|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 2010
21.5.2010 13:18:21   
lana08
Punsha ja to je prvi otrok, imava pa še dva zamrznjenčka, ki jih nameravava it iskat nekje pred iztekom moje porodniške. Kaj pa vidva?

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
21.5.2010 13:19:21   
niwci
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca

Punce, a stolčke za hranjenje ste že kaj kupovale? Mene je mami opozorila na akcijo -lemi stolček, ki je b BC-ju skoraj za polovico znižan od danes naprej: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=200602  A ga že ima katera?
Mi bomo verjetno kar tole nabavili, za prve poskuse hranjenja - ko bo pa malo bolj stabilna, pa verjetno trip-trap.

Za krst smo dobili ležalnik, ki ga sploh ne mara. Tam not sedi čist nesrečna, igračk se še dotakne ne in ves čas samo gleda, kje sem jaz. Škoda, da nam niso raje stolčka kupili - bo bolj uporaben.

Stolček smo tudi mi že gledali. Sicer pred kratkim v Pikapolonici, k je bil tudi eden znižan (zamudili akcijo), zdaj pa imajo tudi v BC enga za 60 E, pa moremo it pogledat. Ja tale lemi je. Zgleda vredu (na slik user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 2252
21.5.2010 13:20:03   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: niwci

Sej vem da se vsi vtaknejo v voziček takoj ko ga vidijo. Še toliko huje mi je, ker me to najbolj moti pri tašči. Mogoče zato, ker je moja mami daleč in male ne vidi skoraj nič, tukaj pa jo imajo vsaki dan,... Paa še ljubosumna sem na vse, na razmere v hiši, na odnose do hčerke in do sina,... Pol pa to in še marsi kaj drugega pomešaš skupaj in rata cela mieštra. user posted image Moj je pa še tak, da se ne ravno rad pogovarja in nimam tu obene podpore.

Niwci! Pol pa svojega malo našponaj, pa se dajta preselit. Če si slabe volje zaradi takih stvari, to ziher ni dobro, še manj bo pa dobro za user posted image , ko se bo enkrat zavedala vsega, kar se okoli dogaja.
To odnosih do sina in hčerke mi je pa doooooooooobro znano; tudi moja priženjena družina dela konkretne razlike, mi smo vedno manj vredni, kakorkoli obrneš.

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
21.5.2010 13:38:40   
smuki
Joj, punce, vse tiste, ki živite predvsem pri taščah, se mi prav smilite, res. Imam občutek, da bi bila tudi jaz tako nesrečna.
Hvala bogu, sva se midva prav odločila, in šla na svoje.
Že ko sva z mojim user posted image začela, je on sanjal o tem, da bi si pri njegovih naredila stanovnaje. Jaz sem bila takrat odločno proti, kljub temu, da smo se super razumeli. In hvala bogu, da me je poslušal.
Res, da sedaj živimo 200m narazen, vendar se hiše ne vidijo in imava resnični mir. Seveda imava obiske, pogoste, vendar me za tisto uro ne motijo, ker sta oba res nora na malo.
Se je pa dogajalo, da sem se jst vidim z mojimi, ki so 20 km stran, pogosteje, kot pa s taščo in tastom.
Moja nečakinja se te dni seli k fantu, od katerga mama jo ne mara oz. v njej vidi konkurentko. Tudi ona je vedela od samega začetka, da je nemogoča, tast pa pogosto pogleda v kozarec. Vendar se na žalost on ni dal pregovorit. Upam, da jima vseeno rata, vendar kr mene stiska, ko vem kam gre.

Jst sem si pa danes za kosilo naredila pečeno polento s sezamom - imam občutek, da mi primankuje mleka, saj mala vleče non stop in se celo joče zraven. Upam, da kaj pomaga user posted image

< Sporočilo je popravil smuki -- 21.5.2010 13:40:29 >

Neposredna povezava do sporočila: 2254
21.5.2010 13:46:51   
julieb

IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca

Punce, a stolčke za hranjenje ste že kaj kupovale? Mene je mami opozorila na akcijo -lemi stolček, ki je b BC-ju skoraj za polovico znižan od danes naprej: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=200602  A ga že ima katera?
Mi bomo verjetno kar tole nabavili, za prve poskuse hranjenja - ko bo pa malo bolj stabilna, pa verjetno trip-trap.

