|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
21.5.2010 9:31:59   
malecka_mateja
ja arhie na žalost dežuje že celo noč in še vedno amapk ok sej je bil napovedan.
lepo da ima nekdo lepo vremeuser posted image user posted image user posted image uživajte v lepem vremenu.
evo moja zelenjavna rižota je kuhana in solata že oprana tako da se posvetim samo izpitu sedaj.
pa tam okoli 18 ure držite pestiuser posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
21.5.2010 9:55:49   
Lenca78
No jaz se danes počutim malo boljše na srečo, so me pa drgač ravnokar klical iz Postojne in imam za seznam namest 4.6. 3D UZ, sedaj 28.5. 3D UZ. Tko da bom mogla dva dni se vozit v postojno prvo mam v četrtek redni pregled v petek pa potem še tole user posted image sam zmišljujejo se. Lep dan vsem čeprov deževen.

< Sporočilo je popravil Lenca78 -- 21.5.2010 9:56:19 >

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
21.5.2010 10:46:02   
tinkatonka
Hej punce,

jaz sem iz pregleda. Vse je OK, srček bije, hemoglobin 128, pritisk malo nizek, cukr test dobro položen user posted image , +2kg, višina maternice primerna in raste. Naslednji pregled 21.junija. Glede na brce, ki jih čutim zelo zelo nizko je pa očitno user posted image še vedno v med.legi. To je to. Sem bila pa v 1h uri fertik user posted image user posted image user posted image user posted image

se javim še kasneje...

Lp Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
21.5.2010 11:01:06   
tinkatonka
Še to...jutri se začne FNZ v BTC-ju. Popusti bodo v Mothercare in Baby centru in sicer:
  • MOTHERCARE: 20% popust na vsa oblačila, obutev mothercare in igrače elc, ter 10% popust na otroško opremo mothercare
  • BABY CENTER: Za vsakih 50 EUR nakupa katerihkoli izdelkov boste prejeli bon za 10 eur, velja za izdelke na zalogi, akcije so izključene. Akcija velja v vseh trgovinah Baby Center v Ljubljani od 22-23.5.2010
pa še:
  • MUELLER DROGERIJA: 10% popust na vse izdelke
Jaz bom šla. Ker me samo previjalna blazina in varuška v BC pride cca 100€, pa dobim še bone za 20€, kr fajn a ne.

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 21.5.2010 11:02:06 >

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
21.5.2010 11:03:26   
tannya
Tinkatonka: super novice in svaka čast za kguser posted image  jaz sem že blizu 5+user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1405
21.5.2010 11:08:00   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: tannya

Tinkatonka: super novice in svaka čast za kguser posted image  jaz sem že blizu 5+user posted image

sem pričakovala večji šok na tehtnici, tudi počutim se bajsasto, ampak jaz imam itak ful zaloge še od prej, tak da brez skrbi sem vseeno en bajsi debelajsi user posted image . Tudi jaz sem včeraj doživela en šok sosede, ko sem rekla, da imam rok šele septembra - češ ja pa sej si kot slon. user posted image user posted image Se ne sekiram (še). user posted image

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
21.5.2010 11:14:54   
Anonimen
Hej!
Joj ta dež, popolnoma nič se mi ne da. Komaj čakam, da pridem domov. Full me boli na desni strani pod rebri (prav na strani), pa ne vem ali sem se zaležala ali me hočejo ledvice izdati user posted image .

Ravnokar sva bili pa z Blanči na kavi... se nama je le uspelo dobiti. user posted image

Komaj čakam, da pridem domov in se zleknem. Upam, da bo potem bolje. Pa da bom do jutri ok, ker imava namen iti na koncert Parnega Valjaka.

< Sporočilo je popravil T.Z. -- 21.5.2010 11:17:58 >

Neposredna povezava do sporočila: 1407
21.5.2010 11:37:25   
nenka7
tinkatonka, samo 2+!?!?!? jaz jih mam že nekje 7!! ojoj, se bom morala resno vzeti v roke, ker imam res skos večjo rit! ok, prej sem bila suhica, pa sem mogoče mal morala že itak pridobit, ampak samo 2 kg, je pa res čist mal, ne glede kolk te je skupaj...

sicer pa jaz tud razmišlajam o kakem nakupu ta vikend sedaj, ko si nas obvestila o popustih... čeprav jaz sem ful zmedena, pojma nimam kaj rabim sploh! do sedaj sem kupila samo voziček, pa nekaj oblekic sem dobila, pa rabim verjetno še OGROMNO, morm kar mal zategniti pas, da bo keš na razpolago... čeprav, a tele akcije so v redu drugač? za obleke ja, če rabiš, drugač se bolj splača na razprodaje počakat, čeprav tam zase ne bomo velik dobile, ker je vse pobrano, za frocke pa lahko mal vnaprej kupiš... a mothercare trgovina ima ok otroško opremo drugač? ima katera kaj izkušenj?

