|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
21.5.2010 9:05:25   
Reby
Kruce - čestitke za nabavo novega avtomobila. Sama nisem navdušena nad Italijani (nad avti mislim user posted image , no pa tudi sicer so mi ljudje zoprni in tečni, z izjemo nekaterih ). Jaz sem sedež Maxi Cosi nabavila preko Kids Comfort v Nemčiji http://www.kidscomfort.eu/

< Sporočilo je popravil Reby -- 21.5.2010 9:06:05 >

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
21.5.2010 10:14:00   
andreja 07
DAN po stotih letih

pozdravljene vse če se me še sploh spomnite,k me ni bilo gor že celo večnost. Vidim,da mate  danes srečanje sam vreme je malo kislo
Kako ste drugače?

Mi rastemo rastemo in rastemo ,sploh ne dohajam tega fantiča ker je čisto drugače od ostalih.
Danes greva v lj okol12 mava ene opravke potem pa malo okoli k je petek in domov v gnezdece.

lep dan

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
21.5.2010 10:16:42   
andreja 07
Kupila bi dve trenerkici 80,če ima katera morda za prodat,ker se mi zdo škoda novo,k je itak sam za 2 mesca pol pa zopet ponovi vajo.

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu andreja 07)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
21.5.2010 10:19:36   
Reby
andreja - a veš, da sem se že parkrat vprašala, kako je kaj s tabo. Če greš v LJ, bi se pa komot lahko še ti oglasila na srečanju, bi bile zelo vesele user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4354
21.5.2010 10:27:03   
andreja 07
 o Reby  pozdravljena

Ja v lj grem mam ene obveznosti,glede srečanja pa nič ne vem ,ker
1. pojma nimam kje to sploh je
2.ne vem če mi bo časovno zneslo

BI PA VAS RADA SPOZNALA DA VIDM KERE KUL BEJBE SO ZAME NAVIJALE IN ME BODRILE SKOZI VSE OVIRE ja derem se ker bi vas res rada enkrat spoznala.

Nisem pa sigurna ,da mi bo danes zneslo,sploh pa kje je to kodeljevo? a to greš iz Rudnika proti Polju po obvoznici potem pa izvoz Sostro dol pa proti  hm recimo dolenski cesti oziroma bivši pediatrični? skoz ob Ljubljanci tam k je park kodeljevo tabla pa neki bazeni? pojma nimam to sam po spominu mal pišm sej veš nism iz Lj

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
21.5.2010 10:28:07   
Reby
andreja - ja, to je tam. Ti pošljem mojo št. na ZS, pa če se odločiš in ti bo zneslo, da prideš, me pokliči user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4356
21.5.2010 10:31:47   
andreja 07
Reby,daj mi na moj mobi sms da mam cifro,če mi znese,da t javim k najdla tak ne bom

040 468 720

Neposredna povezava do sporočila: 4357
21.5.2010 10:38:59   
Reby
V primeru dežja - a se dobimo npr. v Cityparku?

Lokacija srečanja spremenjena:
v Cityparku (BTC) ob 13. uri (pred Sparom)

< Sporočilo je popravil Reby -- 21.5.2010 10:50:16 >

Neposredna povezava do sporočila: 4358
21.5.2010 11:17:34   
gapii27
ojla babike

sem ugotovila, da se še tukaj sploh nisem pofočkalauser posted image   sram me bodi...

sem mamica Ažbeta in Jakoba, ki sta na svet prikukala 1.2.2010user posted image ...pa mislim, da to že večina ve...

čakamo na vreme, da lahko gremo malo ven

lep dan vsem

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
21.5.2010 12:00:55   
punsha
No se bom pa še jaz malo tukaj oglasila user posted image . Uf, če se me še katera spomne ja. Jaz se prav dobro spomnem vašega navijanja user posted image . In prav res je pomagalo. Včasih takole premišljujem in ugotavljam, da je res super da obstajajo teli forumi. Res so v oporo. No in naš mali korenjak bo čez en teden že 5 mesecev star user posted image . Ok, sicer je nedonošenček,ampak prav pridno raste.
No pa uživejte na srečanju user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
21.5.2010 15:25:07   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Hojla beybe!
Vidim da se dogaja...
No končno sem nabavil eno cajno, ki sicer ni Multipla (žal jo ni za dobiti da bi bla OK) Sem pa vzel dokaj ugodno enga Stilo karavan.
No zdaj rabim pa še zic novi.
Mi lahko poveste kakšne mate ve? Kakšen link in nasvet bi mi prav prišel. Spomnim se da ga je Reby malce nazaj kupila v Angliji če se ne motim?
Čao

