|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
21.5.2010 20:59:02   
tinkatonka
katrinka....user posted image user posted image user posted image za take rezultate. Držim pesti da bo dete pridno rastlo še naprej.

Jaz sem bila danes zvečer v Rutarju. Sem naročila zavese za obe otroški sobi (sem še vedno brez zaves v stanovanju, ker ni in ni keša za to). Se je Anejev pradedek izprsil za svojega pravnuka in bodočeka pravnuka/injo. Pa še v Obi sem zavila in našla še en koš za smeti s pokrovom - bele barve (moja varianta koša za plenice). Pa je bil tok poceni, da sem ga kupila (bom imela belo previjalno omaro in bo ravno barvno pasal na polico). za trenutek sem se ustavila še v pikapolonici, ampak samo mal pošpegala vozičke (vzdihujem za Jane, samo mi je malce predrag, bo Implast bolj realna izbira). 

Zdaj pa šibam na kavč. Danes brez učenja, ker mi bo jutri mami čuvala A dopoldne in se bom jutri toliko bolj intenzivno učila.

Lp Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
21.5.2010 21:28:23   
tejči28
user posted image Naši pregledi!  user posted image

user posted image     user posted image   Morfologija    user posted image    user posted image    

21.5. Jinx 
24.5. lillchy123 , teodora75

27.5. binabina
28.5. NiNiBo
01.6. archie
11.6. laliela

user posted image    Redni pregledi  user posted image

25.5. bambinca,benika-diabetolog

26.5. ŽanaTaja,nenka7
27.5. lenca78,zalcy
28.5. nadka30,cresisy
31.5. luna2010
01.6. natalija28, T.Z.,izabelina
02.6. tpmc,Jinx slad.
03.6. nushka, Jinx
05.6. lovelove
07.6. Inčy
08.6. SOnIca,benika v PAN,maca29 Rh-
09.6. marella1,tejči28,blanči
11.6. benika
14.6. tannya
15.6. klemcy,lumpa6,božička09,maca29
      katrinka
17.6. malecka_mateja
21.6. mala,tinkatonka

user posted image     UZ pregledi    user posted image

26.5. benika Uz srca
28.5. lenca78 3D
30.5. ŽanaTaja 4D
07.6. božička09 4D
11.6. janjja UZ srca

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
22.5.2010 8:43:10   
lillchy123
dan user posted image

katrinka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tinkatonka
, si pa res pridna . svaka čast.

punce, za kdaj se menite za srečanje?

pa še dve slikici- naš frajer ima novo majčko user posted image
user posted image
user posted image

uživajte v sončku, dokler je!

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
22.5.2010 9:51:09   
hanizali
Punce pokorno se vam javljam po dolgem času,čeprav vas spremljam in prebiram,a za pisanje sem bolj lena.In od kar sem zopet v službi mi zmanjkuje časa,saj veste,da pri dveh šoloobveznih pupikah,ki imajo poleg šole še sto drugih stvari, je res pestro.Ni kaj bliža se konec šole.Hvalabogu!!!!
glavoboli  me še vedno mučijo in nespečnost tudi.
otekanjeuser posted image sem tudi opazila in ni boljše niti po celi noči,ko odležim par ur,tako da moram obvezno gin pokazat v ponedeljek ,ko imam kontrolo.
cukr test in vse ostale krvne in urinske preglede imam 24.5.
kilogrami;kljub otekanju sem do sedaj (polnih 24 tednov )pridobila le 2 kg.Saj imam še nekaj časa do konca,tako da ni strahu,da bi jih do konca premalo pridelala.
Čestitke vsem za pregledeuser posted image !
Danes popoldan ,ko pride moj dragi domov gremo z otroci do Tuš planeta v Koper,moramo nabavit še nekaj cunjic,ker ima ta mlajša hčerkica drugo nedeljo sv.obhajilo.

Se še kaj oglasim ,zdej moram pa kosilo skuhat,drugače bomo šli lačni po nakupih.
Moje user posted image  Lp

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
22.5.2010 10:11:35   
tinkatonka
hanizali....ti si tud pridna glede kg. user posted image user posted image user posted image user posted image Sej pri meni je bilo isto v prvi user posted image , potem zadnje 3 mesece sem pa po 4kg na mesec dobivala.user posted image Upam da tokrat ne bo tako.

lillchy...ful lepa majčka. Je imela mami inspiracijo, a ne user posted image . A se nam boš zdaj pridružila na FB?