no, pogledat bom sigurno šla, če ne prej, pa v nedeljo, ampak upam, da v soboto, ker mi v nedeljo res ne sede hodit v trgovine... čeprav zna bit pa kr gužva a ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
21.5.2010 11:59:34   
benika
tinkatonka, samo 2+!?!?!? jaz jih mam že nekje 7

Jaz sem na -9user posted image Res pa sem se v 1user posted image zredila za 4, v 2user posted image pa za 6kg. Ampak bejbe, ne se sekirat, to so lepi kilogramčki. Sej bodo šli dol, brez skrbiuser posted image

Tinkatonka, čestitke za uspešen pregled!

Katrinka, upam, da si OK. Javi se kaj.

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
21.5.2010 12:02:31   
benika
sicer pa jaz tud razmišlajam o kakem nakupu ta vikend sedaj, ko si nas obvestila o popustih... čeprav jaz sem ful zmedena, pojma nimam kaj rabim sploh! do sedaj sem kupila samo voziček, pa nekaj oblekic sem dobila, pa rabim verjetno še OGROMNO, morm kar mal zategniti pas, da bo keš na razpolago... čeprav, a tele akcije so v redu drugač? za obleke ja, če rabiš, drugač se bolj splača na razprodaje počakat, čeprav tam zase ne bomo velik dobile, ker je vse pobrano, za frocke pa lahko mal vnaprej kupiš... a mothercare trgovina ima ok otroško opremo drugač? ima katera kaj izkušenj?

Mah kaj pa vewm. Glede oblačilc za otročke je tako...mothercare je sam po sebi drag kouser posted image in če daš zraven popust so oblačila še vedno dražja kot drugod. Za isto kvaliteto se da marsikje dobit precej cenejša oblačila. Jaz ne bi navalila. Res ne. Sploh pa ne za oblačila, ki jih bo otroček nosil maksimalno mesec ali dva.

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
21.5.2010 12:05:28   
nenka7
no, oblačila sem tko mal odmislila, bolj sem imela v mislih opremo, karkoli pač rabim... od koša za plenice - imeli bomo pralne in to verjetno da bom rabila, do previjalne podloge za na pralni stroj in take prčkarije... sej še sama ne vem, kaj sploh rabim, kaj šele, kje je kaj kvalitetno... user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
21.5.2010 12:11:31   
benika
no, oblačila sem tko mal odmislila, bolj sem imela v mislih opremo, karkoli pač rabim... od koša za plenice - imeli bomo pralne in to verjetno da bom rabila, do previjalne podloge za na pralni stroj in take prčkarije... sej še sama ne vem, kaj sploh rabim, kaj šele, kje je kaj kvalitetno... user posted image

Lej, take nakupe se ne splača delat v efektu. Res je, da se splača pogledat v BC (ima fajn popust). Če boš imela pralne plenice, koša ne boš rabila (vsaj kasetnega ne, saj boš najbrž pleničke takoj vsaj preprala. Moje mnenje. Rabila boš posteljico, previjalno (ali le podlogo za na stroj), voziček ter kopalno banjico in to je od osnovne opreme vse. Ostalega zaenkrat res ne potrebuješ. Sčasoma ti potem pride prav kak ležalnik, pa igralni center in tini mini igrače, ampak to lahko dokupiš kasneje in pri tem spremljaš akcije. Ali pa prosiš obiske, naj ti namesto igrač in podobnih neuporabnih zadev prinesejo bone za BC, Pikapolonico ipd...user posted image

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
21.5.2010 12:15:19   
nenka7
ja, v efektu sigurno ne bom nič nabavila, imaš prav!
bom upoštevala nasvet, da če imam voziček, banjico in previjalno ter posteljico nič NUJNO ne potrebujem in bom s tem v glavi šla šnofat! hvala stokrat za nasvete!! user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
21.5.2010 12:15:20   
kajča
olja,

se vam po dolgem času javljam. Z mano in user posted image  vse ok, trebušček pridno raste.

Najprej čestitke vsem za dobro opravljene preglede user posted image user posted image user posted image user posted image

tinkatonka, sej ne morem verjet +2 kg, jaz jih imam že nekje +10 do 24.tedna user posted image user posted image user posted image  in na par kilc podlage jih imam toliko kot 1.user posted image  ko sem šla rodit. Se nekaj trudim z dieto, ampak ne gre. Sicer pa ne jem pretirano oziroma bistveno, bistveno manj kot bi želela. Bom vztrajala, da me G, da na pregled za diabetis.