Takšnega (izbor by my hubby - je naredil celo raziskavo in pristal na tem. Mu je pa tudi en Römer bil simpatičen...):
http://www.mami.si/si/otroska-oprema/avtosedezi-lupinice/viaggio-duofix-9-18kg-g1675.shtml + isofix http://www.mami.si/si/otroska-oprema/avtosedezi-lupinice/podstavek-isofix-base-g1638.shtml
punsha, andreja 07 in gapii27 - vas je lepo bilo prebrat user posted image user posted image user posted image - dajte še večkrat prite kaj k nam!

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
21.5.2010 17:58:40   
Reby
Mi2 sva doma, madonca je bla gužva na cesti. Srečanje je uspelo, men je blo ful fajn. Pa plac enkraten.
andreja - lepo, da si prišla, hvala za darilce. Mali je ful priden in pravi cuker user posted image  Zdej pa se le večkrat javi.
mojsonček - imaš bonus točke za izbiro kraja. Upam, da je princeska še pridno spala med kosilom, da se je ubogi veliki brat lahko fajn najedu. Super je videt vašo malo lepotičko, kako jo šiba. Da ne omenim, kako je bila oblečena, za pojest je.
Goldy - vi ste imeli pa danes dolgo. Pa vam je šel nastop. Alja je prava luškana kodravčka, cel ati. Zdej bo pa ponosen, če si mu povedala, da sem rekla, da je Alja čisto njemu podobna. Upam, da ste se vredu pripeljali domov.
Semper - no, pa imaš ideje za igrače. Nujno morš Klemnu nabavt al tista konjička al pa avtoček user posted image  Te naše lesene igrače pa raje ne user posted image
lučka - vaša Neža je tut takšna lepotička, po mojem bo tut kmal že sama maširala. Pa kakšno lepo bluzico je imela user posted image  Za drug teden pa velja po moje kr ponedeljek.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
21.5.2010 18:14:51   
biba007
Samo na hitro, našega mladička spet napenjauser posted image .

Kateri termometri za merjenje telesne temperature se najbolj obnesejo? Pri nas imamo enega od Tommy Tippyja, pa se mi ne zdi, da bo v trenutkih hude ure najbolj uporaben...

A sta izsušena koža in lupljenje pri novorojenčkih standard? Ne delam panike, me pa zanima, če je to pogosto/običajno (beri: a so se vaši tudi). Ok, z malo panike ... saj tole ne bo kakšna alergija? Madoniš sem smotka, rahlo že vlečem na psihiranje ... bom pripisala pomanjkanju spanja in basta.

P.S.: Super za izletek. Upam, da vas dež ni odvrnil od čevapov. A potem je padlo Kodeljevo?
P.P.S.: Rebika, tsc, tsc, pa ne moreš no tako o Italijanih ... pravi soproga nekoga, ki se je kategorično in odločno odpovedal vsem zadevam, tudi zastonjskim, če jih upravljajo/podarjajo/vodijo/obiskujejo Italijani. Jah, takle imamouser posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
21.5.2010 18:29:05   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Samo na hitro, našega mladička spet napenjauser posted image .

Kateri termometri za merjenje telesne temperature se najbolj obnesejo? Pri nas imamo enega od Tommy Tippyja, pa se mi ne zdi, da bo v trenutkih hude ure najbolj uporaben...

Mi imamo ušesnega od Brauna, je super, zmeri v 3 sekundah, je pa res, da kaže malo višjo T od tistega za pod pazduho, nekje 0.6 stopinje.

A sta izsušena koža in lupljenje pri novorojenčkih standard? Ne delam panike, me pa zanima, če je to pogosto/običajno (beri: a so se vaši tudi). Ok, z malo panike ... saj tole ne bo kakšna alergija? Madoniš sem smotka, rahlo že vlečem na psihiranje ... bom pripisala pomanjkanju spanja in basta.

T se je tudi koža lupila kot novorojenčku, ti zaupam, da je Ribodermin zakon user posted image

P.S.: Super za izletek. Upam, da vas dež ni odvrnil od čevapov. A potem je padlo Kodeljevo?

