|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
20.5.2010 15:11:34   
Lenca78
Eh zdej sem pa jezna, sem klicala pa s emi je javla sestra in je rekla da nej grem kr v porodnišnico se pokazat user posted image a bi ji blo tolk težko me vzet pa pogledat če že ima danes ambulanto user posted image Zdej pa res več ne vem kaj nej?

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
20.5.2010 15:14:53   
archie
to je samo moje mnenje:
jaz ne bi sla nikamor, ce bi samo 1x videla kri in ce bi se potem krvavenje prenehalo.
Ce bi se krvavitev ponavljala, bi se sla pokazat. Ali ce bi bilo te krvi res fuuuul veliko.
Kaksna kapljica ali pa 2 sta pa lahko tudi od user posted image .

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
20.5.2010 15:15:04   
nenka7
pismo so vse smotane! po liniji najmanjšega odpora. sej, po moje sploh ni panike, ampak če te je strah vseen pojdi pa se pokaži, verjamem pa, da te tkole pogreje. po drugi strani pa potem vprašanje, če nebi tam sedela ko munjena, pa bi te šele po 2 urah vzela, ker nisi naročena... naše zdravstvo!!?!? za zjokat!! user posted image

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
20.5.2010 15:16:53   
Lenca78
Archie ni od user posted image niti nobenga drugega posega not ni blo pa vsakič ko se obrišem je nekej sveže krvi ni je velik ni pa spet sam kapljica. In res ne vem kaj nej user posted image

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
20.5.2010 15:22:11   
malecka_mateja
Lenca pojdi se pokazat!stane te nič ne boš pa vsaj mirna. lahko je nedolžno lai pa tudi ne. moja kolegica je zgubla otročka na tak način ampak te ne staršim. dobro opraviuser posted image user posted image user posted image

Pri g je bilo še kr imam ketone v urinu kar ni nič dobrega in če nebo bolje mmorem v bolnico nq infuzijo ampak upam da bo ok.. čez 14 dni mam ccuker test in še nekaj za to ker sem negativna.

Tejči bravo za hiškouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
naša plošča ke tudi vlita tako da jo pridno tast zalivauser posted image user posted image user posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
20.5.2010 16:38:54   
tejči28
Berem,da vas ima kar dosti preglede za cuker.Mene pa moj ni dal,jaz mam tak nerodnega ginekologa,že od vsega začetka mam izcedke rumene in občasno me peče in srbi,pa mi da samo vagisan globule,ki samo izravnajo ph,zdravijo pa nič.Morem si pozdravit to vnetje preden rodim.user posted image

lenca jaz bi se šla pokazat v  porodnišnico,to te nič ne stane,boš pa pol veliko bolj mirna.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
20.5.2010 16:48:42   
Anonimen
hej punce!

a ni dans neki čuden dan?
mene že celi dan neki šraufa in komi čakam, da letim na wc praznit črevesje...
še dober da vem, da me občasno trebuh boli od tega smotanega črevesja...
no sej drgač pa sem jaz kar ok user posted image
še kar cvetim od veselja, da bo fantek... moj pa je itak čist nor in ima ponos na vrhu lestvice hehe user posted image

punce, dans sem se učila računat plače, rabi ktera? user posted image
se mam kar neki za učit, ker imam prvi izpit že čez en mesec... no upam, ič, da sem v torek zadnjič manjkala, ker to je pol tak hudo nadoknadit...

mam pa vprašanje za vas, ko vidim da tak veselo razpravljate o materinski šoli... jaz namreč nikakor ne morem križat s temi predavanji... pa me zanima, a je to obvezno al kak?
ker mi je hecno, da morš plačat tudi predavanje, pa še po večini imajo pol kao počitnice julija in avgusta, kar bi pa meni blo idealno, če bi že šla...
pa še glede tih kremic za proti strijam... ful me je začela srbet koža po trebuhu in prsih... sicer se za strije tak ne sekiram, sam to srbenje mi rahlo živce načenja... ponavad če me kaj srbi je namreč alergija... zanima me, kako kremico mi priporočate?
naj bo dokaj učinkovita in ne predraga user posted image
saj veste, financ minister je suh hehe user posted image

nič, zdaj pa šibam naprej... treba neki za jest naredit... nimam lih ideje še user posted image
aja punce, še to...
vse bo ok... poglejte kak daleč smo že prišle, sam mal še pa bomo te srčke mele v naročju user posted image

lp, gabry

Neposredna povezava do sporočila: 1382
20.5.2010 16:55:38   
tpmc
tinkatonka v bistvu se res odločam za nakup, ja po eni strani se tudi meni zdi "kr nekaj" po drugi strani pa me navaden koš stane isto. Pač tukaj bi morala še kasete kupovati, to bi bil pač dodaten strošek. Ampak če bi morala eno kaseto kupiti na recimo 2 meseca mi ni problem dat 10eur, če pa je to tedensko pa je kr dosti. Torej banbinica na koliko časa kupuješ kasete? Mogoče sem res narobe vprašala za koliko plenic je user posted image kaj pa če kdaj zmanjka tega traka, nove kasete pa nimaš, lahko vseeno vržeš v koš ali ne?

