|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 2010
20.5.2010 14:39:08   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

IZVIRNO SPOROČILO: punsha

ojla user posted image

jaz sem pa danes dobila prvo menstruacijo user posted image . Smo preveč o tem govorile, pa je kar prišla. Eh kar nekaj. Bom videla kako bo. Sem imela prej grozne težave z njo - hude bolečine (endometrioza, če katera pozna), zato tudi IVF. Upam da bo sedaj bolje. So mi zdravniki priporočali zanositev ravno zaradi te bolezni...

jaz imam to bolezen...tud mela grozne bolečine pred in med M...tudi jaz upam da bo zdaj bolje...prej sm mogla skoz jest tabletke pa tud mi je svetovala čimprej zanosit....sam problemov z zanositvijo pa nisem mela...je kr ratalo neplanirano...user posted image

Ja jest sm mela tud težave .... ful me je vsakič bolelo pred menstruacijo, zvijalo, da sem kar obležala za nekaj časa in se napokala Lekadolov. Sicer ne vem, če je bla ravno ta bolezen, sam ni blo pa fletno. Pol, ko sem jedla tabletke, je blo pa velik boljš. In tudi pol, k sem nahala tabletke jest, zaradi zanositve, me ni več tolk bolel ... zdej mam pa spet tabletke, mam pa že 13. dan menstruacijo, pa nič ne zgleda, da bi blo kej boljš user posted image user posted image user posted image user posted image da bi blo konc ...

Dons sem bla pa pri frizerju user posted image user posted image user posted image Sem prav zadovoljna user posted image user posted image user posted image Sem šla h eni novi, k še nikol nisem šla ... pramena, pa striženje - 40 € - se mi ne zdi tolk. Pri stari sem samo za striženje dala 40 €. Heheh, pa še minič sem oblekla, pa petke in punce, morm rečt, da sem se prov fajn počutila ... kr mal sexy user posted image user posted image Ja no, včasih paše mal user posted image

Evo, popoldne pa še v Kranj skočim ... malo v nabavo - zase, pa večinoma za user posted image - jah kaj pa čmo, če je pa fajn user posted image user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
20.5.2010 14:49:46   
mucica2

tudi jaz danes od frizerja, sem bila že res potrebna malo striženja in barvanja....prav fajn se zdej počutim user posted image mami mora bit tud mal polepšana za krst user posted image user posted image user posted image

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
20.5.2010 18:56:06   
niwci
Kako so že kaj vaši user posted image . Naša se že par dni kar dviguje v sedeči položaj, seveda s pomočjo. Če jo imaš v naročju, že hoče kar sedet in se dviguje. Danes pa se nam je v lupinici že čisto prevračala, sploh ni hotela bit na mestu, tko da tista varnostna obloga za glavo ne pride več v poštev.

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
20.5.2010 19:25:30   
vaney
Me smo imele danes posvetovalnico in prvo cepljenje. Pediatrinja zadovoljna, Daša je močna, radovedna in živahna, imamo pa srednjo kategornico z 62cm in 5850g. V enem mesecu je zrasla 5 cm in se zredila 805g. P pravi, da je to ok, meni pa ni jasno, kam pospravi take količine hrane (no, včeraj in danes se je malo umirila, poje samo 180ml in sem tudi rižolino malo ukinila). Zgleda, da res ves višek pokaka (vsaj 3x na dan fulllllllllll).
Je pa res pridna punca, sem jo morala zbudit za na pregled, tam ni nič jokala, potem sva šli še na roditeljski sestanek v vrtec za Anžeta in se ni niti oglasila, igrala se je z igračko in vmes zaspala...oh, ta naš pridni cukrčekuser posted image ko bi le v prihodnje bila tako pridna (pa zdrava)....trkaaaammm...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
20.5.2010 19:34:13   
lakaya
ojla bejbike

Sam tolk, da se vmešam, glede AM: Mi2 se dojiva, edino zvečer (zadnji obrok) ji dam po AM, sva meli ful problemov, k mi jih tud ni hotla pit, vsaj ne Aptamila in Novalaca, sm tud ful forume prebirala in sm zasledila, da je Milumil po okusu bolj sladek in ga majo user posted image  rajši... in res tega pa mala je z veseljem user posted image user posted image user posted image  js pojem tud celga boga sladkarij pa je verjetno moje mleko tud mal slajše, pol pa ostali niso bli dost dobri, HB za Milumil user posted image

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
20.5.2010 20:46:24   
Lara73
da se še jaz malo javim.

pa sej ni nič novega. danes sem kupila rože za na bolkon, pa ne vem,  če bo ta dolgo korito šlo not.... nč, grem takoj probat. Monika že spi.

Sem vam kar fouš punce za pridne otročičke.... po drugi strani pa vem, da če bi bila naša preveč pridna, bi jo kar preveč puščala v vozičku ali na podlogi in delala, delala,.... tako pa imam izgovor, da se veliko cartava user posted image .

