Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.5.2010 22:26:33
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Jutri ja-kakšen je pa dresscode? karkoli iz omare v kar se lahko stlačiš flaska, Tanja nima takih problemov kot ostale Bejbi, to je dresskode za nas, navadne smrtnice. Če bi se po njej ravnale... Ajme bože, cela gostilna se izprazni ko bi mene videli v kakšni fini večerni toaleti s štikli Še preden bi noter stopila bi se polomila... a ti tut? za nas je pa definitivno taprav
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.5.2010 22:28:13
|
|
|
|
FLASK_A
|
mater mularija! sama banda! in to so demonstracije? jaz se s takimi tut pogovarjala ne bi. no, zdej grem pa res spat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.5.2010 22:36:06
|
|
|
|
Anonimen
|
demonstracije danes? kdo je tole mladino sploh učil kaj so demonstracije in kako se jih izvaja? bi morali obvezno vključiti v učni program... seveda z obvezno enodnevno prakso! eelyy, da tvoj oče čimprej okreva.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.5.2010 22:37:26
|
|
|
|
majana79
|
grem spat, jutri mamo žur zvečer nočko!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.5.2010 22:38:42
|
|
|
|
ivanamdb
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja maja, upam, da ste v redu. že zadnjič si spraševala, kaj menimo o otrocih na pogrebu. točno 2 leti nazaj mi je umrla babica. in tavečji mulček je šel z menoj na pogreb. se mi zdi, da mi je bilo slovo lažje in lepše kot če bi šla sama. star je bil 2 leti. nekako se mi je zdelo, da je povezal krog, ki ga življenje ustvarja. še zdaj kdaj reče, da jo pogreša, ker mu je bila to ena fajn prababica, zdi pa se mi, da na njem kakšnega slabega vtisa sam pogreb ni pustil. ja k.tja to si res lepo napisala. strinjam se s tabo. v moji druzini so totalno nasprotno mislili in nikoli nisem sla na pogrebe.... meni to ni nikoli bilo vsec, spomnem se ko je moj najljubsi "barba stric" (nonotov brat) umrl, bila sem majhna in sem hotela tudi jaz iti ker sem se hotela posloviti, in niso hoteli, edino se teta smilila in se vrnila po mene in me odpelala tam ko je pogreb koncal. tko da mislim tudi da je odvisno o tem kaj otrok cuti, zeli. moja je ze sla na pokopalisce...ja vem...mal prezgodaj je...ampak ko greva moje "obiskat" greva z njo - moj je rekel da to ni nc hudega, in da se na ta nacin navadi na ciklus zivljenja.... ne vem.... men ni prevec vsec, ampak komplikacija je kam jo dat ko greva na pokopalisce.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.5.2010 22:39:24
|
|
|
|
eelyy
|
Evo jst se tudi odpravljam spat se kr nemorem losat tega rač. Flaska:tenx sej z očetom bo pa vsak dan bolje,upam.Nevem no danes nemoreš zaupat otroka vsakemu res sploh pa neznacu,ki ga sploh nepoznaš...lahko je prijazna in vse sam se mi zdi da to sploh ni to.Nevem no(meni res pomeni da je otrok v čistem okolju,da tam papca,da so igrala na svojem mestu in uporabna,da so otroci zaščiteni od padcev da ni kakšne nevarnosti) in še bi lahko naštevala,pa tega sploh ni bilo,da zdej nenakladam tuki po forumu in blatim gospe,ker res nimam tega namena,ampak pač tko je.Koliko pa ti plačuješ varuško?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.5.2010 22:45:26
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Jutri ja-kakšen je pa dresscode? karkoli iz omare v kar se lahko stlačiš flaska, Tanja nima takih problemov kot ostale Bejbi, to je dresskode za nas, navadne smrtnice. Če bi se po njej ravnale... Ajme bože, cela gostilna se izprazni ko bi mene videli v kakšni fini večerni toaleti s štikli Še preden bi noter stopila bi se polomila... flasa ne s.eri Kdaj si pa mene že vidla v obleki s štikli?Jaz kupim štikle za po omari valjat. Sem spekla pecivo-mmm. Jutri bom po tleh pomila, danes nimam več energije.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.5.2010 23:54:54