Ah, čevape samo sanjam. Mogoče se me možek usmili in me ju3 povabi user posted image  
Smo ble v Koloseju. Super placek za male plezajoče in korakajoče otročke. Pa tudi za tiste še čisto mejčkene v vozičku, ki samo jejo in pančajo.

P.P.S.: Rebika, tsc, tsc, pa ne moreš no tako o Italijanih ... pravi soproga nekoga, ki se je kategorično in odločno odpovedal vsem zadevam, tudi zastonjskim, če jih upravljajo/podarjajo/vodijo/obiskujejo Italijani. Jah, takle imamouser posted image

user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
21.5.2010 19:27:14   
biba007
Rebiček, hvalauser posted image . Jutri šibnem v šoping za našo lupinicouser posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
21.5.2010 19:55:51   
sabsa
Pa ve ste prave party girls. Škoda, ker živimo 1 uro stran, mogoče se vam naslednjič pridružim.

LP

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
21.5.2010 20:19:50   
lana70
Punce, kdaj ste dale ven tisti vložek iz lupinice, Živa skozi joka, saj je prav stlačena v tej lupinici, pa sem nekaj podložila in je malenkost boljše......

.....in prišla je Živa....

Neposredna povezava do sporočila: 4367
21.5.2010 20:28:32   
Reby
sabsa - kje pa si? Pa super, da se nam zadnje čase večkrat javiš...
lana - jaz sem mu dala ven pri dobrih 3 mesecih.

Pogrešam pa lsičko, se že en čas ni javila, pa bi danes komot lahko zram pršla.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
21.5.2010 20:38:30   
Goldy
Oj!
Mi smo srečno doma, A se je najedla in spi. Trkaaam! Mož pa je odšel na nastop. Neki snemajo, tako da ni precej zamudil.

Tako lepo vas je bilo spoznati. Smo čvekale, kot da se že 100 let poznamo.user posted image  Sej se, ane? Meni je bilo res super.

andreja - krasno, da si "uletela". Tvoj "nedonošenček" je tudi krasen!user posted image  Hvala za darilca. Sem že tam prebrala napis. user posted image

Reby - Tomi je pravi šarmer. Saj je bil gugalnik tudi T všeč. user posted image Ko prideš v naše konce, se dobimo? user posted image

lučka - Neža je tak sladka.user posted image

mojsonček - Patrik je bil vzdržljiv (pri vsem tem čveku in babnicah). Je dež odganjal. Je res postaven poba. Da o Zoji sploh ne govorimo.user posted image Dojenček pa mora bit kajne??

semper* - ja, res boš morala stopit v trgovino in kupit eno  prevozno sredstvo ali pa gugalnik za Klemna. Hvala ti še enkrat!user posted image  Škoda, da je moj potem že prišel. Ziher bi še kakšno "gospodarsko" rekle.user posted image

biba - če še kdaj takole uletim v Lj, bi bilo fino, da še malega bibončka in mamo bibio spoznam.

lana - kje si se pa ti skrivala z Živo? Na tvoje vprašanje ne vem odgovora, ker mi nismo mogli iz lupince nič ven dajat. user posted image

punsha in gapii - ja, oglasita se kaj večkrat. Sej ne grizemo!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
21.5.2010 21:00:37   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

lana - kje si se pa ti skrivala z Živo? Na tvoje vprašanje ne vem odgovora, ker mi nismo mogli iz lupince nič ven dajat. user posted image

Definitivno bi prišla, če bi imela Živa kakšen mesec več, tako pa je vožnja do pediatrinje (15 min) že prava groza, saj jočemo celo pot.......naslednjič, upam. Mogoče v kakšnem živalcu....
Maxi cosi lupinica ima en tak vložek, za čisto majhne, da jim še glavico drži in tisto se da vzeti proč.........

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
21.5.2010 21:08:18   
andreja 07
Čer

punce ena sama beseda preprpsto HVALA za lepo popoldneuser posted image user posted image user posted image  jaz sem se imela superrrrrrrrr,čeprav že precej časa nism uletela na RR.

