|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
19.5.2010 21:10:28   
benika
mat. šola in partnerji...a pri vas bodo povsod z vami hodili. No jaz ga bom poslala na hitri tečaj za očke, ki traja en dan, natančneje 2,5 uri. Tok da dobi tisto potrdilo. Je že v prvi user posted image šel čez ta isti tečaj. Ga bom pa s tem v juliju morila, naj ima junij še frej. user posted image

Za tečaj priprave bodočega očeta na porod je prispevek 16,69 evra. Ta prispevek omogoča tudi prisotnost pri porodu v Porodnišnici Ljubljana. Plačilo velja le za prisotnost pri enem porodu. Ko nosečnica rodi drugič, tretjič…, očka ponovno dvigne potrdilo in plača prisotnost pri porodu. Enako velja za prisotnost pri carskem rezu. Ponoven obisk tečaja svetujemo, če je od prvega poroda več kot pet let.

Tvoj naj samo dvigne potrdilo, tečaja mu ni potrebno obiskovat.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
19.5.2010 21:13:05   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Tvoj naj samo dvigne potrdilo, tečaja mu ni potrebno obiskovat.

uf super. To pa nisem vedla. Hvala!

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
   [Brisano sporočilo]
19.5.2010 21:16:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1353
19.5.2010 21:27:23   
Izabelina
Sem gledala poročila in sploh ne morem verjet kakšno neumnost so naredili študentje. Sej vem, da vseh ni za metati v isti koš, ampak kaj so naredili iz DZ - grozno.

mene osebno je sram, da sm študentka u tem trenutku... res, ker to naj bi bli bodoči intelektualci, cvet slovenskega naroda... polovica jih je bla tok pijanih, da še stat niso mogl, druga polovica pa tok agresivnih, da je nastal kar je nastal! js sm vesela, da nism šla na proteste... ker so bli samo izgovor za pijančevanje in čist nč druzga... tko, da ja, sram jih ne bo!!!!

katrinka, držim pesti, da se bo izteklo tko, da boš septembra (al pa mal prej) pestovala svojo drugo štručkouser posted image ...

zdej pa še moje novice: dans sm nardila en izpit, (jeee še 6 do konca plus diploma)... učeri sm pa ceu dan občudovala mojo novo kuhno!!! sm že sprobala, krstila pečico, sm pico spekla... kok je bla dobra!!!! user posted image user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

Neposredna povezava do sporočila: 1354
19.5.2010 22:24:06   
mihela81
ojla babike !!!
tudi jaz pričakujemuser posted image malo Pio
07.09.2010    1user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
20.5.2010 7:56:24   
nenka7
punce, ali bi mi lahko ena samo na kratko razložila tole materinsko šolo za očke, ker vidim, da gredo lahko samo en dan in imajo zrihtano in če ni treba, jaz mojega nebi vlekla po par dni s sabo. al pa sam kje najdeš podatke. a gredo to lahko že prej, junija al pa julija recimo? a me gremo tudi lahko prej, glede na to, da med poletjem ni ne vem koliko izbire terminov? sej imam namen mojo G mal izprašat naslednji teden, sam tko, tiste, ki ste že bile, iz prve roke, če lahko pomagate... HVALA!!

sicer sem pa danes takoooo zaspana, pa še bedaste sanje sem imela, tako da sem prav zavožena zdejle. ampak se počasi prebujam, upam da bo šlo! user posted image

jaz sem že napisala na koledarček druženja zbilje v sredo ob 19h, upam da bo to potem veljalo, da ne bom sama obsedela s kako tortico in sladoledom, he he he... in seveda močno stiskam pesti, da mi uspe se pricjaziti do tja! pa naj bo lepo vreme in toplo, da bomo lahko mal zunaj posedele!!! čist sem sromna, sej vem! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mihela81)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
20.5.2010 8:04:17   
malecka_mateja
jutro!

