|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
24.5.2010 12:46:05   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Mi smo pa dobili vrtec za Brina user posted image  user posted image  user posted image
Sem tako vesela user posted image

super!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
24.5.2010 12:46:09   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

TASA ko si ravno tu... če se ne motim, ste šli vi enkrat v tisti privat ZOO pri Ljubljani nekje??? kako se vam je zdelo? se splača it?
ja, ja v Horjul.
Ma imaš kaj videt samo če bi radi videli živali pol bo bolje da greste v Lj., saj jih imajo tam samo ni kaj dosti jih še.
Imajo kamelo, ponija, konje, jazbeca, 2 medota, kenguruje,,... Je kaj za videt.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
24.5.2010 12:47:13   
tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Ja, kar pa se tiče piknika pri nas...pa komot...zmenite se, pa pridite!user posted image user posted image user posted image

js tudi user posted image user posted image user posted image user posted image

trezika kje se je pa pije sma midve prvi cuj ha? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
24.5.2010 12:47:46   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

TASA ko si ravno tu... če se ne motim, ste šli vi enkrat v tisti privat ZOO pri Ljubljani nekje??? kako se vam je zdelo? se splača it?
ja, ja v Horjul.
Ma imaš kaj videt samo če bi radi videli živali pol bo bolje da greste v Lj., saj jih imajo tam samo ni kaj dosti jih še.
Imajo kamelo, ponija, konje, jazbeca, 2 medota, kenguruje,,... Je kaj za videt.

kakšna pa je vstopnina?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
24.5.2010 12:48:17   
tasa_m

ja saj se meniva že o tem.... samo ko spet ne veš kaj kupiš....

ja saj, pa vidva mata tud samo eno plačo a ne? Tud moraš na vsak € gledat da ga vredi obrneš user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
24.5.2010 12:48:24   
trezika

Ja, kar pa se tiče piknika pri nas...pa komot...zmenite se, pa pridite!user posted image user posted image user posted image

trezika kje se je pa pije sma midve prvi cuj ha? user posted image user posted image user posted image

aber naturlich user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
24.5.2010 12:48:29   
tasa_m

kakšna pa je vstopnina?

4 €

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
24.5.2010 12:49:27   
trezika

ja saj, pa vidva mata tud samo eno plačo a ne? Tud moraš na vsak € gledat da ga vredi obrneš user posted image user posted image

ja... pa od septembra dalje bova rabla dva avta ko grem pripravništvo delat.... upam, da bo šlo skozi....

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
24.5.2010 12:51:14   
tasa_m

ja... pa od septembra dalje bova rabla dva avta ko grem pripravništvo delat.... upam, da bo šlo skozi....

seveda bo šlo...bota že porihtala.
Kam greš pripravništvo delat, če ni skrivnost?

Tvoj pa tud nea dela v svojem fohi ha?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
24.5.2010 12:51:20   
KOKICA32

seveda...se razume...user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
24.5.2010 12:51:22   
KOKICA32

ja, ja Tasa..imam težave..vedno večje...user posted image

kaj pa, če ni skrivnost? upam, da vseeno dobite vrtec in bo težav konec....

malo nazaj preberi, Trezika....user posted image vsake toliko malo jamram...

Pa no, pač ima popolnoma drugačno vzgojo, kot meni paše...user posted image

ups.. user posted image

saj prav tako.... mene je tašča že tudi nekajkrat malo čudno pogledala, ampak ve da pri teh stvareh nima kaj za rečt... ona je na primer mela svoje otroke pri enem letu že na kahlici...in bi Marušo že tudi gor silila, ampak je meni to še ful prehitro.... saj imamo jo doma, ampak za igrat user posted image

ma, moja pa bi mu še kar kašice delala in to z mikserjem, čeprav sem mu jaz vedno le z vilico pretlačila...sedaj pa lepo koščke je...no, pri meni....pa ko mu da sok za piti ga v naročju da v položaj za dojenčka-....pa bolj ji trobim, da mora sam piti, ker je že dovolj velik...user posted image pa kar nekaj no...vsak dan nekaj novega...user posted image

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 24.5.2010 12:52:06 >

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
24.5.2010 12:52:48   
KOKICA32

eh, saj bo....veš kje je komaj september! Še celo poletje je vmes!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
24.5.2010 13:01:04   
tasa_m
kokica očitno je tvoji tašči Valentin prehitro zrasel user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
24.5.2010 13:01:28   
trezika

seveda bo šlo...bota že porihtala.
Kam greš pripravništvo delat, če ni skrivnost?

