|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
11.5.2010 13:32:09   
onur
V službi ludnica. Nekaj novega se mi ponuja in za mojo izobrazbo, pa bomo videli kako bo. Včeraj smo cel popoldan pohajali. Najprej šli konjičke gledat kot vsak dan, pol je pa bila že z nono in nonotom zunaj. Je pa tako zvita. Gremo na sprehod, ma da bi ona hodila, pa ne. user posted image user posted image user posted image user posted image
Na obisk pride popoldan mama. Prinese škornje za tamalo od sestrinih tamalih dveh (eno številko bodo preveliki, ma bomo pa obuli debele nogavice).
Pa z možekom misliva it verjetno junija na Gibbonija v Križanke. WIIIIIIIIIII
V nedeljo pa gremo k žlahti, ker bodo imeli otvoritev vikenda na Nanosu.

user posted image user posted image user posted image user posted image  za Tozona. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Naj bi prišla neka ženskica, ki je že bila v Sežani.

Ona, linke sem dobila, slike pogledam zvečer.
Raglja, si ti tista, ki se je zadnja pridružila in ima mičkenga dojenčka?
Aprilčica07, za cepljenje je dala datum menda na zadnjem cepljenju, ko jo je možek peljal, vendar se datuma ne spomni, samo menda, da je enkrat septembra. Zato moram poklicati.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
11.5.2010 22:10:55   
raglja2
 Sem bila parkrat gor nekje proti začetku. Sem priseljena Ljubljančanka na Krasu, s tremi mulčki in eno mulo.
Nekaj debatirate o penziji Tozona! A gre res? Mene je pa ravno zadnjič Mugoša nekaj nagovarjala, da se prepišemo k njej, ker si bo sedaj delila delo z eno novo. Menda iz Debelega Rtiča pride Prunk-Franetičeva. Jo poznate? In me je zamikalo, da vse tamale prepišem, ker do Tozona tako nikoli ne pridemo...
Sicer pa tudi mi čakamo na soooonce... Bomo v soboto praznovali rojstni dan naše 8letnice, pa ne vem kako bodo vsi noreli ves čas po hiši, če bo stalno dež...

lp raglja

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
12.5.2010 8:48:13   
onur
IZVIRNO SPOROČILO: raglja2

Nekaj debatirate o penziji Tozona! A gre res? Mene je pa ravno zadnjič Mugoša nekaj nagovarjala, da se prepišemo k njej, ker si bo sedaj delila delo z eno novo. Menda iz Debelega Rtiča pride Prunk-Franetičeva. Jo poznate? 

Ta naj bi prišla namesto Tozona. Baje, da je fajn in naj bi bila celo žlahta od moje sodelavke (je trenutno na porodniški, zato kaj več informacij ne morem dati). Bomo pa itak videli kako je, ko pride.

(odgovor članu raglja2)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
12.5.2010 9:43:44   
aprilčica07
Oj

na hitro pozdrav od mene.. otroci tečniiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image po vremenu verjetno... meni se pa rola zraven.. oha ja, saj bo bolše...user posted image

onur: a ta dr je fanj? ali je bolj Tozon varijanta? sicer meni niti ni bil tako napačen,ampak kaj vem.. neki mi je manjkalo...
raglja: a ljubljančanka na krasu si? lepouser posted image user posted image kolko maš pa otroke stare? sem bla zdaj dvakrat pri mugoški in se mi je zdela fanj.. imam tak dober občutek ob njej, nevem zakaj, mogoče zato ker je tudi mena imela kot otroka user posted image
ona: leeeeeeeeeeepe fotke, se vidi da ste uživali.... lepouser posted image

Grem:)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
12.5.2010 11:59:21   
onur
sem bla zdaj dvakrat pri mugoški in se mi je zdela fanj.. imam tak dober občutek ob njej, nevem zakaj, mogoče zato ker je tudi mena imela kot otroka

