|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-6
24.5.2010 10:04:32   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

IZVIRNO SPOROČILO: moci

kaj smo smešne. jakob je pa pod mostom, pa mu ni preveč všečuser posted image
zdaj smo napadli kožo z adermo in fuuul pomaga, samo zdaj se je ogromno temenc naredilo. sem jih že drugič stran spravljala, pa jih je še vedno veliko. morava danes ponovit vajo, da bo potem kičasto lep jutriuser posted image
muki, a prideš dojenčke gledat?

piškot, ma ti si ultra super mami, jaz te občudujem, da vse te bolezni preguraš. saj vem, da nimaš izbire, samo lahko bi recimo vsaj ful jamrala user posted image

moci, a imaš mustelo proti temecam? jaz ti jo lahko jutri prinesem, bom pogledala, mislim, da jo še imam. so se blažu pred časom naredile temence, pa je takoj pomagalo

mi je prijateljica ponudila, da mi je malo posodi, hvala vseeno. a potem je res tako fajn? bom šla iskat

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
   [Brisano sporočilo]
24.5.2010 10:08:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3077
24.5.2010 10:19:13   
muki1
Ne me strašit, res. Ker hujše od mene ali pa moža pomeni lahko samo še... user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

Neposredna povezava do sporočila: 3078
   [Brisano sporočilo]
24.5.2010 10:23:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3079
24.5.2010 10:37:35   
altati
sivkamivka toliko imam prste vmes, da vesta da morata naredit.
tudi če bi hotela zraven sedet, ne bi mogla...
domov pridem okrog 15.30, punci takrat že šibata naprej. vse kar naredita, naredita do takrat.
potem imata pa treninge....vsak dan...tavelika pride 4 x na teden domov ob 20.30, ob 21.30 gre pa spat
Sredinka pride okrog 19h, ob 20h hodi spat.

Za vikende včasih, ne redno, preverim tu in tam kakšen predmet. Priznam, da sem tako grozna, da tudi šolske torbe ne kontroliram ( tu  mislim predvsem na sredinko). Ju pa vedno vprašam kaj ju čaka, če imata nalogo in seveda če in kdaj kaj pišejo, ter če sta pripravljeni.

Neposredna povezava do sporočila: 3080
24.5.2010 10:39:07   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Ne me strašit, res. Ker hujše od mene ali pa moža pomeni lahko samo še... user posted image

jaz samo vem da drži rek, mali otroci, mali problemi, veliki ......

aja, se pa določeni vzgibi vsekakor dedujejo...vsaj pri nas...ampak muki, naj ti bo v olajšanje, da boš vsaj vedela, kaj te lahko čaka na kakšnem ovinku...

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
24.5.2010 10:39:55   
altati
aja, Lina že veselo hodi v službo, tako da se dopoldne najbrž ne more pridružiti.

Neposredna povezava do sporočila: 3082
24.5.2010 10:48:55   
altati
je pa tako, da sem jaz odraščala v učiteljski familiji in meni je moja mati zabičala, da bog ne daj da se učim z otroki...in tudi ona se ni nikoli z nama s sestro.
če sva prišli vprašat, sva dobili odgovor oz. če sva prišli prosit za pomoč, sva jo dobili, da bi pa kdo z nama sedel in naju non stop nadzoroval, pa ne.
In ta vzorec jaz nekako poskušam vleči naprej.
ne izključujem poa dejstva, da bo naš fant drugačen in da me mogoče še čaka kaj takšnega....saj zarečenega kruha se največ poje, a neuser posted image user posted image user posted image Vsekakor bom pa delala na tem, da ne bo treba.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
24.5.2010 10:56:24   
@lina
A ni fajn, ko debatiramo? Strani se kar vrstijo tu na oktobrčkih.... al smo na tej temi No.6 že od oktobra lani, je že čas da se premaknemouser posted image

No, moram samo še dodat, da si jaz ne delam nobenih utvar, do bo moj otrok bodoči Federer ali Nadal, še manj kakšen Stefan Milenković... si pa želim, da si najdeta dejavnost, ki ju bo res veselila in jima zapolnjevala prosti čas na koristen in njima zabaven način,  da ne bo časa za neumnosti. Oba z možem sva se z nečim ukvarjala in tako aktivno preživljanje prostega časa želiva prenesti tudi na najina otroka.

kar se pa šole tiče - ne vem kaj me čaka... que serra, serra...

piskot, fajn da je že bolje... pa ti kar pojamraj. vsaj malo odleže.

