|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '''''''''''''''''''''''''...
24.5.2010 13:02:06   
Krysia
Pozdravljene, ženskice!

Evo, bla v službi, zamorila z datumi za teste, zdej pa doma izkoriščam čas, ko Rok spi ... najprej k vam na čvek, pol pa FB, pa inštrukcije pa ... eh, vedno je kej za počet - sej veste, kako je to ...

Erin, sej če ne bi blo žalostno, bi blo že mal smešno tole z vašimi boleznimi ... katastrofa na kubik! En kup  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   in upam, da kmal mine! A maš kakšno šanso vsaj čez poletje met Tilna doma?

Zoja Miša, vi se tud pozdravte! Mogoče pa Kaja Lina ni dobro prežvečla mesa? Možno je pa tud, da je mal bolj občutljiva kot vidva, pa vama ni blo nič, njo je pa zvilo ... Upam, da bo tud vročina kmal šla in da niste res kaj nalezljivega staknili ... za vaju tud user posted image user posted image user posted image user posted image Pa sporoči, kaj zdej pravi tvoja kri o ščitnici ...

Clara23, joj, tole s kaktusi - ko sem prebrala, je kr mene začel vse bolet! Ubogi Mark!

Anita, ne bom preveč hvalila vašega spanja, da se ne pokvari! Ampak sej veš, kaj ti želim ...

Sayuri, krasne slikce!

Naty13, oglasi se še kaj! Sem že mislila, da si pozabla na nas!

Mi smo čez vikend uživali - v soboto šli na en rojstni dan - piknik, igrače, dobra družba za naju in za Roka - ma super je blo! Včeraj smo jo mahnili na Ptuj - mal povandrat okoli pa na eno dobro kosilo ... nazaj grede nas je ena orng nevihta ujela - smo se bal, da bo toča, pa ni blo hudga ... sva pa z z Rokom fasala vsak enega klopa - upam, da ne bo kej narobe ... ga moram cepit proti klopnemu meningitisu, sam pri nas v ZD majo tako gužvo z rednimi cepljenji, da ostalih ne izvajajo, tko da bomo mogli it na IVZ al kaj je že ...

Drugač se pa spravljamo v šoping - Rok rabi čevlje pa poletno garderobo pa jst rabim čevlje ... joj, kok sovražim nakupovanje (ja, pač ne ustrezam stereotipom o ženskah, kaj morem). Sem pa danes našemu navdušencu nad Hello Kitty (ja, vem - še en, ki ne ustreza stereotipom user posted image ) kupla en kozarčeks tem motivom, da bo mir ... čakam, da se zbudi, pa da vidim reakcijo ... po moje ga ne bo spustu iz rok ...

Evo, to bi blo na hitro vse. Se tipkamo še kaj - grem jest ...

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
24.5.2010 13:23:11   
tejkaz
Gajka, A.P. je že doma user posted image user posted image

Krysia, se vidimo jutri na podelitvi?

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
24.5.2010 13:27:44   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

kje kupim havajankeuser posted image zoja miša ti sigurno veš

Hervis. Sicer pa v Braziliji user posted image

o hvala

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
24.5.2010 13:36:36   
gajka
Gajka, A.P. je že doma user posted image user posted image

Aja, pol pa res ni bilo nič resnega. user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
24.5.2010 14:14:02   
clara23
Joj, kaj ste vsi nekaj bolančkaniuser posted image . Pikapoke za vse!!user posted image

No, midva greva k zdravniku bodice ven pobrat..tiste tamale mu ne morem sama, ven jih je pa treba dobit..upam samo, da ga ne bo preveč bolelouser posted image Ampak bolje to kot da se mu potem zagnoji..
Ampak sem pa še vedno jezna na taščo..ker sem ji že 100x rekla naj tiste hudičeve kaktuse da stran, da ne bo prišlo do kake nesreče, pa ni nič ukrenilauser posted image . Raje ne pomislim kaj bi bilo, če bi se mu katera od iglic zapičila v oko...

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
24.5.2010 15:49:00   
Krysia

Ja, upam, da mi rata - če me ne bodo kej v šoli ponucali ...

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
24.5.2010 16:40:10   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

Ja, upam, da mi rata - če me ne bodo kej v šoli ponucali ...

Sem pravkar izvedela da je Lokar v komisiji user posted image Ne vem, če bi se mu šla pokazat user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
24.5.2010 17:54:07   
anita goitan
Ulin krst

user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
   RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del ***
24.5.2010 22:00:04   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

Erin, sej če ne bi blo žalostno, bi blo že mal smešno tole z vašimi boleznimi ... katastrofa na kubik! En kup  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   in upam, da kmal mine! A maš kakšno šanso vsaj čez poletje met Tilna doma?