Za krst smo dobili ležalnik, ki ga sploh ne mara. Tam not sedi čist nesrečna, igračk se še dotakne ne in ves čas samo gleda, kje sem jaz. Škoda, da nam niso raje stolčka kupili - bo bolj uporaben.

Stolček smo tudi mi že gledali. Sicer pred kratkim v Pikapolonici, k je bil tudi eden znižan (zamudili akcijo), zdaj pa imajo tudi v BC enga za 60 E, pa moremo it pogledat. Ja tale lemi je. Zgleda vredu (na slik user posted image )

Mi pa smo v ponedeljek naročili tega.

http://babyartikel.de/produkt/mehrzweckhochstuehle/hauck_hochstuhl_up_n_down_pooh_smile_black

Naš dedi je ful radodaren user posted image

Moj fantič Lionel 10.02.2010
Moja pupa Aura 31.7.2012

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
21.5.2010 14:17:26   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

IZVIRNO SPOROČILO: punsha

Ja, tale endometrioza je user posted image . Imam hud primer le te, se mi je razširila čisto povsod. Na jajčnike, medenico, maternico, mehur...pred zanositvijo so jo našli še nad jetri. Sem hodila po injekcije proti bolečinam. Tako da sem imela že par operacij in sedaj reeees upam da bo bolje in jo je nosečnost pojedla. No danes se počutim dobro, ni bolečin ob menstruaciji user posted image . Res sem prav vesela. Upam da bo vedno tako.

endometrioza:kaj je to??

Endometrioza je stanje, pri katerem raste tkivo, ki normalno tvori notranjo plast maternice (endometrij) tudi izven maternične votline. To lahko vodi do resnih zdravstvenih težav in neplodnosti, lahko pa poteka brez očitnih znakov. Bolezen je najpogostejša pri ženskah v rodni dob.

http://sl.wikipedia.org/wiki/Endometrioza (tu pa lahko še kaj več prebereš o tem, če te zanima)

< Sporočilo je popravil mucica2 -- 21.5.2010 14:19:50 >

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
21.5.2010 14:46:34   
bili83

IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

Meni je tak dolgčas. Tako pogrešam domače in prijatelje... Malo moram postokat, ker pridejo res tako otožni dnevi, da bi sam user posted image . Upam da gremo v nedelo na primorsko, malo spet v domače kraje,...proč od tašče...
Tako bi rada šla nekam na svoje, kjer si sam svoj gospodar in ti nihče ne lomi j..., ni ti treba vsakič pravit kam greš, enostavno se pobereš in greš,... Pa moj noče da bi nekje kupli kaj majhnega, se malo zakreditirali. Sploh ne razume, kako je meni na momente grozno. Da sem zapustila svoje okolje, šla 200km stran in zdej živimo pri tašči... On pa ne bi šel niti za 15km stran. Sem včasih prav jezna. Pol pa ima izgovore kot so: veš kok je ta stavba stara, veš kje je to bogu za hrbtom,...
Zmiri se tolažim, da sem jaz tista čudna in da sej bo.... Ma tudi ko je lepo vreme, mi včasih ni za it ven, ker mi poli tašča skače tam okoli vozička...

sej bo, ne bit žalostna..... zato sem jaz še malo raje doma,  k tok skačejo okol male, da mi gre že na živce pa kr skoz bi jo po rokah nosl...men pa to ni...ampak zdržim k gremo enkrat na teden na obisk...sam se bomo pa tja selili kmalu...ampak v svoje stanovanje in če mi ne bo kaj pasal pa moj ne bo hotu nč rečt, bom pa jaz...v svoji hiši pa pri svojem otroku bom mela tako kot jaz hočem, pa če se na glavo postavijo user posted image

Ja jst ne morem bit doma, ker ima moj tukaj službo... Smo pa tudi mi delno posebi (imava lasten vhod, čeprav tu živi še njegova sestra in ni bilo nikoli rečeno, da sva midva zdej tu doma). Moti me to skupno dvorišče, k ne moreš ven brez da bi te oblajali... Pa že tko nimam kam it, ker smo na vasi...grrr

niwci, a govoriš o meni? jaz sem približno na istem in večkrat kar letim z vozičkom čez dvorišče, samo da se ne bi srečala s taščo oz. da me ne bi videla... pa tudi moj ne razume, da sem bila jaz tista, ki sem šla iz svojega okolja (sicer "samo" 85 km, pa vseeno)...

vem kako ti je....

