|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
21.5.2010 13:26:41   
DanijelaNeli
Vidiš,meni so pa ene rekle,da ga ful na lahko ložiš..z eno roko,v drugi pa lahko držiš otročka...mislim za Mc Muro.

Sem pa še enkrat probala GT3-ja dat v avto in gre...za glih...

Grem še malo pospravljat po kuhinji...Drugi teden pa se lotim generalne po kuhinjskih omarah.Pa zavese prat...ooo,ne bo zmanjkalo dela,ne...A bi rada rešla v se pred porodom...julija do PDP-ja pa bom počivala.

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 21.5.2010 13:28:45 >

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
21.5.2010 13:42:05   
tix
hoj hoj user posted image

groza skoz bi nekaj jedla, pol bom pa kot kroglauser posted image
Jaz se tudi kar doma držim danes. Sem dobila odločbo in so mi do konca podaljšali bolniškouser posted image
Me pa precej tajegnezdenje, kar nekaj bi skoz čistla - kar pa niti ni tako slabo, ampak gre vse bolj počasi ker moram na par minut dela iti počivat, no še dobro, da sem zgodaj začelauser posted image

Špelka
- sedaj smo pa res že na dobri poti, pozdravi se

Mišu - user posted image user posted image user posted image

Torba za porodnišnico - sicer sledim postom, ampak lahko da je malo spomin zatajiluser posted image a smo že imele kaj debate kaj rabimo vzet, predvsem iz izkušenj (konkretno Kranj). Nimam še nič, bom pa počasi kar naštimala en majhen nahrbtnik (za vsak slučajuser posted image )

Dopust - vrjetno bomo šli septembra, kam blizu. Sem tudi za kampiranje sam vrjetno nebom upala že pri tako malemuser posted image

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
21.5.2010 13:56:53   
Martinčka
tix nismo se nič kaj konkretno pogovarjale, ker se mi zdi da je vsaka bolnica oz P malo drugačna in ponekod imaš vsega na pretek drugje pa dobiš vse stvari v minimalnih količinah...
za našo SG pravijo tudi enkrat tako, drugič tako (za kranj nimam pojma-poglej pod forum o porodnišnicah)..
tako da jaz nesem v P zraven:
-vložke VIR
-mrežaste hlačke
- kozmetiko zame
- dve brisači
- copate ali udobne natikače in ene nogavičke za vsak slučaj
- za dojenčka osnovno opremo (za obleči domov, dve različni dudi in kakšno ekstra tetra pleničko ker ne morem gledat umazanih pleničk ter rokavičke če bo slučajno imela dolge nohteke, nogavičke)
- zame vsaj eno ekstra spalno srajco če ne bo v P kaj viška za vsak slučaj
- modrček za dojit ter blazinice

naj še katera kaj doda!?

to je to zaenkrat, kar mislim imeti pripravljeno od nekje drugega tedna v juniju dalje:)

DanijelaNeli zapri učke in si sebe predstavljaj kako si na sprehodu s svojo neli in z novim dojenčkom (ki bo pobekuser posted image )... s tistim vozičkom ko se prvo vidiš tisti je zate pravi! user posted image

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
21.5.2010 14:11:29   
chihuahua
Ojla!

Punce hvala vsem za čestitke in spodbudne besede.....Črt se dobro drži, po enem tednu je presegel svojo porodno težo in nadaljuje proti 1700g...ni več v inkubatorju, odstranili so mu že skoraj vso inštalacjo samo cevko za hranjenje so mu pustili...v torek napolni 34teden (v 34 tednu razvije sesalni refleks), tako da ga bodo pričeli hraniti po cuclju...ko se to nauči je pripravljen za domov

user posted image user posted image zgleda da se bom morala kmalu s5 spakirat za v porodnišnicouser posted image verjetno najprej nekje čez 10dni..joj komaj čakam, istočasno imam pa tremo

