Krysia
|
Pozdravljene, ženskice! Evo, bla v službi, zamorila z datumi za teste, zdej pa doma izkoriščam čas, ko Rok spi ... najprej k vam na čvek, pol pa FB, pa inštrukcije pa ... eh, vedno je kej za počet - sej veste, kako je to ... Erin, sej če ne bi blo žalostno, bi blo že mal smešno tole z vašimi boleznimi ... katastrofa na kubik! En kup in upam, da kmal mine! A maš kakšno šanso vsaj čez poletje met Tilna doma? Zoja Miša, vi se tud pozdravte! Mogoče pa Kaja Lina ni dobro prežvečla mesa? Možno je pa tud, da je mal bolj občutljiva kot vidva, pa vama ni blo nič, njo je pa zvilo ... Upam, da bo tud vročina kmal šla in da niste res kaj nalezljivega staknili ... za vaju tud Pa sporoči, kaj zdej pravi tvoja kri o ščitnici ... Clara23, joj, tole s kaktusi - ko sem prebrala, je kr mene začel vse bolet! Ubogi Mark! Anita, ne bom preveč hvalila vašega spanja, da se ne pokvari! Ampak sej veš, kaj ti želim ... Sayuri, krasne slikce! Naty13, oglasi se še kaj! Sem že mislila, da si pozabla na nas! Mi smo čez vikend uživali - v soboto šli na en rojstni dan - piknik, igrače, dobra družba za naju in za Roka - ma super je blo! Včeraj smo jo mahnili na Ptuj - mal povandrat okoli pa na eno dobro kosilo ... nazaj grede nas je ena orng nevihta ujela - smo se bal, da bo toča, pa ni blo hudga ... sva pa z z Rokom fasala vsak enega klopa - upam, da ne bo kej narobe ... ga moram cepit proti klopnemu meningitisu, sam pri nas v ZD majo tako gužvo z rednimi cepljenji, da ostalih ne izvajajo, tko da bomo mogli it na IVZ al kaj je že ... Drugač se pa spravljamo v šoping - Rok rabi čevlje pa poletno garderobo pa jst rabim čevlje ... joj, kok sovražim nakupovanje (ja, pač ne ustrezam stereotipom o ženskah, kaj morem). Sem pa danes našemu navdušencu nad Hello Kitty (ja, vem - še en, ki ne ustreza stereotipom ) kupla en kozarčeks tem motivom, da bo mir ... čakam, da se zbudi, pa da vidim reakcijo ... po moje ga ne bo spustu iz rok ... Evo, to bi blo na hitro vse. Se tipkamo še kaj - grem jest ...
|