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
21.5.2010 15:54:34   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

Endometrioza je stanje, pri katerem raste tkivo, ki normalno tvori notranjo plast maternice (endometrij) tudi izven maternične votline. To lahko vodi do resnih zdravstvenih težav in neplodnosti, lahko pa poteka brez očitnih znakov. Bolezen je najpogostejša pri ženskah v rodni dob.

http://sl.wikipedia.org/wiki/Endometrioza (tu pa lahko še kaj več prebereš o tem, če te zanima)

Ajoj, punce! Grozljivo! Sploh nisem vedela, da to obstaja! Boge revice ...

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
21.5.2010 16:05:38   
Jada82
Ojej punce, tole s taščami pa je, a? Joj, ne mi govort, sem 10 mesecev lani živela pri tašči in njeni mami v 2,5 sobnem stanovanju, ko sva prenavljala. Sita sem bla vsega. Pa ni slaba ženska tašča sploh!
No, tudi sedaj živimo 10minut peš narazen in se včasih kar prikaže. Me tud to nervira. Če bi mogla pa pri njej živet, se mi pa odpne! user posted image Ja, tastari pa tamladi nismo ta skup, ni kaj. Že to me moti, k je rekla, da bo user posted image merkala pri  nama doma. Če bom jaz ene 9 ur v službi, ona pa celo dopoldne lepo pri meni doma, mam občutek, da ne bom več gospodinja v lastnem domu user posted image Pomoje se ne bo dobro končalo, ker če bo samo pikico po svoje naredila (kar itak bo), bom jaz čisto znorela. Pač, taka sem user posted image user posted image user posted image To bodo še štorije. Raje ne razmišljam ....

Neposredna povezava do sporočila: 2259
21.5.2010 16:06:10   
Jada82
Aja, mi smo pa danes 3 mesece stari user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
21.5.2010 16:09:45   
Lara73
sem si prebrala o Endometriozi. Priznam, da prvič slišim za to bolezen.

Danes imam v varstvu nečaka. Pred petimi minutami je stlačil roko pod hladilnik (ameriški), ker mu je žogica ušla spod. Star je 4 leta. Roke ni mogel več potegniti ven in to je bilo kričanja. Kje sem našla tok moči, da sem dvignila hladilnik, še ne vem. Ampak z rokico je zdaj ok. Neumnosti počnemo zdaj naprej....

Monika spi, čakam da se zbudi in gremo ven....fant ima preveč energije. Pozabila sem že kako to zgleda.

Pri ta večjem mulcu sem našla v predalu krompir. In to zakaj: ker če ješ surovega dobiš vročino. Očitno je preveč ogabno, pojest ga je treba veliko in mu ne rata. Le kaj bo naslednja pogruntavščina user posted image

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
21.5.2010 16:11:09   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Ojej punce, tole s taščami pa je, a? Joj, ne mi govort, sem 10 mesecev lani živela pri tašči in njeni mami v 2,5 sobnem stanovanju, ko sva prenavljala. Sita sem bla vsega. Pa ni slaba ženska tašča sploh!
No, tudi sedaj živimo 10minut peš narazen in se včasih kar prikaže. Me tud to nervira. Če bi mogla pa pri njej živet, se mi pa odpne! user posted image Ja, tastari pa tamladi nismo ta skup, ni kaj. Že to me moti, k je rekla, da bo user posted image merkala pri  nama doma. Če bom jaz ene 9 ur v službi, ona pa celo dopoldne lepo pri meni doma, mam občutek, da ne bom več gospodinja v lastnem domu user posted image Pomoje se ne bo dobro končalo, ker če bo samo pikico po svoje naredila (kar itak bo), bom jaz čisto znorela. Pač, taka sem user posted image user posted image user posted image To bodo še štorije. Raje ne razmišljam ....

zakaj pa pri tebi in ne pri njej?