|
|
|
|
Anonimen
|
že vse počivate? tudi meni se veke kar zapirajo. pa sem vendarle opazila, da moram še obesit cunje... huh,... kako se mi to prav zdaj ne da! ju3 mali veliki ne gre v vrtec. greva k zobozdravniku pokazat Nodija. mi je bilo "hecno", ker je včeraj rekel, da bi imel še enega in še enega in še veliko Nodijev na zobkih... bomo videli, gospodiča pogumneža! imejte se skrajno lepo... aha, Papua, sem videla, da so dodali še latino mamo med želje... mi2 z mulčkom "arijca" torej odpadeva... preveč blond pa preveč modra! namesto mehkih oblin pa izklesane atletske noge in široka ramena torej si ne bom nič dopusta rihtala... lahko noč vam želim! pa lepe sanje!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.5.2010 6:26:34
|
|
|
|
koala.cek
|
dobro jutro time for teletubbies . ma sej sem jst tud ko en telebajsek, sem čist zalimana pa najdla sem še en zobek v mladičkovih ustjih in ni čudno, da sam cvili
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.5.2010 6:50:05
|
|
|
|
Dudica1
|
jutro
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.5.2010 7:11:04
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: eelyy Flaska:tenx sej z očetom bo pa vsak dan bolje,upam.Nevem no danes nemoreš zaupat otroka vsakemu res sploh pa neznacu,ki ga sploh nepoznaš...lahko je prijazna in vse sam se mi zdi da to sploh ni to.Nevem no(meni res pomeni da je otrok v čistem okolju,da tam papca,da so igrala na svojem mestu in uporabna,da so otroci zaščiteni od padcev da ni kakšne nevarnosti) in še bi lahko naštevala,pa tega sploh ni bilo,da zdej nenakladam tuki po forumu in blatim gospe,ker res nimam tega namena,ampak pač tko je.Koliko pa ti plačuješ varuško? Plačujem kot je normalno za LJ regijo Ampak sem res zadovoljna. Koalcek, za zobek! Pa imaš razlog za sitnobo. Tanja, v omari ti pa res ne nucajo dosti Slabo vložen denar Jutro! Vam zrihtam kavico...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.5.2010 7:12:46
|
|
|
|
FLASK_A
|
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.5.2010 7:53:31
|
|
|
|
šivilja
|
Jutro! Midve se rihtava, da greva v vrtec na sejo komisije za sprejem otrok v vrtec - bom imela s seboj tajnico Če mi prej ne znese, se vidimo zvečer.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.5.2010 7:55:50
|
|
|
|
Tanja_
|
Jutro! o šivilja, potem boš danes že imela info zame Sicer pa-otrok se je zbudil ob 5.30, smo vstali ob 6.15 in zdej je zaspana in seveda siiiiiitnaaaaa
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.5.2010 8:15:41
|
|
|
|
majana79
|
Jutro!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.5.2010 8:45:48
|
|
|
|
Anonimen
|
jutrček. otroka budna in se igrata (za zdaj iz spalnice prihajajo samo prijetni zvoki... pričakujem pa vseeno igrače vsepovsod). čez dobro uro z velikim odrineva. je bilo luštno vstati šele ob 8.30... paše! a, se je že začelo... grem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.5.2010 8:48:34
|
|
|
|
Anonimen
|
šivilja, torej do konca maja tudi ostali lahko pričakujemo odgovore glede vrtca, ne? pa prijetno sestankovanje!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.5.2010 9:08:21
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek hja, jest se bom preoblačila že v službi...ker moram popoldan na igrišče po mulce, s katerimi bomo imeli športno popoldne . pa tavelikemu sem obljubila sladoled, če bo danes priden. in je bil. ampak, mali hudiček pa.... ...prav cepetati je začel. pa zraven kriči, tuli, maha z rokami. sem mislila, da bo tale bolj miren, pa sem se zeloooo uštela Sem kar pomirjena, da ni naša edina taka. A se potem v vrtcu kej umirijo?Naši po mojem mal škoduje, da je edina in ima od vseh 300% pozornost. Upam, da bo bolje, ko/če bo šla v vrtec. 100% razlika v obnašanju pol k je vrtcu...vsaj naša elly.....zasebni vrtec Miška tud tija je mela danes auf ob 5ih...jao jao