Očitno piknik odpade. Če bo kdaj več interesa, se pa potrudimo za tako dolgo pot.

Lahko noč

(odgovor članu lakaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
20.5.2010 21:23:07   
punsha
hej,
jaz sem si pa takooo sirov burek zaželela, da sta ga šla user posted image in moj brat sedajle iskat user posted image . Ok, saj ne samo zame, tud za njiju user posted image .
Ja, tale endometrioza je user posted image . Imam hud primer le te, se mi je razširila čisto povsod. Na jajčnike, medenico, maternico, mehur...pred zanositvijo so jo našli še nad jetri. Sem hodila po injekcije proti bolečinam. Tako da sem imela že par operacij in sedaj reeees upam da bo bolje in jo je nosečnost pojedla. No danes se počutim dobro, ni bolečin ob menstruaciji user posted image . Res sem prav vesela. Upam da bo vedno tako.

Naš mali fantek pa spi. Danes sva bila v Kranju, sem šla s sestrično na pijačo. In kar naenkrat tak jok, kot še nikoli. Nimam pojma kaj mu je bilo. Naj bi bil zaspan, no je potem zaspal, ampak jokal je pa tako, da je bilo meni prav hudo. Mi ni bilo jasno kaj je, saj res zelo malo joka. No ampak potem je bilo ok. Sva na hitro spile tist sok in se šle sprehajat.

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
20.5.2010 22:13:45   
lana08
Punsha očitno tudi user posted image  dobiva en dan zamika - tudi v postopku sva imeli dan razlike user posted image . Jaz sem jo dobila včeraj. Verjetno je to že druga, ker sem imela mesec nazaj en dan svežo kri, sedaj pa je kar močna. Tudi pri meni sedaj ni bolečin, prej brez doze protibolečinskih tablet ni šlo. 

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
21.5.2010 8:45:53   
MATEJKA_
jada - čestitam, jaz se še lep čas verjetno ne bom sexy počutla  - imam še 5 kg +... vsake tolko sicer gre po 1 kg dol, ampak nekaj časa bo še trajalo... pol pa še kake 3kg+, ki so že prej bile odveč.
ups, mali se je zbudil, že letim.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
21.5.2010 9:42:03   
niwci
Danes pa ta dež.... Me spravlja prav v slabo voljo. Spet eden tistih depresivnih dni....
Mala mi je ravnokar zaspala, tako da lahko skočim vsaj malo na net...
Meni je tak dolgčas. Tako pogrešam domače in prijatelje... Malo moram postokat, ker pridejo res tako otožni dnevi, da bi sam user posted image . Upam da gremo v nedelo na primorsko, malo spet v domače kraje,...proč od tašče...
Tako bi rada šla nekam na svoje, kjer si sam svoj gospodar in ti nihče ne lomi j..., ni ti treba vsakič pravit kam greš, enostavno se pobereš in greš,... Pa moj noče da bi nekje kupli kaj majhnega, se malo zakreditirali. Sploh ne razume, kako je meni na momente grozno. Da sem zapustila svoje okolje, šla 200km stran in zdej živimo pri tašči... On pa ne bi šel niti za 15km stran. Sem včasih prav jezna. Pol pa ima izgovore kot so: veš kok je ta stavba stara, veš kje je to bogu za hrbtom,...
Zmiri se tolažim, da sem jaz tista čudna in da sej bo.... Ma tudi ko je lepo vreme, mi včasih ni za it ven, ker mi poli tašča skače tam okoli vozička...

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
21.5.2010 9:42:42   
mucica2

pol vidim da sm jaz mela kar srečo, kljub temu da imam to bolezen...sicer je bilo res boleče, ampak je s tabletami kar šlo, ni bilo treba injekcij...pa tud z zanositvijo ni bilo problemov user posted image
ampak tudi jaz upam da jo je nosečnost pojedla...M pa še nimam bomo videli kako bo..

kg: o tem pa sploh ne bi user posted image

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
21.5.2010 9:44:00   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: niwci

Mala mi je ravnokar zaspala, tako da lahko skočim vsaj malo na net...

moja tudi user posted image user posted image

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
21.5.2010 9:47:15   
mucica2

Meni je tak dolgčas. Tako pogrešam domače in prijatelje... Malo moram postokat, ker pridejo res tako otožni dnevi, da bi sam user posted image . Upam da gremo v nedelo na primorsko, malo spet v domače kraje,...proč od tašče...
Tako bi rada šla nekam na svoje, kjer si sam svoj gospodar in ti nihče ne lomi j..., ni ti treba vsakič pravit kam greš, enostavno se pobereš in greš,... Pa moj noče da bi nekje kupli kaj majhnega, se malo zakreditirali. Sploh ne razume, kako je meni na momente grozno. Da sem zapustila svoje okolje, šla 200km stran in zdej živimo pri tašči... On pa ne bi šel niti za 15km stran. Sem včasih prav jezna. Pol pa ima izgovore kot so: veš kok je ta stavba stara, veš kje je to bogu za hrbtom,...
Zmiri se tolažim, da sem jaz tista čudna in da sej bo.... Ma tudi ko je lepo vreme, mi včasih ni za it ven, ker mi poli tašča skače tam okoli vozička...