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
21.5.2010 20:03:59   
niwci
Joj punce mi je kar hudo, ko berem, da vas je več v takšni situaciji kot sem jaz.
Sej moja tašča je načeloma tudi OK, smo se fino razumeli, dokler je hči študirala in je ni bilo doma. Potem pa sta očitno obe videli konkurenco v meni in se je stanje napelo.

Prej je posijal sonček in sva z dragim šla malo ven, je prav pasalo. Hvala bogu, pa je naša miška tako pridna, da mipolepša deževne dni user posted image

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
21.5.2010 20:25:47   
Lara73

Aja, mi smo pa danes 3 mesece stari user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

zdaj pa krči stran!

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
21.5.2010 21:12:24   
Nattasha
Oj!

Midva sva se preslila na svoje, takoj ko sem jaz prišla v Mb. Nisem pod nobenim pogojem pristala, da bi se vselila k njim. Potem sva bila skoraj 2 leti podnajemnika. Nazadnje sva se odločila kupit stanovanje. Kuhinjo so montirali na na moj PDP, naslednji dan sem rodila in je moj s pomočjo prijateljev preselil celo stanovanje in tako sva z tamalo prišli iz porodnišnice v novo stanovanje. Razumem vas. Ne znam si predstavljat tega, da bi živela ali z svojo mami ali z taščo. Z obema bi se hitro pojedle. Mogoče z mojo mami celo prej. Pri nama ni treba veliko, da se počiva. Z taščo imava veliko boljši odnos, ampak uh...kot vsaka ima svoje fore, ki mi grejo že na obiskih na živce. Pa kaj moreš. Vnukica je prva, moj je sin edinček, že tako se mi zdi fajn, da se vedno en dan prej najavi, pa pokliče, ko gre od doma do nas, pa vedno prinese kosilo, sladico al pa nekaj.... Ima pa komentarje v stilu "kaj si vi delate, kaj vi delate temu otroku...itd itd". Pa se ji nasmejem in rečem "saj si jo bom jaz razvadla". Tako, da se ne morem neki full pritoževat;)

Jada: držim pesti da je tale mejnik 3 mesecev zdaj tukaj, pa da bo krčev konec.

No moja mala je očitno imela neko virozico in zato ni hotla jest. Včeraj se je zjutraj pojavilo vojaško temno zeleno blato, pa danes zjutraj spet, zdaj popoldan, pa je blo blato že lepe rjave barve in sva tudi nazaj na 6x120ml. Ne morem verjet, da nisem niti pomislila na to, da bi lahko imela virozico. Ni blo tekoče blato, ni bla sitna bolj kot ponavadi..nič...ah ja...glavno, da sem za vse ostalo pametna;(

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
21.5.2010 22:56:09   
punsha
lana08 a veš da si mi dala kar malo misliti user posted image . Ja pri nama je Enej tudi prvi user posted image , imam pa še 2 zamrznjenčka. Res nisem še nič razmišljala da bi imela še enega user posted image . Sedaj res uživam z malim, res se mu lahko posvetim...no ja, pa bi bilo vseeno lepo imeti še enega ane user posted image . Proti koncu tele porodniške... Koliko časa je pa treba počakati po porodu, da greš lahko v postopek?

(odgovor članu Nattasha)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
22.5.2010 9:36:26   
lana08
Punsha kaj pa vem, jaz bi šla po zamrznjenčke nekje po enem letu, ampak ker se mi ne da razlagati v službi zakaj spet hodim v LJ, bom šla verjetno že prej. Pogoj je tudi vsaj nekaj svojih user posted image , kar pa ne bo problem.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
22.5.2010 10:26:03   
Kati81
Ena je spraševala za cuclje pr TT flašah, miimamo že kak mesec 2jkico(3-6m). Prvič mu je mal preveč teklo pol se je pa navadu in lepo je.

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
22.5.2010 11:07:49   
Lara73
oj
samo na hitro se javim, danes sem Fata user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
22.5.2010 12:05:32   
Tinca Malinca

oj
samo na hitro se javim, danes sem Fata user posted image

He he, same here user posted image user posted image user posted image . Ampak meni še možek pomaga...

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
22.5.2010 12:06:19   
Tinca Malinca

user posted image user posted image user posted image

zdaj pa krči stran!

