nenka7
|
jutro mamice! natalija28, mene tudi zgornji del trebuha včasih noro boli, pa sem imela pregled ravno prejšni teden in je na Uz pogledala, pa ni nič videla. rekla je edino, da včasih so lahko tudi žolčni kamni. bejbi pa nič ne pritiska, ker ima glavico zgoraj in to potem ni to. ampak hujšega ni, drugače bi se na UZ videlo kaj, tako da sem pomirjena, samo malo več je treba počivati, pa je bolje, vsaj pri meni... tejči28, poskusi z jogurtom, če ni hujše vnetje, to ponavadi pomaga, je pa res, da tudi če si samo ustje namažeš s canestenom, bo tudi veliko pomagalo. če pa ne bo bolje, moraš pa po recept, ker svečke se ne dobijo v redni prodaji kolikor vem. ampak mislim, da canesten ni nič nevaren, ker ga vsaki nosečki dajo, če ima težave. ampak vsekakor kot si se odločila, poskusi najprej z jogurtom, zna biti bolje... jaz sem tudi bolj za natur variante in čim manj smetenja, tako da bomo imeli in navadne plenice in navaden koš in čim manj raznih robčkov in podobnega. za te zadeve lahko ogromno keša zmečeš plus obremeniš okolje, tako da mene ne bodo prepričali z raznimi prčkarijami. pa ne da nebi imela keša za to, za otroka bom dala itak vse pa še mal, če bom le imela, se mi zdi pa res mal mimo da kupim popolnoma vse, kar prodajajo... zgolj moje mnenje, je pa res, da smo mamice zelo komot postale. ne bom govorila za tiste k imajo več otročkov, mislim, da tiste so opravičene do kakšne pomoči s strani raznih robčkov ipd., za mene ki bom pa imela samo enega da ga spedenam, pa mislim, da ni opravičila za lenobo... ali pa tudi, vprašajte me potem, po 2 mesecih ko mi bo nagajal ali kaj podobnega he he... to sem zdej pametna, pol bom pa tud jest na pamperskah pa raznih robčkih za umivanje ritke
|