nenka7
|
jutro punce! midva sva vzela temno rdeč vozek, je bil možu najbol všeč, pa še nevtral barva je, ne glede na spol je lepa. isto se mi zdi da je turkizna, tako da lenca, če ti je všeč, si tako barvo le izberi, ne glede na to, ali bo punčka ali ne, ker tudi ta se mi zdi nevtral barva... jaz sem tudi malo zapravljala ta vikend. sem kupila za 200€, še dobro da moj ne ve, no, za 100€ ve, ker je bil zraven, drugih 100€ sem pa porabila v nedeljo, ko sem ga v službo peljala, nazaj grede je bila pa v baby centru huda gužva v soboto, v nedeljo pa nobenega, tako da so se mi prodajalke res posvetile. pa še bone smo dobili. aja, kupila sem pa samo prčkarije in pa pleničke, seveda, te, pralne, k kar nanesejo, pa je takole kar fino, če jih lahko kupiš malo ceneje... upam sedaj samo, da se bodo obnesle pri najinem !! da ne bo mali protestiral kaj! tako da mislim, da imam sedaj praktično vse, kar nekak nujno potrebujem, drugače bom pa še malo sproti kupovala, sploh če dobimo za kako darilo še kak bon za BC... a ve ste šle kej zapravljat? jest mislim, da mi bo v sredo res uspelo, tako da upam resno, da se vidimo, pa mal počvekamo! upanje umira zadnje, sej veste kako je s tem... pa še vreme zna bit kul, tako da bomo morda lahko zunaj čvekale, samo prinesite si pa kaj za obleči, ker se zvečer vseeno kar shladi, da ne bo katero preveč zeblo potem!! lep teden, jaz moram iti počasi delati!
|