|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
23.5.2010 20:41:35   
katrinka
lenca - ej sej je turkizna cist nevtralna,jaz ne vidim tezave...sicr se bo pa vedn najdu nekdo k bo sodu po barvi...ali pa ne,moja je bla v soboto ko smo sli v trgovino oblecena v vijolicni zg.del trenerke,spodaj rozo majcko in take hlacke - kompletek,pa so mislili da je fant...moj je bil kr zelen...hehe
drugace je pa meni oranzna tudi nevtralna,rdeca,rumena  s kako kombinacijo....user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
24.5.2010 7:06:46   
katrinka
hehe...spet zadnja in prvauser posted image user posted image user posted image

dobro jutrouser posted image

user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
24.5.2010 7:58:04   
mala
Dobro jutro katrinka user posted image  !

No naš piknik v soboto je uspel, sicer nas je za pol ure čisto zalilo ampak so imeli tamali pol tok veselja skakati po blatuuser posted image . Sem pa čist navdušena nad temi poletnimi žar zadevami, ker je vse full njami samo upam, da se moje kile malo ustalijouser posted image .

Glede spanja dojenčka čez dan, sem ga jih jaz imela v košku v dnevni sobi, do enega 4-5ega meseca, potem pa v posteljici ali v vozičku. Sedaj ga bom imela v zibkiuser posted image ..

Tudi mi smo nakupili par stvari za dojenčkauser posted image ta vikend v BC, je vsak naš otrok izbral en kos oblekice in so bili prav navdušeni, da sva jih vključila v ta dogodek, za voziček se pa še odločam in pomoje se bom še kr neki časauser posted image .

Turkizna barva se tudi meni zdi nevtralna, tako za punčko kot za fantka, lenca verjemi, da tudi če bi imela roza voziček bi naletela na koga, ki bi ti rekel " ja kok mate luštnga fantka " user posted image , ker se je to meni velikokrat zgodilo, pa je bil fant čisto v fantovskih oblekah in vozičku-modrem, so nam še vseeno govorili kok mamo luštno puncouser posted image ...ja vse sorteuser posted image

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
24.5.2010 7:58:24   
tinkatonka
Dobro jutro!

Za nami težka noč. Je bil A. prekurjen po včerajšnjem celodnevem letanju zunaj in se je ponoči skoz zbujal. Na koncu sva ga kr k sebi vzela, pa je potem lepo spančkal. Zjutraj je bil pa problem vstat za v vrtec po skoraj enotedenskih "počitnicah", ker je bil bolan. Pa včeraj zvečer je naš user posted image  tako brcal dirketno v "pišuko" user posted image , ni bilo čist nič prijetno, tak da sem hitro možu rekal, da naj da roko gor, ker se pod toploto in energijo njegove roke čist vedno umiri in tudi tokrat je bilo tako user posted image . Sem mu že rekla, da ko bo otrok jokal, ga bo on miril. user posted image

lenca in barva vozicka....izberi si barvo, ki ti je všeč ne glede na spol otročka, ki se bo vozil notri. No jaz edino v roza ali vijoličnemu vozičku res ne bi vozila fantka user posted image .

Zdaj pa šibam. Samo do četrtka sem še v službi, potem pa grem na študijski dopust. In me čaka še veliko dela.

Lp Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
24.5.2010 8:07:44   
nenka7
jutro punce!

midva sva vzela temno rdeč vozek, je bil možu najbol všeč, pa še nevtral barva je, ne glede na spol je lepa. isto se mi zdi da je turkizna, tako da lenca, če ti je všeč, si tako barvo le izberi, ne glede na to, ali bo punčka ali ne, ker tudi ta se mi zdi nevtral barva...

jaz sem tudi malo zapravljala ta vikend. sem kupila za 200€, še dobro da moj ne ve, no, za 100€ ve, ker je bil zraven, drugih 100€ sem pa porabila v nedeljo, ko sem ga v službo peljala, nazaj grede user posted image  je bila pa v baby centru huda gužva v soboto, v nedeljo pa nobenega, tako da so se mi prodajalke res posvetile. pa še bone smo dobili. aja, kupila sem pa samo prčkarije in pa pleničke, seveda, te, pralne, k kar nanesejo, pa je takole kar fino, če jih lahko kupiš malo ceneje... upam sedaj samo, da se bodo obnesle pri najinem user posted image  !! da ne bo mali protestiral kaj!

