.2010 18:13:14
|
|
|
|
xoxox
|
Portorož saj boš kmalu tudi ti dočakala ta prelepi dan, ko bož zagledala . IZVIRNO SPOROČILO: witch Jaz sem pisala dr. Pušenjaku in mi je na mojo situacijo odgovoril: dokler je test negativen, noseči niste, lahko pa ste biokemično v drugem delu cikla, ko hormonsko prevladuje progesteron in povzroča simptome v okviru "menstrualnega sindroma". zakaj je tqa del cikla tako dolg, bi težko uganil. Včasih se po ovulaciji tvori cista rumenega telesca oziroma luteinska cista, ki lahko preživi dalj kot le 14 dni in za toliko se tudi ciklus podaljša. To ni nič nevarnega, če traja dalj kot 3 mesece, pa se priporoča obisk ginekologa. Tak da me je to močno prizemljilo in niti nimam več upanja da nama je uspelo in da me testi **** sem danes ful neka žalostna, že cel dan samo jem... ljubosumna sem na vsako nosečo žensko. Punce ne narobe razumeti, privoščim vam in sem vesela za vsako posebej... Sem šla malo pod december kukat in vse hodijo na preglede, vidijo srčke.... jaz pa bi najraje jokala Misim, da se bom mogla kar malo umakniti od RRja.... Kaj jaz to berem? Ne preseneča me to, kar ti je dr. Pušenjak napisal, ampak ta tvoja slaba volja. Sicer te poznam samo preko foruma, ampak kolikor te od tukaj poznam vem, da nisi punca, ki tako hitro obupa. Sploh, ker vedno vsako tolažiš in vzpodbujaš. Mogoče jaz nisem ravno med rekorderkami v čakanju na , ampak sem se vseeno kar načakala. Tako, da punca vzemi se v roke in nehaj biti žalostna. Sprosti se in začni uživati v družbi svojega . Imejta se lepo in uživajta v . Šele, ko se boš sprostila in nehala misliti na vama bo uspelo. Tako kot meni in verjetno še na milijone ostalim puncam. Pa da ne slišim več jamranja ampak samo lepe stvari, ker te bom kar stepla. Misli pozitivno in pozitivno se bo zgodilo. Boš videla.
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 3.5.2010 19:44:49
|
|
|
|
witch
|
xoxox najprej mi povej kako se počutiš? pikica je ok? da bosta čim boljše sem recimo močna oseba, ampak se vem tudi zlomiti... mi včasih gre tolaženje pa vzpodbujanje drugih oseb bolje od rok, kot takrat ko moram to delati na sebi. Bom pa hitro boljše volje.. Je danes en čuden dan... in potem mi pride naprej tisoč stvari, ki mi ne grejo tako kot bi hotela. Če bi takrat pred dvanajstimi dnevi pritekla bi se zjokala, bila en dan slabe volje in šla optimistično naprej. Pri meni je cel cikel dobro, redko mislim na (mislim, da ni nobene, ki bi se lahko čisto odklopila od mislin na otroka), ko pa pridejo dnevi po O in vse do M pa čisto noter padem.. Trenutno me pa najbolj jezi to, da nimam pojma kje sem, na čem sem... Zdaj na dopustu je bilo ok, takrat ko sem delala test sem malo zabedirala, potem pa je bilo ok. Danes pa prvi dan doma, mislim, da sem na levo nogo vstala, profesor na faksu bi rad od mene ne vem kaj, potem sem se spravila Pušenjaku pisat, in kombinacija vsega tega me je čisto polomila... Se bom naspala in bo jutri boljše. Sem že iz sprehoda, zdaj čakam da se mu malo izpovem in zjočem pa bo boljše Nimam pa nobenega da bi mu dala to iz sebe, potem pa vam napišem... in sem zelo vesela da vas imam Še vedno trdim, da nekdo zgoraj ima z mano že neke načrte (čeprav sem trenutno zelo jezna na tisto kar pač tam gor je), vem, da zdaj sanjam sanje, nekoč pa jih bom živela...
