Lara73
|
IZVIRNO SPOROČILO: niwci IZVIRNO SPOROČILO: mucica2 IZVIRNO SPOROČILO: niwci Meni je tak dolgčas. Tako pogrešam domače in prijatelje... Malo moram postokat, ker pridejo res tako otožni dnevi, da bi sam . Upam da gremo v nedelo na primorsko, malo spet v domače kraje,...proč od tašče... Tako bi rada šla nekam na svoje, kjer si sam svoj gospodar in ti nihče ne lomi j..., ni ti treba vsakič pravit kam greš, enostavno se pobereš in greš,... Pa moj noče da bi nekje kupli kaj majhnega, se malo zakreditirali. Sploh ne razume, kako je meni na momente grozno. Da sem zapustila svoje okolje, šla 200km stran in zdej živimo pri tašči... On pa ne bi šel niti za 15km stran. Sem včasih prav jezna. Pol pa ima izgovore kot so: veš kok je ta stavba stara, veš kje je to bogu za hrbtom,... Zmiri se tolažim, da sem jaz tista čudna in da sej bo.... Ma tudi ko je lepo vreme, mi včasih ni za it ven, ker mi poli tašča skače tam okoli vozička... sej bo, ne bit žalostna..... zato sem jaz še malo raje doma, k tok skačejo okol male, da mi gre že na živce pa kr skoz bi jo po rokah nosl...men pa to ni...ampak zdržim k gremo enkrat na teden na obisk...sam se bomo pa tja selili kmalu...ampak v svoje stanovanje in če mi ne bo kaj pasal pa moj ne bo hotu nč rečt, bom pa jaz...v svoji hiši pa pri svojem otroku bom mela tako kot jaz hočem, pa če se na glavo postavijo Ja jst ne morem bit doma, ker ima moj tukaj službo... Smo pa tudi mi delno posebi (imava lasten vhod, čeprav tu živi še njegova sestra in ni bilo nikoli rečeno, da sva midva zdej tu doma). Moti me to skupno dvorišče, k ne moreš ven brez da bi te oblajali... Pa že tko nimam kam it, ker smo na vasi...grrr tud jaz sem pri tašči.... imava svoje stanovanje, dozidala sva dvojčka, ampak stari vhod ostaja in padajo noter, Ne pogosto, se ne zadržujejo in je kar ok. Sem pa precej starejša prišla k hiši in majo malo rešpekta . Punce vas pa razumem. Jaz imam zelo nizek prag potrpežljivosti in če bi se mi to dogajalo kot vam, bi že znorela.
|