PapuaNG
|
otrok v vrtcu, mož na delu, jst pa končno zajtrkujem IZVIRNO SPOROČILO: k.tja Papua, sem starejšega non-stop preoblačila, ker je bruhal, s seboj vedno jemala 2x za preoblečt pa mi je še lahko zmanjkalo,... zdaj (trkam!), ko je v vrtcu, se je stanje popravilo. in premišljujem, če je bilo tisto bruhanje psihičnega izvora,... ali pa se je refluks sam od sebe popravil. saj S. se drugače normalno redi, ne? Ma dvomim, da je psihičnega izvora, ker se to pojavlja že od rojstva. Najprej je bilo seveda samo mleko, pa manj ga je bilo, ker je bil več ali manj statičen. Zdej je pa skos v gibanju in mu očitno to še spodbudi refluks. Sem mislila, da bo minilo, ko bo začel sedet, pa ni nič bolje. Drugače pa normalno pridobiva na teži že cel čas, ja. Mi je žal, da nisem pediatrinji že pri pol leta malo bolj zatežila glede tega, da bi nas že takrat dala na preiskave. Ampak takrat so vsi govorili, da bo minilo kmalu. Na, zdej pa mam. Drugače pa glede preoblačenja-jst mojega ne preoblečem, če se pobruha (ok, če je ves moker, že, ampak to je bolj poredko) po hlačah al pa če je mal moker po bodiju. Bi ga lahko pol včasih tut po petkrat na dan preoblekla. Zdej pa če sem zarad tega slaba mama, kaj čem Itak ponavadi bruhne na tla,pol pa mal pomaže s hlačami aja, šivilja-arkadena je res skoraj v gozdu. Greš tam z obvoznice pri piramidi levo, pa prva desno do honda servisa, tam spet levo in skoraj do vrha, na levi je pa studio.
|