Jaz sem že iz FNZ. Šla sem v BC (kr dosti gneče), kupila el.varuško (90€ user posted image ), nastavke za dojenje (brez njih jaz ne grem v porodnišnico) in 2 dudiki. Skupaj je bilo točno 100€ in par centkov, tak da sem dobila 20€ bonov, ki pa jih moram porabit do 23.7. Do takrat bom kupila previjalno blazino, ker danes mi nobena ni bila všeč, od Bebe jou jih pa baje dobijo v juniju. Šla nato še v Mullerja in kupila modrček za dojenje. Zaenkrat samo enega, ker itak ne vem kako nam bo šlo dojenje, saj v prvo nisem dojila. user posted image Če bo potreba po večih modrčkih bom pa po porodu kupovala. Tista dva modrčka iz prve user posted image mi pa itak nista več prav, tak da sem jih podarila naprej. No kot vidite sem bila že ful pridna. Je pa katastrofalna noč za mano, tak da sem danes po 5 mesecih abstinence spet spila kavo. Da se grem lahko zdele učit. Ma se mi ne daaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Pa se moram. A. je v varstvu, mož dela, tišina je, zdaj pa samo še računalnik izklopim, da me ne bo FB in RR premamil.

LP Tina

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu hanizali)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
22.5.2010 13:47:13   
tinkatonka
hej punce....grem jaz po Aneja k moji mami, ga pripeljem domov in ga pošljem počivat. Je bil totalno besen name, da on pa že ni zmatran, da bo počival na kavču ipd...jaz vztrajna.....on še bolj besen se vleže v posteljo in zaspi v trenutku. user posted image user posted image user posted image Hehehehehe. Ampak je pa pojava. Tok se upira spancu, a na koncu omaga v sekundi. Jaz sem pa ravno popapcala eno ogromno skledo domače zelene solate z maminega vrta (pa redkvice) in se grem naprej pridno učit, medtem ko mali spi :) user posted image Potem, ko se zbudi, me je pa prosil, če si lahko sam skuha špinačo. user posted image  

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
22.5.2010 17:00:39   
NiNiBo
katrinka sem vesela, za tvoje dobre novickeuser posted image user posted image user posted image

lillchy123 dobimo se v sredo 26.05.2010 ob 19.00 na Zbiljah. Na meniju je sladoled&co in by the way: super majcka, mami!!

Jaz pa ze doma lepo pri mozeku. Me je razveselil in v nulo pospravil stanovanje za dobrodoslicouser posted image

V cetrtek, sem tudi jaz opravila se zadnje (nizozemske) nakupe. Midva sedaj mislim, da imava vse kar spada v katergorijo-potrebno. Sva se pa tudi odlocila, da glede na to, da je to najin prvi otrok in nimava izkusenj bova raje stvari kupila bolj ko bova videla ali stvari, ki spadajo v kategorijo-mogoce uporabno, resnicno rabiva ali ne. Mal sem gledala za modercke, tudi nisem kupila, ker samo bog ve do katere stevilke bomo prisli v naslednjih 4 mesecih. user posted image user posted image

Videla sem tudi vozicek, ki ga bova dobila od svakinje (julija ga bosta tast in tasca dostavla) in mi je super vsec. Je pa od Easy Walker, in mi je pa vsec, ker se enostavno zlozi, ima velika kolesa in izgleda, da no bo nobenih tezav z njim v kaksen klanec.

Zelim vam en lep vikend in se ze veselim '' nosecniskega'' klepeta v sredo!!

Neposredna povezava do sporočila: 1432
22.5.2010 19:45:54   
katrinka
hvala vam za dobre telje, ja prvi test je ok,zdaj pa sledi cakanje...je pa res da dete lepo brca in me s tem pomirjauser posted image

zbilje - moj bo najbrz delal do konec meseca nadure k je bil tok frej zdej zaradi mene tko da najbrz ne bo izvedljivo da pridem - zaradi male,pa drugicuser posted image

kos za plenica - ga nimam,sem ga ful hotla met pred prvo nosecnostjo pa potem nisem kupila,mi niti ni zal - ce je bila kaka orng pokakana plenica - direkt v pec z no pa je bilo...heheuser posted image

malencka_mateja - ufff zal mi je za izpit te pa razumem - meni ni jasn kako si oni zamislijo da ti dajo 10 esejskih vprasanj pa se ne eno uro - pa itak mors bistvo napisat samo pri takih stvareh ne mors v enem stavku,zato mam jaz raje a b c d vprasanja ker so hitrejsa pa se nisi odvisen potem od ocenjevanja profesorja...pri nas smo enkrat pri men predmetu imeli tako - da je mel profesor 10 besed napisanih na svojem skrivnem listku in ce si te vkljucil v svoj esejskih odgovor je bilo ok,manj jih je bilo slabsi si bil...da povem obupuser posted image

tinkatonka - jaz tud se nimam vse povsod zaves,v dnevno jih bom dala k jo prebeliva,pol v spalnico,te k so zdej v spalnico grejo pa v kuhinjo - te ne bova rihtala - mislim nove se nekaj casa tako da so te zavese cist ok za tjauser posted image smem vprasat kok te pride...jaz sem malo po obiju,bauhausu gledala...