Se pridružujem željam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
22.5.2010 12:07:32   
vaney
Naš mali (no, veliki) rogovili že od 5h zjutrajuser posted image  in mi sploh ni jasno....vedno je krasno spal, zdaj pa Daša super spi (je 1x ponoči ali pa celo to ne), Anže se pa zbuja vsako uro do dveuser posted image za pop***
In ker ati po nočni spi, smo se mi kar spravili do kolegice na sprehod, mala dva sta se žogala na šolskem igrišču (beri kregala za žogo), potem nas je pa dež ujel in smo pristali v novi slaščičarni, kjer je mali zmazal ogromen kos čokoladne torte, gosti sok in potem nas je prišla iskat tašča od kolegice, ker je preveč in predolgo scalo in je še vsakemu prinesla kinderjajček...toliko čokolade naenkrat še v življenju ni pojedeluser posted image normalno, kosila niti povohal ni...no, ampak ok, to se pri nas zgodi zeloooooo redko, ker sem proti preveč cukra in drugače bomobona, lizike, čigumija še ni imel v ustih, pa mu moram vsaj malo čokolade pustit, neuser posted image
Če nam bo vreme naklonjeno, gremo popoldne pogledat, kaj se dogaja na vinski vigredi v Metliki, če bo pa scalo, se bomo pa spet doma preganjali in kregali, ker Anže je povsod drugje priden, doma je pa user posted image

Se vidi, da oba spita, jaz pa romane tukaj pišemuser posted image

Aja, kati, sem že dobila varuško, tako kot ti...in je prav fajn, samo Anže debelo gleda, ko mu sredi noči govorim, naj bo že 1x tiho in gre spat, pa sliši me, vidi me pa ne...in potem govori "mami, kje si?"user posted image user posted image user posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
22.5.2010 12:09:32   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: Nattasha

No moja mala je očitno imela neko virozico in zato ni hotla jest. Včeraj se je zjutraj pojavilo vojaško temno zeleno blato, pa danes zjutraj spet, zdaj popoldan, pa je blo blato že lepe rjave barve in sva tudi nazaj na 6x120ml. Ne morem verjet, da nisem niti pomislila na to, da bi lahko imela virozico. Ni blo tekoče blato, ni bla sitna bolj kot ponavadi..nič...ah ja...glavno, da sem za vse ostalo pametna;(

Nattasha, misliš, da je to viroza?
Pri nas je bila podobna situacija pred tremi dnevi, zdaj je pa sploh ne morem dol z joške spravit. Kakec je tudi zelen, sitna je pa tudi kot še nikoli prej... Upam, da bo kmalu ok.
A vi jeste 6x na dan? No, mi ponavadi (če ne štrajka) vsaj 8x. A je to normalno?

(odgovor članu Nattasha)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
22.5.2010 12:11:42   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

Aja, kati, sem že dobila varuško, tako kot ti...in je prav fajn, samo Anže debelo gleda, ko mu sredi noči govorim, naj bo že 1x tiho in gre spat, pa sliši me, vidi me pa ne...in potem govori "mami, kje si?"user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mami - duhec user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
22.5.2010 12:24:39   
smuki
Mi tudi še jemo 7-8 obrokov na dan. Danes ponoči se mi je zbujala ob pol enih, treh, petih, sedmih - nimam pojma kaj ji je bilo. In to jedla kr pošteno.
Še zelo pogosto je na 2 uri in zadnje čase celo iz obeh ziz. Sej sploh ne folgam proizvajat dovolj mleka user posted image
In je to kr hudič, ker ne morem nikamor it v miru in se mi vedno mudi domov, da bo mala spet lahko jedla.

Sva pa včeraj prvič bila sama oba veni - sva šla na večerjo (bolj zgodnjo) in pa še mal po trgovinah. Sej je bilo fajn, sam ko sem skoz na uro gledala in pa na telefon, če bo tašča klicala, da joče kot jesihar (tak je bilo en dan prej, ko sem šla sama v trgovino in je jokala kot še nikol prej).

Uporablja mogoče katera plenice Alana od DM?
Baje so bio, pa sem jih kupila, da vidim, kak se bodo te obnesle, ker ima naša po vseh dosedaj sporbanih ful hitro rdečo rito (pa se zelo pogosto previjamo in tako ponucamo tud do 12-15 plenic na dan).

Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.