lučka 25
|
No, midve sva prišli domov šele malo čez osem. Sva šli potem v KR še jest z mojima staršema potem pa še k družinici od mojega bratca, pogledat 3D/4D slikice od pričakovanega dojenča. Jap, bomo mel..... Kaj naj rčem, danes je blo super!!! mojsonček, pa Patrik je tako velik, čeprav v mojih oče je še vedno tako majhn kot je bl še v času vrtca. Zoja pa taka princeska. Pa res si dober plac predlagala, ker ne vem če bi se kje lahko toliko naklepetale, pa otročki toliko natelovadili. Reby, potem pa velja za ponedeljek. Komaj čakam. Vidiš, Tom je bil pa na koncu že velko bolj družaben. Še parkrat ponovimo, pa bo že pravi šef. Semper*, tvoj korenjak pa je pogruntal in odkril polno novih stvari, igrač. Ampak vrti se pa kot vrtavka, se tako hitro zavrti okoli svoje osi. goldy, pa mala je prava afro princesa. Lepotička, da ji ni para. Pa res čist po očiju. andreja, prav lepo da si še ti prišla. Zdaj pa se le več javljaj. Tvoj mali je pa tak cuker, me je čist očaral. kruce, mi mamo tud Mxi cosi Tobi in smo zelo zaovoljni. gapii, ja lepo da si se nam javila. a tvoja lpotca pa vemo, smo dihale. punsha, kako gre čas hitro. Jaz sem pa mislila da smo prejšnji mesec dihae. No saj še za mojo mislim, da smo prejšnji mesec dihal, pa bo že 11 mescov stara. biba, upam da to napenjanje kmalu mine. Joj, pri nas je bio po vsakem obroku noro, je jokala, se zvijala, pa zaspana za dol past, pa ni mogla ker jo je tolk matral. Ampa res, po 1 mescu, ko smo začel na mesto AD3 kapljic ajat Oleovit D3 kapljice se je popravilo. Po moji strogi dieti (bre alergenih živil: mleko, jajca, paradižnik, ......) se je pa sploh umirilo. Glede termmetra je pa tako, da am jaz navaden digitalen termometer s fleksi honjico i merim kar ritki, v spanju pa pod pazduho. Glede kože pa ne vem, pri nas ni blo tega. lana, mi smo ji dali tisti podložek ven pri ene 4 mescih. Pa še to smo jo vedno v lupinici vozili tako, da smo ob straneh in pod nogicami podlagali in zalagali s plenicami, da so manj kolki trpeli. Itak se pa midve z avtom voiva samo parkrat na mesec, včasih še to ne. Mava vse na doseu roke. Tudi od naju starši so blizu, eni 10 eni pa 20 minut peš.
|