Ma saj ne rečem, da nista fajn, ampak zdravstveno se mi zdi, da sta malo nazadovala s Tozonom, vsaj kar se tiče novitet. Pa kar se tiče posvetovalnic pri Tozonu, saj mulčke skoraj nič ne pregleda oz. ko sem brala kaj vse naredi na posvetovalnicah P iz mon-a z njimi, sem se kar zgrozila, ker pri našem ni nič kaj od tega. On ti reče samo, joj kako fajn otrok je. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
13.5.2010 7:35:49   
onur
Dobro jutro. Včeraj smo šle s tamalo povno konje gledat, ni bilo izbire. Sem jo napokala v ruzak in smo odkorakale (smo imeli cel popoldan sonček). Za domov pa smo se ustavile na njivi pri možeku in tastu, ker sta postavljala mrežo za grah, potem je pa tam cepetala po travniku. V vrtcu je bilo v redu. So bili zunaj, ker ni bilo dežja. Pa možek je rekel, da ko jo je prišel iskat, je sedela za mizo in sama jedla jogurt. user posted image user posted image user posted image user posted image  Doma pa ne. Dene kakšno žlico sama v usta, pol pa se začnejo vragolije z žlico.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
13.5.2010 9:19:18   
aprilčica07
Jutro

za spremembo spali kr ok, le dvakrat se je zbudila. Pomemben podatek je, da spi pri nas:)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vreme: totalen bruhuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Včeraj kupli varovala za vtičnice, tamala stika lih po vsem,Jakobu smo enkrat povedali in je pustil pri miru,. Julija je pa vztrajna za znoret.... Le po kom? user posted image user posted image user posted image

onur: ni kaj, konjički so zakon, mi z Jakbomo pa hodimo še vedno gledat ovčke in koze in račke..user posted image user posted image    še kr čakamo odločbo za vrtev, upam upam, da se nam izzide:)

Lepo se mejte:)

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
13.5.2010 21:21:22   
onur
Živjo. Ja spet so bili popoldan konjički, ni kaj. user posted image user posted image user posted image user posted image S sprehoda smo šle noter, da malo poje, jaz pa spijem eno kavico. Pa nas je sosed z mamico prišel obiskat. Ko je pa šel, pa Petja v jok. Potem smo šle še malo ven, jaz pometat po klancu, Petja pa je brskala po kamenčkih, vodi in blatu. Pol si pa predstavljajte kakšna je bila. No, ma saj ni bilo tako grozno. Možeka še ni, je šel še do mentorja, ker ma drugi četrtek zagovor diplomske naloge. user posted image user posted image user posted image user posted image

Aprličica07, ma ste razširili posteljo, kam je šel pa Jakob? Upam, da odločbo dobiš. Kaj si Jakoba vpisala, kam to?

Neposredna povezava do sporočila: 3408
14.5.2010 7:18:55   
onur
Dobro jutro in malo počitka v prihajajočem vikendu.

user posted image

Midve s Petjo se danes odpraviva k mojim in tam prespiva, ker bomo itak sami doma, saj gre možek v nočno. Vrneva se jutri. V nedeljo smo mislili it k sorodnikom od možeka, ker naj bi bil žur za odprtje njihovega vikenda, pa odpade zaradi dežja. Mogoče pa gremo do možekove sestrične, ki ima tudi malega nadobudneža.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
14.5.2010 8:12:41   
aprilčica07
Jutro

spali dobro, gdč je spala do 4 v soji posteljici.... to je skoraj da čudežuser posted image user posted image user posted image

onur: vpisali smo ga v Solkan... baje, da ni grozne gužve in naj bi bli vsi sprejeti.. ma saj veš, dokler ni črno na belem.. je pa tako, da nama paše, da je tle v vrtcu, ker imamo službe tle, tašča je blizek, je nekako bolj komot, kot če bi bil v komnu.. kaj vem, bomo vidli kako bo to laufalo....user posted image

Sicer smo dobro, včeraj šla sama z obema v šoping, je blo kr ok.. Juli prilično pridna, Jakob pa je v trgovinah ponavadi priden, ma smo šli le po špežo.....

Grem, Jakob se baše z bonboni, je treba prekinit...user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
14.5.2010 14:05:44   
ona
Ojla,punce!
Se javljam na raport,spet na brzinouser posted image
grem spet en izpit pisat...,ma ste me že štufe s temi izpiti,kajne?user posted image
Ja,to je zdej pri meni pomembno,ni kaj!Seveda so otroci na prvem mestu,a kaj ko sta že tako velika,da ne vem kaj naj sploh pišem o njijuuser posted image Tavečji je ful priden,v šoli in nasploh...sploh me nič ne jezi...počakajmo na pubertetouser posted image Tamala je tudi faca,čisto prava gospodična in tudi pridna puncauser posted image

Nič,grem dol,mogoče kaj zvečer napišem!
Uživajte!

