|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del
24.5.2010 14:40:14   
MONY25
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

IZVIRNO SPOROČILO: MONY25

Dan!
10ka čestitke za vrtec!user posted image user posted image user posted image
Mony evo me!Kaj si me pogrešala? Vsaj ena!

ja evo, dons sm hotla pridt na kufe...pol sm šla pa kle mal vn pa na sprehod itd., pa sm šele zdj not pršla...k v sredo grem pa deeeeelatuser posted image user posted image user posted image

Ja škoda!Pa pridi jutri na kavo!user posted image

jutr pa žal res ne bom...k bom doma mal pospravlala, pa še mal morm alexovih cunj spravt na podstrešje itd. pa še zadnji dan doma user posted image se bova šla raj kle mal na travo igrat...da izkoristim še mal te mati-otrok trenutkeuser posted image
sva mu že kupla toboganček, peskovnik, nov tricikel, pa eno gusenico k se guga...tko da tamau res fuuul uživa na našem igriščkuuser posted image gugalnco pa itak že ma od prej...

Za dežjem vedno posije sonček....:)

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
24.5.2010 14:44:10   
kalanteja
IZVIRNO SPOROČILO: lino

Dan.

Jst sem pa od danes prijavljena na Zavodu...mi je porodniška včeraj potekla...joooj kok je minlo to leto, drug teden že pihamo prvo svečko, nooooro...
Torto bomo nutellino jedli (domačo)...pa verjetno bom kar pizze velikanke naročila, pa še kako mehiško stvar zraven, se mi ne da neke narezke delat, pa itak jih Maksi ne more jest, kak robek od pizze še že lahko pogrižlja...

Drgač se imamo super, zjutraj sprehodi, malo oddremat, popoldan pa zopet koristimo vreme...s kosilom se ne ubadam, ker dragega ni Mare pa v šoli kosila in tako samo mi2 z Maksijem kosiva, pa nč ne komplicirava...user posted image

O vrtcu še nič novega, pa močno upam, da dobimo mesto, ker drgač ne vem kk bo septembra...komisija je že odločala in čakam na odločbo...držite pesti...user posted image

En vic...

Včeraj sem sedel v baru in naenkrat začutil, da moram prdniti. Ker je bila glasba zares glasna in nihče ne bi niti opazil, sem prdce uskladil z ritmom. Po nekaj pesmih sem se že počutil bolje. Zadovoljno sem do konca spil svoje pivo in naenkrat ugotovil, da vsi zijajo vame. V tistem trenutku sem se spomnil, da sem poslušal walkman.

hahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahhahahahaha

dan

ja, jaz nisem bila izbrana za strojepisko, a  tebe so klical kaj?

Men se zdi, da pošiljajo odločbe nekje v začetku  avgusta, al kako? Mogoče kaj bolj Veš, ker Mislinja tudi pod SG spada

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
24.5.2010 15:47:01   
vitae
IZVIRNO SPOROČILO: Tira

Vitae imaš že avto? Kdaj gremo na kavo? user posted image

JAAAAA. Sem pred tremi urami postala ponosna lastnica novega avtomobila user posted image user posted image user posted image .

Lahko sedobiva že jutri, kje na sončku in po možnosti, da so še igrala...kakšen GIbi-gib...kaj praviš?

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
24.5.2010 15:50:05   
vitae
Srečanje - prideva tudi midva! Je pa to ravno predzadnji dan porodniške, nato pa dopust user posted image user posted image user posted image  do 16.8...

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
24.5.2010 15:51:52   
PapuaNG
Pozdravljene,

prejšnji teden sem vas že enkrat vabila, pa vas vabim zopet, če je katera spregledala:

Vas oziroma vaše malčke vabim na casting za reklamo za Pampers. Moj dragi se namreč ukvarja s castingi (kot avdicija) in tokrat iščejo: dojenčke, stare od 8-15 mesecev, temnih las (temno temno rjavi ali črni, svetlolasi ne pridejo v poštev). Snemanje bo potekalo v času od 6.-8. junija (v kolikor bi bil vaš otrok izbran, bi morali imeti te dni na razpolago, ni pa še določeno, ali bo en ali več snemalnih dni), plačilo bo cca 300 evrov (ni še točno določeno). V reklami otrok sedi v nakupovalnem vozičku. Casting bo potekal to sredo, 26.5.2010, od 9-19ih, v Studiu Arkadena, Brodišče 23, Trzin.

