|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 1. del
21.5.2010 7:39:11   
maja1488
Jutro.
Vstali od pol 6. Včeraj smo pojedli celo torto.

Koza sm šele zdej začela brskat po omari...nimam nič črnega user posted image

Kako ste se imele včeraj?

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 176
21.5.2010 7:44:05   
šivilja
Super večer, dobra hrana, še boljša družba.
Dete je bilo pridno - lepo je zaspala z očijem in lepo spala, Čeprav sem jo dobila v taveliki postelji, ker jo je zbudil, ko je šel spat user posted image . Je spala do 4.30, ko se je odločila da je treba malo sedet in razlagat. Pa sem hitro majico gor potegnila, da smo kolikortoliko spali še do pol sedmih, ko je bilo treba vstati.
Torej - bomo ponovili.

Punce - sem šla danes, ko mi možgani malo bolj delajo še enkrat preračunat in je ostalo nekaj denarja, tako da bo naslednjič za pijačo, če bomo približno toliko žejne kot včerajuser posted image

Grem se rihtat, da me varuška ne dobi v pižami - pol pa k zobarju, po kosilu pa v Trzin

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 177
21.5.2010 8:01:36   
PapuaNG
jutro,

spali odlično. Se je do polnoči dvakrat zbudil, potem pa spal, dokler ga nisem zbudila ob pol osmih user posted image Zgleda je bil fejst zmatran. Pa mogoče je parna kopel tudi kaj pomagala, da ga nosek ni matral. Zdej pa še mojega počakam, da se zrihta, gremo skupaj malega v vrtec peljat, potem pa mojega peljem v trzin na casting. Da vsaj nekaj časa skupaj preživimo danes.

O sizifovem delu-se mi posoda že dva dni po kuhinji valja, ker se mi ne da pospravit. Pa spet mi bo hlač za malega zmanjkalo, ker v vrtcu vsak dan dva kompleta cunj ponuca zarad tega svojega bruhanja. Aja, pa nov zobek imamo-zgornjo dvojko user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 178
21.5.2010 8:15:03   
šivilja
Sizifovo opravilo - perilo pri treh otrocih od katerih je en šolar, ki pride vsak dan domov s hlačami popolnoma umazanimi od trave in zemlje, drug je kokica, ki se nadvse rada preoblači, pogosto ji pa še malo uide v hlače in dojenček v pralnih plenicah, pa seveda mož, ki vsak dan zamenja vsaj eno srajco! Neverendingstoori, na na na na na na na na na
Še zdaj mi pa ni jasno kako smo funkcionirali z dvema otrokoma brez pomivalnega strojauser posted image  Si ne predstavljam več življenja brez njega.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 179
21.5.2010 8:18:44   
majana79
Jutro!

Komej gledam... user posted image user posted image

<es3wec¸

no to je pa J. tip33333333kal

< Sporočilo je popravil majana79 -- 21.5.2010 8:19:04 >

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 180
21.5.2010 8:31:23   
šivilja
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Jutro!

<es3wec¸

A si slučajno kej žurala včeraj?user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 181
21.5.2010 8:49:02   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Jutro!

<es3wec¸

sem ja, tko nekje od 2 non stop user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 182
21.5.2010 8:59:30   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Jutro!

<es3wec¸

sem ja, tko nekje od 2 non stop user posted image

ojoj, upam da čimprej mine oz. zraste

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 183
21.5.2010 9:01:48   
FLASK_A
sej ne morem verjet...

jaka spet nič ne serje, na UZ je bilo vse OK. Včeraj sem ga prisilila in je sedel na sekretu dokler ni bila ura za spanje. Čisto srečen je šel spat. Danes sem pa rekla da kako lep dan je, da bo pa danes lahko kakal... In se je začelo. Že trikrat je bruhal. Zdaj že žolč. Obup. Ali je kaj fasal ali mu je pa na psiho udarlo. Jaz sem čist fertikuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 184
21.5.2010 9:02:21   
Tanja_
Jutro!

Punce super je bilo včeraj!Sede vsake toliko čvek v živo.

majana user posted image user posted image Upam, da bo čim prej prespal celo noč.

Jaz grem pa zdej pakirat, tko da me ne motit, okejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 185
21.5.2010 9:05:19   
Anonimen
jutrček!