vam prilimam zvečer kakšno slikico v album

papa

Neposredna povezava do sporočila: 4079
21.5.2010 14:19:48   
Martinčka
chihuahuauser posted image user posted image user posted image  joj kakšen mali korenjak mora to biti! upam da imaš kakšne majhne cotke nakupljene ali da ti je kdo priskočil na pomoč v tej smeri! že nestrpno čakam slikice!!! mislim da tako majhnega dojenčka še nisem vidla in že komaj čakam... sedaj se že lahko tudi pocartate ko ni v inkubatorju a ne? vem da je za teboj veliko skrbi ampak vseeno ti malo zavidam ker že imaš svoj mali zakladek ob sebi!!! lepo rastite še naprej!!!user posted image

drage celjanke v Kanzu v Mercator centru imajo do ponedeljka akcijo -20%.. sem ravno prejela sms... tako da se splača ker imajo full čedne stvari...jaz sem tam nakupila še zadnje pajacke ampak brez popustauser posted image ..

(odgovor članu chihuahua)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
21.5.2010 14:23:03   
pupika
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Za Črta, vidiš vse bo OK, sem prav vesela za vas. Verjetno imaš tako mešane občutke, ko komaj čakaš da greš k njemu in hkrati se bojiš, a ne skrbi vse bo OK.

Joj jaz sem pozabla, bi mi lahko tista ki ureja album za julijke napisala  na ZS geslo in ime albuma.Sem pozabila katera je to na začetku urejala, potem pa se je geslo mislim, da spremenilo.

Tudi mene zadnje čase kar dosti šraufa v spodnjem delu trebuha, se mi zdi, da skoraj vedno bolj in tokrat se je začelo kar hitro. Pri Galu so se začele te bolečine pojavljati nekej v zadnjem mesecu, popadki pa so bili čisto drugačni kot te bolečine, zato se tokrat s tem ne obremenjujem.

Jupi, pri nas se je pokazal sonček in sedaj pa res upam, da je konec s tem čudnim vremenom in da končno dobimo kaj poletne tempertaure..

Neposredna povezava do sporočila: 4081
21.5.2010 14:36:56   
Martinčka
pupika sem ti poslala na zs!
drugače pa mislim da je slabo vreme napovedano kar do torka tako da se ne preveč veselit sončnih žarkovuser posted image ... potem pa upam da gre na bolje.. vsaj napovedane so temperature do 27stopinj od torka dalje... če se ni že kaj spremenilo, ker to sem jaz gledala včerajuser posted image

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
21.5.2010 14:37:33   
Fargesia

bravo, ČRT!!!! le tako naprej!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

punce, vesela sem da sem vas spoznala...žal sem mogla tako kmalu it...drugič pa za dalj časa.user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
21.5.2010 14:50:29   
DanijelaNeli
IZVIRNO SPOROČILO: tix. Sem dobila odločbo in so mi do konca podaljšali bolniškouser posted image
Me pa precej tajegnezdenje, kar nekaj bi skoz čistla 

user posted image  za odločbo...
Gnezdenje...mislim,da nas daje vse po vrsti...

Martinčka...user posted image user posted image A imaš sedmi čut?..za pobeka mislim..
tako ali drugače...vidim se z oranžnim ali viola vozičkom...

Po eni metodi prerokovanja z verižico mi pride izid:Punčka.
Je pa res veliko user posted image  in ne nosečkam,ki so že rodile prerokovalo prav. Vraža...da ali ne...user posted image

Črt, tebi pa veliko user posted image user posted image ....Drži se tako močno še naprej...Mamica pa s teboj...

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 21.5.2010 14:57:19 >

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
21.5.2010 14:50:34   
anajrim
IZVIRNO SPOROČILO: chihuahua

Ojla!