ninibo - ja super za pridnega mozka...pohvalnouser posted image

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
23.5.2010 7:19:10   
katrinka
dobro jutrouser posted image user posted image user posted image

vceraj zadnja, danes prva...no,saj sem ze od stirih pokonci - se je moja mala odlocila da ne bo vec spalauser posted image

user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
23.5.2010 8:22:54   
Božička09
Ojla punce,

dajte mi povedat - tiste, ki že imate doma otroke: kje so spali čez dan kot dojenčki? Verjetno jih niste nosile v sobico v posteljico? So bili v lupinici, na ležalniku, kar na igralni podlogi? Odločam se namreč med slednjima dvema, pa bi rada kako mnenje, izkušnjo ... Nasvet, prosim user posted image

Hvala in lepo nedeljo user posted image

Rasti, rasti - pazim te, že zdaj si mi vse :*

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
23.5.2010 8:48:57   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: Božička09

Ojla punce,

dajte mi povedat - tiste, ki že imate doma otroke: kje so spali čez dan kot dojenčki? Verjetno jih niste nosile v sobico v posteljico? So bili v lupinici, na ležalniku, kar na igralni podlogi? Odločam se namreč med slednjima dvema, pa bi rada kako mnenje, izkušnjo ... Nasvet, prosim user posted image

v postelji, pa še to samo z mano med dojenjem in še zdaj zaspi le, če sem zraven (skoraj 16 mesecev stara). kar tako, da bi dojenček sam od sebe zaspal na podlogi, ležalniku ali lupinici, si ne predstavljam user posted image  edino v vozičku ali avtu med vožnjo, pa v slingu je rada spala

je pa podloga fajn za odložit otroka in da se malo sam zamoti, čeprav je na začetku to max. 5-10 minut, ležalnik pa je prav prišel kasneje, ko je bila stara ene pol leta, da me je gledala med kuhanjem, čeprav jo je (spet) zanimalo max. 15 minut.

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Božička09)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
23.5.2010 9:07:37   
tinkatonka

Ojla punce,

najprej dobro jutro na tako lep sončen dan user posted image Moj miško je tudi že vstal malo pred 6h a je bil priden in naju pustil tm nekje do 7h še poležat.  Zdaj sta šla fanta v šoping za današnji piknik (dobimo še ene obiske popoldne), jaz pa po tej kratki pavzici na RR sibam pred knjige do kosila.

božička...moj sinko je tudi čez dan  spal v svoji posteljici (smo imeli el.varuško in smo mi tudi zunaj posedali pred hišo ko je on spal). Spal je tudi v ležalniku, ko je bil manjši. Ležalnik sem imela npr v dnveni sobi med obiski, on je pa spal. Redno je spal v vozičku. Na igralni podlogi nikoli ni zaspal, ker tam ga itak zanimajo druge stvari. Ko pa postane otrok utrujen je ponavadi siten in ga moraš dvignit. Lupinica je pa namenjena izključno prevozu v avtu in je ne uporabljaj za spanje doma. Torej če ti v avtu zaspi in pridš domov, ga prestavi v posteljico. Aja pa te košare iz vozička so praktične za spanje čez dan. Samo jaz košare v prvo nisem imela, sem pa vidla pri kolegici, ko sem prihajala na obisk, da je otrok čez dan v dnevnem prostoru spal kar v tej košari.

Zdaj pa šibam za knjige.

Lp Tina

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 1437
23.5.2010 9:33:14   
katrinka
bozicka - moja je spala na zacetku v posteljici,nato v lezalniku - kupis takega da ga lahko od rojstva naprej uporabljas,potem je zaspala tudi na stolcku za hranjenje - naslonjalo sem znizala in je sladko spala,sedaj mi vecinoma zaspi v stajici med miljon igracami...je pa res da odkar je nekala spati na 3 ure - kot dojencek, zaspi moja 2-3 na dan za pol ure...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1438
23.5.2010 10:16:32   
Božička09
Hvala punce, torej bo kar ležalnik za dnevno ajanje, ker v spalnico je ne bi nosila, kaj vem. Mogoče se bo tako hitreje navadila, da je v posteljici tisto pravo spanje user posted image

Kaj pa gugalnik, ga je katera uporabljala?