katrinka drži se me smo s tabouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz grem zdajle na pregled počasi. na parceli je že hruška betona in vliva beton za drugo ploščouser posted image . sem pa čist adijo mam že kak teden grozne sanje vsakdan v sanjah kdo umre ali imam prometno ali kaj podobnega.nevem kaj to pomeni ni pa fajn ker sem zjutraj kot zombi.
danes sem za posladek ponoči hodla lekadol jest ker nisem več bolečine v medenici in križu zdržala ampak sej bo. sem v tej nosečnosti vzela prvi lekadol tako da upam da zadnji.
aha še eno vprašanje: Ali se kateri zdi kdaj ponoči ko se hoče obrnit ali naredi podoben gib kot bi se ji nekaj vtrgalo pri jajčnikih amak to je ful pekočo boleča bolečina.in traja par sekund potem popusti. že dvakrat se mije to zgodilo zdaj pa več nevem kaj bi to bilo?user posted image ????bom g vprašala sedaj.

lep dan vam želim čeprav kaže dež ampak danes navijam na dežeka ker potem ni treba plošče zalivat vsako uro da ne počiuser posted image user posted image user posted image tako da oprastite mi ker danes navijam za dežekuser posted image user posted image user posted image user posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
20.5.2010 9:27:09   
tejči28

user posted image     
user posted image

user posted image

NICK, STAROST, NOSEČNOST, ŠT. OTROK, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP), ,MORFOLOGIJA (MF)

01.09.2010
user posted image anonimna, 29,user posted image 3 , doma1user posted image P ,
user posted image volley, 3user posted image , doma2user posted image P in F
user posted image tejčika,user posted image ,MB 30, 2 user posted image   , doma1user posted image F
user posted image ily, NM, 34, 4user posted image ,doma2 user posted image 2P
user posted image lumpa6 user posted image ,LJ, 7user posted image ,doma 5 user posted image 2P in 3F

02.09.2010  
user posted image mami2010,21,1 user posted image

03.09.2010
user posted image bambincauser posted image LJ, 32, 3 user posted image , doma 2user posted image F
user posted image barbi195,user posted image LJ,30, 2 user posted image , doma1user posted image F
user posted image limonita, 1user posted image
user posted image rojena77,2user posted image ,

04.09.2010
user posted image Blanči, CE, 34, 4user posted image , doma 1user posted image  P
user posted image malecka_mateja, user posted image , MB, 2user posted image ,doma1user posted image P
user posted image Gala 4, 1user posted image ,
user posted image kiara24, 2 user posted image , doma1user posted image P,
user posted image reny19,29,, 2 user posted image , doma 1user posted image F,

05.09.2010
user posted image ratatuj,29,1user posted image
user posted image tinkatonka,LJ,28, 2user posted image ,doma 1user posted image F
user posted image maca29, user posted image ,1user posted image

06.09.2010
user posted image nadka30,CE ,3user posted image , doma1user posted image P,

07.09.2010 
user posted image žanaja, 1user posted image ,
user posted image mihaela81,user posted image ,1user posted image

08.09.2010
user posted image Klemcy, user posted image MB, 27, 1user posted image
user posted image ŽanaTaja, user posted image   LJ, 33, 2user posted image , doma1user posted image F       
user posted image Inčy, user posted image ,Ptuj, 25, 1user posted image
user posted image Tinkapinka, 3user posted image ,doma 2 user posted image ,
user posted image benika,user posted image KR, 31, 3 user posted image ,doma 2user posted image

09.09.2010 
user posted image janjja, CE,28, 2user posted image ,doma 1user posted image P,
user posted image luna2010, user posted image   Šentjur, 32, 1user posted image     

10.09.2010
user posted image katrinka,LJ ,user posted image ,doma 1user posted image
user posted image wada,34, 2user posted image
user posted image kesi, 2user posted image , doma 1 user posted image
user posted image natalija28,user posted image Ptuj, 1user posted image  
user posted image zalcy,user posted image CE, 21, 1user posted image
user posted image daga79, 1user posted image
user posted image lenca78,user posted image LJ, 1 user posted image ,  