Punce hvala vsem za čestitke in spodbudne besede.....Črt se dobro drži, po enem tednu je presegel svojo porodno težo in nadaljuje proti 1700g...ni več v inkubatorju, odstranili so mu že skoraj vso inštalacjo samo cevko za hranjenje so mu pustili...v torek napolni 34teden (v 34 tednu razvije sesalni refleks), tako da ga bodo pričeli hraniti po cuclju...ko se to nauči je pripravljen za domov

user posted image user posted image zgleda da se bom morala kmalu s5 spakirat za v porodnišnicouser posted image verjetno najprej nekje čez 10dni..joj komaj čakam, istočasno imam pa tremo

vam prilimam zvečer kakšno slikico v album

papa

Hejla - joj tegale posta sem pa res vesela...bravo ČRT...čim prej domov!!!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4085
21.5.2010 14:52:55   
anajrim
Pupe na današnjem srečanju je bilo super...moramo ponovit...Candy hiteo prilimaj slike user posted image user posted image user posted image user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
21.5.2010 14:56:25   
eelyy

Čao!!

No takole jst vedno priskočim na rač ko imam kej časa,in vedno me preseniti kakšna novica med vami.Škoda ker imam malega škratka doma in se nemorem zjutraj dobiti z vami na kakšnem kofetku,da ga sabo vlačim je pa kriza ker noče dolgo sedeti v sedežu v avtu.

A vi ste že pripravile torbo za v porodnišnico?
Chihuahua:Iskrene čestitke za Črtauser posted image user posted image ,super da je vse vredu.A porod so ti sprožili,da je bilo kaj narobe ali se je začelo s popadki.Komaj čakamo slikce,še malo pa boste cartali doma.
tix:Vidim da si bolj iz Gorenjskega konca,ker sem prebrala da greš roditi v porodnišnico Kranj....sem slišala pohvala,da je baje bolje kot v LJ,kaj pa vem....imaš ti iskušnje že s porodnišnico Kranj,se sicer odločam ali grem spet v Lj al kar v Kr?
mišu:bom držala pestke da bo vse vredu in da boš le na opazovanju ter da se vrneš domov 2 v 1,če se pa zgodi da ti sprožijo porod pa misli le na najboljše edino tako bo stabo in tvojim user posted image vse v najboljšem stanju.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
21.5.2010 15:25:50   
tix
tix:Vidim da si bolj iz Gorenjskega konca,ker sem prebrala da greš roditi v porodnišnico Kranj....sem slišala pohvala,da je baje bolje kot v LJ,kaj pa vem....imaš ti iskušnje že s porodnišnico Kranj,se sicer odločam ali grem spet v Lj al kar v Kr?

Grem prvič pa nimam takšnih izkušenj, sem recimo nekje med Kranjsko in Jeseniško, na preglede hodim v kranj in že od nekdaj se mi zdi logično da grem v kranj, to je moj razloguser posted image

chihuahua - user posted image user posted image kmalu boste doma

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
21.5.2010 15:43:43   
Martinčka
DanijelaNeli to je čista vraža... razen če ti naredi bioenergetik ali pač nekdo ki se s tem profesionalno ukvarja, ampak ti potem tega ne dela nad dlanjo ampak lahko to naredi kjerkoli želi... pa še to se kdaj kdo zmoti.. gre se zato da te mora tista oseba poznati in bolje kot te pozna večja je možnost uspeha ker se lažje poveže s tvojo energijo... nekako tako nouser posted image ...
jaz pravim da je pobek ker ko sem svojega user posted image  prvič vidla na lepi slikici-obrazek sem vedla da je pupa in tako zdaj glede na tvojo slikico od tvojega user posted image  rečem da je pobekuser posted image .. tako da ti kar bodi bolj na oranžni barvi kot viola:)

ravno sem dobila informacijo da dobim do drugega petka pohištvo za našega dojenčka in kopalnicouser posted image  komaj čakam... potem pa lahko začnem urejat in prat te pospravljat ko bom imela končno več prostora... in potem se vam pridružim pri gnezdenjuuser posted image ...

nič grem jaz vseeno kuhat.. špageteke:) nekaj bolj v easy:)

drugače pa sedaj gledam košeke za pleničke in prenosne varuške če bova slučajno šla v shopping jutri... bomo vidli... 

