nenka7
|
tinkatonka, samo 2+!?!?!? jaz jih mam že nekje 7!! ojoj, se bom morala resno vzeti v roke, ker imam res skos večjo rit! ok, prej sem bila suhica, pa sem mogoče mal morala že itak pridobit, ampak samo 2 kg, je pa res čist mal, ne glede kolk te je skupaj... sicer pa jaz tud razmišlajam o kakem nakupu ta vikend sedaj, ko si nas obvestila o popustih... čeprav jaz sem ful zmedena, pojma nimam kaj rabim sploh! do sedaj sem kupila samo voziček, pa nekaj oblekic sem dobila, pa rabim verjetno še OGROMNO, morm kar mal zategniti pas, da bo keš na razpolago... čeprav, a tele akcije so v redu drugač? za obleke ja, če rabiš, drugač se bolj splača na razprodaje počakat, čeprav tam zase ne bomo velik dobile, ker je vse pobrano, za frocke pa lahko mal vnaprej kupiš... a mothercare trgovina ima ok otroško opremo drugač? ima katera kaj izkušenj? no, pogledat bom sigurno šla, če ne prej, pa v nedeljo, ampak upam, da v soboto, ker mi v nedeljo res ne sede hodit v trgovine... čeprav zna bit pa kr gužva a ne?
|