11.09.2010
user posted image LoveLove, user posted image   Litija, 28,  1user posted image
user posted image kajča,user posted image KR, 31, 5 user posted image , doma2user posted image F in P ,         
user posted image Bepi,KR, 22, 1user posted image  

12.09.2010
user posted image mašna, 24, 1user posted image
user posted image bragi, 31, 1user posted image ,
user posted image cresisy,Litija, 28, 1user posted image
user posted image mery15031981,28,2user posted image ,doma 1 user posted image  
user posted image klavdijak1user posted image   3user posted image , doma 2user posted image F
user posted image hanizali, 3user posted image ,doma 2user posted image   ,P
user posted image nushka, SG, 29, 2user posted image

13.09.2010
user posted image sarcy21,user posted image , 25, 2user posted image , doma 1user posted image F
user posted image alexeia, 2user posted image ,doma 1user posted image F

14.09.2010
user posted image tannya,LJ,user posted image , 36, 2user posted image , doma 1user posted image

15.09.2010
user posted image mala2001, 2user posted image , doma 1user posted image F
user posted image LucRezia,user posted image , 29, 1user posted image  
user posted image anonimna 34, 2user posted image ,doma 1user posted image ,
user posted image tpmc,user posted image MB,22, 1user posted image                           
user posted image božička09, user posted image LJ,27, 1user posted image              
user posted image SOncIca user posted image ,Kamnik, 3 user posted image , doma 2user posted image F

16.09.2010
user posted image Lucky Mum,30, 2 user posted image , doma 1 user posted image F
user posted image amelie010user posted image 2user posted image

17.09.2010
user posted image kokica09,2 user posted image
user posted image teja80,29,1user posted image
user posted image marella1, user posted image   KR,29,2user posted image ,doma 1 user posted image P    
user posted image izabelina user posted image ,Grosuplje, 24, 1 user posted image

18.09.2010
user posted image TamaraJ, 5 user posted image ,doma 1user posted image F
user posted image T.Z.,user posted image CE, 26, 1user posted image  

19.09.2010 

20.09.2010
user posted image Jinx,LJ, 26, 1user posted image
user posted image laliela,user posted image , Rogaška Slatina, 23, 1 user posted image
user posted image taly26,MS,1user posted image

21.09.2010
user posted image corfu, user posted image ,3user posted image ,doma 2 user posted image ,F in P
user posted image nadiž, 2user posted image ,doma 1user posted image F

22.09.2010
user posted image nosečka maja, 2user posted image ,doma 1 user posted image P
user posted image Parižanka, 1user posted image

23.09.2010
user posted image Almera,LJ, 2user posted image ,doma 1user posted image F
user posted image archie,KR, 28,1user posted image
user posted image pikicaT, user posted image ,KR, 2user posted image ,doma1user posted image  
user posted image belicof
, 1 user posted image
user posted image p.h.,
4user posted image ,doma 3user posted image 2F in P
user posted image sanje2,user posted image   MB, 27, 3user posted image , doma 1 user posted image
user posted image karbobo, 2user posted image
user posted image alisanikela, 4user posted image ,doma 3user posted image ,2P in 1F
user posted image matineja, 2user posted image ,doma 1 user posted image P

24.9.2010
user posted image patty81,28,1user posted image  
user posted image strgi,1 user posted image

25.09.
2010
user posted image NiNiBo,31, 1 user posted image

26.09.2010
user posted image sonček_25,30, 3 user posted image
user posted image klavdi1, 29,1user posted image  

27.09.2010
user posted image najcom,2user posted image ,doma 1 user posted image F

28.09.2010
user posted image mala, user posted image LJ, 26,5user posted image ,doma 3 user posted image