sej bo, ne bit žalostna..... zato sem jaz še malo raje doma,  k tok skačejo okol male, da mi gre že na živce pa kr skoz bi jo po rokah nosl...men pa to ni...ampak zdržim k gremo enkrat na teden na obisk...sam se bomo pa tja selili kmalu...ampak v svoje stanovanje in če mi ne bo kaj pasal pa moj ne bo hotu nč rečt, bom pa jaz...v svoji hiši pa pri svojem otroku bom mela tako kot jaz hočem, pa če se na glavo postavijo user posted image

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
21.5.2010 11:36:12   
punsha
slomak imaš ZS

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
21.5.2010 11:40:49   
niwci

sej bo, ne bit žalostna..... zato sem jaz še malo raje doma,  k tok skačejo okol male, da mi gre že na živce pa kr skoz bi jo po rokah nosl...men pa to ni...ampak zdržim k gremo enkrat na teden na obisk...sam se bomo pa tja selili kmalu...ampak v svoje stanovanje in če mi ne bo kaj pasal pa moj ne bo hotu nč rečt, bom pa jaz...v svoji hiši pa pri svojem otroku bom mela tako kot jaz hočem, pa če se na glavo postavijo user posted image

Ja jst ne morem bit doma, ker ima moj tukaj službo... Smo pa tudi mi delno posebi (imava lasten vhod, čeprav tu živi še njegova sestra in ni bilo nikoli rečeno, da sva midva zdej tu doma). Moti me to skupno dvorišče, k ne moreš ven brez da bi te oblajali... Pa že tko nimam kam it, ker smo na vasi...grrr

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
21.5.2010 11:43:34   
punsha
jaz imam tudi željo živeti nekje na svojem. Sicer živimo pri mojih starših zgoraj, pa dobro se razumemo, pa vse je vredu, ampak imam vseeno željo. To je čisto drugače. Ko si na svojem, res lahko delaš kot ti paše. Pa po svoje urediš vrt, pa stanovanje, nihče se ne vtika... Saj naše dva sta ful vredu, ampak vseeno. Če i pa pri tašči pa sploh. Pa nimam nič proti taščam, samo tako pač je.

Enej tudi spi. Danes je potegnil do pol 10, sedaj pa spet spi. Prav res je priden fant.
Vreme je pa en poden tud pri nas. Mi bomo čez en mesec že na morju, vreme ga pa še kar biksa. Uhuuuu, morje user posted image komaj čakamuser posted image

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
21.5.2010 11:51:00   
punsha
lana08 ooo, ja pol sva pa res čisto skupaj user posted image . Sem šla prav gledat, ti si imela 3.2 rok, jaz pa 4.2. (na RR je še naroben datum napisan). Super da tudi ti nimaš bolečin in si vredu. A Krištof je tvoj prvi user posted image ? Misliš iti še na kak postopek ivf? Hm, a misliš da si že pred 1 mesecem imela menstruacijo? Jaz sem tudi vmes že kdaj malo zakrvavela, sam res malo, pa sem spraševala, in je G rekel da je to lahko od dojenja. Pač lahko tud malo krvaviš in to ni M.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
21.5.2010 12:25:24   
mucica2

mene zanima tiste, ki uporabljate TT flaške, a še imate cuclje št. 1 al že 2?

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
21.5.2010 12:38:48   
Tinca Malinca

Ja jst ne morem bit doma, ker ima moj tukaj službo... Smo pa tudi mi delno posebi (imava lasten vhod, čeprav tu živi še njegova sestra in ni bilo nikoli rečeno, da sva midva zdej tu doma). Moti me to skupno dvorišče, k ne moreš ven brez da bi te oblajali... Pa že tko nimam kam it, ker smo na vasi...grrr

Huh! Ko tole berem, sem samo še bolj ziher v to, da sem prav naredila - živimo v Lj, stran od mojih in od moževih ... pa nam nihče ne mori, čeprav prostora nimamo ravno veliko (2,5-sobno stanovanje). Zdaj smo sicer non-stop pri enih ali drugih, večinoma pri mojih user posted image , ker je pač mami bolna in na bolniški ... pa še moj user posted image je ves čas na nekih službenih poteh.
Bo pa kriza, ko ne bomo vrtca dobili in ne bo tamale kam dat do septembra ... takrat bi pa kakšna babica prav prišla user posted image .
Niwci, drugače te pa "oblajajo" vsepovsod, ko prideš ven - pri nas doma, pri user posted image doma, v Lj pa sploh vsi sosedi v voziček kukajo, pa tudi če 3x na dan...

