|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
21.5.2010 22:13:37   
Goldy
semper* - imaš mail.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
21.5.2010 22:33:56   
sabsa
Goldy, kako si opravila pri dr. D?

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
21.5.2010 22:39:10   
Goldy
sabsa - dobila sem napotnico in še napotnico za dat kri. V glavnem moram počakat na M. Poleti je ravno fajn čas za odstavljanje A, je rekel. Ko bo dobila 1 ali 2 M pa lahko gremo spet v postopek. Pa isto terapijo mi je dal (Menopur), ker se zmagovalnega konja pač ne menja. To je bilo to. Nič kaj drastičnega. Razen njegove "hecno-tečne" sestre.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
21.5.2010 22:52:35   
punsha
Nisem brala za nazaj in če prav vidim govorite o novih postopkih. Pa ve gotovo kaj več veste in bom kar tukaj malo povprašala user posted image
No do danes nisem še nič razmišljala, da bi se odločila še za enega user posted image . Potem pa pri februarkah nanese tema na drugega dojenčka...pa sem se kar malo zamislila user posted image . Mogoče pa sploh nebi bilo slabo, da bi naš Enej kaj kmalu imel druščino. Sem prišla z idejo do user posted image pa se niti ni pritoževal user posted image . No pa me zanima, po kolikem času po porodu greš lahko v nov postopek? Imam še 2 zamrznejnčka. A to kar tja pokličeš al kaj je treba narediti?

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
21.5.2010 23:03:27   
Goldy
punsha - ja, men je bilo na GK rečeno, da naj počakam eno leto po porodu. Reby pa je šla po zamrznjenčka pri Rešu pri cca Tomijevih 8 mesecih. Tako da je dokrina očitno različna.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
21.5.2010 23:36:05   
mojsonček
Čer!

Evo, jst sem se končno lahko usedla... tamala spi od 9, P je pa tut že v postelji, ker ima jutri z gasilci tekmo... mal sem imela za pospravit pa likala nisem že celo večnost in se kr nabere čeprav sem pridna in iz sušilca skoraj vedno takoj zložim cunje... mi smo bli doma ob pol 8 user posted image  Zoji se je zbudila že po prihodu v CP, očitno so jo premamile vonjave po hrani... sva si delili makarone s paradižnikovo omako... P je bil pa tut pol k rožca... bova ob priliki stopila do pediatrinje, da se mal pogovorimo glede migren.... bošček moj...

punce... lepo vas je blo videt user posted image user posted image  škoda, k ni večkrat...

andreja tut jst se ti zahvaljujem za darilce, že ima svoje mesto na hladilniku... tvoj pikec je pa tko pridn, tut enkrat ga nisem slišala, da bi se kej pritoževal...

goldy... res, da smo se vidl prvič ampak jst se sploh nism tko počutila... Alja je prava navihanka..  in te njeni svedrčki user posted image  

Neža je ful klepetulja skos je neki žlobudralauser posted image  punca, nimaš kaj... pa kako jo šiba po vseh štirih user posted image   LUČKA, HVALA ZA PIJAČO!
Klemen je res veliki mali mož... kako zadovoljno je poskakoval po tistem konjičku user posted image  mami, takoj v akcijo user posted image  
Tomi šarmer se je pa ustrašu treh čebelic in se je en cajt držal zase... bomo tole ponovil pol bo pa tut ugotovil kako shajat s tolik babam na kupu (jah, Klemen ga je dons pustu na cedilu, Jure pa še ne ve čist točn za kaj se gre... )

no, me veseli, da vam je bil plac všeč... mal mi je blo zoprno, k sm kr neki spreminjala dogovor od prej ampak čist dobronamerno...

a pol se v pon vidimo?

vsi boščki s krčki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sej vem, da ni v nobeno tolažbo ampak sčasoma bo minilo... pri nas je blo res hudo in to celih 5 mesecev pa sploh ne pomislim več na to...

kruce lepo, da prideš še kej počekirat... sedež mamo mi tut  MC Tobi in men je zakon...

zdej grem pa res počivat, ker sm mela po dooooolgem času pete in me tko bolijo nogeeeee...

mirno nočko in lepe sanje...

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
21.5.2010 23:39:30   
Serendipity
Baaaabeee - lüšte ste mi napravle! user posted image  user posted image  user posted image Joj, bi vas rada spoznala. Ampak bom z vami v prekmurščini govorila user posted image user posted image user posted image user posted image Deal?

ps: superca, da ste se fajn imele! user posted image Slikce? (FB mi je začasno nedosegljiv, tak da ne morem tam pofirbcat user posted image )

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
22.5.2010 0:27:31   
Goldy
mojsonček - slikce!!!!user posted image  Ej, kot da se poznamo, čist tak na izi, a ne . Hudo dobr filing! Vsaj pr men.user posted image

lučka - nehvaležnost pa taka. Hvala za pijačo!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
22.5.2010 0:39:11   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

mojsonček - slikce!!!!user posted image  Ej, kot da se poznamo, čist tak na izi, a ne . Hudo dobr filing! Vsaj pr men.user posted image

lučka - nehvaležnost pa taka. Hvala za pijačo!user posted image

Pa daj noo - spat se spravi! user posted image Normalni ljudje že spijo ... 