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
20.5.2010 17:05:25   
tejči28
moja prijateljica si je tudi kupla koš za kasete,pa ga ni dolgo uporabljala,ker so bile kasete predrage,pol je not nastavla navadno vrečko.Vsak pa ima svoje izkušnje.Jaz ga nisem imela v prvo in ga tudi zdaj ne bom.Dokler ga dojiš kakec tak ne smrdi,kasneje pa bolj pogosto odnašaš smeti in je stvar rešena.

(odgovor članu tpmc)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
20.5.2010 17:14:16   
tejči28
user posted image Naši pregledi!  user posted image

user posted image     user posted image   Morfologija    user posted image    user posted image    

21.5. Jinx 
24.5. lillchy123 , teodora75

27.5. binabina
28.5. NiNiBo
01.6. archie
11.6. laliela

user posted image    Redni pregledi  user posted image

20.5. malecka_mateja,alexeia
21.5. tinkatonka,lillchy123
25.5. bambinca,benika-diabetolog

26.5. ŽanaTaja,nenka7
27.5. lenca78,zalcy
28.5. nadka30,cresisy
31.5. luna2010
01.6. natalija28, T.Z.,izabelina
02.6. tpmc
03.6. nushka
05.6. lovelove
07.6. Inčy
08.6. SOnIca,benika v PAN,maca29 Rh-
09.6. marella1,tejči28,blanči
11.6. benika
14.6. tannya
15.6. klemcy,lumpa6,božička09,maca29
21.6. mala

user posted image     UZ pregledi    user posted image

26.5. benika Uz srca
30.5. ŽanaTaja 4D
04.6. lenca78 3D

07.6. božička09 4D
11.6. janjja UZ srca

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
20.5.2010 17:22:21   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: tpmc

tinkatonka v bistvu se res odločam za nakup, ja po eni strani se tudi meni zdi "kr nekaj" po drugi strani pa me navaden koš stane isto. Pač tukaj bi morala še kaset_e kupovati, to bi bil pač dodaten strošek. Ampak če bi morala eno kaset_o kupiti na recimo 2 meseca mi ni problem dat 10eur, če pa je to tedensko pa je kr dosti. Torej banbinica na koliko časa kupuješ kaset_e? Mogoče sem res narobe vprašala za koliko plenic je user posted image kaj pa če kdaj zmanjka tega traka, nove kaset_e pa nimaš, lahko vseeno vržeš v koš ali ne?

sistema ne poznam, tak da ti ne morem svetovat za koliko časa je ena kaset_a. Je pa res, da na začetku boš menjala plenice tudi po 10× na dan, kasneje se cifra giblje nekje med cca 6-7 plenic na dan - odvisno kolikokrat kaka, kako ti spi ipd. Kolikor vem kaset_e kr dosti nanesejo, ker računaj da previja se vsaj tm nekje 2,5 leti če ne več. Pol pa vsak drug mesec 20€ za kaset_o (al kok so user posted image ), pa te kr pride. Jaz tud npr nisem za to, da se kupuje posebne vatke/krpice za 1× uporabo za brisanje ritke z vodo. Za doma imam umivalne krpice za ritko ( v ikei jih dobiš 10 za 3,5€), za k zdravniku, izlet e pd, pa imaš pač mokre robčke. Ker kolegica ki je pred kratkim rodila je rekla, da za te vatke v Müllerju zapravi cca 20€ na mesec. user posted image No meni je bolj praktično pranje umivalnih krpic, ker itak pereš npr vsak drug dan, ali pa vsak dan (če imaš kakšnega otroka od prej, pa sloh) in te ceneje pride.Ampak to je moj - šparovni vidik. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu tpmc)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
20.5.2010 17:40:32   
tpmc
tinkatonka

saj, ni poceni.. to definitivno ne.. zato pa sprašujem:) sem pa bla včeraj v dipo-tu in majo veliko stvari za otroke in ful poceni. Jaz tako ali tako imam že vse, samo vse za higieno potrebujem. Tu pa niti ne vem kaj izbrat in kaj nasploh kupit... user posted image

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
20.5.2010 19:18:40   
tejči28
zdaj sem dobila reklamo od baby centra in not imajo en koš za plenice in piše,da je ena kaseta za cca 28 plenic. Na začetku se previja 10x na dan ziher,kasneje pa nekje 6x. Tak da si lahko preračunaš sama.