kar se pa vremena tiče: a ni čudovito?! - a obstaja kak smajli, ki poskakuje od veseljauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3084
24.5.2010 12:08:30   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

In to že kmalu, a ne? Mi gremo v sredo na šolo. Smo dobili vabilo, na predstavitev šole, mislim da bomo tudi učitelje spoznali in pogledali učilnice. Ah...kje je smajli, ki mu nekak ni vseeno? user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
24.5.2010 12:16:46   
moci
pikapolona, jaz bom jutri prinesla miniopico, da me naučiš otroka not dat. pa še zoja je alenko not dajala in je premaknila zaponko, zdaj pa ne znam nazaj naštimat, brez da bi se premikalauser posted image ne vem, kako je zoji uspelo.

šola, brrrr jaz raje ne mislim na to. najbrž je ni mame, ki bi se veselila, da gre njen otrok v šolo.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
24.5.2010 12:43:27   
altati
Mi bomo že srednjo šolo izbirali letos....groza....user posted image user posted image user posted image user posted image

meni je kar slabo, ko pomislim, da ima mladiček samo še dve leti do šole...grozauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
   [Brisano sporočilo]
24.5.2010 13:23:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 3088
24.5.2010 13:26:38   
altati

IZVIRNO SPOROČILO: altati

Mi bomo že srednjo šolo izbirali letos....groza....user posted image user posted image user posted image user posted image

meni je kar slabo, ko pomislim, da ima mladiček samo še dve leti do šole...grozauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

med katerimi boste pa izbirali?

ne vem, gospodična bodo izbirali....

ravno v petek, sem bila kar en mal jezna, ko ji je učitelj v šoli rekel, da se od nje pričakuje da bo šla na gimnazijo...(ko mu je rekla, da še ne ve kam bo šla).

poti ima vse odprte, kamorkoli želi, bo  šla. nima pa nobenih želja zaenkrat, tako da bo to še pestrouser posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3089
24.5.2010 13:50:27   
@lina

In to že kmalu, a ne? Mi gremo v sredo na šolo. Smo dobili vabilo, na predstavitev šole, mislim da bomo tudi učitelje spoznali in pogledali učilnice. Ah...kje je smajli, ki mu nekak ni vseeno? user posted image

Prav kmalu... tudi naš je dobil povabilo od sedanjih prvošolcev, je bil tam v petek, dobro uro in pol - so povabili bodoče prvošolčke na obisk v njihov razred in kratko druženje... v vabilo so napisali: "še malo več kot mesece tri pa boš prvošolec tudi ti..."

po radiu pa tudi že slišim reklame -  "vse za šolo kupi danes..."

še nedolgo nazaj sem mislila, da je to svetlobna leta daleč od nas... pa smo že tukaj, na pragu...

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
24.5.2010 13:53:09   
@lina

daj, napiši nam v tolažbo, da drugega otroka z lažjim srcem spremljaš v prvi razred... ker po tvojih jokajočih smajlijih nisem tako zelo prepričana...

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
24.5.2010 14:08:13   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: moci

pikapolona, jaz bom jutri prinesla miniopico, da me naučiš otroka not dat. pa še zoja je alenko not dajala in je premaknila zaponko, zdaj pa ne znam nazaj naštimat, brez da bi se premikalauser posted image ne vem, kako je zoji uspelo.

sej jaz je tudi ne vem če jo dam prav notri....meni je tako čudno notri stlačena.....včasih ne protestira in je notri....drugič pa prav tuli in se upogiba....takrat jo samo ven vzamem. Kako je pa zadaj zapeto....hmmm.....a veš da sem ravno danes frendici posodila tole opico da jo za tri dni preizkusi a se ji sploh splača kupovat. Drgač bi raven prnesla da bi primerjale. Bom videla če bom znala

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
24.5.2010 14:53:49   
muki1

Prav kmalu... tudi naš je dobil povabilo od sedanjih prvošolcev, je bil tam v petek, dobro uro in pol - so povabili bodoče prvošolčke na obisk v njihov razred in kratko druženje... v vabilo so napisali: "še malo več kot mesece tri pa boš prvošolec tudi ti..."

po radiu pa tudi že slišim reklame -  "vse za šolo kupi danes..."

še nedolgo nazaj sem mislila, da je to svetlobna leta daleč od nas... pa smo že tukaj, na pragu...

Joj, tega slogana se pa jaz tak spomnim, ko sem bila še majhna. Je bila reklama: KAJ SVETUJE MODRI JANEZ? VSE ZA ŠOLO KUPI DANES! user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
24.5.2010 17:55:40   
altati

daj, napiši nam v tolažbo, da drugega otroka z lažjim srcem spremljaš v prvi razred... ker po tvojih jokajočih smajlijih nisem tako zelo prepričana...

