|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010
21.5.2010 9:36:42   
caroline1
Anju- sej nisem mislla na tebe, je na vseh forumih kritik še pa još...PDP mi ni prestavlal...rok imam še vedno 17.10...v MK pa imam zapisano včeraj 19 5/7. Kar je 20 teden. Meni se ne da računat. Razen če so one že cel cajt na napačni poti s tem računanjem user posted image . Kar je seveda možno. Če je temu tako, je pa moje user posted image dva tedna starejše in bomo prej rodili...jupijajaja...sam da ni treba roka čakat. Tega me je pri vsem najbolj strah. Da bi nosila čez rok in pol vsak dan čakala, kdaj me bo zvilo!  

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
21.5.2010 9:46:43   
caroline1
Zgleda, da se res motijo user posted image . In je blo včeraj šele 18 5/7. Še en teden dalj bo treba čakat user posted image

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
21.5.2010 10:19:48   
3x mami
aja, ce katero zanima, sem zadnjic v modiani (v mercator centru) videla eno linijo kopalk, ko si lahko prosto kombiniral vec tipov zgornjih in spodnjih delov. verjetno imajo to v vseh takih trgovinah po sloveniji. tako da, mogoce ideja za tiste, ki ste pojamrale, da imate tezave z merami.

Neposredna povezava do sporočila: 2253
21.5.2010 10:36:46   
zinchy
3x mami super user posted image bom šla pogledat,predvsem imam problem z zgornjimi deli kot vrjetno večina user posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
21.5.2010 10:40:12   
mojcaya
dan,

jana84 - četistam za izpit!! In vprašanje - kako ti znese učenje ob otročku? Meni bodo tudi še ostali izpiti in magistrska za napisat :(

majabar - vsaka čast za pogumnost in to da poslušaš svoje user posted image   !!!

Drugače pa jaz tudi že čutim konkretnejše brcike user posted image  celo moj dragi jih že lahko čuti - JUPIII, nor filing user posted image

A ima katera od vas mogoče probleme s spanjem? Jaz na hrbtu ne morem več spati ne da bi me zategovalo v trebuhu. Na boku pa sploh ne maram spat user posted image , no in sem si včeraj šla nabavit tisto "kačo" za dojenje v babycenter :) in moram priznat da je zelooo praktična zadeva za spat - sem se celo noč objemala z njo user posted image

Kako pa je kaj s kopalkami pri velkem bušiju, so lahko navadne al morajo biti prav nosečniške? Mene že sedaj moti rob pri spodnjih hlačah :) tako da nevem kako bo šele julija.

zdej pa naprej delat... lep vikend!

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
21.5.2010 10:43:35   
3x mami
mojcaya, navadne in poceni dvodelne kopalke si kupi, najboljse. nosecniske so absolutno predrage glede na to, koliko stvar dejansko uporabljas. jaz sem jih v drugo kupila v new yorkerju (sem lahko kombinirala velikosti - sam ne vem, ce imajo letos tudi isto foro), in bom kar na teh ostala. so pa bile v redu cisto do konca (avgust).

(odgovor članu mojcaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
21.5.2010 10:49:01   
anju
caroline ali so se zmotle ali upštevajo uz. itak boš rodila ko boš rodila. js, če bom samo malo čez rok (in ne 9 dni kot prvičuser posted image ), bom zelo vesela. se pa, če le ni kaj narobe, spalča počakat, da se zgodi samo. toplo priporočam, če/ko bomo neučakane!

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
21.5.2010 10:53:21   
anju
3x mami in še katera, ki že ima dva user posted image  doma, kako je ko prvi dobi bratca/sestrico? včeraj sem se pogovarjala s svežim 2 očkom (starejši sin ima 3 leta) in pravi da je obup. kako je bilo pri vas? kdaj se starejši unesejo?