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
21.5.2010 15:02:05   
Božička09
Katrinka, držim pesti in mislim nate. Upam in želim ti, da bo z malčkom vse okej, da boš septembra ljubkovala malo bitjece brez skrbi. En topel objem ti pošiljam.

Rasti, rasti - pazim te, že zdaj si mi vse :*

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
21.5.2010 15:34:17   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: nenka7

Jaz tud ne bom kupovala oblačil in tudi ne opreme. Kupila bom kot že rečeno previjalno podlogo, pa el.varuško, pa me bo že to prišlo 100€. Tak da se mi splača. Tiste drobne nakupe bom pa opravila kak mesec prej (plenice, kremce, ipd), ampak ne v BC, ker imajo tm dražje kot v DM-u al pa v Mullerju. malo si poglej spletno stran od BC, mogoče pa najdeš kaj takega kar bi rabila in bi se ti jutri zato  splačilo it tja.

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
21.5.2010 16:25:18   
katrinka
NAJPREJ HVALA VSEM ZA LEPE ZELJE,MISLI,OBJEME IN PIKEPOKE - ZLATE STE IN BILE STE MI IN STE MI SE VEDNO V VELIKO UTEHOuser posted image user posted image user posted image

no takole,vceraj so mi naredili ac - poseg je bil hitr,bolj zoprn kot bolec,uredu se pocutim po njem,ne pretiravam z nicemer,moz je doma da tamalo porihta k jaz ne smem dvigovat - tok da se pocajtam do ponedeljka k more v sluzbouser posted image malo prej so me klicali iz genetike,da hitri - fishov - mislim da se tko napise,test so opravili - to je za kromosome 13,18in 21 - k nuhalna samo tu 100%, je uredu,tko da super,izvidi ta glavni pa pridejo sele cez 3 tedne,tko k sm ze napisala je malo vrjetnosti da je tu kak razlog za slabso rast,se vedno je problem posteljica - torej je cilj da cim vec donosim ce bi bilo treba urgirat,zdaj me drugega kot cakanje ne preostane - cez 3 tedne se morm narocit na uz v porodnisnico - torej ce bo dete normalno zraslo samo s to 2tedensko zamudo mislim da bo ok,pol mam pa se svojo g,
a ja - sm izvide dubla za cuker - vse ok.
za seznam - naslednji pregled - uz 15.6.2010

zdaj pa sibam se malo po mailih pogledat k nis bla tok dolg nc na netu - moja princeska in moj dragi spita,medtem k dete v buhiju veselo razgraja...hehe

Neposredna povezava do sporočila: 1417
21.5.2010 16:37:39   
bambinca
katrinka user posted image user posted image user posted image

koš za plenice
sem dobila pri 1.user posted image za darilo in ga rabim tudi pri 2. in ga bom še pri 3. Si ne znam predstavljati, da bi bila brez. Je pa res, da mi nimamo koša za smeti pred bajto, ampak so to skupni vaški kontejnerji, zato mi res pride prav.

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
21.5.2010 16:39:33   
bambinca
malecka_mateja se ti pridružujem;jaz ne, da spet bruham, ampak še vedno bruham user posted image user posted image user posted image

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
21.5.2010 17:39:17   
tejči28
bambinca in malecka_mateja očitno sta vidve tiste nesrečnice,ki jim je slabo celo nosečnost.Moja teta je še v porodni bruhala med popadki.Upam,da vama nebo treba.user posted image

Jaz sem pridelala že +5kg in še kar narašča user posted image ,pa se ne sekiram,ker tak vem,da bom vse dobila dol.Upam vsaj,ker se mi pridno nabira okoli bokov in to je pol težko za dol dobit.Je pa moj user posted image očitno tudi še vedno v med.legi,ker čutim brcike zelo nizko in samo na sp.polovici trebuha.
jaz sem iz potepanja po evroparku nazaj,lažja za nekaj evrčkov.user posted image

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
21.5.2010 17:39:27   
tejči28

user posted image Naši pregledi!  user posted image

user posted image     user posted image   Morfologija    user posted image    user posted image    

21.5. Jinx 
24.5. lillchy123 , teodora75

27.5. binabina
28.5. NiNiBo
01.6. archie
11.6. laliela

user posted image    Redni pregledi  user posted image

25.5. bambinca,benika-diabetolog

26.5. ŽanaTaja,nenka7
27.5. lenca78,zalcy
28.5. nadka30,cresisy
31.5. luna2010
01.6. natalija28, T.Z.,izabelina
02.6. tpmc
03.6. nushka
05.6. lovelove
07.6. Inčy
08.6. SOnIca,benika v PAN,maca29 Rh-
09.6. marella1,tejči28,blanči
11.6. benika
14.6. tannya
15.6. klemcy,lumpa6,božička09,maca29
        katrinka
17.6. malecka_mateja
21.6. mala,tinkatonka

user posted image     UZ pregledi    user posted image

26.5. benika Uz srca
28.5. lenca78 3D
30.5. ŽanaTaja 4D
07.6. božička09 4D
11.6. janjja UZ srca

