|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
24.5.2010 8:37:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3051
   [Brisano sporočilo]
24.5.2010 8:37:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3052
   [Brisano sporočilo]
24.5.2010 8:38:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3053
   RE: Oktobrčki 2006-6
24.5.2010 8:42:20   
piskot
jutro.

afne, se boste lahko dopoldan dobile user posted image .

ana je bolje. vrocina okoli 37, tako da je sla k babici. jedla je ze juho, upam da ne bo treba popoldan k dohtarju. aja pa jutri zjutraj sva na OMR naroceni. Spet ne bo nic user posted image .

muki kje bo slabo vreme? saj se je sele zacelo. naj se mal ogreje, mi gremo kmal na morje hudica.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

Neposredna povezava do sporočila: 3054
24.5.2010 8:59:56   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

pa ne vem, kje ste videle osje gnezdo. razvila se je pač debata, saj ena druge itak ne bomo nič prepričala, vsaka je najboljša mama za svojega otroka, tako da z mnenji kar na plano. za to pa je RR. da ne bomo preveč v isti rog tulile, to je dolgčas

Ja, meni se pa ravno to zdi, da bo debata trajala, dokler ne bomo vse v isti rog tulile. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

Neposredna povezava do sporočila: 3055
24.5.2010 9:00:24   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Buahaha, babe. JAZ sem najboljša mama in MOJA otroka sta najpametnejša user posted image user posted image user posted image user posted image

Kva ste blesave. user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
24.5.2010 9:08:49   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

pa ne vem, kje ste videle osje gnezdo. razvila se je pač debata, saj ena druge itak ne bomo nič prepričala, vsaka je najboljša mama za svojega otroka, tako da z mnenji kar na plano. za to pa je RR. da ne bomo preveč v isti rog tulile, to je dolgčas

Ja, meni se pa ravno to zdi, da bo debata trajala, dokler ne bomo vse v isti rog tulile. user posted image

ah ne no. meni je tud dobro slisat razlicna mnenja. se kaj novega naucim vcasih.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
24.5.2010 9:11:29   
piskot
aja no, vsekakor mi pa manjka se en velik kup samozavesti, da bi lahko rekla da sem dobra mama. mogoce mi je ravno zato fajn slisat vasa mnenja.

jaz sem mama ki se uci. no saj, poklicna deformacija, celo zivljenje bom v solo hodila user posted image .

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
   [Brisano sporočilo]
24.5.2010 9:37:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3059
24.5.2010 9:38:17   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

aja no, vsekakor mi pa manjka se en velik kup samozavesti, da bi lahko rekla da sem dobra mama. mogoce mi je ravno zato fajn slisat vasa mnenja.

jaz sem mama ki se uci. no saj, poklicna deformacija, celo zivljenje bom v solo hodila user posted image .

To smo pa po moje tako vse. Trudiš se narediti nekaj za svojega otroka, kar se ti zdi pač najboljše v dani situaciji in iz lastnih izkušenj, rezultati so pa tako ali tako vidni šele čez leta. Zato tudi jaz ne upam trditi, da sem oh in sploh mama, za svoje otroke pa najboljša, druge tako nimajo. user posted image

Pa tudi ne pomeni, da če moj otrok pri 3,5 letih prešteje do 20, bo pa težki znanstvenik, ko bo odrastel, hotela sem samo poudariti, da če mu bo šlo brez moje pomoči tudi v šoli kolikor toliko hitro v glavo, bom zelo vesela. Mi je ravno v soboto pravila kolegica, ki ima hčerko v 4. razredu, pa je hčerka dosti brihtna in pridna, ampak vsako popoldne delata za šolo. Na žalost je tudi šolski sistem (baje) zdaj tak, da še popoldne starše marsikaj počaka. Medtem ko pri nas moji mami skoraj ni bilo treba vedeti, da s sestro hodiva v šolo.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
24.5.2010 9:38:56   
Maxica

še sreča, da bomo šle ene vmes v porodnišnico, potem pa itak nekaj časa ne bo časa za debate user posted image

Pol bo pa mal miru tu gor, a ne? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3061
24.5.2010 9:46:18   
altati