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
21.5.2010 10:56:46   
zinchy
jest sem bila v sredo v New Yorkerju in H&M sem malo gledala kopalke..V obeh trgovinah lahko kombiniraš spodnji in zgornji del,vendar v H&M so imeli ful majhne zgornje dele no saj tukaj v Kranju.

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
21.5.2010 10:56:59   
Najki
mojcaya js mam ze cel teden probleme s spanjem, sam mene mulc ponoci zbuja. dons ga je dragi dal k nama v posteljo in pol je skos rinu name, na moj pouster pa cez glavo, pa v obraz, pol se je obrnu narobe pa valjal po maternici, potem na lase, mi je skoraj skalp pocukal. katastrofa. zadnjic me je s kolenom ruknil v oko, ko je bil pri nama. drugace se pa ze cel teden zbuja pa jokca al pa ful kaslja. je zlo prehlajen in tezko diha, tko da noben na koncu ne spi.

drugace pa je pri nas ze ful vroce ponoci in se jaz odkrijem, pa moj del kovtra zarolam in zgornjo nogo gor naslonim. imam sicer tudi blazino za dojenje, sam zdej se ni nuje, je pa res olajsanje imeti blazino med nogami.

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
21.5.2010 10:58:30   
caroline1
Po UZ je 20 4/7... ma ja itak, da bo 1x prišel ven user posted image . Baje noben ne ostane notri. Ampak tvoj je pa skor!!!user posted image  Meni se zmeša, da bi mogla takooooo dolgoooo čakati. Od vedno si želim roditi pred rokom. Izkušnja prijateljice, ki je rodila 3 tedne prezgodaj...Šla je na CTG. NIč, kao vse normalno. Je malo pojamrala da je dva dni nazaj rahlo zakrvavela, pa da se ji zdi, da gibi niso tako intenzivni. Je rekla G, no pa dajmo pogledat...in glej ga zlomka...Pojdite domov spakirajte in čimprej v porodnišnico. Ste odprta že za dobre 4 cm...Nekako tako bi si tudi jaz želela.

Kopalke, kopalke...danes je dež pa se mi ne da o kopalkah razmišljat!!!

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
21.5.2010 10:59:57   
Urshy78
orhideja80, a to si ti user posted image user posted image user posted image
sem mela pa čist eno drugo v mislih. super, da sva se že spoznali user posted image

TIAN 05.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2262
21.5.2010 11:07:40   
pixieM
Pozdravljene!

Vidim, da že teče debata o kopalkah, itd. Jaz pa sploh ne morem sledit ničemur, ker me zob tako boli, da se mi bo zmešalouser posted image !!! V ponedeljek sem dobila v zob zdravilo, zdaj pa me tako boli, da bom mogla iti nazaj k zobozdravniku, da mi odpre zob. Že zbiram pogum, da se odpravim k zobarju! Še nikoli me ni tako bolel noben zob kakor zdaj. Mislite, da je to kaj povezano z nosečnostjo? Ima katera podobne izkušnje?
No, za kopalke vam lahko povem, da bom obdržala kar svoje, ker sem lani na razprodaji kupila toliko bikinik!!! Te se dajo uravnavat ob straneh in so bolj nizko rezane, po mojem bodo ok. Modrcev kopalk pa itak ne nosim poleti, če jih že dam gor, je to zaradi lepšega user posted image .

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
21.5.2010 11:14:45   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: caroline1

Kopalke, kopalke...danes je dež pa se mi ne da o kopalkah razmišljat!!!

js pa še vedno upam, da bom seksi v VSuser posted image  jih bom naročila bratrančevi punci - gresta čez en mesec v ameriko. če ne bom, bojo pa za drugo leto...