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 3.5.2010 20:27:53
|
|
|
|
xoxox
|
Saj te razumem, samo verjemi mi, da sem jaz ista in v večini primerov sama sebi škodim. Ravno zdaj se sekiram, saj nimam nobenih znakov (več), da sem . Ne tišči me več tako pogosto na wc, slabo mi sploh ni, lačna nisem. Jem še manj kot prej. Edino prsi imam še vedno boleče in napihnjene. Boš videla, da bo vse vredu. Preveč se obremenjuješ in to ti škoduje. Mislim, da se ti telo malo upira. Jaz bi se na tvojem mestu čimprej naročila h ginekologu. Naj te pregleda in boš potem videla. Meni je enkrat zamujala in sem šla h ginekologinji. In je rekla, da se mi je naredila kot kot neka čisto tanka pregrada, ki preprečuje da zanosiš in sčasoma zaustavi tudi . Jo je potem med pregledom pretrgala in mi rekla, da bom v roku parih ur dobila . In sem jo res. Rekla mi je še, da se to pogosto zgodi zaradi jemanja KT. Potem mi je še rekla, da sedaj, ko je pretrgala to pregrado (ali karkoli že) bom pa brez problema lahko zanosila, če je bil to moj namen. Ja in vsaka stvar se zgodi z namenom. Boš videla, da vama bo uspelo in takrat bo idealen čas za to. Tisti/tista tam zgoraj že ve kaj dela. Če boš pa še žalostna ali jezna pa kar pridi na RR in se spihaj. Upam, da bo kmalu ena mini čarovnica "strašila" po svetu.
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 4.5.2010 7:58:47
|
|
|
|
witch
|
xoxox sem dobila kar solzne oči ko sem videla to malo čarovnico jezeš kak je srčkana hvala ti za nasvete KT sploh nikoli nisem jedla tak da zaradi njih verjetno ni nič.. sem pa že od prej naročena 17. pri G in jo bom prosila naj me redno pregleda , in seveda vse to povedala. Upam, da bom dobila kakšne pametne in uporabne odgovore.
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 6.5.2010 8:08:28
|
|
|
|
ribica77
|
mladika, jacki... kaj novega? te dni naj ne bi prišla , pa upam na dobre novice!
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 6.5.2010 8:35:35
|
|
|
|
witch
|
mladiki na žalost ni uspelo jacki pa še ne ve kje je držimo pesti za plusek
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 6.5.2010 11:35:22
|
|
|
|
kopriva79
|
Ponovno pozdravljene punce. Evo jaz se po dolgem času spet javljam (sem se pred časom že bila aktivna v tej temi) , sem imela zaradi določenih težav mal pavze. V glavnem se vračam v igro oz lov na Za mano je 5 krogov, in naslednje ne pričakujem tam okoli 17.5. Čestittke vsem ki ste zagledale magičen + in objemček vsem ki vas je doletela
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 6.5.2010 12:48:37
|
|
|
|
zaljubljena23
|
Mladika, objemček... Kopriva, dobrodošla še tukaj ;)
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 6.5.2010 21:36:59
|
|
|
|
jacki
|
Evo mene... , je prišla točna ko ura ...po treh urah rahlega madeža, se je "uscala" v vsej svoji veličini . Greva v 3. krog in je ne pričakujam 4.6. Vas pa vsak dan berem, čeprav bolj malo komentiram, ker mi časovno enostavno ne znese. In sem zelo rada v vaši družbi, pa čeprav bolj pasivno. Upam da bo več lepih dvo-črtkastih novičk v prihajajočem mesecu. Morjo bit in pika
< Sporočilo je popravil jacki -- 6.5.2010 21:38:22 >
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 6.5.2010 22:09:16
|
|
|
|
zaljubljena23
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 10.5.2010 7:11:34
|
|
|
|
MEGi20
|
Dan kako ste kaj?? No da pristavim svoj piskrček - 8.5.(v petek ob 20h seveda dva dni prej) se je ulila tko da je zdj ne pričakujemo 10.06. jst upam, da je ne dočakam ker to je že 6 krog - sva pa imela z lubijem pogovor včeraj (sva se šetala mal pa menila) o Zdj ga uradno ne načrtujeva več ( podzavestno pa sva nestrpna) ko bo bo ... pa sva predelala vse od tega kako naj mu povem za + do tega kako povedati babicam,dedkom,stricem in tetam Sva pa si enotna glede tega da preveč misliva o tem in to naju tepe - ti plodni ne plodni dnevi pa psiha naju malce zamori, sam tut ta mesec bomo pridni, saj je čas da moj mali korenjak dobi bratca / sestrico Pa lep dan še naprej
< Sporočilo je popravil MEGi20 -- 10.5.2010 7:13:05 >
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 10.5.2010 15:31:57
|
|
|
|
phelps
|
Oila punce! Ne vem, če se me še spomnite, jaz se vas , še vedno navijam za vas, GO GIRLS! Za vse, ki vas je obiskala tečka topel , za vse, ki ste pa že pa čestitke coris, torej si že gospa, fino portorož, kako si pa ti? Jaz sem ok, sem že lepo zasidrana v 4. mesecu, slabosti ni več, trebušček je, ampak minimalen. Počutje fenomenalno v primerjavi s slabostmi v prejšnjem tromesečju.Upam, da tako ostane.
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.