Išče pa se tudi mamice, v poznih 20ih oz. zgodnjih 30ih, temnih las, tople, šarmantne...

V kolikor je kakšna zainteresirana, je vljudno vabljena, hvaležna pa bi bila, če bi lahko to sporočilo posredovale vašim prijateljem, znancem, ki imajo otroke, ki bi ustrezali zgornjim pogojem. V kolikor imate še kakšno vprašanje, pa lahko pišete na blaz.taljan@gmail.com. Casting poteka tako, da kadarkoli v času castinga pridete, otroka se posname in poslika, vse skupaj pa načeloma ne vzame več kot pol ure.

hvala user posted image

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
24.5.2010 17:28:24   
mini86
manna-cmoke daj na pomokano dilco in zmrznt..ko zmrznejo jih daš v vrečko k če daš sveže se ti bodo definitivno sprijeli

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
24.5.2010 19:18:46   
Tira
IZVIRNO SPOROČILO: vitae

JAAAAA. Sem pred tremi urami postala ponosna lastnica novega avtomobila user posted image user posted image user posted image .

Lahko sedobiva že jutri, kje na sončku in po možnosti, da so še igrala...kakšen GIbi-gib...kaj praviš?

Ja, super... potem pa nujno na kavico, da vidim črno strelo user posted image  Lahko se dobiva tudi na Gibi gibu. Kdaj pa? Nama bi ustrezal okol 9.30?. Seveda vabljena tudi še kakšna gorenjka, ane user posted image  

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
24.5.2010 19:27:00   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Mala_princeska - po mojem mnenju ne gre za alergijo, ampak za občutljivo kožo. Joka pa princeska bolj verjetno zaradi tega, ker te pogreša in se boji spat, da se ne bi ločila od tebe ali pa zaradi kakšne motnje, ki bo prej ali slej prešla. Naj mine čim prejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No, včeraj sem malo brala navodila našega vrtca za uvajanje in tam piše, da bo v začetnem obdobju otrok bolj občutljiv in da naj ne vpeljujemo drugih sprememb v njegovo življenjce. Tako da sem se kar odločila, da selitev počaka vsaj kakšen mesec.

Pa še jaz dodam eno vprašanje za večkratne mamice: načeloma bo Srečka v vrtcu prevzemal mož, 3 tedne na mesec, en teden pa jaz (ima on popoldansko). On ga lahko prevzame 14.30, jaz šele 16.30. Iz vrtca imamo navodilo, da naj bi otročka dvigovali ob približno enaki uri, sicer je jok. Kakšne izkušnje imate mamice?

Hvala.
hm.....glede prevzemanja tamaučov - se ne spomnim več kako je blo pr nas, ko je to že 5 let nazaj, ko je bila tavelika v jaslih.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
24.5.2010 19:30:31   
Mala_princeska
srečno vožnjo  vitae

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
24.5.2010 19:41:07   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: MONY25

Dan!
10ka čestitke za vrtec!user posted image user posted image user posted image
Mony evo me!Kaj si me pogrešala? Vsaj ena!

ja evo, dons sm hotla pridt na kufe...pol sm šla pa kle mal vn pa na sprehod itd., pa sm šele zdj not pršla...k v sredo grem pa deeeeelatuser posted image user posted image user posted image

Jaz pa v petek.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
24.5.2010 19:52:40   
Janci F

Ja, super... potem pa nujno na kavico, da vidim črno strelo user posted image  Lahko se dobiva tudi na Gibi gibu. Kdaj pa? Nama bi ustrezal okol 9.30?. Seveda vabljena tudi še kakšna gorenjka, ane user posted image  

Srečko vožnjo vitae!

Mogoče prišibam mimo, ko boste na kavi.

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
24.5.2010 20:15:42   
tadejluka
HEY!
No pri nas smo v polnem zagonu z urejanjem otroške sobe za tavelika dva fanta...če kdo rabi fuuuul igrač pri nas delamo selekcijo!user posted image user posted image user posted image
No glede službe še nič novega, mi je pa šefica ponudila drugo delavno mesto v okviru sedanje firme---mikavno zelo!!!! Samo zjutraj, no 2-4 popoldne na mesec, pa vikendi frej...morm fajn premislit!user posted image user posted image user posted image Ah še tri tedne, pol pa s polno paro v nove zmageuser posted image user posted image user posted image user posted image . Kok je fajn k je toplo zuni!!!