Neposredna povezava do sporočila: 2264
21.5.2010 11:19:46   
orhideja80
Urshy78 - ja, to sem jst user posted image očitno pa aerobike res ne bo več user posted image . sem že začela razmišljat, kam bi začela hodit, samo da ne bo predaleč. Sem kar mal razvajena glede tega. Prej sem hodila na DIF, kamor sem lahko hodila peš (5 min).

pixieM - glede zobozdravstvenih problemov sem pa slišala, da se v nosečnosti radi pojavijo. Je pa baje v tem obdobju še posebej pomembno, da skrbimo za higieno (no sej to je itak skoz pomembno); ampak včasih ne pomaga kaj dosti... 

Glede kopalk sem pa jaz kar vesela, da lahko porabim stare zaloge. Me je blo včasih mal več skup, sploh zgoraj, tko da mi je zdaj vse prav user posted image .

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
21.5.2010 11:20:47   
caroline1
nosečnice smo itak seksi...tako ali drgač user posted image ...hahaha...jaz se počutim kot hruška debeluška...uradno imam 7kg več...me še niso okurcali, ker sem mogla počivat! pa še lulat me ni tiščalo, tako da sem pol litra vode popila pred pregledom...izgovori...bla bla bla...sploh tiste, ki ste suhice pa res nimate kej skrbet!!! včeraj je bila ena punca na pregledu, večja od mene, pa jih jaz merim 174, noseča po trebuščku sodeč tam 8 mesec, težka pa 61kg...meni se je kar zavrtelo...user posted image  jaz jih mam pa že uffffff 72...upam, da naslednjič nema več kot 1kg več...ma sem taka zalita cela...ah, joj... 

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
21.5.2010 11:25:42   
tinaaleks
pixieM- v prvi nosečnosti sem tudi jaz dobila zdravilo v zob in me je potem čez nekaj časa toliko bolel zob, da nisem mogla več jest na tisti strani. Ma, kaj jest-tudi pijača ni smela stečt čez (topla, hladna, sladka,...). Ko sem rodila, pa je bilo kot da bi se jaz znova rodila" Vse bolečine so izginile!!!!
Upam da me ne bo zdaj kaj udarilouser posted image

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
21.5.2010 11:29:42   
anju
caroline danes je dež pri vas, ne razmišljaj o temuser posted image

se moram spet zvagat ta vikend, da ne bom šokirana v ponedeljek...

Neposredna povezava do sporočila: 2268
21.5.2010 11:52:54   
tinaaleks
Kar se kil tiče-se zaenkrat še kar dobro držim- +1,5!user posted image  Samo upam da ne bo šlo zdaj preveč navzgor-po treba malo pazt. Se pa tako kot ti anju-stehtam vedno pred pregledam (me tam sploh ne, ampak sestra samo vpraša če sem se tehtala in koliko je bilo).

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
21.5.2010 12:00:10   
caroline1
Ja kako naj ne razmišljam o tem, če teče debata o kopalkah user posted image ...pridne ste, ko se nič ne redite! jaz sem pa na zgornji meji povprečja...moj se veseli, da bova potem toliko več delala tisto, da bo šlo vse dol!!! user posted image  mislim, da je cajt, da grem nazaj delat...to da sem doma slabo vpliva na mene! a če se počutiš boljše, lahko greš delat prej? imam bolniško od komisije namreč do 7.6.! a kera ve kaj o tem?

Neposredna povezava do sporočila: 2270
21.5.2010 12:10:20   
Najki
Mene med nosecnostjo precej skrbijo zobje, ker si jih ne morem umivat. Spredaj se gre, zadaj in znotraj je pa pregloboko in me drazi na bruhanje user posted image . Pa se to sam na suho drgnem, ker pasta se mal posprica pa je 10x huje. Prvic sem kupila otrosko scetko, da ni sla tko globoko, zdej mam pa elektrcino oral B z okroglo glavo, k je ful majhna, pa lahko dam celo malo paste gor, ker pena drugace sprica. Sem sla v prvi nosecnosti zobarju za preventivo pa se mu potozila, sploh ker so tako strasili, da grejo zobje k vragu med nosecnostjo. Pa je rekel, da so to vraze, da beba ne jemlje kalcija iz zob in se kvecjemu lahko kej dlesni skvarijo, zaradi vseh drugih stvari. Pa da bi zihr mele vse nosecnice zobe kot js user posted image . Aha sem tudi zvedla, da je v jogurtu vec kalcija kot mleku. Drugace pa se med nosecnostjo in dojenjem ne sme delat zobnih rentgenov, tako da je tezko karkoli popravljat takrat.