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
22.5.2010 0:42:26   
Goldy
Seren* - kdo to men pravi?????? user posted image user posted image user posted image

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4385
22.5.2010 0:43:19   
Serendipity

Seren* - kdo to men pravi?????? user posted image user posted image user posted image

Ja ja - se pravkar v ogledalo gledam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
22.5.2010 0:45:22   
Goldy
Pust mi še mal užitka - itak grem čez 14 dni delat, pa bo konec ponočevanj takšne vrste!!!user posted image user posted image

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4387
22.5.2010 0:47:42   
Serendipity

Pust mi še mal užitka - itak grem čez 14 dni delat, pa bo konec ponočevanj takšne vrste!!!user posted image user posted image

Aham. To pa res. Potem pa kar prežuriraj vso noč. Mene postelja vabi! user posted image user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
22.5.2010 0:51:04   
Goldy
Za moj letnik je že do zdele čist dost! Bom kr šla v horizontalo zdej, ko se nočeš več pogovarjat z mano.user posted image

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4389
22.5.2010 0:52:15   
Serendipity

Za moj letnik je že do zdele čist dost! Bom kr šla v horizontalo zdej, ko se nočeš več pogovarjat z mano.user posted image

Hja - ni fer! Nisem imela zadnje besede! user posted image user posted image
Samo res - še čudi me, da si za svoja leta tak dolgo zdržala gor user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
22.5.2010 2:37:44   
punsha
hahaha, babe user posted image
ful lepo da ste uživale user posted image , super

Neposredna povezava do sporočila: 4391
22.5.2010 7:10:41   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Hja - ni fer! Nisem imela zadnje besede! user posted image user posted image
Samo res - še čudi me, da si za svoja leta tak dolgo zdržala gor user posted image user posted image user posted image

Joj, joj, kr počak, da prideš na srečanje, ti bom jaz dala naša leta user posted image

lučka - hvala za pjačko, super Gorenjka si user posted image  V pon. jaz častim.
punsha - super, da greš po zamrznjenčka, jaz imam občutek, da sem šla mogoče malo prehitro, da se še telo ni privadilo nazaj. Imela sem 3 M, preden sem šla po njih, pa še 1x na dan sem dojila.
mojsonček - jp, pridem v ponedeljek. Kdaj pa rečemo? Okrog 10-11.?
Goldy - hvala za slikce, lepe so, jih bom jaz nekaj gor nalepla. Ugotavljam, pa da Klemna in Jurčka nimam nikjer na slikcah.

Neposredna povezava do sporočila: 4392
22.5.2010 7:16:04   
Reby
Še slikce user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
22.5.2010 9:28:26   
mojsonček
Dan!

Evo, še moje... neki jih mam sicer še ampak nimam avtorskih pravic, ker so gor tut mamice... fejstbukarce, tm so tut user posted image

Klemen si misli: mmmm, kolk bi pasau čez kosilo še tale piškot od Zoje user posted image

user posted image

user posted image

trenutno se vidim kot avtomehanik user posted image

user posted image

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
22.5.2010 12:28:04   
Sempervivum
Ojla user posted image

Slikce so super, sam jaz bi bila vseeno malo zadržana glede objavljanja ... nikoli ne veš, kje se še kakšna motena oseba pojavi user posted image  Saj si jih lahko na mejl pošljemo. Hvala, Goldy user posted image

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
22.5.2010 22:28:25   
Serendipity

sabsa - dobila sem napotnico in še napotnico za dat kri. V glavnem moram počakat na M. Poleti je ravno fajn čas za odstavljanje A, je rekel. Ko bo dobila 1 ali 2 M pa lahko gremo spet v postopek. Pa isto terapijo mi je dal (Menopur), ker se zmagovalnega konja pač ne menja. To je bilo to. Nič kaj drastičnega. Razen njegove "hecno-tečne" sestre.user posted image

Opa - tole sem pa včeraj spregledala! You go girl! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ps: Se vidi, da sta danes najina hubbya doma user posted image user posted image

Iii - sliiikceee! Čudoviti sončki! Kako se lepo igrajo skupaj! Hvala pupe za potešitev mojega firbca! Ampak nekaj manjka... Veste na kaj mislim????