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
24.5.2010 20:35:38   
vitae

Oj...naš gre pa ravno tam nekje spat :(. Daj se slišiva zjutraj in bom videla, kakšno bo stanje. Sedaj par dni ful zgodaj vstajamo in ga zato prej pobere... Vaš pa spi opoldanski spanec, če se ne motim?!?

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
24.5.2010 20:36:15   
vitae
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

srečno vožnjo  vitae

Hvala...iz tvojih ust v božja ušesa!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2789
24.5.2010 20:37:11   
vitae
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

Srečko vožnjo vitae!

Hvala tudi tebi... A ste že doma??? Kako vrtna pridobitev...pa slikico prosim!

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
24.5.2010 20:42:53   
mk8

Kolosej, sreda, 26. 5. ob 10h.
Tečka in Srečko - ZADNJIČuser posted image
mini in marcel
mk8 in Veronika

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
24.5.2010 20:49:29   
mk8
Čer!

Nimam več velik časa za RR, se spet pospešeno učim, ker se približuje junij in z njim par izpitov. Pa še vreme je tak lepo, da smo veliko zunaj.. Iz vrca še nobenega glasu, nimam pojma, kdaj bomo dobili odločbe..

Vsem čestitke za vrtec in čestitke Binetu za korake!

Vse drugo, kar bi lahko komenterala sem pa pozabila, ker ste spet ful napisale.

Aja, 10ka, zarad pritožbe si ne delaj dela, že tako ga imaš preveč s svojimi punčkami in službo in mravljami...user posted image  Res, sem že čisto pozabila, pa bomo preživeli tudi to, da zavarovalnica tega ne krije.. Ni panike.

Aje, še to.. V sredo smo bili v razvojni na kontroli. Zdravnica ni našla refleksov v stopalu, zato je Veroniko napotila k nevrologu.. Očitno je nekaj narobe z živci user posted image . Ne bi rada še prevelike panike delala, bomo videli kaj bo nevrolog rekel... Pa še pri okulistu smo naročeni, ker škili (spet napoteni iz razvojne) user posted image . Nimam pojma, kaj se zdej to dogaja z našim bogim otročkom.. Pa vse preglede imamo ravno med vsemi izpiti, kot da nisem že dovolj živčna. Pol nej se pa človk kej nauči user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mk8 -- 24.5.2010 20:57:09 >

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
24.5.2010 20:51:03   
Janci F

IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

Srečko vožnjo vitae!

Hvala tudi tebi... A ste že doma??? Kako vrtna pridobitev...pa slikico prosim!

Včeraj smo prišli domov in moram pohvalit Toma, ker je bil neverjetno priden na morju.
Itak smo bili cele dneve zunaj na terasi ali sprehodu in Tom je pridno raziskoval okolico.
V petek so se nam pridružili prihatelji in je tako dobil še več pozornosti. Velikokrat sem imela občutek, da sva še vedno sama saj smo brez problema kartali, tudi ko je bil Tom pokonci, saj se je gugal, knjigice bral ali pa navdušeno zlagal storže v kanjglico in nazaj ven. Odkriv je kako zanimivi so storži, tako da smo jih nekaj prinesli tudi domov.

Vrtna pridobitev je bila danes dokončno postavljena, jutri pa še zmontiramo gor gugalnico, pritrdimo tobogan in ostale dodatke, saj je bil danes beton še svež in ni bilo pametno delat tega.
Jutri bo pa do končno narejeno, potem pa objavim slikco. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
24.5.2010 21:59:39   
*alina*
Dober večeruser posted image

Čestitke vsem za dobljen vrtec...mi smo danes dobili zavrnitev. Pa saj sem vedela da bo tako, ker je že Mini napisala, da niso dobili...pa prihodnje leto, do takrat pa bo v zasebnem. Pa dokler živimo na Rakovniku bo tako še bolje...
Drugače se je pa lepo navadila vrtca, res je iz dneva v dan bolje in jo bom počasi začela puščati malo dlje.

