Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 26.4.2010 10:32:54
|
|
|
|
lillchy123
|
midva sva spet doma. je Luka spet zbolel sicer ne vem kaj mu je, ker samo zarad vročine ne greva k zdravniku, vsaj zaenkrat ne. upam, da je samo kaka viroza ,glede na to, da mi ne bruha in da moj trebušček tud ni najbolj zadovoljen. mah bo že...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 26.4.2010 21:03:46
|
|
|
|
buči
|
mlavla, vse najboljše Blažu! Kar eno leto že!!! Noro gre čas! Torta je pa super lepa. lilčy, upam, da se hitro pozravite. Saj veš, da boš spedenala tudi pupo. Je pa bilo meni prav fajn, ko sta oba fanta. Ti se lepo nakuliraj, ostalo bo že! mi smo bili pa danes pri dinozavrih, ati je delal, jaz pa čist prešvicana sama z nima. Norišnica! Sloh Tilen je navit. kar vozek sem vzela, da sem ga pripela vanj, da mi ni samo uhajal. Pa še sezuje se spredi travnika in gasa! Lump! Ne vem, po kom je ...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 26.4.2010 22:00:14
|
|
|
|
Februarka08
|
Joj, teli dinozavri... ma mi mormo it tud že 1x jih gledat! Upam da ta vikend! Čeprav mamo skoz ene žurke in roj. dneve, jaz pa na shujševalni Mlavla, še tu pohvalim tortico ker je res in še 1x Blažu vse naj naj
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 27.4.2010 7:02:42
|
|
|
|
buči
|
Jutro. Nas 23. ne bo na piknik ... spet smo zaj***** ...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 27.4.2010 20:59:27
|
|
|
|
buči
|
Čer. Danes nekaj štrajka rr, nič nisem mogla objavit!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 28.4.2010 14:15:54
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Jutro. Nas 23. ne bo na piknik ... spet smo zaj***** ...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 28.4.2010 14:44:15
|
|
|
|
bamby
|
Dan! Po dolgem času se vam spet malo javljam . Zdaj smo bili malo frej, jutri naredim še en šiht, pol pa spet frej . V nedeljo smo šli tudi mi gledat dinozavre. Navdušenje na višku. Ko Anaja pogleda kakšno sliko, začne pihat kot mačka, kao da se tako dinozavri oglašajo . Kar nekaj!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 28.4.2010 14:51:06
|
|
|
|
bamby
|
mlavla, krasna tortica, pa seveda Blažu vse najboljše za 1. RD!!! lilči, samo da je AC mimo in da bodo izvidi vredu. Ali bo ali je pa čisto vseeno. Oboje boš znala spedenat v nulo! Pa da se Lukec čimprej pozdravi! buči, iskreno mi je žal za tega mladega fanta, ki mu življenje ni bilo naklonjeno . Ste pa pri vas tudi pridni pri odvajanju plenic . Mi nismo še nič probali . nizy, zate pa držim pesti. Zdaj je pa že čas, da se lahko vsak cajt začne kaj dogajat . Tako kot je rekla februarka " ata na mamo!" pa bo Lep dan vsem!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 30.4.2010 20:11:53
|
|
|
|
buči
|
Čer. Tilen je malo zakuhal. Mislim, da je kriva petica, ki rine ven. Pa mrka. Bamby, tole pri nas ni odvajanje od plenic, so le osameli poskusi lulanja na wc-ju. Jaz sem čisto vesela, da se sploh usede na školjko. Danes smo pa tudi mi pospavili otroško psteljo. Smo zmontirali ta veliko. Sicer ni prav happy. Zdaj pa grem ne pijačo s sošolko, predno mi uide rodit ! LEPO PRVOMAJAJTE!!!!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 1.5.2010 7:24:09
|
|
|
|
buči
|
Pa ne, da ste vsi že na dopustih!?! Kje ste?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 1.5.2010 12:23:41
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Pa ne, da ste vsi že na dopustih!?! Kje ste? mi smo doma... itak Smo hotli it dinote gledat, pa je mali včer mal zakuhal, zgleda spet zobki no, prejle je mel samo še 37 tako da upam da bo! Popoldne mamo piknik, tako da gremo vsaj mal od doma. Eh, pa plani... Drugače pa itak vse po starem, guram, guram in guram cele dneve z mulci samo da so zdravi Lep praznik!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 1.5.2010 23:40:55
|
|
|
|
jencili
|
jel' me netko tražio? Evo, spet mene malo naokoli. Sej, če vas pridem vsakih 14 dni prebrat, mam glih za par minutk dela, tko da je čist fajn Evo, mi smo po starem, trenutno zdravi (sicer Taj kašlja še od zadnjega prehlada pred enim mesecem ), ampak drugače smo ok. Včeraj smo mu namontirali novo postlico, navadno, ker je bila tista čist preveč nevarna za našega akrobata . Zdej pa mam k nimam...dons zjutri ob 6.40 pride k meni do postle in pravi 'Mami, vstani, ne več spat, Krtek Črtek čaka' (za tiste, ki ne veste, to je del otroškega programa ob sobotah) Drugač pa čakamo še 1 teden...potem pa za 9 dni na morje Nič bodite pridne, jst grem počasi v mižule...nočko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 2.5.2010 8:30:26
|
|
|
|
buči
|
Jutro. Tudi naši poskusi spanj v novi veliki postelji so bolj tako tako. Včeraj se je 100x odkril, ga je še Aljaž pokrival. Danes pa ni hotel tam spat, se je preselil k meni (zgleda, da so ga zobje boleli, mu rineta kar 2 ven), je pa ati spal za njegovo ograjico. Vročine že včeraj ni imel, tako da upam, da bo ok. Jutri pa spet služba. Jaz pa spet skoraj nič nerejenega. Sem si res vzela malo dopusta (no, vsaj 2 dni).