Rasti, rasti - pazim te, že zdaj si mi vse :*

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
23.5.2010 11:05:55   
ŽanaTaja
Dan punce...

Tudi moj je spal kdaj pa kdaj v ležalniku načeloma pa zmer v posteljici..itak boš sama videla kako in kaj bo vama najbolje laufalo..čeprav pišejo ponekod, da bi mogu kao ločit spanje čez dan z nočnim, da ga naj nebi dajali spat tam ko spi ponoči. Ma men je pr Žanu to super laufalo, res pa je da ko je bil še dojenček mi je velikokrat zaspal v ležalniku, tko da sem ga tudi sedaj kupila za tole našo princesko.

Delaj po svojih občutkih, ne po tem kar ti kdo reče ali kje kaj piše. Edino tako boš naredila prav. Je pa fajn, da se pozanimaš, presodiš pa samauser posted image

Katrinaka držim pesti, da bosta čim dlje skupaj predvsem pa da bosta zdravi...user posted image  Moji kolegici so rekli, da je za 3 tedne premajhna in sta zdaj že v 37 tednu, čeprav mi je ravno učer pisala, da ji bodo ta teden sprozli porok, ker se pa ni nič zredila in ima samo 2000g...Sam da bo vse okuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1440
23.5.2010 12:53:28   
Anonimen
Hej čveke!
Eto, jaz imam pokvarjen ta vikend in teden, sem namreč na bolniški. Hudo vnetje ledvic, dobila amoksiklav in zdaj čakamo na izboljšanje. Včeraj me je zvečer tako zagrabilo (kljub antibiotikom), da so mi solze tekle na suho, danes sem že malce bolje...

(odgovor članu ŽanaTaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1441
23.5.2010 12:58:12   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

Hej čveke!
Eto, jaz imam pokvarjen ta vikend in teden, sem namreč na bolniški. Hudo vnetje ledvic, dobila amoksiklav in zdaj čakamo na izboljšanje. Včeraj me je zvečer tako zagrabilo (kljub antibiotikom), da so mi solze tekle na suho, danes sem že malce bolje...

ojej! Pozdravi se čimprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa ravno končala s proizvodnjo čevapov, ražnjičev in pd žar reči user posted image (bučke, paprike, gobice), a se vam kaj sline cedijo user posted image . Je pa to moj prvi letošnji piknik in sem ful ful hepi. Sicer pa kuham domačo govejo juhico, ker preden bo ura pol petih, ko se piknik time začne, bomo pa lepo en krožnik tole juhice popapcali. Vmes ko se jihica kuha, pa perem čtivo....user posted image ..... KO končan (upam da uspešno z izpitom) bom pa celo vas na piknik povabila. Pa še ve lahko pridete, ker vam tok težim s tem mojim učenjem. user posted image

Lp Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
23.5.2010 13:26:30   
malecka_mateja
dan!

božička, mi smo Tjašo čez dan imeli v ležalniku in je tudi tam spala, ali pa v košari od vozićka v posteljici samo ponoči.da je tako ločila dan od noči. kak se navadiš, je pa ležalnik res praktičen ful.
boš videla kako bo vam odgovarjalo.

Jaz sem se že malo pomirla glede izpita mapk komaj čakam da bo junij in bo za mano, zdaj čakam kdaj bo razpisan novi rok. zunaj je lep sonček.  moj gre na motor midve pa boma doma ker so plohe napovedane. sta spala do 10 skoraj in zdaj smo se najedli ter počivamo

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

Neposredna povezava do sporočila: 1443
23.5.2010 16:15:37   
NiNiBo
T.Z. Upam, da ti bo kmalu bolje-pa ne pozabi veliko piti.

otekanje nog proti otekanju nog je fino kaksno knajpanje, torej izmenicno tusiranje s hladno in mrzlo vodo. Ce pa financ minister dopusca pa je super rocna limfna drenaza.

nega prosti strinjam jaz sem si kupila v Lush (mislim, da je zraven magistrata v Lj. trgovina) kakavovo maslo v kosu, dodana so se etericna olja in druga masla in moram reci, da je super. Cena ni najnizja, vendar kar sem jaz probala do sedaj mi tale varianta najbolj ustreza in bom pri njej kar ustrajala, pa da vidimo kolk bo strijuser posted image

tinkatonka nic ne tezis z ucenjem, no piknika se pa itak ne bo nobena branila user posted image user posted image user posted image . Se malo vec kot dva tedna pa bo za tabo, tako da veliko energije se za tale cas, potem pa na zasluzen dopust!!

