Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 3.5.2010 7:59:33
|
|
|
|
Belen
|
jutro, eko namesto aprila dežuje maja ke škoda...ben upam,da bo samo par dni IZVIRNO SPOROČILO: mayamaya me pa zanima, če ima mogoče katera zimsko vrečo od Jane (Belen, če se ne motim ), če jo pere v stroju in na koliko? nekam sem založila uni listek z navodili, pa zdaj ne vem točno kaj je pisalo. sej mislim, da se pere na 30, ampak za vsak slučaj...da ne bom naredila kakšno neumnost. hvala pozdravček ja ..mi imamo woziček od Jane in zimske wreče so pri nas že pridno sprawljene dober mesec.... oprala sm pa na 30C....nism gledala kako se pere,sam take stwari ki "ne wem" perem wedno na 30C in so kot nowe..no ja.... neki malega se pozna ki so jedle čokolado in sladoled pozdrawček
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 3.5.2010 10:23:23
|
|
|
|
mayamaya
|
Belen hvala jaz tudi upam, da ta dež hitro mine, ki tle doma...se hitro štufamo . bomo vidli kaj prinese popoldne. uživajte tudi če je dež
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 3.5.2010 11:08:30
|
|
|
|
BIA79
|
Ko je tako vreme, sem vesela, da sem v službi, ker drugače bi doma likala Danes se je začelo delat "za res"...Klaro sem peljala k teti,še dobro, da so bile zgodne in sem šla po daljši poti v Kp, tako sem se vsaj izognila dvem radarjem...Saruška...kje si??? Kaj se da kaj zmenit glede radarjav in kje bodo postavljeni :) Tam na poti proti Sv.Antonu je mnogo mojih znancev dobilo take multe da glava boli... Lepo vreme, kar naj počasi pride...mi imamo namen naslednji teden praznovat rojstni dan zunaj...Pismo, kako je hitro minilo to leto!!!!
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 3.5.2010 20:38:41
|
|
|
|
saruška
|
bia, za dobre pare se da vse zmenit ... v resnici je pa tako, da se ne da čisto nič nardit enkrat ko te slika...
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 4.5.2010 7:46:43
|
|
|
|
BIA79
|
Ma Saruška...ti sam meni povej, če bodo radarji na poti Sv.Anton-Koper...danes je bil spet...še dobro, da grem najprej gor in jih vidim...
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 5.5.2010 11:34:50
|
|
|
|
BIA79
|
Punce kje ste? Kaj je spet to zatišje.... Belen, povej mi prosim eno stvar.Koliko časa imate na razpolago za vpis, potem, ko ste dobili vlogo? Da vidim, kdaj lahko kaj pokličem v vrtec in vprašam, če smo napredovali kaj na čakalni listi hahaha...sem optimist ne... Mi pa je neuradno, povedala bivša soseda, ki dela v slo vrtcu v Izoli, da imajo namen odpret še dva oddelka na šoli...zdaj ne vem, kateri, ampak baje bodo razrede preuredili v vrtec...no bomo videli kaj bo iz tega...če bo kaj...res pa je, da so volitve pred vrati...
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 5.5.2010 12:41:25
|
|
|
|
Belen
|
bia.... se widi da si w službi ,imaš weč časa za RR do sobote zbirajo do 8.5. po moje,kr takrat smo dobili w sob. in rok je 15 dni.... wem za eno,ki je odklonila ... oz.ne bo dala malega w wrtec kr so ji odobrili za 4 ure...in te 4 ure bo pri tašči.... zdej si že 11 ja to sm tudi js slišala glede odprtja....speriamo bene..... kaj IT? še nič ni poslal?
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 5.5.2010 12:45:54
|
|
|
|
BIA79
|
Uuuu Belen, že enajsti ali kaj...ja to je super novica :) Italijanski si vzame čas...no mislim, da je slovenski vrtec zelo pohitel...meni je bilo rečeno, da bodo odgovori po 15 maju..Kar se tiče preureditve, je pa prišel oz. bo prišel nov zakon, ki bo dovoljeval delat vrtec v šolah, zavodih...ne bo potrebno gradbenega dovoljenja več..skratka so omilili pogoje za odprtje novih enot... Čas...doma ne utegnem it skoraj na računalnik...tu pa naredim kratko pavzo, ker je sedaj ful dela...drugi teden bo lažje...
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 5.5.2010 13:07:59
|
|
|
|
Belen
|
sej wem ja...w službi si ga vzamemo lažje ja no alora, če je tako pol super....js wem da je blo fulll wlog in je rekla ena,ki je goworila z ravnateljico vrtca,da so ljudje pošiljali kot ti w weč wrtcev in zato je pol še placa ko konča ta 1.izbor...eni se odločijo za enga , drugi za druzga....čepraw po moje bi mogli wsi istočasno.... ki če dobiš za odg.za npr.izolo 5.maja in za kp 16.junija npr.je bala dajo walda wsi w 1.ki se bojijo ostat brez-po moje...