Neposredna povezava do sporočila: 3411
15.5.2010 8:03:36   
aprilčica07
Jutro

najnovija vijest DOBILI VRTEC, JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
15.5.2010 17:11:23   
ona
Super,BRAVO!!!!

je kar težko čakat,ko ne veš ali bo ali ne,kajne?
No,samo,da ste dobili....sem pa prav nekaj te hotla vprašat APRILČICA,kaj ko bo Jakob šel v šolo,bo tudi v Solkanu?Kar tako me zanima,ker ponavadi si dobijo prijatelje že v vrtcu in grejo skupaj v šolo,zato sprašujemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3413
15.5.2010 22:02:35   
onur
Živjo. No medve sva se danes vrnile od enodnevnega dopusta pri mojih. Možek se je iz nočne tudi naspal, popoldan pa smo lenarili na kavču. Dopoldan, ko sva bile s tamalo še pri mojih, si je mama privoščila pohajanje po trgovinah in spanje do 9. ure. Zvečer pa sva šla z možekom na pizzo in se ravnokar vrnila. Njamiiiiii je bilo.

Bravo user posted image user posted image user posted image user posted image za Jakoba.

Ona, izpit bo pa itak mačji kašelj.

Moj pa ima v četrtek zagovor diplome, grem z njim.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
16.5.2010 16:59:15   
onur
Živjo. Ko sem se zjutraj zbudila, sem se počutila slabo. user posted image user posted image Ma verjetno, ker sem šla včeraj kasno spat in mi je manjkalo spanca, kajti po opoldanskem spancu s tamalo je bilo ok. Dopoldan smo se še malo zunaj potepali, pa skuhali kosilo. Sedaj pa študiramo, da grem še malo ven, čeprav je vreme bljak.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
17.5.2010 20:22:50   
ona
OOJ
No,pa kam ste se spet poskrile????
dejmo kej napisat!!!Če se še jaz ob vseh teh obveznostih spravim na računalnik,potem se boste tudi ve,ok!user posted image user posted image

Saj o meni niti nimam kaj pisat,v četrtek imam spet en izpit in bo tako do sredine junija,skoraj en na teden in potem končno konec...komaj čakam počitnice,sem kot otrociuser posted image

Zdej smo s tamalo pekle piškote,ker ni dala miru,da ona bi pekla in pekla...zdej sem pa ko ena cunja,utrujena,da je joj...ma bo žeuser posted image
Glavno,da so otroci srečni od takem delu,kot je peka piškotovuser posted image To poplača ves trud.

ONOUR,kako kaj zdravje?

Ala,grem dol,ker prav nerodno pišem...lovim črke po tipkovnici,kar ni v moji navadiuser posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
17.5.2010 21:31:39   
onur
Živjo še malo od mene. Hiša je spucana. Mal sem šla danes še v shopping. Sem si kupla novo kozmetiko, ker je prejšnja že stara in je klicala po odpadu. Drugač pa bili popoldan zunaj, malo pod nebom, malo pod streho, ker je deževalo. Pa sosedov fant nas je prišel obiskat, pol sta se pa s Petjo lovila in je bilo zakon.

Ona, kakšne piškote ste pekle? Zdravje zaenkrat ok. Tašča je neki prehlajena, upam, da nas obide.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
18.5.2010 8:21:12   
onur
Dobro jutro.

Sedaj spijem še kavico in nato letim k frizerju, pa kakšno trenirko si kupit. Petjo pa sem že peljala v vrtec. Možek bo pa še malo diplomsko pogledal, ker četrtek, dan D, se bliža.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
19.5.2010 21:24:55   
onur
Babe, sem prav jezna na vas. user posted image user posted image user posted image user posted image Saj čvekam sama s sabo.

Jaz sem bila dopoldan v trgovini, pa po AD3 sem šla za Petjo, pol pa sem se lotila likanja. Tatko je dopoldan spal, ker je bil iz nočne, popoldan pa je počival, ker ga je bolela glava - ga dajejo živci, ker ima jutri zagovor diplome. Midve s Petjo sva bili pa cel popoldan zunaj. Najprej smo šle gledat konje, pol pa se igrat na pesek, mami pa je pometala naš klanec. Pa še malo smo se s kolesom peljale. Vmes je seveda padla ena kavica in malica za Petjo.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
20.5.2010 6:58:14   
ona
user posted image Oj,
ja,ura je malo do sedme,vstala sem že ob 5,da sem se učila,ker zvečer se ne morem,zdej pa se mi več na ljubi user posted image
ONOUR,dej sej bomo kaj napisale,oz bodo napisaleuser posted image
Je pač spet ena faza zatišja,kot ponavadiuser posted image