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
21.5.2010 16:09:01   
pa&ga
Živjo user posted image !

Bravo za Črta. Sem prav vesela, da tako lepo napreduje.user posted image user posted image user posted image  Srečni mamici in atiju pa veliko veseljauser posted image .

Tix in ostale - jaz sem pred petimi leti rodila v porodnišnici Kranj. Osebje je bilo v redu, sploh v babice. Imela sem Nado in Marjeto. Zraven je bil še dr. Urh (zaradi medenične vstave). Res sem imela super ekipo. Če bosta v drugo tudi onidve, bo cool.
Upam, da so desni oddelek že kaj prenovili. Takrat je bilo kot v vojašnici. Previjalna soba, stranišče in tuš je bilo na drugi strani hodnika za cel desni oddelek. Bomo videli.

Ali imate že vse pravilno lego? Meni se še ful premika. Čutim, da je prečno  in na ritki. Upam, da se kmalu obrne, drugače spet sledi obračanje.

Jaz bom tudi počasi moža "vpregla", da začneva pripravljati.

Lepo se imejte.

Neposredna povezava do sporočila: 4090
21.5.2010 16:12:35   
candy24
Najprej BRAVO ČRT z mamico!!! user posted image user posted image user posted image Lepo napredujete. user posted image

Drugače pa smo tiste, ki smo bile na srečanju, spet težje za eno tortico / kepico sladoleda / kavo... user posted image  user posted image Bilo je full dobro. Čvekale pa smo itak non-stop kot nore. user posted image user posted image Punce to moramo čimprej ponovit!!! Slike pa bom prilepila takoj po kosilu. 

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
21.5.2010 17:16:10   
kenya
Živjo!

Ja, na srečanju je bilo prav luštno. Upam, da ponovimo še predno katera rodi user posted image    user posted image

Bravo za Črta, da lepo napreduje user posted image   user posted image   user posted image . Le tako naprej.

IZVIRNO SPOROČILO: pupika

Joj jaz sem pozabla, bi mi lahko tista ki ureja album za julijke napisala  na ZS geslo in ime albuma.Sem pozabila katera je to na začetku urejala, potem pa se je geslo mislim, da spremenilo.

To bi tudi jaz prosila. Martinčka a ti pošiljaš ta gesla?

Koš za plenice...jaz sem ga dobila pri prvi punci za darilo. In smo ga uporabljali, potem smo imeli pa dovolj tistih kaset, ki sploh niso poceni. Saj res dobro zavije, ampak sem potem uporabljala en set, ki se da obesit na rob previjalne mize, iz Ikee in je zraven tudi koš in mi je bil čisto super. Nisem čisto nič pogrešala koša za plenice, tko da ga tudi sedaj ne bomo uporabljali. Itak sem ga pa dala eni sodelavki.

DanielaNeli, jaz sem kupila MC Muro, sicer samo športni del, ker bom na začetku s košaro imela še prejšnji voziček. Meni se zdi zelo lahko vodljiv, zloži se super - nekatere prodajalke ne vedo, da se lahko zloži s sedežem in ti rečejo da ga je treba dol vzet. Svakinja ima PP GT3, ki je meni sicer všeč, ampak je kar velik, tudi za zložit, je MC manjši. Kar se pa tiče Bebe Comfort High Treck, je pa tudi velik za zlagat, pa mene osebno moti, da se naslonjalo ne da posebej v ležeč položaj, ampak gre v ležeč položaj cel sedež in ne samo hrbtni zaslon. Čisto pokončni položaj je pa tudi zelo naprej.
Sicer ima pa itak vsak voziček dobre in slabe lastnosti. Pomoje noben ni brez napak.

Lega  user posted image ...moja se tudi še kar naprej vrti. V vse možne strani pomoje, ker jo čutin povsod user posted image  . Sicer bom pa vidla čez 14 dni na UZ in upam da se lepo obrne na glavico.

LP

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
21.5.2010 17:41:18   
Bina 83
Hojla souser posted image !