Bo doma, ko bom jaz doma (dopust), drugače pa mi ne nuca to  preveč, ker bi itak pa jaz vse domov prinesla...user posted image user posted image

A tvoj  pa na Kitty navalil? user posted image Pri nas ni  nad ničemer tako fasciniran, je bl mami, tud nad Kittyuser posted image ooooo bi mela še kako punčko...da bi mela razlog da lahko kupujem Kitty konfekcijo user posted image user posted image user posted image

clara - so pobrali vse iglice ven?

Zoja Miša user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
   RE: *** Avgustovčki ''08 ~ 1.del ***
24.5.2010 22:02:24   
Erin
RE: *** Avgustovčki ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''08 ~ 1.del ***

Punce merkajte na naslov naše teme in sproti brišite te črtice ki se nam tako vneto nabirajo... user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
25.5.2010 0:28:23   
bella02
Ojla!
Stara zgodba: spet sem sam preletela. Od četrtka mi Teja ponoči nabija ko zmešana, no, danes je še mir. In HB!!!! Je pa blo hudo od četrtka do danes: kašlanje, kašlanje, bruhanje, kašlanje, kašlanje ...Upam, da je mimo, me cajt baše. Drug teden mam spet en izpit. Jao, noče jih bit konc. V petek mi je šlo bolj slabo, sam dokler ni razultatov, je upanje user posted image . Se še kej oglasim! Pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
25.5.2010 8:56:45   
anita goitan
jutro
evo mam mal več časa, fotki krsta naše Ule, avtor fotografij je Jure Frelih tako kot za Zojo če bi se slučajno ponovno naš(e)la tat/ica

user posted image

user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
25.5.2010 9:39:37   
tejkaz

user posted image

Krasni sta. No, vse slike so lepe, ampak ta je pa najlepša.

Anita, eno vprašanje zate? A mi poveš kam bi lahko šli z Evo v hribe? Šmarno goro recimo zmore brez težav, tudi na Veliki planini je že bila, v soboto sva bila midva na Ratitovcu, to pa mislim da bi bilo malo prehudo za njo. Verjetno je še polno hribov, ki so po težavnosti med Šmarno goro in Ratitivcem samo jih verjetno ti bolj poznaš. Mi lahko svetuješ?

Včeraj smo bili pa že v kratkih hlačah in kratki majčki user posted image user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
25.5.2010 10:03:07   
gajka
Včeraj smo bili pa že v kratkih hlačah in kratki majčki user posted image user posted image

Mi tudi! user posted image user posted image user posted image Še več takšnih dni!

Pri nas so pa zadnje čas kar precej aktualne krede (imamo preko parcele eno fajn cesto, je samo dovozna pot do ene hiše, prometa pa praktično nič):
user posted image

anita g. - čedne fotke, čedni pozerji. user posted image

Je moj user posted image eno raztreseno bitje. user posted image user posted image Danes imajo v Cankarju 50. letnico njihove srednje šole, pa si včeraj vse cunje naštima (da bo kar k svojim staršem šel po službi, šel od tam na obletnico in potem prespal pri njih...). Se pa jaz danes zbudim, pa na omari visijo hlače, pa srajca... Je sicer vzel nekaj reči s sabo (toaletna, čevlji, gate...), ampak bi bil očitno lahko zvečer sicer čist in dišeč, samo rahlo pomanjkljivo oblečen. user posted image Se je moj brat ponudil, da mu bo cunje do LJ zapeljal popoldan, še dobro, ker meni se nekak ne da vozit tja in nazaj... user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
25.5.2010 10:16:10   
anita goitan

Anita, eno vprašanje zate? A mi poveš kam bi lahko šli z Evo v hribe? Šmarno goro recimo zmore brez težav, tudi na Veliki planini je že bila, v soboto sva bila midva na Ratitovcu, to pa mislim da bi bilo malo prehudo za njo. Verjetno je še polno hribov, ki so po težavnosti med Šmarno goro in Ratitivcem samo jih verjetno ti bolj poznaš. Mi lahko svetuješ?

Ratitovc je dolg, sončen..naporen, kaj pa Osolnik, Sv.Jakob nad Preddvorom..Lubnik, Blegoš?

