|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
24.5.2010 8:38:29   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

Ja, res je bil lep vikend. Sobotni piknik na terasi je uspel, čeprav nas je kar nekajkrat dež zmotil...Ampak Valentinu se dež ful dopade in namerno v zrak gleda, da mu dežek na lička pada...Včeraj pa je bil tak nepozabno dan. Končno sonce!!! user posted image user posted image user posted image Bili smo ves čas zunaj, tak, da je zvečer že ob 18.30h omagal. No, zjutraj pa je bil že ob 05.20 auf! user posted image In že akcija....do hladilnika po Poliko.user posted image Sem pa pred službo že posesala in pod umila. user posted image

Ja, tudi jaz perem vsak dan. Ker moja tašča ne uporablja slinčkov in je zaradi tega uničenih že kar nekaj majčk. Jaz pa pizdim, ker noben sprej več ne pravi dol te umazanije. Sploh me ne moti, da je umazan od peska, zemlje, trave...ampak od hrane pa znorim, ker lahko preprečiš..pač uporabiš slinček. In ona potem reče, saj mu bo majčka kmalu premala in jo boš lahko stran vrgla. user posted image user posted image user posted image Pa, kaj se gre...kaj ona res misli, da bom kar stran metala stvari, raje jih komu podarim iz. jih ponucam pri 2. otroku.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
24.5.2010 8:39:07   
KOKICA32
Ja, kar pa se tiče piknika pri nas...pa komot...zmenite se, pa pridite!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
24.5.2010 8:43:08   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Brin pa že je pico, ampak vedno doma narejeno. Kupljene so preveč slane. Že tako spije olala ponoči, tako da ....

Ti zaupam, kaj je Nika včeraj jedla prvič v življenju?  Ne me bičat, ampak ker se je mal mudilo s kosilom, sem naredila kar omako iz kozarca, kupljeno. user posted image user posted image Ma te omake res nisem že dolgo prakticirala, v bistvu odkar imam otroke ne. No včeri pa... kaj čmo, sam jedla je pa ko velika. user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
24.5.2010 8:45:00   
Najaa
KOKICA, Nika je tud nora na poli salamo! Sem jo v petek kupla in si je tak basala v usta, da je mela čist polna. Pa kruh tudi, tak da nekaj se je pa le najedla. user posted image
Kako ne uporablja slinčka?? Joooj, pri nas lahko Niko preoblačiš na 10 minut, če nima slinčka gor, ker se zelo slini. Pri hranjenu pa sploh.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
24.5.2010 8:48:37   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Brin pa že je pico, ampak vedno doma narejeno. Kupljene so preveč slane. Že tako spije olala ponoči, tako da ....

Ti zaupam, kaj je Nika včeraj jedla prvič v življenju?  Ne me bičat, ampak ker se je mal mudilo s kosilom, sem naredila kar omako iz kozarca, kupljeno. user posted image user posted image Ma te omake res nisem že dolgo prakticirala, v bistvu odkar imam otroke ne. No včeri pa... kaj čmo, sam jedla je pa ko velika. user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  Saj po moje bi Brin tudi z užitkom jedel slano pico, samo potem ne vem koliko bi ponoči spil, ker že tako spije 4 - 5 dcl user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
24.5.2010 8:50:52   
Nina00

KOKICA, Nika je tud nora na poli salamo! Sem jo v petek kupla in si je tak basala v usta, da je mela čist polna. Pa kruh tudi, tak da nekaj se je pa le najedla. user posted image
Kako ne uporablja slinčka?? Joooj, pri nas lahko Niko preoblačiš na 10 minut, če nima slinčka gor, ker se zelo slini. Pri hranjenu pa sploh.

Poli salama - naš starejši je tudi nor nanjo od kar jo je prvič probal pri prijateljih kako leto nazaj. Doma je nimamo, ker nama z dragim pa ne paše, tako da še dobro, ker sicer bi imeli stalne borbe za salomo user posted image  No, Brin je pa še ni probal. Bo moral počakat, da jo dobi kje na obiskih user posted image  user posted image  user posted image

Slinček - mi imamo dva slinčka celo z rokavi in večinoma uporabljamo ta dva. Se pa seveda zgodi, da sta oba v pranju in potem z navadnim slinčkom uničujemo majice - so rokavi tako, da joj in tudi ne gre ven. Torej, če ima kera kak recept kako to ven spravit bom zelo vesela, ker navadno se to zgodi ravno z najnovejšimi in najbolj luštnimi majčkami, ki so nato samo še za domačo uporabo user posted image
Kokica jaz bi tašči kar kupla slinčke posebej za k njej. Kake posebno luštne - potem se mogoče ne bo mogla upret user posted image

