|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
24.5.2010 14:15:21   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Ste pa naklofale... user posted image

S Tijo sma se zdej mal potepale, prišle domov in zdej grema počas po Niko. Aja, Tija je danes doma, ker gre jutri v Ce na počitnice in je mela danes bonus fraj dan. user posted image
Moram povedat, kaj je včeri naša mala frača naredila. Gre v kuhinjo in ko pridem za njo, ona sedi na svojem stolčku. user posted image Modelka je splezala na kuhinjski stol, pa na svojo mizico in skozi lukno se usedla na stolček. Ker miza je ostala gor pritrjena. Ma... sem rekla ok, zdej si pa že skor Tomaž Česen! user posted image user posted image user posted image

ja, sedj bomo očitno čez dan več pisale kot ob večerih...

Bravo za Nikine alpinistične podvige!!!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 24.5.2010 14:17:19 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
24.5.2010 14:16:43   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Jaz pa bi zdaj mogla do kolegice ima roj.dan pa me je klicala naj na kafe prijem. Te pa nimam darila, zdaj pa mi tud ni da nekam hodim darilo iskat. Najbližji mi je DM kaj naj tam kupim? Zraven ji bom dala čokoladni liker (ker ga obe obožujeva   user posted image user posted image ) pa sem mislila še kakšno posvetilo o prijateljstvu. Kaj pravite? 

ja v DM-dobiš tiste fajne magnetke za na hladilnik, ko so fajne misli gor...Spij še enega za mene!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
24.5.2010 14:19:18   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32
ja v DM-dobiš tiste fajne magnetke za na hladilnik, ko so fajne misli gor...Spij še enega za mene!user posted image

nič nebom pila user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 24.5.2010 14:20:44 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
24.5.2010 14:20:28   
KOKICA32

nič nebom pila user posted image

hahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahaha, ful ti verjemem ja....user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
24.5.2010 14:21:16   
tasa_m
hahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahaha, ful ti verjemem ja....user posted image

jaz te mam tud rada ja..
user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
24.5.2010 14:28:30   
tasa_m
Nič šibam, se tipkamo kaj zvečer če bo katera za kakšno 1-urno akcijo user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
24.5.2010 14:39:14   
KOKICA32
Se tipkamo!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
24.5.2010 15:25:10   
Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Tasa, kaj Lija ni v vrtcu? Ali sta se odločila za drug vrtec?
je, je v vrtcu ampak bi jo rada samo prepisla v drug vrtec, katerega imamo čez cesto. Tega kaj pa zdaj obiskuje pa je cca 1,5 km vstran.

Nina
a to si dobila priporočeno ali navadno pošto?

Še nisem dobila. Sem kar poklicala, me je preveč matralo, ker sem zvedla, da je komisija zasedala že prejšnji tedenuser posted image
Mislim pa, da dobiš priporočeno.

Bi bilo fino met vrtec čez cesto user posted image  Držim pesti!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
24.5.2010 15:26:35   
Nina00

ja, ja Tasa..imam težave..vedno večje...user posted image
joj, kak me tako razkuri ko nena poslušajo pa babice kuj neke po svoje.
Jaz imam Lijo v Lenartu do srede, da je ne rabim ob 5h zbudit pa v vrtec pelat. Zdaj pa nama je še avto šel user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tak da upama da ga do srede dobima iz popravila,da grem po njo ker se mi bio drugače zmešalo.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
24.5.2010 15:31:06   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa
Moram povedat, kaj je včeri naša mala frača naredila. Gre v kuhinjo in ko pridem za njo, ona sedi na svojem stolčku. user posted image Modelka je splezala na kuhinjski stol, pa na svojo mizico in skozi lukno se usedla na stolček. Ker miza je ostala gor pritrjena. Ma... sem rekla ok, zdej si pa že skor Tomaž Česen! user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil Nina00 -- 24.5.2010 15:32:21 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
24.5.2010 15:55:15   
PapuaNG
Pozdravljene,

se opravičujem, ker vam (spet) malce upadam v temo, a imam za vas oziroma vaše malčke vabilo na casting za reklamo za Pampers. Moj dragi se namreč ukvarja s castingi (kot avdicija) in tokrat (še vedno) iščejo: dojenčke, stare od 8-15 mesecev, temnih las (temno temno rjavi ali črni, svetlolasi ne pridejo v poštev). Snemanje bo potekalo v času od 6.-8. junija (v kolikor bi bil vaš otrok izbran, bi morali imeti te dni na razpolago, ni pa še določeno, ali bo en ali več snemalnih dni), plačilo bo cca 300 evrov (ni še točno določeno). V reklami otrok sedi v nakupovalnem vozičku. Casting bo potekal to sredo, 26.5.2010, od 9-19ih, v Studiu Arkadena, Brodišče 23, Trzin.