tako da mislim, da imam sedaj praktično vse, kar nekak nujno potrebujem, drugače bom pa še malo sproti kupovala, sploh če dobimo za kako darilo še kak bon za BC...

a ve ste šle kej zapravljat?

jest mislim, da mi bo v sredo res uspelo, tako da upam resno, da se vidimo, pa mal počvekamo! upanje umira zadnje, sej veste kako je s tem... pa še vreme zna bit kul, tako da bomo morda lahko zunaj čvekale, samo prinesite si pa kaj za obleči, ker se zvečer vseeno kar shladi, da ne bo katero preveč zeblo potem!!

lep teden, jaz moram iti počasi delati!

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
24.5.2010 9:06:54   
corfu
Jutro

Kako ste?

Jaz sem končmo stanovanje spravila v red in zdaj vse tako lepo diši po svežem user posted image , drug teden pa zopet mojstri user posted image user posted image

Počutje ok v četrtek imam cukr test in to je to...

Uživaj življenje...

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
24.5.2010 9:27:24   
archie
dober dan user posted image

upam, da ste ok!!

T.Z: drzim pesti, da antibiotiki kmalu zacnejo delovat in da bos kmalu zdrava!!

Mi smo spet imeli delovni vikenduser posted image , meni je to takoooo fajn. Skoraj cel dan smo zunaj s psi, narejeno je veliko, psi so konec dneva koma, mi pa tudi user posted image user posted image .

Ta teden moram se 1x do laboratorija skocit, da mi vzamejo kri za tokso in za-ne-vem-kaj-se.

Aja, kupovala nisva se nic (razen enega bodija z napisom Slovenija user posted image -v barvah slo nogometne reprezentance). Zadnjic sva sicer bila v BC in sva gledala vozicke, ampak ne veva se nic, katerega bi vzela. Meni se vse zdi se takoooo prehitro, da bi kupovala user posted image . Dobila sva od kolegice 6 skatelj oblek (do leta in pol) ter 2 pocivalnika. To je pa vse, kar imava. Oblek nisem se niti sortirala niti gledala. Bom potem, ko pridem cez 30 teden.

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
24.5.2010 10:08:00   
ŽanaTaja
Katrinka ne vejo zakaj sej zato pa ji je rekel da nekak do 24.5 bi bilo super će bi vzdržali, da potem ji bodo pa sprožili porod. Pljučka se dajo tudi prej razvit, če ti oni dajo eno inekcijo s katero pospešijo razvoj pljučk..
Ampak ti boš z nami lepo potovala do septembra in bosta takrat zdravi al zdrava in se fejst cartalauser posted image

Če katera rabi tetetra plenice imam čist nove še zapakirane jih prodam za 10 eur za paket...imam pa 4 pakete..tko da če jih katera rabi mi naj pošlje ZS...

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
24.5.2010 10:11:22   
tpmc
Zdravo!

Katrinka me veseli da je zaenkrat vse super, sem vedela da bo tako.
Joj jaz sem čez vikend tud grdo sanjala..Sva pa začela z barvanjem otroške sobice, sma že polovico pobarvala. :) :)
Uporablja katera prsno črpalko? Kolegica je 6dni nazaj rodila je rekla da jo prsa zelo bolijo, bradavice ima krastave že in, da jo zmeraj bolj boli..

no pa je končno sonček, smo le bli pridni vsi:)

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
24.5.2010 10:36:09   
Lenca78
Hvala punce za nasvet voziček je naročen user posted image user posted image user posted image user posted image komi čakam da ga dobim in preperem hihihi sm že v fazi gnezdenja kot pravi moja mami user posted image

