|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-6
25.5.2010 9:16:36   
Lu
Jutro!

Kot rečeno, mali zdrav. Je v vrtcu. Seveda spet ni šlo brez borb, da on pa že ne gre v vrtec user posted image No, potem je videl, da imajo otroci kratke rokave, on jih je tudi imel še pod dolgo majčko in pol je bilo ok, ko sem mu slekla dolge rokave. kr neki user posted image user posted image

Šola nas čaka drugo leto. Me tudi že stiska.

Zmenek. Punce uživajte. Danes bo še sonček.

Zdaj pa šibam delat. So mi sam na kup dajal.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
   [Brisano sporočilo]
25.5.2010 13:58:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3102
25.5.2010 14:00:14   
moci
sonce me je ocvrlouser posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
   [Brisano sporočilo]
25.5.2010 14:22:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3104
25.5.2010 14:49:43   
frrrr
js tut še nism imela časa gledat v ogledalo... samo na hitr sm se umila, pa najedla. BRina eno kitico doma drema. v avtu ji ni pasalo spat. prevroče.
čez 15 minut gremo po fanta v vrtec. danes bomo imeli zmajev dan... komi čakam, da vidim Jašev nasmeh na obrazu, ko mu bomo to povedali.

sivkamivka, moci in pikapolona, drug teden ob isti uri, isti kraj? user posted image če bo vreme, sem takoj za... samo ne v torek, ker ima Brina cepljenje ob 11ih, v sredo ima Jaša zobarja, v četrtek rabi mož avto. kr v ponedeljek mi paše. vreme še sčaramo... lahk tut kak oblak, samo padat ne sme, preveč pihat in mrzlo ne sme bit preveč user posted image

lu - prejšnjič mi je nekdo sred belega dneva obrnil cesto v kranju. sva šla z Jašo muco copatarico gledat, mož peljal, js ogledovala okrog in naenkrat je bil center mesta na levi, js sm ga pa na desni pričakovala user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
   [Brisano sporočilo]
25.5.2010 20:46:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 3106
   [Brisano sporočilo]
25.5.2010 21:36:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3107
25.5.2010 22:16:58   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

pikapolona, pozabila sem te vprašat, na kateri strani jogija spi ajda? ali na tisti, ki je kot embalaža za jajca ali na ravni? jaz sem kupila nov jogi, pa še ni oblečen, je samo pena. zdaj moram zašit prevleko, ampak se pa doma pričkava, na kaetro stran bomo dajali spat otroka user posted image

na ravni...hehe...embalaža za jajca zdej naju pa noben ne šteka...ccccc

Neposredna povezava do sporočila: 3108
25.5.2010 23:35:16   
frrrr
men se pa zdi, da imamo mi uno embalažo za jajca na vrhu user posted image morm jutr pogledat, zdaj Brina spi

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
26.5.2010 7:53:51   
moci
jaz sem za naslednji teden, sevedauser posted image

zoja se je tud včeraj lubenice najedla. posledica? mokra pižama in posteljauser posted image plenica ni zdržala pritiska.

bah, že joka. sem planirala zajtrk z rruser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
26.5.2010 8:25:59   
Lu
jajca?jogi? Men res ni nč jasno user posted image

moci mogoče boš pa z kavico uletela na rr pa jo spijemo user posted image

Jutri grem pa za cel dan v Maribor user posted image user posted image Mater se mi ne da. Ampak se moram izobraževat zaradi službe. user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
   [Brisano sporočilo]
26.5.2010 8:59:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3112
26.5.2010 9:10:24   
moci
pikapolona, sem doma praznila nahrbtnik in privlekla minimonkey ven. joooj, bilobil si bom kupila. sicer pa sva imeli itak polne roke delauser posted image

ta naš tamali spi po 20 minut naenkrat, vmes ga je pa treba nosit. smotko. danes si bom knjigo izposodila. otroško spanje, brez joka v sanje. frrrr a je pri takih malih že uporabna?

Neposredna povezava do sporočila: 3113
   [Brisano sporočilo]
26.5.2010 10:14:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3114
26.5.2010 10:27:31   
moci
potem je pa jasno. jaz česna itak ne maram ... 

Neposredna povezava do sporočila: 3115
26.5.2010 11:53:08   
piskot
zaspaaaaaanaaaaaaaaa!

sem vedela da mi bo zal, ko sem sla ob 00 spat. vmes smo imeli se ene 5× bujenje, pol se pa pejt.

bom vedla za drugic. user posted image

mi zdravi. no tamala je cist svoh, je shujsala po mojem celo kilo, komaj hodi. ampak gre na bolje. tavelik ima pa zjutraj zabasan nos, pa tak hripav glas, ze 3 dni, cez dan je pa dober. pojma nimam kaj mu dogaja.