Išče pa se tudi mamice, v poznih 20ih oz. zgodnjih 30ih, temnih las, tople, šarmantne...

V kolikor je kakšna zainteresirana, je vljudno vabljena, hvaležna pa bi bila, če bi lahko to sporočilo posredovale vašim prijateljem, znancem, ki imajo otroke, ki bi ustrezali zgornjim pogojem. V kolikor imate še kakšno vprašanje, pa lahko pišete na blaz.taljan@gmail.com. Casting poteka tako, da kadarkoli v času castinga pridete, otroka se posname in poslika, vse skupaj pa načeloma ne vzame več kot pol ure.

hvala user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
24.5.2010 18:59:13   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

temnih las (temno temno rjavi ali črni, svetlolasi ne pridejo v poštev).

Zakaj pa ne? user posted image Sam firbec sem, nič drugega. user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
24.5.2010 19:13:21   
tasa_m
Še nisem dobila. Sem kar poklicala, me je preveč matralo, ker sem zvedla, da je komisija zasedala že prejšnji tedenuser posted image
Mislim pa, da dobiš priporočeno.

Bi bilo fino met vrtec čez cesto user posted image  Držim pesti!
aja, firbec te je matral user posted image user posted image
Ja, hvala tudi jaz upam,da nas bodo hoteli preselit user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
24.5.2010 19:14:30   
tasa_m
PapuaNG žal mi ne pridemo v poštev. No, za mamico že, samo otrok je bolj svetlolas user posted image  

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
24.5.2010 19:18:29   
tasa_m
user posted image user posted image user posted image
Avto dobima komaj v četrtek. In veste kaj to pomeni?!? Da bom šla po Lijo komaj v petek. user posted image do petka se bo mi zmešalo user posted image Moj ati pa je na furi tak da je niti pripelat ne more, pa tak nima niti avtosedeža, da bi jo lahko iz Lenarta prpelo. Aaaaaaa

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 24.5.2010 19:19:42 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
24.5.2010 20:20:53   
Najaa
tasa, sej bo hitro minilo. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
24.5.2010 20:24:22   
trezika

user posted image user posted image user posted image
Avto dobima komaj v četrtek. In veste kaj to pomeni?!? Da bom šla po Lijo komaj v petek. user posted image do petka se bo mi zmešalo user posted image Moj ati pa je na furi tak da je niti pripelat ne more, pa tak nima niti avtosedeža, da bi jo lahko iz Lenarta prpelo. Aaaaaaa

ojoj.... upam, da ti bo hitro minilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
24.5.2010 20:29:06   
tasa_m
Ja,ja saj vem...malo bom šla delat v petek pa boma cel dan se sam cartali pa k teti persidi boma šle na krožnik sadja user posted image  user posted image  

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
24.5.2010 20:30:01   
trezika

Ja,ja saj vem...malo bom šla delat v petek pa boma cel dan se sam cartali pa k teti persidi boma šle na krožnik sadja user posted image  user posted image  

kaj pa na poliko?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
24.5.2010 20:30:09   
Najaa
A ne na pariško al kero že salamo? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
24.5.2010 20:33:43   
Nina00
Tasa user posted image user posted image user posted image  Meni bi se tudi zmešalo. Še starejši je bil najdlje na počitnicah 3 dni.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
24.5.2010 20:35:03   
Nina00
Me moj podi dol. Mora še za službo delat.
Lahko noč!

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
24.5.2010 20:42:27   
tasa_m
Čuj, poliko oz.pariško pa si naj Lija kar sama pribori user posted image jaz bom se pol cuj slinla, ko bo jo Lija že na krožniku mela   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   Persida Liji nebo NE rekla. user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
24.5.2010 20:42:59   
tasa_m

Me moj podi dol. Mora še za službo delat.
Lahko noč!
Nočko Nina, naj bo mirna noč! user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
24.5.2010 20:47:51   
trezika

Čuj, poliko oz.pariško pa si naj Lija kar sama pribori user posted image jaz bom se pol cuj slinla, ko bo jo Lija že na krožniku mela   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   Persida Liji nebo NE rekla. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pametno razmišljaš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?