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 3.5.2010 13:54:30
|
|
|
|
Janey
|
dan jencili naš žabec ima tudi budnice pred pol 7 odkar ima svojo novo posteljo. pa kaj čemo upam da ste lepo preživeli praznike. mi smo piknikovali cel vikend je bilo prav fino.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 3.5.2010 15:09:04
|
|
|
|
listek1
|
punce, pri apriličicah sem zasledila, da je Nizy sporočila naslednje: sporočilo od nizy evo pa jo imamo, četrto deklico:) 2.5.2010 ob 7.45 je prvič zagledala mamin nasmeh Lamija - velika sem 53 cm in tehtam 3520g:) lep dan še naprej Nizy - tudi od nas iskrene čestitke ob rojsvu tvoje hčerkice
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 3.5.2010 19:45:21
|
|
|
|
buči
|
Nizy, iskrene čestitke!!!!!!!!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 3.5.2010 21:44:29
|
|
|
|
Februarka08
|
Nizy iskrene čestitke
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 4.5.2010 11:29:46
|
|
|
|
Stipe air force
|
nizy.... Cestitkeeeeeeeeeee............................
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 4.5.2010 11:33:05
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Picknik za Februarske soncke 2008 !!! Lokacija: Gradisce nad Sticno (Lavriceva koca)..... isto kot lansko leto... Kdaj: nedelja 23.05.2010, prihod od 11te ure dalje.... POMENI TUDI ob 15ih Hrana: mesano meso, postrvi, sladoled.... (tudi hrenovke za Buci) Pijaca: borovnicke, snops, pir, cvicek.... Prijave zbiram jaz.... in sicer rabim stevilo oseb, npr. Buci+Mlekarnar+otroc.... ter naprosam za prijave do 15.05.2010.... tko da stric Maks ve koliko bo pekel.... Pinići (2+2) Blazići (2+2) Februarkići (2+2) Blackyći (2+1) Bucići (1+Mlekarnar+2) - izdajicaaaaaaaaaaaaa misar (2+1+skriti fantek) itata (1+1.... + okupator pod vprasajem) mlavla (2+2) listek (+1+skrita puncka) Prosim, za morebitne spremembe na sedanjem spisku.... Smo bili ves teden odsotni in smo nazaj.... (upam da se Buci premisli)
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 4.5.2010 12:01:36
|
|
|
|
blaža
|
Nizy čestitke !!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 4.5.2010 18:30:14
|
|
|
|
bamby
|
Oooooo, kakšne novičke nizy! Iskrene čestitke!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 4.5.2010 21:04:44
|
|
|
|
buči
|
Stipe, žal ne. V tretje gre rado. Torej naslednje leto.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 5.5.2010 10:24:50
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey dan jencili naš žabec ima tudi budnice pred pol 7 odkar ima svojo novo posteljo. pa kaj čemo upam da ste lepo preživeli praznike. mi smo piknikovali cel vikend je bilo prav fino. Ne, sej pri nas kar se spanja tiče, je noro dobro! Zvečer sam spleza v postlo, reče nočko, zaspi in spi do nekje 7h. Pol pa sam vstane in me pride zbudit Je prov super in se ni nič spremenilo, samo strah me ni več, da bi čez padu k je tok plezal čez prej skoz Je super tale zadevca in bi ga dala že prej na tako postlo, če bi vedla Nizy, iskrene čestitke!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 6.5.2010 8:01:21
|
|
|
|
itata
|
nizy čestitke!! superca. zdej čakamo še druge naše:) mi smo fajn. moram potrkat moj Jakob ni skor nič bolan. nazadnje januarja. tko da to štima. poleti ga vzamem za 2 mes iz vrtca. bo večinoma na morju, tko da mu ne bo dolgčas. včeraj je bil taka tečka, da ni blo za nikamor. zvečer mu nisem pustila risank gledat za kazen... sej se je kar hitro spijaznil. jokal nič, ker je itak vedel, da mu ne bo pomagalo. mami si nikol ne premisli. pol je pa sam dol padel, ko je blo za it spat. jaz sem dala Jakoba spat na jogi že pri enem letu. ker v ta mali itak ni spal nič. pa mi je super, ker če me kliče, se jaz k njemu uležem za par minut in grem spet nazaj v svojo postlo... komi čakam, da se spet vidimo!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 7.5.2010 6:09:59
|
|
|
|
buči
|
Jutro. Jaz sem že skoraj oddelala ta teden. Sem komaj na pol živa hodila domov. Danes gremo pa na pohod.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?