(odgovor članu tpmc)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
20.5.2010 19:47:35   
Natalija28
Kako ste kaj? Jaz ne najbolje no. V zgornjem delu mojega velike trebuščka me ful boli.user posted image  Ne bom preveč jamrala, ker je to najbrž normalno za nosečnice.user posted image  

Tejči28 - za vnetje - probaj se mazat s Canastenom nekaj dni. Če čez nekaj dni ne bolje pa probaj s svečkami Canasten. Meni so pomagale. Samo ne vem, če boš svečke dobila brez recepta.

lenca in katrinka - user posted image user posted image user posted image  javita kako sta kaj rešili. držimo pesti.

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
20.5.2010 20:38:33   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: Natalija28

Kako ste kaj? Jaz ne najbolje no. V zgornjem delu mojega velike trebuščka me ful boli.user posted image  Ne bom preveč jamrala, ker je to najbrž normalno za nosečnice.user posted image  

Tejči28 - za vnetje - probaj se mazat s Canastenom nekaj dni. Če čez nekaj dni ne bolje pa probaj s svečkami Canasten. Meni so pomagale. Samo ne vem, če boš svečke dobila brez recepta.

lenca in katrinka - user posted image user posted image user posted image  javita kako sta kaj rešili. držimo pesti.
kanasten se naj bi dobiu brez recepta

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
   [Brisano sporočilo]
20.5.2010 20:39:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1391
20.5.2010 21:15:50   
Natalija28
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

IZVIRNO SPOROČILO: Natalija28

kanasten se naj bi dobiu brez recepta

svečke tudi?

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
20.5.2010 21:16:22   
Lenca78
No jest sem se odločla da ne grem nikamor ampak sem šla počivat pa spat, same krvavitve zdele ni blo boli me sicer še mam tud še občasne krče in otrdevanje samo bom počakala do naslednjega četrtka, ko imam reden pregled.

Glede košov za planise pa sem jaz prebrala tole da sam koš sprejme okoli 28 planic med tem k za kaseto piše tole "Kaseta za odpadne plenice od 4 meseca dalje. 3 plastna rola zadostuje 120 plenicam. Kasete ustrezajo Sangenic košu za plenice."

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
20.5.2010 21:58:19   
tinkatonka
tejci...jaz sem si vnetje (v prvi user posted image sem imela vsaj eno na mesec) zdravila tudi na naslednji način: v probiotični jogurt sem pomočila tampon in si ga vstavila notri, to ponovila parkat na dan, dva -tri zapored in je minilo. Če pa srbečica ne mine ti pa svečke žal ne uidejo.

Jutri imam pregled. Mal bo problem z varstvom, ker sem dejansko še vedno na bolniški za malega, ampak bo mož vskočil domov za 2 urci, pol ko pridem jaz nazaj gre pa takoj nazaj delat. Anej je bolje, kašlja dosti manj in lepše. Ga pa peljem vsaj malo ven, da se nadiha svežega zraka (brez vročine je že 2.dan), pa stanovanje preluftam, pol po kosilu pa tako zalegne za 2-3h, da ga je prav užitek gledat. user posted image

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
20.5.2010 22:31:41   
tejči28
bom probala z jogurtom ga imam doma,canesten kremo tudi,samo si ne upam preveč zaradi navodil,ko piše v nos.po nasvetu g.Bom probala prvo z jogurtom.Hvala za nasvete.user posted image

natalija mene nikoli zgoraj ne boli trebuh user posted image ,samo spodaj me špika kdaj pri jajčnikih.Kaj te boli tam pri žlički al kje? Ti verjetno fantek tak pritiska.

tinkatonka super,da gre aneju na boljše.

lenca,če še boš jutri imela kakšne krče pa le idi na pregled,ne predolgo čakat.mogoče so to lažni popadki.

pri meni že vsi spijo,tak da še dam posodo prat in grem še sama spat,čeprav tak vem,da se bom pol noči premetavala.Pa še kilina me je začela pečt in nobenega rutacida doma.Ajaj,jutri takoj v lekarno.