Pa smo dočakale vikend, tiste ki še delamo vrjetno bolj z veseljemuser posted image ! Še 8 dni, potem pa na dopust in porodniško.
Takrat si bom pa končno začela urejat stvari za user posted image , pranje, likanje... Samo upam da me kaj ne prehiti, to imam kar naprej v glavi... mam kar slabo vest, sploh ko preberem da imate nekatere že vse pripravljeno v nulo! Jaz pa še niti torbe za v porodnišnico neuser posted image !

Opazila sem da me user posted image  že kakšen teden ne brca več tako intenzivno, se pa mnogo bolj premika in je prav smešno ko opazujem trebuh ki kar "valovi"-kot bi imela NLP-je v trebuhuuser posted image !
Še vedno pa ne morem ugotovit kakšno lego ima-močno upam da se je že obrnila (če ne prej bom zvedela v torek na pregledu)!

Sodelavke me pa itak kar naprej opozarjao naj ne božam tok bušija, ker bom user posted image  že v štartu scrklalauser posted image !

A ve že vse otekate? Jst sicer še ne, mislim da me pa to čaka zadnji mesec...ne bom pa nič jezna če bom otekanje "preskočila"!

Dopust: glede na to da imam na sredini meseca pdp, močno upam da bomo lahko šli že konec avgusta na morje, samo če bo vse ok!

DanielaNeli ravno danes so klicali da je "mulc mobil" prispeluser posted image !  Jutri ga greva iskat, joj komi čakam...
Tut mene mal skrbi zaradi velikosti! Po meritvah ki jih je delaluser posted image , bi moral iti za las v prtljažnik, pa imava karavanauser posted image !  Ampak bo že kako, važno da imamo voziček ki sva si ga oba res želela! Samo upam da se bouser posted image  rad vozil naokoli!

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
21.5.2010 18:58:27   
tix
Kašna kislina me je danes popolne napadla, cel prsni koš me je pekel, komaj dihala, ker je bilo še slabše - po donatu, mleku, sedenja in 2 pastilah rennie kočno zmagala user posted image

nova omarica za kopalnico se sestavlja, juhu user posted image

Čakam sličice od danesuser posted image

(odgovor članu Bina 83)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
21.5.2010 19:29:09   
balem
Mene je pa moja zdravnica dala do konca v bolniško, sej ne vem al se mi zdi fajn al ne...user posted image
Dela mamo še dovolj doma, tak da mislim, da bo kr pestro.
Drgač pa na robu znoritisa, ker sm prišla od zdravnika in kaj me čaka doma... Stolček za hranjenje, sta ga kupla tašča in tast, brez da bi se z nama točno zmenla kakšnega... A se sam men zdi, da se ponavad vpraša če je v redu????? Moja mama se mi smeji že cel dan, pa me skuša "potolažit" jst pa norim okol!!!!

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
21.5.2010 20:25:28   
anajrim
hej

jaz sem danes tudi uživala in je bilo res super!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače sem pa imela včeraj pregled in danes Uz...urin je bil danes super tako da ni potrebnih preiskav...otroček je pa malo manjši ampak ni skrbi ker je bil prvi ravno tako velik in ima pri 33t/1dan 1827g, malo a nič zato...se ne sekiram ker mi je čisto super da je mali bo pa lažje rodit...user posted image user posted image user posted image ...le da je vse ok... Sem pa dobila že napotnico za rešilca in porodnišnico...je že globoko zasidran z glavico navzdol tako da gotovo več ne obrne...brca pa še vedno ko nor...user posted image user posted image user posted image

Se pa moram pohvalit ker sem končno dala voziček na servis in naročila dodatno opremo.user posted image user posted image user posted image -..rolka za našega večjega sina in nakupovalna košara.user posted image user posted image user posted image ..imamo pa MUTSYja..super je...upam da ne servisu čim prej porihtajo tisti gumb....user posted image

ČRT - tebi mamici in atiju pa še enkrat vse najlepše...in glej da čim prej postaneš pravi korenjakuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LP

