jana84
|
Hejla punce! Hvala za čestitke...Sem prav happy zares zaard tega izpita, ker sem se zanj učila že decembra 2007, pol takoj po rojstvu sinka tud neki pa ni in ni šlo, potem pa sem bla še ene 3x vmes prjavljena nanj in sem se odjavla...Mi je blo že tolk tečno, da zdej sem pa rekla, da grem pol pa bo kar bo...In zgleda da sem prav nardila Pikab84 ja sem iz okolice Ajdovščine, iz Vipave pravzaprav...Pa ti? Da nisva slučajno bile kakšne sošolke kje, ker vidim da sva isti letnik (1984)... Smarnca...materinska (oziroma starševska) šola, tokrat ne hvala...Je blo zadost ta prvič, bomo poskusli rodit brez tega, upam da bo šlo mojcaya...sinko je v vrtcu, tako da se grem jaz študentsko gospodinjo in poskušam tud kaj za knjigo sest...Sej ne da mi ratuje najbolje, poskusim pa vseeno... No, danes sem imela en kup opravkov, tako da sem celo dopoldne okrog skakala...Peš seveda, da se človek malo namiga Zdaj pa sem tuki...Pa ne za dolgo, ker se moram naprej učit, za naslednji izpit...Zgleda da je res tako ,da gre zdej lažje, ker imam dvoje možgančkov Najki ,prav imaš glede zobov in nosečnosti...Pa tud glede kalcija imaš prav - ne da ga je več, vendar je v drugačni obliki, ki se lažje absorbira v telo...Tako je meni G razložila ko mi je rekla, da naj malo več mlečnih izdelkov poskušam jest, jaz pa ne maram mleka (ja zjutraj v kavi in to je to)...Pa je rekla, da raje kakšen jogurt ali sir al kaj podobnega... So pa meni ko sem bla noseča za sinka granolom zdravili in je bila groza...No, nisem bla še čist sigurna da sem noseča, sumla pa sem da bi lahko bla, test mu tud ni še pokazal +, pa sem se vseeno izogibala tabletam...Uf je blo grozno...HB da tokrat ni tako. Je pa res da me je čist na začetku te nosečnosti tud nekaj poboleval zob, pa ni blo tko hudo...
< Sporočilo je popravil jana84 -- 21.5.2010 12:19:49 >