Tvoj pa tud nea dela v svojem fohi ha?

na osnovno šolo 5 km stran... vsaj daleč ne bom mela user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
24.5.2010 13:01:51   
trezika

kokica očitno je tvoji tašči Valentin prehitro zrasel user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
24.5.2010 13:02:50   
trezika

ups.. user posted image

saj prav tako.... mene je tašča že tudi nekajkrat malo čudno pogledala, ampak ve da pri teh stvareh nima kaj za rečt... ona je na primer mela svoje otroke pri enem letu že na kahlici...in bi Marušo že tudi gor silila, ampak je meni to še ful prehitro.... saj imamo jo doma, ampak za igrat user posted image

ma, moja pa bi mu še kar kašice delala in to z mikserjem, čeprav sem mu jaz vedno le z vilico pretlačila...sedaj pa lepo koščke je...no, pri meni....pa ko mu da sok za piti ga v naročju da v položaj za dojenčka-....pa bolj ji trobim, da mora sam piti, ker je že dovolj velik...user posted image pa kar nekaj no...vsak dan nekaj novega...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image joj, pa js znorim....

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
24.5.2010 13:05:00   
tasa_m

aha, super.

Čuj vidva sta Marušo tud v vrtec vpisala za september ali še ne?!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
24.5.2010 13:09:18   
trezika

aha, super.

Čuj vidva sta Marušo tud v vrtec vpisala za september ali še ne?!

ja je vpisana...še čakamo na odgovor... samo mi je že takrat na vpisu rekla, da ne bi smelo bit problemauser posted image tako da upam, da ga res ne bouser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
24.5.2010 13:17:54   
KOKICA32

očitno ja...user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
24.5.2010 13:17:56   
KOKICA32

ups.. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image joj, pa js znorim....

no, te vidiš....kak mi je...user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
24.5.2010 13:49:48   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Mi smo pa dobili vrtec za Brina user posted image  user posted image  user posted image
Sem tako vesela user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Juhuhuhuhuhuhuhu!

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
24.5.2010 13:49:57   
Najaa

Oooo, Tasa!user posted image

Pridna. Si že oddela svoje. Kapo dol. In kako je bilo? Kdaj prideš na piknik?

vredu je blo, sem bila pohvaljena od poslovodje področnemu šefu da znam vse PLUje user posted image Bravo jaz!

Vidim da te tašča jezi user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Bravo ti!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
24.5.2010 13:52:06   
Najaa
Ste pa naklofale... user posted image

S Tijo sma se zdej mal potepale, prišle domov in zdej grema počas po Niko. Aja, Tija je danes doma, ker gre jutri v Ce na počitnice in je mela danes bonus fraj dan. user posted image
Moram povedat, kaj je včeri naša mala frača naredila. Gre v kuhinjo in ko pridem za njo, ona sedi na svojem stolčku. user posted image Modelka je splezala na kuhinjski stol, pa na svojo mizico in skozi lukno se usedla na stolček. Ker miza je ostala gor pritrjena. Ma... sem rekla ok, zdej si pa že skor Tomaž Česen! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
24.5.2010 14:06:01   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Ste pa naklofale... user posted image

S Tijo sma se zdej mal potepale, prišle domov in zdej grema počas po Niko. Aja, Tija je danes doma, ker gre jutri v Ce na počitnice in je mela danes bonus fraj dan. user posted image
Moram povedat, kaj je včeri naša mala frača naredila. Gre v kuhinjo in ko pridem za njo, ona sedi na svojem stolčku. user posted image Modelka je splezala na kuhinjski stol, pa na svojo mizico in skozi lukno se usedla na stolček. Ker miza je ostala gor pritrjena. Ma... sem rekla ok, zdej si pa že skor Tomaž Česen! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image modelka user posted image user posted image čist po ljubljansko user posted image user posted image

je pa prava ta mali vaš alpinist, bravo Nika...še malo pa na Triglav user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
24.5.2010 14:07:35   
tasa_m
Jaz pa bi zdaj mogla do kolegice ima roj.dan pa me je klicala naj na kafe prijem. Te pa nimam darila, zdaj pa mi tud ni da nekam hodim darilo iskat. Najbližji mi je DM kaj naj tam kupim? Zraven ji bom dala čokoladni liker (ker ga obe obožujeva   user posted image user posted image ) pa sem mislila še kakšno posvetilo o prijateljstvu. Kaj pravite? 

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?