< Sporočilo je popravil Nina00 -- 24.5.2010 8:54:49 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
24.5.2010 8:51:29   
Najaa

user posted image  user posted image  user posted image  Saj po moje bi Brin tudi z užitkom jedel slano pico, samo potem ne vem koliko bi ponoči spil, ker že tako spije 4 - 5 dcl user posted image

Tudi normalno tako veliko spije ponoči? user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
24.5.2010 8:52:14   
Najaa

No, Brin je pa še ni probal. Bo moral počakat, da jo dobi kje na obiskih user posted image  user posted image  user posted image

A ti namiguješ, da te na obisk povabim? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
24.5.2010 8:56:02   
Najaa
Pozabla sem povedat, da je pri nas faza mama dosegla vrhunec. user posted image Nika je skoz ob meni, skoz me išče, skoz me kliče mam mam mam... Zdej tud ati več ni dober. Včeri, ko sem si šla lase prat, je tak milo klicala pred vrati koaplnice mam mam, da se mi je srce trgalo. Na srečo pa v vrtcu zjutraj, ko jo oddam, ne joka in ne komplicira. Tak da očitno hoče izkoristit vsak prosti trenutek doma z mano. user posted image
Pa da ne omenjam, ko Tijo cartam... to mora obvezno bit Nika zraven in če je takoj ne vzamem, začne Tijo vlečt kao stran od mene. user posted image Najboljša je pa, ko zapojem Mi se mamo radi in da glavico na moje prsi in poje zraven "adi adi adi" user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
24.5.2010 8:56:09   
Nina00

Tudi normalno tako veliko spije ponoči? user posted image

4 -5 dcl je zadnja 2 meseca za njega normalno user posted image  Ampak mora bit obvezno mleko, pa če tudi razredčeno.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
24.5.2010 8:56:41   
Nina00

No, Brin je pa še ni probal. Bo moral počakat, da jo dobi kje na obiskih user posted image  user posted image  user posted image

A ti namiguješ, da te na obisk povabim? user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  A mate poli doma?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
24.5.2010 8:57:09   
KOKICA32

Kako ne uporablja slinčka??
Joooj, pri nas lahko Niko preoblačiš na 10 minut, če nima slinčka gor, ker se zelo slini. Pri hranjenu pa sploh.

Ne, saj zato pa pizdim. user posted image Joj!!!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
24.5.2010 8:58:50   
KOKICA32

Pozabla sem povedat, da je pri nas faza mama dosegla vrhunec. user posted image Nika je skoz ob meni, skoz me išče, skoz me kliče mam mam mam... Zdej tud ati več ni dober. Včeri, ko sem si šla lase prat, je tak milo klicala pred vrati koaplnice mam mam, da se mi je srce trgalo. Na srečo pa v vrtcu zjutraj, ko jo oddam, ne joka in ne komplicira. Tak da očitno hoče izkoristit vsak prosti trenutek doma z mano. user posted image
Pa da ne omenjam, ko Tijo cartam... to mora obvezno bit Nika zraven in če je takoj ne vzamem, začne Tijo vlečt kao stran od mene. user posted image Najboljša je pa, ko zapojem Mi se mamo radi in da glavico na moje prsi in poje zraven "adi adi adi" user posted image

user posted image iiii, kak lepo.

Pri nas se ta faza še ne kaže tako...razen zjutraj, ko grem v službo in se poslavljam. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
24.5.2010 9:00:11   
Nina00

O, cuker mali user posted image  Jaz to obdobje še čakam, ker sedaj smo tako zelo veliko doma zaradi bolezni, da po moje misli, da hodi v varstvo na počitnice user posted image  Pri nas se mi zdi, da Brin zelo pogreša bratca, če ga ni doma. Saj malo mu paše, da se lahko na miru pocrklja in poigra z igračami, ne da bi ga kdo ves čas komandiral user posted image , a potem začne prav jamrat in, ko starejši pride domov, takoj postane boljše volje user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
24.5.2010 9:00:42   
KOKICA32

Poli salama - naš starejši je tudi nor nanjo od kar jo je prvič probal pri prijateljih kako leto nazaj. Doma je nimamo, ker nama z dragim pa ne paše, tako da še dobro, ker sicer bi imeli stalne borbe za salomo user posted image  No, Brin je pa še ni probal. Bo moral počakat, da jo dobi kje na obiskih user posted image  user posted image  user posted image

Slinček - mi imamo dva slinčka celo z rokavi in večinoma uporabljamo ta dva. Se pa seveda zgodi, da sta oba v pranju in potem z navadnim slinčkom uničujemo majice - so rokavi tako, da joj in tudi ne gre ven. Torej, če ima kera kak recept kako to ven spravit bom zelo vesela, ker navadno se to zgodi ravno z najnovejšimi in najbolj luštnimi majčkami, ki so nato samo še za domačo uporabo user posted image
Kokica jaz bi tašči kar kupla slinčke posebej za k njej. Kake posebno luštne - potem se mogoče ne bo mogla upret user posted image

