vaney
|
Naš mali (no, veliki) rogovili že od 5h zjutraj in mi sploh ni jasno....vedno je krasno spal, zdaj pa Daša super spi (je 1x ponoči ali pa celo to ne), Anže se pa zbuja vsako uro do dve za pop*** In ker ati po nočni spi, smo se mi kar spravili do kolegice na sprehod, mala dva sta se žogala na šolskem igrišču (beri kregala za žogo), potem nas je pa dež ujel in smo pristali v novi slaščičarni, kjer je mali zmazal ogromen kos čokoladne torte, gosti sok in potem nas je prišla iskat tašča od kolegice, ker je preveč in predolgo scalo in je še vsakemu prinesla kinderjajček...toliko čokolade naenkrat še v življenju ni pojedel normalno, kosila niti povohal ni...no, ampak ok, to se pri nas zgodi zeloooooo redko, ker sem proti preveč cukra in drugače bomobona, lizike, čigumija še ni imel v ustih, pa mu moram vsaj malo čokolade pustit, ne Če nam bo vreme naklonjeno, gremo popoldne pogledat, kaj se dogaja na vinski vigredi v Metliki, če bo pa scalo, se bomo pa spet doma preganjali in kregali, ker Anže je povsod drugje priden, doma je pa Se vidi, da oba spita, jaz pa romane tukaj pišem Aja, kati, sem že dobila varuško, tako kot ti...in je prav fajn, samo Anže debelo gleda, ko mu sredi noči govorim, naj bo že 1x tiho in gre spat, pa sliši me, vidi me pa ne...in potem govori "mami, kje si?"