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
21.5.2010 17:44:53   
Natalija28
malecka_mateja: pisala si, da te nočne more tlačijo... to ni nič nenavadnega. to je zgolj zraslo v tvoji podzavesti. obdaja se neki strah, ki se v takih oblikah odraža v tvpjih sanjah. ne pomenijo pa nič groznega. morda posledica skrbi, ki jih imaš okrog težav, ki te dajejo... saj bo bolje. naj te ne skrbi.user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
21.5.2010 19:26:07   
Jinx
Živjo punce!

Se opravičujem, ker se full dolgo nisem javila ... Stalno imam nekaj za početi user posted image Moji študentje zaključujejo in moram pripravljati kolokvije, popravljati poročila in še marsikaj, poleg tega bi rada zdaj junija naredila še zadnja dva izpita za magisterij, potem pa še obnavljava spalnico - sva imela nekaj plesni po zidovih in sva zdaj morala prestaviti vse pohištvo in postrgati veliko ometa (no, ne jaz, moj in tast user posted image ).

Drugače pa sem danes imela morfologijo in je vse v redu user posted image Je bilo pa full hecno, ker je bil user posted image v takem položaju, da je imel noge čisto ravne in stegnjene čez glavo user posted image Prav zabavali smo se user posted image Videla sva tudi spol, ampak sva se odločila, da naj za vse ostane skrivnost user posted image

Zbilje: jaz bi full rada prišla in zaenkrat mislim, da mi bo tudi uspelo user posted image . Upam samo, da ne pride zadnji trenutek kaj vmes.

Pa še za seznam
: NP 3.6., 2.6. imam pa test za sladkor.

Lp,
Vesna

I Am One Of God's Mistakes

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
21.5.2010 19:30:20   
mala
user posted image user posted image user posted image  bravo katrinka za dobre rezultate - sem full vesela zateuser posted image in držim pesti, da nas čez tri tedne zopet razveseliš s super novicami in, da bo s tvojimuser posted image  vse vreduuser posted image ...

Kar se tiče koša za plenice, sem jest bila zadovoljna z njim pri vseh treh in ga bom tudi zdaj imela pri četrtemuser posted image . Enostavno ga imaš zraven previjalne in mečeš notri plenice  in ni nobenega vonja, res pa je, da sem ga uporabljala povprečno 8 mesecev, potem pa ima blato že konkreten vonj in so šle direkt na balkonuser posted image .

Ampak tole vreme me pa že malo spravlja v slabo voljouser posted image  ni in ni tistega tapravega sonca, da bi si človek oblekel kratke hlače...no upajmo, da bo Junij kaj lepši in se bo morje kaj segrelo...do dopusta...

Lep vikenduser posted image

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
21.5.2010 20:01:29   
malecka_mateja
natalij ahvala za tolažbo verjetno bo res tako sicer pa vska smrt poomeni novo rojstvo tako da pozitivno gledam na to.

bambinca se mi smiliš jaz sem vsaj malo pavze mela vmes zdaj pa spetuser posted image upam da kmalu nehava viset na školjki.

sem pa zelo slabo volje sedaj po izpitu ZAKAJ? ker ga nisem nardila in to ne zaradi ne znanj ampak zaradi zmanjkanja časa. dobili smo 10 vprašanj in pri vsaki je za napisat bilo nekej pol strani A$ formata in imeli smo 40 minut časauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako da sem tri rešila dva torej 4 pa ne in sem jezna ker sem res znala in evo zaradi drugagega faktorja padla. sicer dobimo razulate čez 1 teden ampak vseeno vem da ni bilo dovolj. sedaj sem vse v prvo naredila povprečje imam 9 in sedaj sem res razočarana. smo rekli da bomo ravnateljici pisali ker to ni normalni čas za tak obseg.upam da kaj dosežemo, ker nihče ni rešil vsega.

no ja še dobro da je junija novi rok in da mi vseeno uspe mogoče diplomo avgusta zgovarjat. eh bo že.

zdaj pa grem ležat ker sem čist ven padla zardai tega. sem se pa sedaj melone najedla upam da mi ostane notri.
papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

IME ZA PUNČKO
amalia

KATERO VAM JE LJUBŠE?

MAJA (14%)

NEŽA (21%)

ANA (13%)

ANJA (16%)

LEA (16%)

JULIJA (21%)

Število vseh glasov: 595

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!