< Sporočilo je popravil *alina* -- 24.5.2010 22:00:18 >

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
24.5.2010 23:28:32   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

pa še ena morska

ne morem mimo te slikce user posted image user posted image user posted image
ko sem prebrala morska, sem mislila da je to kak delfinček, no potem sem pa bolj pogledala in vidim da so ženska prsa, user posted image user posted image user posted image Srečko, se vidi da ni pozabu kaj je to zizi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  -tecka dobro videno,tole iz zizikam...

vitae-vso srečo z novim avtotom user posted image ...mojemu sem jaz rekla kar buhtlčk...

alina in mini-user posted image user posted image  za zavrnitev vrtca...

Drugače pa smo mi prejšnji teden dobili še tretji zobek user posted image ...pa bomo tud mi kmal začel zobat razna jabolka,pa hruške user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 2795
25.5.2010 6:41:14   
bačko
Jutro!
Mk8 resnično upam da bo vse uredu in da ni nič hujšega z Veronikino nogico oz.stopalom.Učke pa se ji bodo popravili.Drži se in smo vse ob tebi!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Alina škoda za zavrnitev vrtca.user posted image user posted image user posted image Mi še nič ne vemo glede vrtca.Zgleda bomo zadnji izvedeli.
Bjondi čestitke za novega zobka.Ja tvoj avto je res buhteljček.Moj bi takoj imel tak avto kot je tvoj.
No Lora še spi jaz pa kar neki ne morem spati.Tako da sem že perilo dala prati.Danes bodo za kosilo kar slivovi cmoki in kompot.

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
25.5.2010 7:40:15   
smrketa24
oj!
tudi midva se vam jutri pridruživa na čveku user posted image
mini, jutri pa ne boš edina slavljenka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

26.05.2009 ob 23.56 sva postala ponosna starša malemu Mateju
23.10.2011 ob 02.25 pa je Matej dobil sestrico Mašo

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
25.5.2010 8:38:10   
Hanuši
Jutro,

joj groza, vse že s službami grozite. Pa kako lahko eno leto tok hitro mine, v šoli ni nikdar, se je vleklo kot bi bili 2 letiuser posted image .

user posted image user posted image  za vrtce. Pri nas je šla Hana šele s 3 leti, tako, da ne vem kako se otroci odzivajo v jaslih. A mi nismo imeli problemov. Načeloma sem hodila ponjo okrog 14-ih, včasih prej, včasih pa tudi okrog 16-ih, če noben drug ni vskočil. Lej eno lahko tumbajo vzgojiteljice, drugo je pa žal real life. Tko kot so mene vedno buzarirale z datumom dopustov. Mi smo imeli vikend pri Puli, kjer je bila vedno hrana na zalogi, rezervne cunje, no to pišem, ker sem se recimo danes spomnila, da jutri greva. Sama ne zdržim na morju več kot 10 dni. Tako sva hodili za kak teden, pa za 2-3 dni domov, pa spet dol. Pa jim ful ni blo prov, ker nisem 1 mesec prej povedala, da je recimo 3 tedne ne bo.
Halo, nimamo vsi splanirano u nulo. Ker meni bi se zmešalo, da moram vse planirat. Spontano, ko se zgodi, se zgodiuser posted image .

Madoniš sem natvezilauser posted image .

No tudi mi hvatamo cel dan bravn boju. Pikec je večino dneva na dveh, Prestopa prage, včeraj je žogo brcal. Super, za rojstni dan bo že lepo stabilen, ker bo res veliko otrok in bo vse margolelo.

No Hano imam pa pri mojih, ker Bine že 2 dni ful smrka, včeraj sem se jaz tut vlekla kot megla, na vrtu sem kar poležavala, dragi je pa tut čist povožen 2 uri prej domov prišel.
In ker gre princeska drug teden v šolo v naravi v Savudrijo, se je preselila k mojim, da slučajno ne bi še ona zbolela. Bošček moj, je v 10 min vse zorganizirala, da jo bo dedi v šolo vozil, ker so 8 km iz Kamnika, ponjo hodil, na krožke vozil. Skratka, moj oči bo ta teden šoferuser posted image .

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
25.5.2010 9:27:17   
bačko
Hanuši upam da ne bo Bine še bolje zbolel.
No midve sva okna pomile, posesale in pomije po tleh ter eno rundo perila obesile.Zdaj gleda Baby tv.Potem pa greva ven in ajat.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
25.5.2010 10:07:33   
bačko
Punce a mi lahko malo pomagate?Rabim številko privat varstev otrok!Rabim za Zojo in njeno mamico.Hvala!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......