29.09.2010
user posted image
nenka7,user posted image ,LJ,32, user posted image
user posted image liya,2 user posted image ,doma 1user posted image , P
user posted image janjika ,user posted image Ptuj,3user posted image ,doma 2user posted image F

30.09.2010
user posted image lillchy123,user posted image 31, 2user posted image ,doma 1user posted image F
user posted image binabina, CE, 25,2user posted image
user posted image ina79, 30,1user posted image , (PDP 2.10.)
user posted image Kozica, 1user posted image
user posted image teodora75,Lj in Gorenjska,
35, 1user posted image  

Skupno število srečk : 90user posted image          

15 user posted image  fantkov 
21 user posted image  punčk
54  user posted image  presenečenj 
skupaj 90 user posted image

Žal so se morale posloviti  user posted image user posted image user posted image user posted image
amm4user posted image ,rižka
user posted image , _sanikauser posted image   , 5ra8 user posted image ,julija30  user posted image , camino79  user posted image  

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
20.5.2010 9:30:49   
tejči28
Zdravo punce,

včeraj me ni bilo nič gor in tolko novega.

Katrinka držimo pesti za tebe. user posted image user posted image user posted image Vse se bo dobro končalo, bodo poskbeli za tebe.Bolj podrobno te bodo spremljali pa bo.

Mi pa smo včeraj šli še enkrat gledat hišo in če bo vse posreči bo do sept. naša.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
20.5.2010 9:34:19   
bambinca
Mihaela pozdravljena! Uživaj v user posted image  user posted image user posted image user posted image

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
20.5.2010 9:44:30   
archie
Tejci28: super za hisko!! user posted image

Mihaela: lepo pozdravljena.

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
20.5.2010 12:27:29   
bambinca
Evo, sem napopala slikice, kako smo adaptirali. Vrstni red me je malo zjuser posted image , ampak sej se vidi, kaj je bilo prejuser posted image
Zdej pa še malanje in podnuser posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
20.5.2010 12:40:37   
tejči28
bambinca lepo ste naredili!user posted image Pa hitri ste bili. In kaj bo vse v novem delu,če ni skrivnost? 

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
20.5.2010 13:01:28   
bambinca
spodaj v tem starem delu sva že prej naredila kuhinjo in spalnico s kopalnico ter z garderobno sobo, tako, da smo to pustili, zgoraj bo pa prostor za šaro ( sesalec in ostalo, kar nočemo gledatuser posted image ), kabinet, ki bi lahko bil enkrat samostojna soba in otroška soba, v kateri bosta verjetno 2 mulcauser posted image
ostalo je pa v prizidku, ki sva ga zaključila na dan, ko sem šla 1. rodituser posted image user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
20.5.2010 13:01:34   
tpmc
tiste ki uporabljate koš za plenice, a mi pove katera za koliko plenic je ena kaseta? ;)

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
20.5.2010 13:09:40   
bambinca
IZVIRNO SPOROČILO: tpmc

tiste ki uporabljate koš za plenice, a mi pove katera za koliko plenic je ena kaseta? ;)

uf, to pa še nisem štelauser posted image

(odgovor članu tpmc)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
20.5.2010 13:21:10   
Božička09
Ojla punce,

samo na hitro vas pozdravim in povabim na dobrodelno plesno prireditev, če 29. maja, ob 18h zvečer ne veste, kam se dati :)

http://dzzz.si/sl/dobrodelen-zur-se-pozna.html

Preberite si, če imate kako vprašanje sme vam na voljo tudi na ZS-jih :)

In še za seznam: 4D imam 7.6. user posted image

Uživajte, jaz šibam nazaj na delo user posted image

Rasti, rasti - pazim te, že zdaj si mi vse :*

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
   [Brisano sporočilo]
20.5.2010 13:44:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nenka7)
  Neposredna povezava do sporočila: 1368
20.5.2010 13:58:58   
Lenca78
Punce jest rabm en nasvet kaj nej nardim. Zdele sem šla normalno lulat in k sem se obrisala je blo nekaj sveže krvi user posted image zdej pa ne vem kaj nej? Kaj bi ve nardile? Res pa je da se dons ne počutim najboljše sem taka cunjasta user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
20.5.2010 14:02:42   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: Lenca78