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
21.5.2010 12:41:30   
Tinca Malinca
Mi imamo pa zagon rasti, se mi bo kar zmešalo. Tamala je non-stop priklopljena (danes sva jedli že 5x in to konkretno), kar neki sitnari v brezveze, sicer ne joka, ampak kr neki jamra in jamra.

Sem že prav slabe volje user posted image , mleka pa tudi ni toliko, kot bi ga ona rada. Ma to je res čudno - ko je mleka več kot zadosti, ga ona ne poje in ostaja pa dela probleme, potem ko se vzpostavi ravnovesje in ga je ravno dovolj, pa ona rabi več. Grrrrrrrrrrrrrrrrrr

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
21.5.2010 12:44:02   
Tinca Malinca

Enej tudi spi. Danes je potegnil do pol 10, sedaj pa spet spi. Prav res je priden fant.

Srečnice ste!!! Jaz nimam časa niti kavice spit. Če me ni zraven, jamra, če pa sem zraven, se pa pogovarja, smejčka in rokice k meni tišči, da itak ne grem stran user posted image . Čez dan pa noče spat; no - še dobro, da ponoči spi kakšnih 12 ur (z malicami seveda). Upam, da bo ta faza kmalu mimo in bom spet imela čas kaj naredit.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
21.5.2010 12:50:40   
Tinca Malinca
Punce, a stolčke za hranjenje ste že kaj kupovale? Mene je mami opozorila na akcijo -lemi stolček, ki je b BC-ju skoraj za polovico znižan od danes naprej: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=200602  A ga že ima katera?
Mi bomo verjetno kar tole nabavili, za prve poskuse hranjenja - ko bo pa malo bolj stabilna, pa verjetno trip-trap.

Za krst smo dobili ležalnik, ki ga sploh ne mara. Tam not sedi čist nesrečna, igračk se še dotakne ne in ves čas samo gleda, kje sem jaz. Škoda, da nam niso raje stolčka kupili - bo bolj uporaben.

Neposredna povezava do sporočila: 2247
21.5.2010 13:02:43   
Lara73

tud jaz sem pri tašči.... imava svoje stanovanje, dozidala sva dvojčka, ampak stari vhod ostaja in padajo noter, Ne pogosto, se ne zadržujejo in je kar ok. Sem pa precej starejša prišla k hiši in majo malo rešpekta user posted image .

Punce vas pa razumem. Jaz imam zelo nizek prag potrpežljivosti in če bi se mi to dogajalo kot vam, bi že znorela.

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
21.5.2010 13:03:38   
Lara73

Ja, tale endometrioza je user posted image . Imam hud primer le te, se mi je razširila čisto povsod. Na jajčnike, medenico, maternico, mehur...pred zanositvijo so jo našli še nad jetri. Sem hodila po injekcije proti bolečinam. Tako da sem imela že par operacij in sedaj reeees upam da bo bolje in jo je nosečnost pojedla. No danes se počutim dobro, ni bolečin ob menstruaciji user posted image . Res sem prav vesela. Upam da bo vedno tako.

endometrioza:kaj je to??

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
21.5.2010 13:15:42   
niwci
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca

Huh! Ko tole berem, sem samo še bolj ziher v to, da sem prav naredila - živimo v Lj, stran od mojih in od moževih ... pa nam nihče ne mori, čeprav prostora nimamo ravno veliko (2,5-sobno stanovanje). Zdaj smo sicer non-stop pri enih ali drugih, večinoma pri mojih user posted image , ker je pač mami bolna in na bolniški ... pa še moj user posted image je ves čas na nekih službenih poteh.
Bo pa kriza, ko ne bomo vrtca dobili in ne bo tamale kam dat do septembra ... takrat bi pa kakšna babica prav prišla user posted image .
Niwci, drugače te pa "oblajajo" vsepovsod, ko prideš ven - pri nas doma, pri user posted image doma, v Lj pa sploh vsi sosedi v voziček kukajo, pa tudi če 3x na dan...

Sej vem da se vsi vtaknejo v voziček takoj ko ga vidijo. Še toliko huje mi je, ker me to najbolj moti pri tašči. Mogoče zato, ker je moja mami daleč in male ne vidi skoraj nič, tukaj pa jo imajo vsaki dan,... Paa še ljubosumna sem na vse, na razmere v hiši, na odnose do hčerke in do sina,... Pol pa to in še marsi kaj drugega pomešaš skupaj in rata cela mieštra. user posted image Moj je pa še tak, da se ne ravno rad pogovarja in nimam tu obene podpore.

Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.