Lep sončen dan vsem

(odgovor članu tpmc)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
24.5.2010 11:14:46   
Anonimen
Hej!
No eto, jaz sem včeraj popoldne šibala k dežurnemu, ker se je bolečina okrepila in me je začelo krepko skrbeti. Antibiotiki svoje delo opravljajo, vnetje se glede na bakterije manjša ampak ne vemo zakaj bolečina ne popušča, ker je bilo res nevzdržno... Upam, da bo bolje, drugače se mi zna narediti bolnica :(

(odgovor članu Lenca78)
  Neposredna povezava do sporočila: 1461
24.5.2010 11:17:05   
nenka7
jaz sem tudi že v fazi gnezdenja, čeprav me mož zmerja, da je še 4 mesece čas... ampak klinc, rada bi imela prej vse prištimano, če se slučajno kaj zalomi ali karkoli, pa potem zadnja 2 meseca ne bom okol tacala kot nek balon, mi je ja lažje sedaj, ko sem še polna energije nakupovat in zbirat.

čeprav jaz po mojem ne bom nič za mejčkenga kupila, upam, da večino cotk dobim na posodo, potem ko bo večji, bomo pa že še kaj kupili!

lenca, bravo za naročen voziček!!

povejte mi prosim punce, kje se da kaj prebrati kakšni testi te čakajo v nosečnosti. vse nekej govorite o cuker testu, pa o toksi pa ne vem kaj še vse, jaz nimam pa nič takšnega da bi vedela. sicer imam pregled v sredo, a to moraš sama reči, da naj te testirajo al kako hudiča sploh to gre!? ma, se sama sebi zdim smotana, ampak res nimam pojma, berem sicer tam nosečniški koledar glede na tedne pa tud ni ne vem kaj o tem napisano kaj in kako... no, tiste, ki imate že kakega user posted image  doma, res bi mi prav prišel kak podatek, kaj moram JAZ svojo G opomnit, da ne pozabi, ker se mi zdi, da na te preglede hodim čisto brez veze, da vodo in kri pogledajo in kilograme, seveda... po mojem bom kregana v sredo user posted image  zarad njih....

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
24.5.2010 11:20:25   
archie
jaz imam test za tokso zato, ker sem bila v 1. testiranju negativna. In sedaj me tak test caka se 2x (v vsakem tromesecju 1x). Za cukr test mi ni se nic razlagal. Moram pa dat pregledt vodo pred vsakim pregledom.

Cestitam za izbran vozicek. Jaz se vedn ne vem, katerega bi, kateri je boljsi user posted image . glede opreme se mi pa tudi ne sanja, kaj bom in cesa ne bom potrebovala. Potem pa raje ne kupim nic user posted image

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
24.5.2010 11:45:36   
corfu
Cukr test se dela po dopolnjenem 26 letu starosti, prej ne.

Uživaj življenje...

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
24.5.2010 11:46:48   
tannya
Ojla punce,

vidim, da več kot pridno čvekateuser posted image .
Pri nas je kar pestro, ker sva z Ajdo sami cel teden...je šel dragi čez lužo in pride šele v soboto. Upam, da bova preživeli jutranje zgodnje vstajanje, ki nama ne gre in ne greuser posted image .

Žal tudi na zbiljsko srečanje ne bom mogla priti, ker nimam varstva. Varuška ima ravno v sredo RD in verjetno ne bi bila preveč navdušena za večerno varstvo...

Malo se že sekiram, ker še vedno nismo uredili otroške sobe na novo in nimam prostora, da bi za dojenčka že kaj pripravila. Napredek je vsaj, da sva se končno odločila za pohištvo. So pa neverjetno drage otroške sobe, pa tudi nič kaj kvalitetna izdelava.

V službi je tudi vsak dan več dela in zdaj pa res že komaj čakam, da zaključim. Do kdaj boste delale? Jaz sem si zračunala, da nekje do 15.7. Lahko bi šla že prej, pa smo se odločili, da gremo zadnja dva tedna v juniju na dopust, ker mora dragi porabiti lanski dopust.

Lepo bodite, T

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
24.5.2010 11:46:50   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

v katerem tednu?

