|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
24.5.2010 10:34:12   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Mi smo pa dobili vrtec za Brina user posted image  user posted image  user posted image
Sem tako vesela user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo!!!

Jaz sem mislila, da je že sedaj v vrtcu.user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
24.5.2010 11:18:01   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Mi smo pa dobili vrtec za Brina user posted image  user posted image  user posted image
Sem tako vesela user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo!!!

Jaz sem mislila, da je že sedaj v vrtcu.user posted image

Starejši je. Brin se je pa rodil 31.3. in bi še isti dan morala oddati prijavo. Ker je nismo (le kako to? user posted image  ), smo zamudili rok za vpis za letošnje šolsko leto, tako da bo vrtičkar od septembra user posted image
Posledično imam tudi jaz izkušnje z varstvom pri tašči user posted image  No, saj je že prvega čuvala do vstopa v vrtec. Ja, pa moja tašča je zlata, tako da se sploh ne morem pritoževat čez njo user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
24.5.2010 11:49:13   
KOKICA32
aha, torej Brina še do septembra čuva tašča!

Jaz še tudi čakam odgovor iz vrtca, pa uapm in upam, da dobim, ker mi verjetno ne bomo dobili nič kaj točk...Kaj se sploh točkuje? ... dva otroka, brezposelnost, ---? Tu pri vsem pademo.user posted image Torej take dajo na konec vrste ali kaj!!!

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
24.5.2010 11:57:15   
tasa_m
dober dannnnnn drage moje dame, kako ste?
Jaz iz šihta, že perem stroj cuunj, zdraven kuham kavico in to je to user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
24.5.2010 12:00:57   
KOKICA32
Oooo, Tasa!user posted image

Pridna. Si že oddela svoje. Kapo dol. In kako je bilo? Kdaj prideš na piknik?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
24.5.2010 12:02:24   
tasa_m

vredu je blo, sem bila pohvaljena od poslovodje področnemu šefu da znam vse PLUje user posted image Bravo jaz!

Vidim da te tašča jezi user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
24.5.2010 12:03:35   
tasa_m
Nina user posted image  user posted image  user posted image za vrtec, mi še nismo nič dobili.

Najaa user posted image user posted image user posted image za Nikico, Lija je tud ko je hodla v vrtec dosegla vrhunec glede mame user posted image user posted image

Persida zdaj bote šli v Lj., ko mene nebo ha? Packi user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
24.5.2010 12:04:17   
Nina00

aha, torej Brina še do septembra čuva tašča!

Jaz še tudi čakam odgovor iz vrtca, pa uapm in upam, da dobim, ker mi verjetno ne bomo dobili nič kaj točk...Kaj se sploh točkuje? ... dva otroka, brezposelnost, ---? Tu pri vsem pademo.user posted image Torej take dajo na konec vrste ali kaj!!!

Vse razporedijo na listo po točkah, ampak kako se točkuje je pa od občine do občine različno. Tisti, ki ne dobijo, so potem na čakalni listi glede na točke. Pri prvem smo dobili odgovor iz vseh treh vrtcev kamor sva dala vlogo, da smo na čakalni listi (od 24. do 60. mesta). Pred septembrom sem dobila klice iz vseh treh vrtcev, če nas še zanima, da se je sprostilo mesto. Tako, da je zelo od sistema prijav odvisno kaj pomeni, če si na čakalni listi.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
24.5.2010 12:06:22   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

vredu je blo, sem bila pohvaljena od poslovodje področnemu šefu da znam vse PLUje user posted image Bravo jaz!

user posted image user posted image user posted image  To je pa super začetek user posted image

Tasa, kaj Lija ni v vrtcu? Ali sta se odločila za drug vrtec?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
24.5.2010 12:23:24   
tasa_m

je, je v vrtcu ampak bi jo rada samo prepisla v drug vrtec, katerega imamo čez cesto. Tega kaj pa zdaj obiskuje pa je cca 1,5 km vstran.

Nina
a to si dobila priporočeno ali navadno pošto?

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
24.5.2010 12:32:16   
KOKICA32

je, je v vrtcu ampak bi jo rada samo prepisla v drug vrtec, katerega imamo čez cesto. Tega kaj pa zdaj obiskuje pa je cca 1,5 km vstran.