Tudi pri nas krasen, topel dan. Sva kar polenarila, sla potem na dolg sprehod in sedaj uzivam na balkoncku. Ker me ni bilo en mesec doma pa imam danes tudi pralni dan. Aja, tu imamo en pralni stroj za cel blok in midva sva na seznamu v nedeljah, tako da veselo peremo. HB, da je soncek ker bom imela ze danes vse suho, potem pa veselo v likanje zvecer. Sicer pa bova tudi midva danes namesto kosila, kar mal spekla na zaru, mjamiiiii.

Eno lepo nedeljo vam in vasim trebusckom!

Neposredna povezava do sporočila: 1444
23.5.2010 16:57:34   
NiNiBo
2. SRECANJE SEPTEMBERK

Tokrat na jedilniku: SLADOLED, SLADOLED IN SLADOLED

kandidatke:
bambinca
lumpa6
katrinka (?)
benika
nenka7
lillchy123 (?)
Jinx
NiNiBo
seveda pa katerakoli, ki se najde cas je dobrodosla!!

Dobimo se v Sredo 26.05.2010 ob 19.00 na Zbiljah.
Sedaj pa se lepo vreme narocimo pa bo user posted image user posted image !!

Nina

< Sporočilo je popravil NiNiBo -- 23.5.2010 16:58:15 >

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
23.5.2010 19:01:55   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: ŽanaTaja

Katrinaka držim pesti, da bosta čim dlje skupaj predvsem pa da bosta zdravi...user posted image  Moji kolegici so rekli, da je za 3 tedne premajhna in sta zdaj že v 37 tednu, čeprav mi je ravno učer pisala, da ji bodo ta teden sprozli porok, ker se pa ni nič zredila in ima samo 2000g...Sam da bo vse okuser posted image

a res, a so ji kej rekl zakaj tako malo pridobiva na tezi - no,vsaj 2kg - to je kr velik,pa pljuca so razvita - hvala boguuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

Hej čveke!

o groza,ti mas pa res smolo,ja upam da se bos cim prej bolje pocutilauser posted image

otekanje nog - v prvi nosecnosti je bilo katastrogalno,tokrat sm zaenkrat se brez...morm pa nujno na pedikuro,no pa tud na manikuro ...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
23.5.2010 19:32:08   
Lenca78
Oila vsem user posted image

Jaz sem bila pa danes na FNZ in sm v BC nabavla koš za plenica na kasete, nabavla sem ta novejšo verzijo ker je v akciji in je ista cena kot tastarejši model, potem sem vzela še kasete za koš in ena ta kaseta je za zavijanje 100ih planic, sam koš pa sprejme 23 planic potem sprazniš. Vzela pa sem še en paket tetra planic podlog en paketek in 3 povijalne. No pa sm se olajšala za 70€ user posted image user posted image user posted image sem pa dobila potem bon za 10€.

Sem pa imela pestro noč ker me je zagrabu zob in nisem spala poponoma nič, tako da sem šla zjutraj v dežurno ambulanto kjer mi je dal strup za uničenje živca, sicer mi je reku da ne bo vplival na user posted image upam da res, samo da me ne boli več ker je bilo res nevzdržno.

Lep dan vsem še naprej.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
23.5.2010 19:49:27   
Jinx
Midva sva bila tudi včeraj na FNZ in sva v BC kupila voziček, lupinico in isofix bazo user posted image Manjka nama samo še košara, ki pa nama jo bo pripeljala sorodnica iz Nemčije. Sem res full vesela, da imava voziček in s tem eno skrb manj.

Lp,
Vesna

I Am One Of God's Mistakes

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
23.5.2010 19:54:45   
Lenca78
Voziček grem jest ta teden naročit sam ne morem se nikakor za barvo odločit user posted image všeč mi je turkizn sam kaj če bo res punca pol bojo pa vsi misnli da je fantek user posted image   tko da nikakor se ne morem odločit. Kak nasvet. Aja vzela bom pa Implast Bolder SD user posted image

< Sporočilo je popravil Lenca78 -- 23.5.2010 19:56:52 >

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
23.5.2010 20:28:07   
benika

Ojla punce,

Našadva sta nekje do 3 ali 4. meseca spala v košku v dnevni sobi. Kasneje sta spala ali na kavču ali pa v svoji posteljici v spalnici.

Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?