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 6.5.2010 19:49:42
|
|
|
|
krokar
|
Zdravo,mama! Kaj da rečem? Vreme je ubijalsko!! Tu v KP še vedno ničodgovorov iz vrtca!! Pa tako čakam poštarja vsak dan!! Smo pa rezervirali toplice za konec junija in veselo odštevam, Upam da bomo mel vreme!! Kako kaj ve z dopusti?
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 6.5.2010 20:51:03
|
|
|
|
saruška
|
evo še mene da vas pozdravim! krokar, v katere toplice pa greste? mi gremo naslednji teden na Krk, samo s takim vremenom se nam ne piše lepa ...
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 6.5.2010 21:20:51
|
|
|
|
BIA79
|
Mi smo tudi nameravali it v toplice konec junija, sam so take cene da boli glava...čakamo en last minute ;) Krokar kam pa greste?
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 6.5.2010 21:57:48
|
|
|
|
DannyS
|
Ojla mamice... evo tudi mene... krokar, tudi mi nestrpno pričakujemo kako odločbo, smo namreč vpisani v 4 vrtce in še od nobenega nismo dobili odgovora... aja pa zadnjič sem šla pogledat na en dopis, ker so mi iz enega vrtca odgovorili, da so prejeli mojo prošnjo, da lahko odgovor če smo sprejeti ali ne, pričakujemo nekje do 31. maja... no upam, da jim ne bo rablo tolko, jaz sem namreč mislila, da bom izvedela najkasneje do polovice meseca maja. Glede dopusta še nimam pojma kam bomo šli, verjetno bo kak teden Hrvaške in kak teden hribov pri nas,... čeprav mi lih ne diši preveč (Hrvaška namreč). Upam, da si bo lahko moj vzel čim več fraj v juniju, da bomo na polno izkoristli še moj zadnji fraj mesec. Toplic pa osebno ne prenašam, ne vem lahko sem čudna, ma jaz sem vedno tam vidla starejše, noniče... sploh pa poleti, ko se lahko namakam v morju, so mi toplice čisto zgrešene. Ampak to je moje mnenje, da ne bo kak ogenj v strehi. :) Aja, sem vas hotla samo spomnit, da še malo in se bomo mogle preselit na temo OTROK...:))))
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 7.5.2010 14:35:42
|
|
|
|
supernova2002
|
hej hej vsem! hvala za čestitke na fb-ju!!!! :))) ja ja ja Maruša ima že eno leto!!!! in kmalu ji sledi Klara! saj ne morem verjet!!! se mi zdi kot da je bilo včeraj ko sem jo rodila! pa pol ko sem se pripravljala za it domov, vidim Bio ki se sprehaja z mikeno štručko od porodne do njene sobe! kaj mi lahko kdo razloži zakaj gre hitro, preveč hitro ta cajt in kako se ga da ustavit???? ju3 upamo na lepo vreme!!!!???? baje da bo deževalo, ma jaz osebno bi raje vidla da dežuje sam ponoči in čez dan da je sonce!
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 7.5.2010 19:11:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla ojla! Eko, po dooooolgem času se vam spet javim. supernova čestitke vajini Maruši!!!! Tudi mi že nestrpno čakamo na odločbo o vrtcu. Res je, čas gre prekleto hitro mimo. Se še spomnem kako je bilo, ko sem bila nestrpna in sem želela spoznati Tadeička, kajti dokler ga nisem imela v rokah, nisem vedela ali bo vse v redu. Ta teden je bil zelo slab za moje bližnje. V soboto najprej odpovejo poroko na kateri bi morala biti priča zaradi kritične nosečnosti, v ponedeljek izvem, da ima noseča prijateljica veliko možnosti, da nosi težko prizadetega otročka in nenazadnje znanka je rodila v torek mrtvo punčko. Katastrofa!!!!!! Ko pogledam Tadeia sem prav vesela, da je bila nosečnost lepa in, da je z njim vse v najlepšem redu. Ker bo tudi Tadei kmalu dopolnil leto dni, se intenzivno pripravljamo na fešto. Uživajte in upam, da bo sonček sijal za vse prihajajoče rojstne dneve! bye bye
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 7.5.2010 19:36:14
|
|
|
|
krokar
|
Chiara kar cmok mam v grlu, ko tole berem!! Meni se zmeša, da se mi zgodi kaj podobnega in vsakič komaj čakam pregled, da vidim srček kako bije!! Prvo nosečnost nisem tolko mislila na take pripetljaje.... V terme gremo v Olimije, gremo preko Borisove firme in je poceni, pa še fletn apartma je zaotroke. Lepo v pritličju in skozi balkonska vrata prideš direktno na veliko trato. Gre pa še sestra s familijo in bo za naše tri male črve super. Ja DannyS meni so ble toplice tudi do predkratkim za starce....2 leti, ko smo šli prvič v ta isti apartma, pa smo se meli super. V bazenu smo bolj malo. Nam pa paše da mal pohajamo in raziskujemo na okoli.Sprememba okolja, pa to !! Supernova čestitke Maruški!!! Kaj cajt beži!! Lani ob tem času .....