Nina
a to si dobila priporočeno ali navadno pošto?

to tudi mene zanimauser posted image

Bravo Tasa za pohvalo in predvsem tvoje znanje.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
24.5.2010 12:34:24   
KOKICA32
ja, ja Tasa..imam težave..vedno večje...user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
24.5.2010 12:36:46   
trezika

Vidim da te tašča jezi user posted image user posted image

BRAVO TASA user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
24.5.2010 12:37:50   
tasa_m

joj, kak me tako razkuri ko nena poslušajo pa babice kuj neke po svoje.
Jaz imam Lijo v Lenartu do srede, da je ne rabim ob 5h zbudit pa v vrtec pelat. Zdaj pa nama je še avto šel user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tak da upama da ga do srede dobima iz popravila,da grem po njo ker se mi bio drugače zmešalo.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
24.5.2010 12:38:34   
trezika

kaj pa, če ni skrivnost? upam, da vseeno dobite vrtec in bo težav konec....

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
24.5.2010 12:39:13   
tasa_m
hvala punce user posted image user posted image

tak kavica kuhana, zdaj si pa kuham še skutine cmoke z orehi te pa grem dalje neke delat ko se najem. user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
24.5.2010 12:39:45   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

s taščo

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
24.5.2010 12:39:53   
trezika

joj, kak me tako razkuri ko nena poslušajo pa babice kuj neke po svoje.
Jaz imam Lijo v Lenartu do srede, da je ne rabim ob 5h zbudit pa v vrtec pelat. Zdaj pa nama je še avto šel user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tak da upama da ga do srede dobima iz popravila,da grem po njo ker se mi bio drugače zmešalo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

midva tudi samo čakava, kdaj se bo iz avta skadilo...mehanik nama ni dal nič kaj dobrih obetov user posted image user posted image user posted image samo ne vem kako bova potem, ker ta del naju bo prišel okol 1500 evrov.... za znoret!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
24.5.2010 12:40:33   
trezika

s taščo

ojoj.... upam, da jih rešite...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
24.5.2010 12:41:01   
KOKICA32

malo nazaj preberi, Trezika....user posted image vsake toliko malo jamram...

Pa no, pač ima popolnoma drugačno vzgojo, kot meni paše...user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
24.5.2010 12:41:25   
trezika
TASA ko si ravno tu... če se ne motim, ste šli vi enkrat v tisti privat ZOO pri Ljubljani nekje??? kako se vam je zdelo? se splača it?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
24.5.2010 12:42:56   
trezika

malo nazaj preberi, Trezika....user posted image vsake toliko malo jamram...

Pa no, pač ima popolnoma drugačno vzgojo, kot meni paše...user posted image

ups.. user posted image

saj prav tako.... mene je tašča že tudi nekajkrat malo čudno pogledala, ampak ve da pri teh stvareh nima kaj za rečt... ona je na primer mela svoje otroke pri enem letu že na kahlici...in bi Marušo že tudi gor silila, ampak je meni to še ful prehitro.... saj imamo jo doma, ampak za igrat user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
24.5.2010 12:43:45   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

midva tudi samo čakava, kdaj se bo iz avta skadilo...mehanik nama ni dal nič kaj dobrih obetov user posted image user posted image user posted image samo ne vem kako bova potem, ker ta del naju bo prišel okol 1500 evrov.... za znoret!!!!!!!!!!!!!!

ojej, pol se vama tak bolj splača kakega drugega kupit rabljenega?! user posted image

Pa naš avto je pred 14 dnevi prišo iz servisa, evo od torka zvečer pa tak ruži pa cvili koda bo razleto. Pa do petka morma tehničnega nardit. Mislim vse je na kupu. Eh,..

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
24.5.2010 12:44:02   
trezika

Ja, kar pa se tiče piknika pri nas...pa komot...zmenite se, pa pridite!user posted image user posted image user posted image

js tudi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
24.5.2010 12:44:36   
trezika

ojej, pol se vama tak bolj splača kakega drugega kupit rabljenega?! user posted image

Pa naš avto je pred 14 dnevi prišo iz servisa, evo od torka zvečer pa tak ruži pa cvili koda bo razleto. Pa do petka morma tehničnega nardit. Mislim vse je na kupu. Eh,..

ja saj se meniva že o tem.... samo ko spet ne veš kaj kupiš....

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?