Neposredna povezava do sporočila: 1395
20.5.2010 23:34:21   
lillchy123
čer user posted image

se samo na hitro javim.. ni časa spljohuser posted image smo ok, se zdravimo, crkljamo, puža pridno brca... jutri pa na pregleduser posted image user posted image

katrinka, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mislim nate in verjamem da bo vse ok. tudi ti moraš verjeti. če me mame ne bomo verjele v naše user posted image , kdo pa bo?!
je imela pa nekaj takega tudi kolegica, pa ima čisto zdravo in normalno punčko.

lepo pančkajte in uživajte v brcikah. kmalu jih bomo pogrešale! user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
21.5.2010 6:45:39   
Natalija28
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

bom probala z jogurtom ga imam doma,canesten kremo tudi,samo si ne upam preveč zaradi navodil,ko piše v nos.po nasvetu g.Bom probala prvo z jogurtom.Hvala za nasvete.user posted image

natalija mene nikoli zgoraj ne boli trebuh user posted image ,samo spodaj me špika kdaj pri jajčnikih.Kaj te boli tam pri žlički al kje? Ti verjetno fantek tak pritiska.

Ta varianta z jogurtom je odlična ideja. Samo meni zdaj nazadnje ni pomagalo. Za Canesten pa mi je G reko, da se lahko brez skrbi mažem, da ni nič nevarnega. Amapak mi ni niti to pomagalo. Svečke pa pol ja.user posted image  

Kaj se pa mojih bolečin tiče bo pa najbrž to ja. Po moje maternica raste in se širi vse.user posted image   

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
21.5.2010 7:30:59   
nenka7
jutro mamice!
natalija28, mene tudi zgornji del trebuha včasih noro boli, pa sem imela pregled ravno prejšni teden in je na Uz pogledala, pa ni nič videla. rekla je edino, da včasih so lahko tudi žolčni kamni. bejbi pa nič ne pritiska, ker ima glavico zgoraj in to potem ni to. ampak hujšega ni, drugače bi se na UZ videlo kaj, tako da sem pomirjena, samo malo več je treba počivati, pa je bolje, vsaj pri meni...

tejči28, poskusi z jogurtom, če ni hujše vnetje, to ponavadi pomaga, je pa res, da tudi če si samo ustje namažeš s canestenom, bo tudi veliko pomagalo. če pa ne bo bolje, moraš pa po recept, ker svečke se ne dobijo v redni prodaji kolikor vem. ampak mislim, da canesten ni nič nevaren, ker ga vsaki nosečki dajo, če ima težave. ampak vsekakor kot si se odločila, poskusi najprej z jogurtom, zna biti bolje...

jaz sem tudi bolj za natur variante in čim manj smetenja, tako da bomo imeli in navadne plenice in navaden koš in čim manj raznih robčkov in podobnega. za te zadeve lahko ogromno keša zmečeš plus obremeniš okolje, tako da mene ne bodo prepričali z raznimi prčkarijami. pa ne da nebi imela keša za to, za otroka bom dala itak vse pa še mal, če bom le imela, se mi zdi pa res mal mimo da kupim popolnoma vse, kar prodajajo... zgolj moje mnenje, je pa res, da smo mamice zelo komot postale. ne bom govorila za tiste k imajo več otročkov, mislim, da tiste so opravičene do kakšne pomoči s strani raznih robčkov ipd., za mene ki bom pa imela samo enega user posted image  da ga spedenam, pa mislim, da ni opravičila za lenobo... ali pa tudi, vprašajte me potem, po 2 mesecih ko mi bo user posted image  nagajal ali kaj podobnega user posted image  user posted image  user posted image   he he... to sem zdej pametna, pol bom pa tud jest na pamperskah pa raznih robčkih za umivanje ritke user posted image  user posted image   user posted image

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
21.5.2010 8:15:39   
malecka_mateja
jutro!

kako ste?
jaz spet bruham upam da kmalu mine, pa danes imam izpit in upam da rata. drugače novi redni pregled imam 17.6 za seznamček. vmes imma še enega amapk takega hitrega zaradi težav.
zunaj dežuje jaz grem zdaj skuaht potem pa za knjige.

LP

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
21.5.2010 8:23:10   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

zunaj dežuje jaz grem zdaj skuaht potem pa za knjige.

a?? Pri nas na gorenjskem se pa sonce kaze!

Upam, da vam bodo tezave kmalu minile. vsem in vse tezave!!

lep petek vam zelim!

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?