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.5.2010 9:26:45
|
|
|
|
ledenka
|
jutro a pol se bo danes zvečer treba zrihtat al kaj? kuuuul! flaska, kedaj greva? moja varuška pride ob 7.30 eelyy, varuške... ti ne vem povedat. začutit moraš, da je ok. in se ne pustit prepričat, da kompliciraš (kot sem se jaz, zdaj pa mam, kar mam ). pa videt moraš, kako se ujame z mulčkom.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.5.2010 9:32:07
|
|
|
|
majana79
|
znorela bom varuška vprašanje če sploh pride, J. noče spat in je siten za **** aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa no, zdej mi je mal boljše grem spet klicat v vrtec, če že vejo kdaj bo komisija ne razumem zakaj tega ne dajo na net, ne pa da jim telefoni skoz zvonijo? al jih pa samo jst kličem in drugih staršev ne zanima?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.5.2010 9:43:54
|
|
|
|
KatMat
|
jest tud ce pridem se zrihtat ne morem ker mam fensi stvari vse 36 št
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.5.2010 9:44:49
|
|
|
|
maja1488
|
Jutro! eelyy.. za očeta, naj čimprej okreva. demonstracije..poden, da jih ni sram. Hvala vsem za sožalje. Na pogreb M ne bo šla, ker bo tudi maša in bo predolgo trajalo. Smo pa zmenjeni, da gremo v soboto svečko prižgat. Na pokopališče hodimo vsi 4 in M ve, da so tam pokopani tisti, ki umrejo. Ji je pa 'fino', ker je tam tudi sestrica od mojga, ki je umrla kot dojenček in potem se ona z njo 'pogovarja', ji prinese rožice, risbice, pokaže nove stvari, kaj zna.... Je včeri sama rekla, da zdej se bo tut z babico pogovarjala in ji pokazala kaj vse se je naučila. Z je tut vstala ob petih, M ob šestih in je prišla v sobo z darilom in na ves glas pela 'vse najboljše'. Danes jo grem iskat po kosilu. Kakega posebnega praznovanja pa žal ne bo letos...no mogoče nadoknadimo čez kak mesec.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.5.2010 9:45:00
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek hja, jest se bom preoblačila že v službi...ker moram popoldan na igrišče po mulce, s katerimi bomo imeli športno popoldne . pa tavelikemu sem obljubila sladoled, če bo danes priden. in je bil. ampak, mali hudiček pa.... ...prav cepetati je začel. pa zraven kriči, tuli, maha z rokami. sem mislila, da bo tale bolj miren, pa sem se zeloooo uštela Sem kar pomirjena, da ni naša edina taka. A se potem v vrtcu kej umirijo?Naši po mojem mal škoduje, da je edina in ima od vseh 300% pozornost. Upam, da bo bolje, ko/če bo šla v vrtec. 100% razlika v obnašanju pol k je vrtcu...vsaj naša elly.....zasebni vrtec Miška tud tija je mela danes auf ob 5ih...jao jao v ZD v domzalah je en oglas za privat varstvo ce te zanima...sem ga glih dons prebrala k sm bla tam
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.5.2010 9:45:45
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 ne razumem zakaj tega ne dajo na net, ne pa da jim telefoni skoz zvonijo? al jih pa samo jst kličem in drugih staršev ne zanima? ker se nikomur ne da ukvarjat z netom
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.5.2010 9:55:32
|
|
|
|
eelyy
|
Jutro! Evo T. je imel budnico kar ob 3h zjutraj in se je zbudil,ker so mu lidlove plenice premočile in je bil skoraj do vrata moker in je pol rabi čas da je zaspal skoraj uro in pol Mah jst bi ga dala v varstvo ker nam itak občina zdej daje subvenkcijo in bi rada da je med otroki,ker je zelo rad in bi se sigurno kakšna razlika poznala,pa še fajn bi bilo ker bi bila z novorojenčkom sama doma. Kati:Jst bi ga dala v privat varstvo(če je več otrok noter?)drugač pa ne,je isto če ga dam mami da ga mirka...bi rada da če že plačam da se tko navadi enga reda v vrtcu,obnašanja itd..... hvala za .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?