fajn bi bilo ce grem se kaj narest.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
26.5.2010 17:03:11   
pikapolona2
MOCI za mini monkeja je fajn da imaš na začetku mal miru in da imaš kakšno posteljo sedežno pri roki...da si ga udobno namestiš...tam v kafiču bi ti bolj težko to kazala....pridi do mene enkrat drugi teden pa ti bom pokazala. Sam prej moram mojega nazaj dobit, da bom vedela kako ga morava zadaj skupaj zapet, sestavit.

evo dete spi...je bla sitna k strela...potem se je pa nakakala za 3 dni nazaj in zdaj blaženo spiuser posted image user posted image ...jah sej jst sem tudi tečna če ne sračkam.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
   [Brisano sporočilo]
26.5.2010 19:47:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pikapolona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3118
26.5.2010 21:08:45   
frrrr
mi imamo brinino vzmetnico obrnjeno na jajčno stran. ona spi na jajčni strani user posted image se pa skoraj ne čuti luknjic, ker imamo čez podlogo, ki se opere v primeru "nesreče".

vrtca nismo dobili. smo 28. v čakalni vrsti. naštudirala kriterij in vidim, da so ga fajn spremenili. ne štejejo več metri do vrtca... zdaj bodo iz drugega konca lj hodili v vrtec 100 m stran od naše hiše, mi bomo imeli pa punco doma. kaj čmo. za privat varstvo pač nimamo. ob dopoldnevih se bomo igrali na novem stadionu, bo fajn travca user posted image zdaj morm pa nujno diplomirat in se v službi spogajat, da bom za isti keš delala 4 ure user posted image

drgač bil spet lep dan. z brino bile na terasa baby partyju s sladoledom in njami zadevcami za mamice. popoldne bili pred hišo. js sm še rolala z vozičkom. nimam kondicije, sem bolj kratko turo naredila user posted image

moci - knjiga verjetno uporabna kr od rojstva dalje... izposodi si jo, zgubit ne morš nč, a ne? js je nimam časa prebrat user posted image

sivkamivka - mi smo včeraj zmaja spuščali. jaša užival, mož pa še bolj user posted image

piškot - fajn se naspi... želim vam noč brez bujenj oz. vsaj z enim ali dvema!

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
27.5.2010 7:09:05   
Renesme**
Frrrr- ti vrtci so kar nekaj, mene je že zdaj strah kako bo pri nasuser posted image , mi še doma nimamo nikogar, ki bi pazil na otroke dopoldan!

Joj, Tinkara je imela garsonjero, tale si pa apartma de lux dela, se kar širim, dnevno se mi zdiuser posted image

Jaz sem tako utrujena, v torek sem bila cel dan na nogah, včeraj sploh nisem vedela kje se me glava drži, najrajš bi šla še nazaj spat....še mal pa bom tko kot maxica začela odštevat dneve do dopustauser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
   [Brisano sporočilo]
27.5.2010 7:39:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Renesme**)
  Neposredna povezava do sporočila: 3121
27.5.2010 8:03:18   
Renesme**
Sivkamivka- danes imaš pa dobre številke v tickerju 35t noseča, še 35 dniuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3122
27.5.2010 8:36:11   
frrrr
Renesme - sej mi imamo tut babici in dedka 120km stran. pa itaq samo ena babica v penzionu. ah ja... mau mi je bedno, ker bom imela 100m  stran vrtec, ki ga bodo obiskovali otroci iz kočevskega konca in povsod drugod, ker je eden od njihovih staršev še v lj prijavljen... fuj

grem melono pripravt za tamalo, pol pa v službo mau pogledat. ob 12ih sva že na koseškem bajerju zmenjene, popoldne pa še plani odprti...
uživajte! trebuhov vam pa v tej vročini nč ne zavidam...

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
27.5.2010 8:46:26   
moci
piškot, a vi še toliko bedite? uf, potem smo skoraj na istemuser posted image

pikapolona, saj doma sem poskušala na sedežni. pa z zojino alenko. samo alenki je blo čist všeč, ko sem jo dala notuser posted image

sivkamivka, pri vas imate menda že bezeguser posted image pri nas je še bolj švoh, pa ga je m tam pri vas nabral. ti si pa resno zastavila s to dekompresijo, jaz sem šla samo 3x.user posted image

frrrr, kdo bo pa potem tistih pet ur varuška, ko tebe ne bo? si ne predstavljam, kako bomo mi rešili, če ne dobimo vrtca. čeprav naj bi ga vsi.

renesme, ti kar počivaj, zdaj bo še vroče in bo sploh fajn noge v luft molet, sivkamivka, enako

vile za pospravljanje
- uf, kaj bi dala za eno ...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
27.5.2010 9:34:00   
Maxica
Da vas malo pozdravim, sem še vedno v enem kosu, itak. Nam je pa Max zbolel, zdaj dva večera mu naraste vročina skoraj do 40, mater. Samo upam, da čimprej ozdravi, da Lan ne zboli, pa da ta čas ne rodim. Phu. user posted image  
Zdaj pa eno hitro čistilko skozi stanovanje, potem greva pa z Lanom malo na sončka, čeprav je vrag močan, me je prejšnji dan že fino opeklo, pa tako prijetno je pihljalo.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.