Saj jaz tudi ne vem o čemu naj pišem....včeraj sem rožice sadila zunaj,ker sem imela kot v džungli,ni blo ene rože zunaj v gredivah...tako,kot sem letos pozna še nisem bila,ma glavno,da sem poštimala in zdej zgleda vsaj normalnouser posted image
V takem lepem sončku smo zdej veliko zunaj,skoraj cel popoldne,no jaz nisem z otroci,je pa tast z njimi....v torek,ko sem prišla iz predavanja je sin ravno kosil travo in ga moram prav pohvalit,ker se loti vsakega dela zunaj in znotrajuser posted image
Je ratal pravi možiček in ful uredu,ker se je šele zdej umiril od vsega,kar se mu je zgodilo in se postavil na noge...samo,da bo tako naprej,da ne bo spet imel kakšnih travmuser posted image

Nič,grem psa peljat ven,pa se še kaj beremo!

Ostale pa resno,dejte se kaj javit,no!!!
KAROLINA,MID,MUCKA,SNEG24...

user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
20.5.2010 8:01:23   
aprilčica07
Jutro

na hitro še jst... grem  k frizerki.. sem se odločla, da si bom spet puščala dalše lase, s tem kar je zdaj nisem zadovoljna. tako, da si grem le obliko popravit....

Sicer smo dobro, končno lepo vreme in smo zunaj.. Včeraj sem Jakobu kupla nove čevle, pa crocsice je tudi dobil.. Zdaj moram še sebi kašn nov kos kupit pa bo.. V nedeljo imamo srečanje po lubijevi strani, cela familija in nas bo dosti in bo pestro...

onur: fanj opravite danes na zagovoru, bom držala pestke...user posted image user posted image
ona: pridna si, res.... da se ti da in da se učiš.. ampak če se enkrat odločiš, a ne? je lažje.. kam bo hodil v šolo Jakob? nevem sicer še za zihr, ma mislim, da če bomo zadovoljni z vrtcem tle, bo hodil tudi v šolo tukaj.. kar sem se pogovarjala z mamicami so tle zelo zadovoljni z vrtcem in šolo... saj pravim, bomo vidli sproti..

Da še pohvalim bejbo, že tri dni spimo bistveno bolše.. tja do 2 3 je v svoji postelji pol pa pride k nam,pa spi ful mirno do jutra, ko bi le to trajalo..

Še to, držite pestke za zdravje moje mame.. čakamo ene izvide in nas kr malček skrbi.. user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
20.5.2010 9:02:02   
onur
Še to, držite pestke za zdravje moje mame.. čakamo ene izvide in nas kr malček skrbi..

Držimo pesti. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3422
21.5.2010 10:59:37   
onur
Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. No pa smo tudi mi včeraj diplomirali, no možek seveda. Pol pa sva šla še na eno kosilce in popoldan prišla domov. Možek je šel počivat, ker je prehlajen, jaz pa Petja pa sva jo pičile ven do večera. Danes sem jo peljala v vrtec in smo nesle še kekse, da se bodo posladkali, ker ima naša pupa danes 1,5 leto. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Če nam uspe, se gremo popoldan še slikat.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
22.5.2010 19:30:09   
onur
Živjo. Midve pa sva danes sami doma, ker tatko dela in pride sedaj z dela. Dopoldan smo šle gledat gledališko predstavo Čarovnik iz Oza. Je Petja zdržala celo uro (trajala je sicer dlje) tako, da user posted image user posted image user posted image user posted image zanjo. Pol sva šle do tatkota na delo, pa skuhale kosilo (juha iz krompirja, cvetače, brokolija, sirčka in ajde; pa kuhan morski list; pa kuskus s papriko in bučko ter sirčkom) in šle obe v mižule. Popoldan pa ven. Ena prijateljica je prišla po lupinico, ker ima čez teden dni rok za rodit. Sedaj pa se bomo šli tuširat in nato spat.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
22.5.2010 22:22:23   
onur
Joj, letos že tačetrti klop na Petji. Mažemo, ma vseeno pridejo. Ne me pa vprašat kje ga je imela. Na koncu veke, čisto miniaturnega. Smo operacijo opravili sedaj ko je spala.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.