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
24.5.2010 11:48:17   
corfu
Jaz tudi še nisem nič kupila...ah ne lažem mož je naročil posteljico in jogi, ki pa pride čez cca 3 tedne, o vozičku nimam pojma mi je zdaj všeč tudi voziček od firme Hartan user posted image , a pri Bolderju ima strehica tudi zadrgo in potem ostane kot senčnik in jo lahko daš do nog user posted image  če sonce sveti ko otrok spi? Ah sem čudno napisala...

http://www.comfortbaby.com/index.php?id=4

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
24.5.2010 11:49:50   
corfu
IZVIRNO SPOROČILO: archie

v katerem tednu?

23-24 tednu

Uživaj življenje...

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
24.5.2010 11:50:14   
archie
Corfu: en kveščn glede tickerja, ki ga imas nastimanega....
tebi pise, da si noseca 22 tednov in 6 dni, ter da imas do konca se 161 dni.
meni pa pise, da sem noseca 22 tednov in 4 dni, ter da imam do konca se 122 dni.

Katera ima sedaj narobe? user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
24.5.2010 11:50:57   
corfu
IZVIRNO SPOROČILO: tannya

Ojla punce,

vidim, da več kot pridno čvekateuser posted image .
Pri nas je kar pestro, ker sva z Ajdo sami cel teden...je šel dragi čez lužo in pride šele v soboto. Upam, da bova preživeli jutranje zgodnje vstajanje, ki nama ne gre in ne greuser posted image .

Žal tudi na zbiljsko srečanje ne bom mogla priti, ker nimam varstva. Varuška ima ravno v sredo RD in verjetno ne bi bila preveč navdušena za večerno varstvo...

Malo se že sekiram, ker še vedno nismo uredili otroške sobe na novo in nimam prostora, da bi za dojenčka že kaj pripravila. Napredek je vsaj, da sva se končno odločila za pohištvo. So pa neverjetno drage otroške sobe, pa tudi nič kaj kvalitetna izdelava.

V službi je tudi vsak dan več dela in zdaj pa res že komaj čakam, da zaključim. Do kdaj boste delale? Jaz sem si zračunala, da nekje do 15.7. Lahko bi šla že prej, pa smo se odločili, da gremo zadnja dva tedna v juniju na dopust, ker mora dragi porabiti lanski dopust.

Lepo bodite, T

JAz sem zelo zadovoljna z Alplesom otroška soba TempoX

Uživaj življenje...

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
24.5.2010 11:51:43   
corfu
IZVIRNO SPOROČILO: archie

Corfu: en kveščn glede tickerja, ki ga imas nastimanega....
tebi pise, da si noseca 22 tednov in 6 dni, ter da imas do konca se 161 dni.
meni pa pise, da sem noseca 22 tednov in 4 dni, ter da imam do konca se 122 dni.

Katera ima sedaj narobe? user posted image

Pa res, hudiča, kako pa to????user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
24.5.2010 11:52:32   
corfu
Archie, kdaj pa imaš rok?

Uživaj življenje...

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
24.5.2010 11:54:10   
archie

Archie, kdaj pa imaš rok?

2 dni za tabo user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
24.5.2010 12:00:53   
nenka7
corfu: torej če prav razumem, bi morala jaz imeti tudi cuker test, ker sem starejša od 26 in to sedaj enkrat (ta teden zaključimo 21. teden). štekam, ampak a to te dajo sami na ta test al moraš reči?

archie kje pa piše da si na tokso bila negativna pri prvem, kako ti to veš?

tudi jaz sem sama ta in pol naslednjega tedna, je šel možek na madžarsko službeno, samo da jaz nimam nikogar za sabo, kot le sebe, tako da res upam, da mi rata v sredo, da ne bo kaj priletelo vmes...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
24.5.2010 12:02:56   
archie
sami te dajo na te teste (cukr).

Za tokso vem, ker sem vprasala (me blazno zanima, ker imamo doma macka in veliiiiik vrt) in ker imam vse izvide v materinski knjizici.

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.