Glede darilc pa je to samo malenkost ,ki mi je padla na oči a ko sem prebrala sporočilo na pločšici sem pomislila,da je sporočilo še kako resnično,želela pa sem vam sporočiti,da sem vam hvaležna za vse besede in razumevanje moje stiske v težkih dnevih preživetih v porodnišnici,ko sem vsak dan izvedela nekaj novega kot v kriminalki,kot se je danes ena od vas izrazila danes,ko me je preprosto bilo strah vizite,ker so vedno nekaj našli.

Danes pa imam ob sebi bitjece,ki mi vse to vsakodnevno vrača.

Skratka zdajle me rabi da je ,da gre lahko pančkat,ker jest grem tudi sem utrujena,a tokrat prijetno utrujena.

Lep večer vsem skupaj in vsaki posebej.

Se javim jutri če utegnem,sicer pa v ponedeljek gotovo ob jutranjem ritualu.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
21.5.2010 21:26:42   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Hojla beybe!
Vidim da se dogaja...
No končno sem nabavil eno cajno, ki sicer ni Multipla (žal jo ni za dobiti da bi bla OK) Sem pa vzel dokaj ugodno enga Stilo karavan.
No zdaj rabim pa še zic novi.
Mi lahko poveste kakšne mate ve? Kakšen link in nasvet bi mi prav prišel. Spomnim se da ga je Reby malce nazaj kupila v Angliji če se ne motim?
Čao

Takšnega (izbor by my hubby - je naredil celo raziskavo in pristal na tem. Mu je pa tudi en Römer bil simpatičen...):
http://www.mami.si/si/otroska-oprema/avtosedezi-lupinice/viaggio-duofix-9-18kg-g1675.shtml + isofix http://www.mami.si/si/otroska-oprema/avtosedezi-lupinice/podstavek-isofix-base-g1638.shtml

Mi imamo Romer/Britax Evolvo. Kupila preko neta, na baby-express.eu. Meni se je splačalo, ker nimam kreditne, kje drugje bi isti model dobila še ceneje, ampak pri nas so še dražji. Naš mali ful lepo "paše" not, se mi zdi, da je to res ravno pravi sedež zanj.
punsha, andreja 07 in gapii27 - vas je lepo bilo prebrat user posted image user posted image user posted image - dajte še večkrat prite kaj k nam!

Se strinjam in kar podpišem user posted image  user posted image

Tudi mi že spimo user posted image  Je zaspal kot top. Je bil res zanimiv dan user posted image  Midva sva šla potem še v špar malo zapravljat. Ker je bila že ura za malico, sem mu kupila še jogurt. Ko ga je zagledal, je bilo konec z nakupovanjem - sem samo še letela na blagajno, ker se je začel vik in krik user posted image  Sploh nisem vedla, da tako dobro pozna lonček od jogurta user posted image  Sebi sem kupila še en košček pice, pol sva pa skupaj pomalicala, šla še en krog in domov. Začuda v avtu ni zaspal, ampak itak sva bila skoraj za večerjo doma. No, sedaj že spi, me pa prav zanima, kako bo danes ponoči user posted image

Andreja07, še enkrat hvala za darilce user posted image  Je že na hladilniku user posted image  Jure je cortek in pol. Res nagrada za vse skrbi in dolge dneve, preživete v bolnišnici.

Pa mojo večerno klepetuljo sem tudi spoznala user posted image  Goldy, Alja je tak cukerček user posted image , prava mala zapeljivka.

Lučka, Neža po štirih šiba kot blisk user posted image  Meni se zdi čist po mamici user posted image

Zoja se pa tako rada mojčka user posted image  A ste imeli dovolj piškotov s sabo? Je dolgo spala? Če sodim po našem izletu v ZOO, potem sta s P v miru pojedla, pa še v avtu je nadaljevala user posted image  

Reby, Tomi je pa itak tolk prisrčen fantič user posted image . Spreten, radoveden user posted image , lahek user posted image

No, jaz sem mojemu že povedala, da moramo nujno kupit ali konjička ali pa avto. Ob priliki grem v nabavo.

Naslednjič se vidimo na Kodeljevem, velja? Saj zdaj bo čedalje lepše vreme user posted image  (Upam user posted image )

PS: kdaj pa Se* prideš kaj v Lj??????