Domov bi sla v postlo in spala do nedelje...

Neposredna povezava do sporočila: 2271
21.5.2010 12:15:24   
jana84
Hejla punce!

Hvala za čestitke...Sem prav happy zares zaard tega izpita, ker sem se zanj učila že decembra 2007, pol takoj po rojstvu sinka tud neki pa ni in ni šlo, potem pa sem bla še ene 3x vmes prjavljena nanj in sem se odjavla...Mi je blo že tolk tečno, da zdej sem pa rekla, da grem pol pa bo kar bo...In zgleda da sem prav nardila user posted image  

Pikab84 ja sem iz okolice Ajdovščine, iz Vipave pravzaprav...Pa ti? Da nisva slučajno bile kakšne sošolke kje, ker vidim da sva isti letnik (1984)...

Smarnca...materinska (oziroma starševska) šola, tokrat ne hvala...Je blo zadost ta prvič, bomo poskusli rodit brez tega, upam da bo šlo user posted image  

mojcaya...sinko je v vrtcu, tako da se grem jaz študentsko gospodinjo in poskušam tud kaj za knjigo sest...Sej ne da mi ratuje najbolje, poskusim pa vseeno...

No, danes sem imela en kup opravkov, tako da sem celo dopoldne okrog skakala...Peš seveda, da se človek malo namiga user posted image  Zdaj pa sem tuki...Pa ne za dolgo, ker se moram naprej učit, za naslednji izpit...Zgleda da je res tako ,da gre zdej lažje, ker imam dvoje možgančkov user posted image  

Najki ,prav imaš glede zobov in nosečnosti...Pa tud glede kalcija imaš prav - ne da ga je več, vendar je v drugačni obliki, ki se lažje absorbira v telo...Tako je meni G razložila ko mi je rekla, da naj malo več mlečnih izdelkov poskušam jest, jaz pa ne maram mleka (ja zjutraj v kavi in to je to)...Pa je rekla, da raje kakšen jogurt ali sir al kaj podobnega...
So pa meni ko sem bla noseča za sinka granolom zdravili in je bila groza...No, nisem bla še čist sigurna da sem noseča, sumla pa sem da bi lahko bla, test mu tud ni še pokazal +, pa sem se vseeno izogibala tabletam...Uf je blo grozno...HB da tokrat ni tako. Je pa res da me je čist na začetku te nosečnosti tud nekaj poboleval zob, pa ni blo tko hudo...

< Sporočilo je popravil jana84 -- 21.5.2010 12:19:49 >

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

Neposredna povezava do sporočila: 2272
21.5.2010 12:19:44   
tinaaleks
Jana84- ta tvoj otrok se bo že pameten učil, ko že zdaj guli knjige. Saj bo pravi mali genij!user posted image

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
21.5.2010 12:23:49   
nejkec
Uf, jest sem pa vesela vsakič, ko stopim na tehtnico pa da gre kaj gor! Sem prve 4 mesece tok shujšala, pa že prej sem bil bolj drobna. Zdaj gre pa počas gor, sam se mi zdi da sam u trebuh. Nogce mam ko ena 10-letnicauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2274
21.5.2010 12:34:12   
caroline1
Če kera rabi kako kilco ali dve, tri...ji dam z veseljem...nepovratna sredstva user posted image  konec koncev je pomembno, da naši otročki rastejo in se majo v bušiju fajn!zdaj pa papcanje!!!

(odgovor članu nejkec)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......