Papua, sem starejšega non-stop preoblačila, ker je bruhal, s seboj vedno jemala 2x za preoblečt pa mi je še lahko zmanjkalo,... zdaj (trkam!), ko je v vrtcu, se je stanje popravilo. in premišljujem, če je bilo tisto bruhanje psihičnega izvora,... ali pa se je refluks sam od sebe popravil.
saj S. se drugače normalno redi, ne?

majana, da zobki nehajo matrat!

mali veliki zjutraj noče vstati... sem mu potem razlagala, da ko je bil toliko star kot U., je vstajal med 6. in 7., mi prinesel očala češ:"mami, vstani!!! halo??? jutro je!"
tako da, punce, pridejo tisti dnevi, ko bodo hoteli še spati zjutraj... samo vam se bo mudilo z zgodnjim vstajanjem...

maja, imate danes pogreb?
saj, če imaš kakšna siva oblačila pa črne dodatke, je tudi izraz žalovanja... se danes ne oblačijo več tako črno...

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 186
21.5.2010 9:06:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

sej ne morem verjet...

jaka spet nič ne serje, na UZ je bilo vse OK. Včeraj sem ga prisilila in je sedel na sekretu dokler ni bila ura za spanje. Čisto srečen je šel spat. Danes sem pa rekla da kako lep dan je, da bo pa danes lahko kakal... In se je začelo. Že trikrat je bruhal. Zdaj že žolč. Obup. Ali je kaj fasal ali mu je pa na psiho udarlo. Jaz sem čist fertikuser posted image

user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 187
21.5.2010 9:19:04   
PapuaNG
otrok v vrtcu, mož na delu, jst pa končno zajtrkujem user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

Papua, sem starejšega non-stop preoblačila, ker je bruhal, s seboj vedno jemala 2x za preoblečt pa mi je še lahko zmanjkalo,... zdaj (trkam!), ko je v vrtcu, se je stanje popravilo. in premišljujem, če je bilo tisto bruhanje psihičnega izvora,... ali pa se je refluks sam od sebe popravil.

Ma dvomim, da je psihičnega izvora, ker se to pojavlja že od rojstva. Najprej je bilo seveda samo mleko, pa manj ga je bilo, ker je bil več ali manj statičen. Zdej je pa skos v gibanju in mu očitno to še spodbudi refluks. Sem mislila, da bo minilo, ko bo začel sedet, pa ni nič bolje. Drugače pa normalno pridobiva na teži že cel čas, ja. Mi je žal, da nisem pediatrinji že pri pol leta malo bolj zatežila glede tega, da bi nas že takrat dala na preiskave. Ampak takrat so vsi govorili, da bo minilo kmalu. Na, zdej pa mam. Drugače pa glede preoblačenja-jst mojega ne preoblečem, če se pobruha (ok, če je ves moker, že, ampak to je bolj poredko) po hlačah al pa če je mal moker po bodiju. Bi ga lahko pol včasih tut po petkrat na dan preoblekla. Zdej pa če sem zarad tega slaba mama, kaj čemuser posted image   Itak ponavadi bruhne na tla,pol pa mal pomaže s hlačami user posted image

aja, šivilja-arkadena je res skoraj v gozdu. Greš tam z obvoznice pri piramidi levo, pa prva desno do honda servisa, tam spet levo in skoraj do vrha, na levi je pa studio.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 188
21.5.2010 9:26:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

otrok v vrtcu, mož na delu, jst pa končno zajtrkujem user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

Ma dvomim, da je psihičnega izvora, ker se to pojavlja že od rojstva.

ja, tudi pri nas je bilo od rojstva.
ko sem takrat spraševala za preglede, mi je p. rekla, da če normalno pridobiva na teži, jih ponavadi ne dajo v preiskave. očitno je res, da z leti izzveni ta težava. ampak je zoprno, ker pri nas je trajalo dobre 3 leta! ampak ga nisem imela v vrtcu, tako da je bilo malo manj moteče.

je skakal v napihljivem gradu pa bljak... ven del maliceuser posted image  je bilo prec več prostora zanjuser posted image

pa dober tek.user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
  Neposredna povezava do sporočila: 189
21.5.2010 9:26:45   
MušiM
Papua dober tek! Ja smo se lani tak čas preselili v Mb...prej pa smo bili nekaj časa Šiškarjiuser posted image
Mogoče pa ne bodo nobene našli..pa bova še uspele pritiuser posted image

Jaz sem šele včeraj uspela gledat dnevnik..kaj res počne študenterija..groza..