Jaaaaaaaaa - moja malenkost pa moja rdečelasa lubika! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 22.5.2010 22:29:39 >

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
22.5.2010 23:56:49   
Sempervivum

Opa - tole sem pa včeraj spregledala!

IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

PS: kdaj pa Se* prideš kaj v Lj??????

Pa tole tudi user posted image

Ampak nekaj manjka... Veste na kaj mislim????

Jaaaaaaaaa - moja malenkost pa moja rdečelasa lubika! user posted image user posted image user posted image

Se strinjam  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4397
23.5.2010 3:25:03   
biba007

biba - če še kdaj takole uletim v Lj, bi bilo fino, da še malega bibončka in mamo bibio spoznam.

Biuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

biba, upam da to napenjanje kmalu mine. Joj, pri nas je bio po vsakem obroku noro, je jokala, se zvijala, pa zaspana za dol past, pa ni mogla ker jo je tolk matral. Ampa res, po 1 mescu, ko smo začel na mesto AD3 kapljic ajat Oleovit D3 kapljice se je popravilo. Po moji strogi dieti (bre alergenih živil: mleko, jajca, paradižnik, ......) se je pa sploh umirilo. Glede termmetra je pa tako, da am jaz navaden digitalen termometer s fleksi honjico i merim kar  ritki, v spanju pa pod pazduho. Glede kože pa ne vem, pri nas ni blo tega.

Lučka, evo, kot da bi pisala o našem mladeniču. Je revež že čisto neprespan. A ste pri vas kaj dodajali? Mi smo denes nabavli Comfort od Milupe in srčno upam, da bo sedlouser posted image
P.S.:...čeprav se mi zdi, da si moj potiho vseeno en malček želi, da bi tako kot Ajsikin M. njegov sin takisto preziral flaškonuser posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
23.5.2010 8:06:08   
Reby
Jutro!

user posted image

bibon - saj bo, vse mine, ampak lahko je nam rečt, ko smo že to dali skoz. Mi smo ponavadi imeli krčke zvečer po 3 ure, pa včasih tut dopoldan kakšno urco. Potem je revež od utrujenosti omagal in zaspal. Poskusi nabaviti za dodajanje Novalac AC (v lekarni - proti napenjanju). Drugače smo mi probali vse: Antiflat iz Avstrije - en čas je pomagalo, potem pa spet ne, kuhala sem čaj iz janeža in kumine, pa malo sladkala, da je spil in potem se je takoj pokakal in je bilo bolje, masirala trebušek (Weleda), Sab Simplex kapljice - isto kot Antiflat, kapljice proti krčem LL, kuminin sirup. Ni da ni smo probal. Ampak na koncu ugotoviš, da morajo krčki samo miniti... Ampak vsi smo bili isti kot ti, te prizadene in boli, ko vidiš, kako tvoj otroček trpi. Upam, da pri vas čimprej mine. Boš vidla, potem je pravo olajšanje in je vse lažje user posted image  Poskusi ga imeti čimveč na trebuščku, to jim paše, ko imajo krčke. Pa čimveč cartanja, tako hitro zrasejo in potem se nočejo več cartat.
lučka, mojsonček - kdaj ju3? Okrog 10.? Vreme zgleda bo. Sicer pa se tak slišmo al pa sms-nemo.

Grem, T je pogruntal, kako se odpirajo predali in omarce v kuhinji in že vse ven vleče in razmetava posode po kuhinji user posted image

< Sporočilo je popravil Reby -- 23.5.2010 8:07:17 >

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
23.5.2010 9:45:59   
lučka 25
biba, pri nas je šlo tudi za alergijo na mleko in jajca. Probaj se odreči tem živilom. Res, sprobaj še o. Dodajali pa smo najprej Aptamil, potem po sumu na alergijo in potem po potrjeni alergiji pa od Novalaca Allernovo (samo je draga ko žefran 18 € 200g, samo smo mi vse dobili povrjen za nazaj in naprej po polovični ceni). Zdaj, ko smo alergijo na mleko prerasli oz. je izzvenela pa smo spet na Aptamilu. Jaz ti priporočam da res črtaš mlečne izdelke. Ker je pa meni mleko in mlečni izdelki tvorilo moj mlek, sem potem kmalu izgubila svoje mleko oz. so mi k večji tvorbi pomagale sezamove ploščice. Upam,da te nisem zmedla z vsem skupaj. Je pa res, kot je rekla Reby, vse mine, se pa vse skupaj vleče. Vem.

Reby, ja za jutri lahko. Zaradi mene lahko tudi ob 10h. Kje pa? A lokacija je zdaj že določena?

No, pri nas pa je tudi pestro, je povsoooood, leze povsooood,........letim user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?