še toliko težje, ker že dejansko veš od česa se pospavljaš....žal....kaj bo pri tretjem raje ne razmišljam...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
   [Brisano sporočilo]
24.5.2010 22:28:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 3095
24.5.2010 23:26:22   
frrrr
sonček posijal, imam pa kr gužvo user posted image
Jaša šel danes v vrtec... sva z Brino šibnile do zooja. tam se dobile z bivšimi sodelavkami... čez dan bile doma samo enkrat za previjanje in hranjenje, ostalo sva vse na prostem štimale. kolk je to fino.
jutri zbiljsko jezero.
v sredo sem povabljena na baby party na terasi s sladoledom za mamice user posted image k eni oktobrki 09.
v četrtek sem tut že za vozičkanje zmenjena.
ta teden sem imela v načrtu še obisk firme, ker jim še nisem naše punce predstavila. ne vem če bo zneslo user posted image v petek namreč pičimo na koroško, sem ob 15ih že na masažo naročena.
upam, da bo tako vreme tut čez vikend... v načrtu piknik in piknik user posted image

Brina dans izrekla svojo prvo besedo - ata user posted image jo je cel dan po malem trenirala... mož pa ves ponosen okol skakal user posted image
sem jo pa pr dohterju dans naročila. v petek sem opazila nekaj na očki. na beločnici kot bi imela nekaj gor, zgledalo kot solzica. šarenica zaradi tega ni sklenjena, je tam mau notr upognjeno. no ta prozorna zadeva se barva in je danes imela neke krvave žilice notr, pa na rumeno neki vleče. me mau skrbi. upam, da kr samo izgine in ni nič takega. po netu si sploh ne upam brskat, ker lahk preslab scenarij najdem user posted image

najboljše mamice... vsaka je svojemu otroku najboljša mamica. se pa itaq celo življenje učimo od njih, tako kot se oni od nas. zahtevna služba, a najlepša.
fajn vas je blo brat...

Maxica, @lina, muki, Pikabu
- poskušam si predstavljat kaj čutite, ker gre vaš otrok v šolo, ampak se mi verjetno niti sanja ne... poskušajte pozabit in izkoristit zadnje brezskrbne počitnice do konca!
altati - o tvojih občutkih se mi pa tut sanja ne. čist prehudo mi je že ob misli na mojega otroka v šoli, v srednji šoli s svojim večnim prav je pa zame čista zf. bom takrat verjetno res kakšno sobo rabla v varovani ustanovi user posted image

piškot - men se nč ne zdi, da bi kaj jamrala. upam, da ste ok in boste lahko izkoristili tale sonček, ki se kaže te dni...

moci, pikapolona, sivkamivka - jutr na parkirišču al kr tam pr lokalu? js bla glih 1x tam, mrom še naštudirat kam se morm pripeljat user posted image upam, da mi ne obrne kdo ceste kot se mi b kranju redno dogaja user posted image

lepo spite...

Neposredna povezava do sporočila: 3096
25.5.2010 8:28:14   
pikapolona2
se kr pr lokalih dobimo...pa mobije mejte s sabo. čau...jst zdej štartam moram še v kranju neki uštimat.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
25.5.2010 9:07:26   
Maxica

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

maxica, a si opazila, da sem danes jaz 2x ti? ti 19 dni, jaz pa 38 user posted image

Pa res. No le glej, da me ne prehitiš.user posted image

kakšni so pa tvoji občutki? se že kaj mehčaš?

Ne, da bi vedela. user posted image  Ti?

Sami sončki okrog mene :)

Neposredna povezava do sporočila: 3098
25.5.2010 9:08:34   
Maxica
Lepo se imejte danes na srečanju. user posted image
Mi gremo zdaj v shoping, pol pa lepo na sonček. Otroka sta bila včeraj cel dan zunaj in kot klade zaspala že pred osmo. user posted image  To je pri nas že cel rekord. user posted image  Danes ponovimo vajo. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
25.5.2010 9:13:00   
Lu

moci, pikapolona, sivkamivka - jutr na parkirišču al kr tam pr lokalu? js bla glih 1x tam, mrom še naštudirat kam se morm pripeljat user posted image upam, da mi ne obrne kdo ceste kot se mi b kranju redno dogaja user posted image

HAHAH Frrrčka sam res user posted image user posted image user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.