Kakšno vreme..za nedeljo sem naročila torto za na piknik..pa saj ne vem..če bo pa dež..kam naj dam ves folk..po hiši, da skačejo otrociuser posted image  zunaj pa trampolin in igralauser posted image

lep petek, pa uspešno na castingu princeske!

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 190
21.5.2010 9:27:22   
majana79
flaska user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 191
21.5.2010 9:56:05   
ledenka
jutro user posted image  

hvala za dobro družbo, super je bilo user posted image  

grem mal delat, moram neki do 12h nardit user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 192
21.5.2010 10:02:25   
tubby
Hojla

Učer je blo superuser posted image user posted image user posted image prov pasal je,ampak počutim se kot da bi žurala in pila, glava me boli user posted image

Flaska upam da se tole kako čimprej reši user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 193
21.5.2010 10:14:10   
koala.cek
alora,

ma super je bilo. sem se nekajkrat nasmejala do solz. user posted image user posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 194
21.5.2010 10:27:52   
ajetam*
Zivjo!

Jaz sem včeraj čist pozabila, sem se spomnila šele ob polnoči, ko sem videla Majanin post.
Sem delala popoldan, šla po službi po otroke k mami in preden so bili v postelji je bila ura devet. Danes pa spet pop. v službo, pa še vreme je za bruhat.
Pa drugič, bi se meni tud en čvek prilegel. Super, da je večre uspel, saj drugega itak ni bilo za pričakovatuser posted image .

Flaskauser posted image , a Jaka ima večkrat take težave?

Moram it, sta mi prišla dva plinsko peč servisirat.

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 195
21.5.2010 11:08:51   
petrazg
Evo me nazaj... user posted image
Večerja dobra, družba ša đe bolj user posted image Res moramo večkrat ponovit...
Papua... mogoče pa samo izveni počasi. Držim pesti, da čimprej mine user posted image Glede preoblačenja -  ga tudi sama ne preoblačim za vsako packo.

Flaska... bogi Jaka. Zadnjič je glih ena kolegica razlagala, da mačla lažje kaka od kar ji daje alojo... kupi v lekarni. Poskusi, če še nisi...

Majana... sej bodo kmalu zunaj, ti zobki...

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 196
21.5.2010 11:42:40   
ledenka
vrtci - ste že dobili obvestila???

flaska user posted image user posted image user posted image  za J.

majanči, predvidevam da v takem glupem vremenu ne gresta ven?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 197
21.5.2010 11:45:11   
petrazg
Vrtec... slabo kaže... ga še ni... ponavadi ob takšni uri je že pri nas...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 198
21.5.2010 11:54:53   
Rebeka_
Dobro jutro vsem!

Midve z našo piko sva danes uspešno opravile sistematski pregled, je nadpovprečno razvita baje in pravi dobrovoljček. Težka 10,5 kg in velika 79,5 cm. Aja, stara je točno 12 mesecev in 6 dni! user posted image   Cepljene pa nisva bile, ker je bila prehlajena prejšnji teden, zdaj pa je zbolela še babi, jo je okužila! user posted image

Je pa danes ponoči na plano pokukala še tretja štirica, tako da čakamo samo še eno in tudi trojke so že čisto pri vrhu. Skupaj imamo že 11 zobkov, je prov bogica zadnji teden, v 7ih dneh dobila kar tri kočnike!

Mi je pa danes zmanjkalo časa za casting, zato bova šle jutri.
KatMat - imaš zs, pa se še tukaj opravičujem, ker mi ni uspelo priti danes.

Pozdravček za vse malčke palčke in mamice!

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 199
21.5.2010 12:23:47   
ledenka
tule je pa debata o otročkih brez plenic user posted image  ko smo že ravno včeraj o tem čvekale user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/dojencek-ne-potrebuje-plenick/m_5156288/tm.htm

(odgovor članu Rebeka_)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?