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 7.5.2010 20:49:48
|
|
|
|
BIA79
|
UUU..krokar to je super, če imate apartma in da vas gre več skupaj :) Vam prav zavidam.. Jaz sem danes dobila plačilno listo...in sem prav jokala ko sem videla kako bo, ko bom delala po 6 ur...že tako je plača nikakva, zdaj pa bo sam za pokrit benzin...vsak dan da peljem Klaro v varstvo naredim 60km...benti vrtce.... Punce, mene zanima, koliko obrokov imate in predvsem kaj dajate vašim črvom za jest? Chiara...res žalostno ufff....včasih se res ne zavedam kakšno srečo sva imela, da je šlo vse ok... Supernova...niente dež...maja ni čas za dež :) :) :)
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 8.5.2010 8:09:36
|
|
|
|
Belen
|
jutro, eko mene pokonci, naša in lija še spita..... danes je naš 3.projektni dan spanja..... SPITA CELO NOČ BREZ ZBUJANJA OD 20h dalje.... prawijo,da bi se morali že 3.dan poznat rezultai in nism werjela,kr wčeraj je blo še slabo...... no bomo widli zdej naslednjih 7 dni če se bo to držalo.... supernova...ja wreme ubija in časa se na žalost ne da ustawit, tudi mi bomo kmali napolnili 11mes in pol 1leto....čepraw js komi čakam (še wedno) da bojo malo wečje.... mogoče sm čudna,ampak.... chiara...ciao....kaj ti si se nekaj odločewala če bi šli na dopust z letalom,ne? boste? kam pa? kr mi tudi neki razmišljamo? bia... sam res, ti se "nawoziš" za to warstwo....ke bale ej....žalostno da ni nigor da čuwa,tudi če plačaš da je w twoji občini....wčasih ni blo tega....wrtec in OŠ pa ja bi mogli zagotowit staršu.... nič Lija se zbuja, čujem ki se igra w postelji.... lep dežewen weekend
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 8.5.2010 12:48:21
|
|
|
|
Anonimen
|
belen v kanado gremo, let pa traja 13 ur. nismo dobili vrtca, smo 3. v čakalni vrsti. lep dan.
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 8.5.2010 21:24:14
|
|
|
|
BIA79
|
Chiara, kam si ga ti vpisala, da si že dobila odgovor? No, če ste tretji v čakalni vrsti boste hitro dobili vrtec... Danes smo bili na rojstnem dnevu od maruše...kako čas beži...naslednji smo mi...upam, da bo za nas tudi sijal sonček :)
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 10.5.2010 11:38:12
|
|
|
|
supernova2002
|
še enkrat hvala vsem! BIA čestitke tebi danes!!!! in tvoji Klari!!!! :)
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 10.5.2010 12:18:00
|
|
|
|
Belen
|
Klara wse najboljše
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 10.5.2010 12:52:39
|
|
|
|
BIA79
|
Hvala :) Poročam kako bomo preživeli ta deževen dan...ma pravim jaz, compleanno bagnato,compleanno fortunato :)
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 10.5.2010 12:53:03
|
|
|
|
krokar
|
Vse naj, naj Klari! Končno je prišla odločba za vrtec. No, patud če nebi . 28 smo na čakalni listi- svaka nam čast. S takim tempom in brez vez bomo prej vkorakali v šolo !! Zdaj čakam še kaj porečejo za vrtec na Rozmanovi....Hvala bogu za , ker drugače ne vem kaj bi. Na žalost 100 km na okol nimam nobenga in Lise nebi mela kam dat!!!Ja takle mamo. Eno veliko sranje . Bia mi imamo dobrih 10mesecev in jemo skoraj vse. No razen svinine, jagod,agrumov in solat. Se pa še vedno cartamo ob flašah!! Zjutraj okoli 7h popijemo 210ml mleka s koruznimi ali riževimi kosmiči, za maliso največkrat nastrgava jabolko, včasih kak kompot ali jogurt. Kosilo imamo okoli 11-11.30h. Za ta obrok že počasi kombiniram z najinim kosilom. Recimo če delam goveje zrezke v omaki jih jemo vsi. Edino prikuho naredim ločeno (riž, polento, kromper...), ker za njo ne solim. Se mi zdi dovolj, da je omaka začinjene. Če kuham govejo juho jo dam tudi njej z jušno zelenjavo in zakuham not paštico al pa mal kruhka- to obožuje. pa rada je špinačo pire in rumenjak. Popoldanska malica je banana al pa jogurt. Dostikrat pade tudi kak piškotek al pa mal kruhka. Večerjamo pa okoli19h in to spet 210ml mleka in hippove drobljene piškotke. Po flaši!! Ijoj, da delim z vami moje nosečniške radoti!! pred dvema dnevoma sem začutila prve gibe !! in ravno ta trenutek se spet nekaj dogaja. Full lepo!!
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 10.5.2010 12:57:26
|
|
|
|
krokar
|
ah, najvažnejše pa pozabim. Naš črv ma že tretjidan drisko in posledično rdečo rito in lulico. Mažemo....A katera ve če mogoče razsajakaka čudna viroza? K to je za pop..... kakec ji tako smrdi, da mi je muka
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?