tanika1
|
Hej! Fajn, da ste se mele včeraj fajn, je blo res lepo vreme in je blo za izkoristit sonček. No Peter je bil v nedeljo star 1 mesec (kok to hitro mine) in smo meli dons prvi obisk pri pediatrinji. Zredil se je 800g, zrastel 3,5 cm, pa obseg glavice ma večji 3 cm. No na začetku smo meli kar probleme s pridobivanjem teže, ker je bil tudi on zlateničen, pa ga nikakor nisem mogla zbudit, al pa je parkrat povlekel, pa zaspal, tko da sem si kar velikokrat črpala in mu dala po flaški. Sam patronažna ni bla zadovoljna s pridobivanjem teže in je težila, nej mu dajeva dodatek, men je pa mleko skoz teklo. Pol, ko je pa zlatenica minila, nama je pa tud dojenje steklo. Aptamil sva mu dala sam ene parkrat, pa mi je žal, ker je čisto vsakič bruhal po njem, pa vsakič je blo huje, nazadnje mi dva dni ni skoraj nič jedel. Pol me je pa patronažna še prepričvala, da to ni od aptamila, pol sm si pa mislila nej govori kar hoče, jst bom pa delala po svoje. Sm ji rekla nej pride kar čez en teden in ne čez tri dni, kokr je ona hotla. No in pol se je v enem tednu samo z dojenjem zredil 390g. Pediatrinja je bla dons čist zadovoljna z njegovo težo in mi je rekla, nej se kr samo dojiva. sestra je bla pa tud neki pametna, pa me hotla prepričat, da to ni blo od aptamila, da je mel sigurno neko virozo. Mi je tok dvignila pritisk. V tem času sem se mal manj javljala, ker ni tok časa, pa še parkrat me je patronažna čist napsihirala, pa se mi pol ni dal nič pisat. No sam zdej se mamo pa ful luštno, vedno več je buden, pa prov lepo se nasmeji, pa je mami čist presrečna. Ponoči je pa tudi zelo priden, se ponavadi zbudi okrog 5h. Samo jst si pa ponavadi prej enkrat sčrpam mleko, ker me tok tišči, pa kar tečt mi začne mleko. NN včeraj sem sprobala špansko pito, pa je bila odlična, tko da bom še kdaj naredila. MM čestitke za Gala.
|