Neposredna povezava do sporočila: 4372
21.5.2010 21:28:19   
lučka 25
No, midve sva prišli domov šele malo čez osem. Sva šli potem v KR še jest z mojima staršema potem pa še k družinici od mojega bratca, pogledat 3D/4D slikice od pričakovanega dojenča. Jap, bomo mel.....user posted image

Kaj naj rčem, danes je blo super!!!

mojsonček, pa Patrik je tako velik, čeprav v mojih oče je še vedno tako majhn kot je bl še v času vrtca. Zoja pa taka princeska. Pa res si dober plac predlagala, ker ne vem če bi se kje lahko toliko naklepetale, pa otročki toliko natelovadili.

Reby, potem pa velja za ponedeljek. Komaj čakam. Vidiš, Tom je bil pa na koncu že velko bolj družaben. Še parkrat ponovimo, pa bo že pravi šef.

Semper*, tvoj korenjak pa je pogruntal in odkril polno novih stvari, igrač. Ampak vrti se pa kot vrtavka, se tako hitro zavrti okoli svoje osi.

goldy, pa mala je prava afro princesa. Lepotička, da ji ni para. Pa res čist po očiju.

andreja, prav lepo da si še ti prišla. Zdaj pa se le več javljaj. Tvoj mali je pa tak cuker, me je čist očaral.

kruce, mi mamo tud Mxi cosi Tobi in smo zelo zaovoljni.

gapii, ja lepo da si se nam javila. a tvoja lpotca pa vemo, smo dihale. user posted image

punsha, kako gre čas hitro. Jaz sem pa mislila da smo prejšnji mesec dihae. No saj še za mojo mislim, da smo prejšnji mesec dihal, pa bo že 11 mescov stara.

biba, upam da to napenjanje kmalu mine. Joj, pri nas je bio po vsakem obroku noro, je jokala, se zvijala, pa zaspana za dol past, pa ni mogla ker jo je tolk matral. Ampa res, po 1 mescu, ko smo začel na mesto AD3 kapljic ajat Oleovit D3 kapljice se je popravilo. Po moji strogi dieti (bre alergenih živil: mleko, jajca, paradižnik, ......) se je pa sploh umirilo. Glede termmetra je pa tako, da am jaz navaden digitalen termometer s fleksi honjico i merim kar  ritki, v spanju pa pod pazduho. Glede kože pa ne vem, pri nas ni blo tega.

lana, mi smo ji dali tisti podložek ven pri ene 4 mescih. Pa še to smo jo vedno v lupinici vozili tako, da smo ob straneh in pod nogicami podlagali in zalagali s plenicami, da so manj kolki trpeli. Itak se pa midve z avtom voiva samo parkrat na mesec, včasih še to ne. Mava vse na doseu roke. Tudi od naju starši so blizu, eni 10 eni pa 20 minut peš.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
21.5.2010 21:29:22   
Goldy
sabsa - prave žurerke smo!user posted image

andreja - jaz sem rekla, da je bilo tako kot v kriminalki.user posted image

kruce - čestitke za nov avto!!user posted image  Glede avtosedeža - mi imamo romerjevega kinga, kupljenega v BC.

biba - na tvoja vprašnja pa nisem nič odgovorila. Termometer - mi imamo kar enega digitalnega. koža - naša se je tudi lupila in imela suho kožo. Za suho kožo z redečkastim pridihom smo mi dobilo celo Elidel. Drugače pa je pri nas pomagala navadna krema za ritko in tudi ribodermin.

lana - uboga Živa, tolk je moti vožnja. Mogoče pa res enkrat poleti.... Ja, mi smo imeli peg peregovo, kjer se je snel tudi en del, ja se zdej spomnem.

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4374
21.5.2010 21:39:48   
Sempervivum
Termometer: mi imamo tudi navadnega digitalnega, merim v ritki. Sploh ni problem, je hitro izmerjeno in še točno pokaže. Potem samo še odšteješ pol stopinje in imaš telesno temperaturo.

Koža: naš je imel zelo suho kožo po nogicah. P mi je priporočil, naj ga mažem z olivnim oljem. Se je skoraj z danes na jutri izboljšala. Drugače pa se mi zdi, da se večinoma vsi tako mali dojenčki lupijo in imajo suho kožo. Tako da po mojem (skromnem) mnenju še ni razloga za paniko, naša draga la-mama-novou (ali kako si že napisala user posted image ).

Aja, moram še to povedat, da sem danes tudi našo patronažno srečala v CityParku. Je bil res en tak dan v znamenju otročkov user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?