Punce jest rabm en nasvet kaj nej nardim. Zdele sem šla normalno lulat in k sem se obrisala je blo nekaj sveže krvi user posted image zdej pa ne vem kaj nej? Kaj bi ve nardile? Res pa je da se dons ne počutim najboljše sem taka cunjasta user posted image

Jaz bi šla v tem primeru definitivno pokazat k G, če ne drugega boš pomirjena, ko ti bodo rekli,da je vse OK.Če ne greš se boš pa non stop žrla v sebi, češ a je kaj narobe. Pa dobro opravi. Držim pesti, da je šlo le za enkratno krvavitev (kot takrat pri meni) in da je vse OK. user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 20.5.2010 14:09:50 >

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
20.5.2010 14:05:21   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: tpmc

a se odločaš za nakup? Ker jaz mislim, da je to ena izmed tistih "neuporabnih stvari". Ga nisem imela niti pri prvem, niti zdaj ga ne bom imela. Kupiš navaden koš za smeti s pokrovom. Notri daš vrečko za smeti, in zvečer ko je koš poln, ali pa že vmes, odneseš v kanto - torej vsaj 1× na dan. Pa ni nič smrdelo iz tega koša. Ker te kasete kr nanesejo, če jih kupuješ. To je samo moje mnenje.

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu tpmc)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
20.5.2010 14:11:21   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Nenka - šola za očete: partner gre lahko s teboj ali na materinsko šolo na predavanja o porodu (je 2x) ali pa gre lahko sam 1x na predavanje, ki ga organizirajo posebej za očete in je samo 1x in traja cca 1,5h.

Če je to vajin prvi user posted image  je mogoče fino, če gre partner kar s tabo na predavanja o porodu in tudi na predavanja o negi, ki so tudi 2x. To je bil moj z menoj v prvi nosečnosti in mu je bilo čisto všeč, da je poslušal.

http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Tukaj imaš več informacij!

Moj je bil na tem "hitrem tečaju" in je v tem času izvedel vse kar je moral. O porodu do nege. Ostalo si pa poglej na linku.

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
20.5.2010 14:14:56   
Lenca78
Sem klicala v postojno, ker imam ginekologinjo iz tam in dela danes od 15ih naprej, so rekli naj pokličem ob 15ih če je ne bom dobila naj se pridem pa kar pokazat. Joj bo tole še naporna vožnja do Postojne user posted image Vam pa javim.

Neposredna povezava do sporočila: 1373
20.5.2010 14:19:06   
cresisy
lenca78 - men se je to zgodil 2x do zdaj. Prvič sm šla do G, ker sm bla čist panična, drugič pa ne, ker mi je že prvič rekla, da ni nč narobe. Je rekla, da včasih kaka žilca poči in pride do tega. Ampak men se ni več ponovil. Če bi se pa nadaljevalo bi šla pa tud jaz do G. Odloči se tko, da boš ti najbolj pomirjena. Vrjamem pa, da je vse OK. Lep dan!

Neposredna povezava do sporočila: 1374
20.5.2010 14:32:32   
nenka7
hvala punce stokrat za info o mat. šoli!!

lenca78, jaz bi počakala do 15h da govoriš z G, verjetno ni nič hudega, ampak kar naj te pomirijo. upam, da se ti ne bo treba vozit v postojno samo zato da ti povedo da je vse ok, po drugi strani pa se tudi to splača, če boš potem mirna!!

čist sem izmučena, samo še čakam, da me moj pobere na šihtu in domov na kavč... morda mi uspe še kak sprehodek, ampak dvomim, danes sem takooo utrujena. ziher je krivo vreme user posted image

(odgovor članu cresisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?