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
25.5.2010 10:19:52   
anita goitan
kratka majčka in hlače že pr Zoji, ma kako naj Ulo napravmuser posted image ne miga tolk kot ta velika, ima pa tanke hlače, bodi na naramnice in majčko z dolgimi r., če piha pa trak..res ne vem kako

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3666
25.5.2010 10:25:48   
gajka

kratka majčka in hlače že pr Zoji, ma kako naj Ulo napravmuser posted image ne miga tolk kot ta velika, ima pa tanke hlače, bodi na naramnice in majčko z dolgimi r., če piha pa trak..res ne vem kako

user posted image Uf, kaj pa vem. Ula je zdaj že malo večji dojenček... Bodi na naramnice = bodi brez rokavov? user posted image Če bo takole poletno toplo, mogoče lahko tudi njej kratke rokave. user posted image A tist trik, da preveriš za vratom, če je potna, pa ne pomaga? user posted image
Kako je pa zdaj kaj z Zojino alergijo?

Neposredna povezava do sporočila: 3667
25.5.2010 10:32:36   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

user posted image Uf, kaj pa vem. Ula je zdaj že malo večji dojenček... Bodi na naramnice = bodi brez rokavov? user posted image Če bo takole poletno toplo, mogoče lahko tudi njej kratke rokave. user posted image A tist trik, da preveriš za vratom, če je potna, pa ne pomaga? user posted image
Kako je pa zdaj kaj z Zojino alergijo?

ja sej prevrejam..mah če bi imela 10 otrok ne vem če bi/bom znala na začetku letnih časov jih napravt

ma sej Z.nima alergije, kar je imela se ne ve..baje več kot 50% bolezni dermat.ni nikol odkritih, pridejo in grejo..upam da se nikol ne ponovi več..mal jo ponoči še srbi, sicer se pa mormo ponovno naučit spat ker 1m je blo orto nespanje.

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
   RE: *** Avgustovčki ''''''''08 ~ 1.del ***
25.5.2010 10:47:47   
gajka
Mene je pa skoraj fršlok! Sem šla slučajno gledat fotko svojega bauha pri Roku in tokrat (obakrat fotkano pri 35t3d), razlika pa user posted image user posted image user posted image user posted image :
user posted image   user posted image
Levo = drugič (zdaj), desno = prvič

< Sporočilo je popravil gajka -- 25.5.2010 10:49:32 >

Neposredna povezava do sporočila: 3669
   RE: *** Avgustovčki ''''''''''''''''08 ~ 1.de...
25.5.2010 10:54:51   
anita goitan
gajka  čist ok buši maš, nič prevelikuser posted image

aja še 2t pa ti dam odpustnico..če želiš

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 25.5.2010 10:56:49 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
25.5.2010 11:10:32   
tejkaz
Gajka, lep trebušček. Nič prevelik.

Anita, tnx. Ratitovec je res lep. Midva sva bila že velikokrat gor. Vsaj 4 krat na leto ko so oskrbniki koče eni znanci, pa še kdaj vmes. Greva vedno desno na Razor in pri tistem kažipotu desno gor (zdaj se nikakor ne morem spomnit proti kateri koči - tista, kjer imajo dobro kislo mleko) in potem do koče na Ratitovcu. Dol greva pa po drugi strani, ki je (razen prvega dela) kar malo dolgočasna. Osolnik - bili že neštetokrat isto na Govjeku. Naslednjič gremo na Lubnik ali pa Blegoš.

Zoja Miša, kako ste danes?

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3671
25.5.2010 11:19:51   
gajka

Mah, sej z bauhom se ne obremenjujem glede velikosti. Samo ful drugačen je kot prvič, ves štrleč in zašiljen. user posted image 2t bi pa še jaz tudi počakala, čeprav očitno bom mogla tudi sprehode skenslat, ker mi trebuh zadnje čase otrdeva za vsak premik. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3672
25.5.2010 11:22:39   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Mah, sej z bauhom se ne obremenjujem glede velikosti. Samo ful drugačen je kot prvič, ves štrleč in zašiljen. user posted image 2t bi pa še jaz tudi počakala, čeprav očitno bom mogla tudi sprehode skenslat, ker mi trebuh zadnje čase otrdeva za vsak premik. user posted image

Mogoče zaradi razlike fantek-punčka?

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
25.5.2010 11:33:20   
Amelia
Punce, en nasvet bi rabila...kje kupujete pižame za svoje malčke, take dvodelne, ali pa enodelne brez nogic.... Thanks!!!

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
25.5.2010 11:46:22   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: Amelia

Punce, en nasvet bi rabila...kje kupujete pižame za svoje malčke, take dvodelne, ali pa enodelne brez nogic.... Thanks!!!

C&A

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 25.5.2010 11:53:10 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?