Mi je ravno v soboto pravila kolegica, ki ima hčerko v 4. razredu, pa je hčerka dosti brihtna in pridna, ampak vsako popoldne delata za šolo. Na žalost je tudi šolski sistem (baje) zdaj tak, da še popoldne starše marsikaj počaka. Medtem ko pri nas moji mami skoraj ni bilo treba vedeti, da s sestro hodiva v šolo.

tu se pa nikakor ne morem strinjati...kar se tiče mojih izkušenj s puncama....mene ne počaka nič, punci pa samostojno delata! vse zavisi kako kot starš otroka navadiš oz. ga naučiš samostojnosti.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
   [Brisano sporočilo]
24.5.2010 9:49:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 3063
24.5.2010 9:50:01   
piskot
jaa no, kaj nas se caka ko bodo sli v solo. nas bo 100% samo krivine iskal user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
24.5.2010 9:52:27   
moci
kaj smo smešne. jakob je pa pod mostom, pa mu ni preveč všečuser posted image
zdaj smo napadli kožo z adermo in fuuul pomaga, samo zdaj se je ogromno temenc naredilo. sem jih že drugič stran spravljala, pa jih je še vedno veliko. morava danes ponovit vajo, da bo potem kičasto lep jutriuser posted image
muki, a prideš dojenčke gledat?

piškot, ma ti si ultra super mami, jaz te občudujem, da vse te bolezni preguraš. saj vem, da nimaš izbire, samo lahko bi recimo vsaj ful jamrala user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
   [Brisano sporočilo]
24.5.2010 9:54:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3066
   [Brisano sporočilo]
24.5.2010 9:54:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3067
24.5.2010 9:55:39   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

jaa no, kaj nas se caka ko bodo sli v solo. nas bo 100% samo krivine iskal user posted image

Moji dve mata že tako predispozicijo od obeh staršev. Kozla se mi ob misli na to, kakšni bosta. Res user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
24.5.2010 9:56:44   
muki1

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Buahaha, babe. JAZ sem najboljša mama in MOJA otroka sta najpametnejša user posted image user posted image user posted image user posted image

Kva ste blesave. user posted image

Ma nemoj user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
24.5.2010 9:57:22   
Maxica

maxica, a si opazila, da sem danes jaz 2x ti? ti 19 dni, jaz pa 38 user posted image

Pa res. No le glej, da me ne prehitiš.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3070
24.5.2010 9:59:00   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Mi je ravno v soboto pravila kolegica, ki ima hčerko v 4. razredu, pa je hčerka dosti brihtna in pridna, ampak vsako popoldne delata za šolo. Na žalost je tudi šolski sistem (baje) zdaj tak, da še popoldne starše marsikaj počaka. Medtem ko pri nas moji mami skoraj ni bilo treba vedeti, da s sestro hodiva v šolo.

tu se pa nikakor ne morem strinjati...kar se tiče mojih izkušenj s puncama....mene ne počaka nič, punci pa samostojno delata! vse zavisi kako kot starš otroka navadiš oz. ga naučiš samostojnosti.

Ma ja, saj pravim, eni smo sploh in oh, drugi pa mal manj.
Ne vem no, bom povedala drugo leto, ko bom imela šolarja pri hiši.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
   [Brisano sporočilo]
24.5.2010 9:59:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3072
   [Brisano sporočilo]
24.5.2010 10:00:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3073
24.5.2010 10:00:39   
piskot
moci ej sori, sam men se zdi da skoz jamram in se vam vsem najlepse zahvaljujem ker me prenasate (spet ne najdem tistega smajlija ki se klanja).

temenca so se ani naredila po enem letu spet. mustela jo je pa takrat pri 3-4 mesecih ful pekla. ko sem ji tisto dala na glavo se je drla kot bi jo iz koze dajal. in smo potem z olivnim oljem, pocasi, pocasi spravili stran.

muki kriza, ce pomislim na to, da je mozno da bosta v puberteti nama podobna, pol najboljs da si kar v kaksni umobolnici mesto rezerviram. ker to pa ne bi bilo za zdrzat.

Neposredna povezava do sporočila: 3074
   [Brisano sporočilo]
24.5.2010 10:03:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.