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
21.5.2010 20:32:47   
Martinčka
IZVIRNO SPOROČILO: balem

Mene je pa moja zdravnica dala do konca v bolniško, sej ne vem al se mi zdi fajn al ne...user posted image
Dela mamo še dovolj doma, tak da mislim, da bo kr pestro.
Drgač pa na robu znoritisa, ker sm prišla od zdravnika in kaj me čaka doma... Stolček za hranjenje, sta ga kupla tašča in tast, brez da bi se z nama točno zmenla kakšnega... A se sam men zdi, da se ponavad vpraša če je v redu????? Moja mama se mi smeji že cel dan, pa me skuša "potolažit" jst pa norim okol!!!!

balem kar naj se ti zdi fajnuser posted image  si še malo spočiješ preden skočiš na porodniškouser posted image ...
drugače pa-a ni malo prehitro za stolček za hranjenje? no vsaj jaz bom ta strošek pustila za konec ko se bo začela uvajati gosta hrana... sicer pa, a jima nisi rekla: ooo kok fajn da sta zbrala takšen stolček, ki paše k vaši jedilni mizi? (sej ga bosta onadva tudi rabila, če bosta kdaj čuvala otroka, a ne?)

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
21.5.2010 21:44:34   
balem
IZVIRNO SPOROČILO: Martinčka

balem kar naj se ti zdi fajnuser posted image  si še malo spočiješ preden skočiš na porodniškouser posted image ...
drugače pa-a ni malo prehitro za stolček za hranjenje? no vsaj jaz bom ta strošek pustila za konec ko se bo začela uvajati gosta hrana... sicer pa, a jima nisi rekla: ooo kok fajn da sta zbrala takšen stolček, ki paše k vaši jedilni mizi? (sej ga bosta onadva tudi rabila, če bosta kdaj čuvala otroka, a ne?)

Hahaha... dobra user posted image user posted image
ma sej, tega še kr neki časa ne bomo rabl, pa še lih sva se menla z  mojil al plastičnega al lesenga, pa so nama odločitev "olajšal".Sej vem, da komi čakata, pa da bi rada kej prispevala, sam dobr, da nista kr avta kupla....user posted image
Sej drgač je kr ok stolček (ni sicer tist ko sm ga jst hotla) sam moti me to, da se ne vpraša prej.

Neposredna povezava do sporočila: 4098
21.5.2010 22:36:28   
đanika
ojla da se na hitro oglasim

Zatekanje jaz tudi nič ne zatekam odkar sem nehala jesti magnezij in tudi krčev ni bilo že kakih 3 tedne se vidi da sem na bolniški in delam vse na "počasi ".

Voziček tudi mi imamo Muro in se mi zdi super vodljiv in lahek nisem naredila veliko km še user posted image  se mi je pa zdelo, da je kr ok ko sem malo probala.

Balem kaj bi dala da bi se moji dedki in babice oz tašča in tast kaj spomnila prispevati user posted image . No glede stolčka se mi pa zdi, da je kr uporaben že na začetku no po 3 mesecih. Mi imamo Prima pappo stolček ki se da v tri položaje in če daš v ležeči položaj stol je lahko doječek že kr kmalu v stolčku npr za kratek čas ko kuhaš.

http://www.youtube.com/watch?v=24bmGQt45f0

no grem v pančavo...lp

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
22.5.2010 0:48:56   
candy24
Moje kosilo je dolgo trajalo, a ne?! user posted image  user posted image Pa da ne bo katera slučajno mislila, da imam kosila ob tako pozni uri. user posted image Punce jaz se opravičujem, ker sem komaj zdaj naložila slikice v album. Čeprav sem kosilo pojedla ob normalni uri in bi jih morala naložiti že takrat (kot sem obljubila), pa sem našla čas za to šele zdaj. Po pestrem dopoldnevu sem imela še bolj pester popoldan in večer. Zdaj pa sem tako zaspana, da grem kar spat. Lahko noč. 

(odgovor članu đanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?