Ona ga pazi pri meni doma....in tam ima na razpolago kar nekaj slinčkov...samo ona ga potem pelje ven, pa mu da kar zunaj kaj za jesti in potem veselo poca...user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
24.5.2010 9:05:24   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Ona ga pazi pri meni doma....in tam ima na razpolago kar nekaj slinčkov...samo ona ga potem pelje ven, pa mu da kar zunaj kaj za jesti in potem veselo poca...user posted image

Aja, no potem pa jima pripravi malo torbico za potepanja - vlažni robčki, krema za sonce, voda, rezervna žlička in vsaj 2 slinčka user posted image
Veš mogoče pa ga pozabi vzet sabo. Se spomnim moje mame, ki je sicer zelo organizirana, ampak, ko je prvega občasno pazila (ker sicer je še v službi) je pa vedno kaj pozabila ali zamešala. Tako sva se zmenili, da sem ji raje jaz že vse pripravila. Je pa res, da je kaj takega lažje priznat svoji hčeri kot pa snahi user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
24.5.2010 9:37:49   
Najaa

user posted image  user posted image  user posted image  A mate poli doma?

Od petka se redno kupuje. user posted image
Meni te salame ipd. ne potegnejo kaj dosti, imam pa vsake toliko obdobja, ko jem pol pa spet dolgo nič. Ko sem bila noseča s Tijo, uh takrat bi jo pa skoz jedla! Pa še tista reklama je bila skoz na tv, če se spomnete od poli... V glavnem, ja jemo sam ne prepogosto. user posted image Ma zdej je bilo prvič, da je tak z užitkom jedla, res. Pa včeraj tiste špagete z omako... Ne vem, mogoče pa se ji le odpira odkar je v vrtcu. Tudi večje koščke so jo navadli jest. user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
24.5.2010 9:39:33   
Najaa
KOKICA pol pa njej nesi, da puca oblačila. user posted image

Nina, jaz z rumenim megliem spravim večino ven. Edino kakšna čokolada (od sladoleda sploh ne, zato ji kupujem bel sladoled user posted image ) ne gre stran. Pa tudi pri Niki se ne sekiram tako, ker itak ne bomo več rabli. Če pa mi je kakšna majica fuuul všeč in je popacana, dam pa felix ali Piruri porisat in je kot nova. user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
24.5.2010 9:52:00   
KOKICA32

Aja, no potem pa jima pripravi malo torbico za potepanja - vlažni robčki, krema za sonce, voda, rezervna žlička in vsaj 2 slinčka user posted image
Veš mogoče pa ga pozabi vzet sabo. Se spomnim moje mame, ki je sicer zelo organizirana, ampak, ko je prvega občasno pazila (ker sicer je še v službi) je pa vedno kaj pozabila ali zamešala. Tako sva se zmenili, da sem ji raje jaz že vse pripravila. Je pa res, da je kaj takega lažje priznat svoji hčeri kot pa snahi user posted image

Ne, nina, vse se dogaja pred hišo..to hranjenje...user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
24.5.2010 9:53:04   
KOKICA32

user posted image user posted image user posted image ona bi jih stran vrgla

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
24.5.2010 9:59:43   
Najaa

Pa nova kupila? user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
24.5.2010 10:18:49   
KOKICA32

aha!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
24.5.2010 10:19:39   
Nina00

Sem hotla isto vprašat user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
24.5.2010 10:21:23   
Nina00

Od petka se redno kupuje. user posted image
Meni te salame ipd. ne potegnejo kaj dosti, imam pa vsake toliko obdobja, ko jem pol pa spet dolgo nič. Ko sem bila noseča s Tijo, uh takrat bi jo pa skoz jedla! Pa še tista reklama je bila skoz na tv, če se spomnete od poli... V glavnem, ja jemo sam ne prepogosto. user posted image Ma zdej je bilo prvič, da je tak z užitkom jedla, res. Pa včeraj tiste špagete z omako... Ne vem, mogoče pa se ji le odpira odkar je v vrtcu. Tudi večje koščke so jo navadli jest. user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  Nika!

Brin tudi zadnji mesec sploh noče več jest kašic. Morajo bit koščki. Je bil prav smešen, ko se je včasih z enim zobom matral grist user posted image  No, sedaj ima vsaj 4 pa mu gre že malo boljše user posted image

< Sporočilo je popravil Nina00 -- 24.5.2010 10:22:21 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
24.5.2010 10:22:05   
Nina00
Mi smo pa dobili vrtec za Brina user posted image  user posted image  user posted image
Sem tako vesela user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?