Saša27
|
IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava Kako lepo, da si se javila IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE BK - enga objemčka zate! Sicer se še nisem do konca skoordinirala, ampak upam, da vseglih ni tako slabo, kot si napisala. V bistvu je še slabše, sicer sva zaprosila za posredovanje ustreznih organov, a mislim, da ni realnih možnosti za srečen konec (bom pa naredila čisto vse, da se stvar zatrese, trenutno me pri sebi držijo taki silno neplemeniti vzgibi kot sta jeza in maščevanje). Jaz sem se od "mojih" punčk že poslovila v sebi, upam, da jima bodo našli dobre starše in ju ne bodo kar v rejništvu "pozabili" Čeprav po tem kar vem sedaj, pravzaprav nočem niti razmišljati, kaj se jima lahko vse zgodi. Ta izguba je ena taka nenavadna reč, saj v bistvu nisem imela nič, kako bi lahko kaj izgubila. Pa očitno lahko izgubiš sanje o prihodu domov, sanje o prvem skupnem rojstnem dnevu, sanje o prvem morju, sanje o prvem Božiču (ok, ker vem, da ta forum čekira tudi moja mama, se bom tu ustavila, ker najbrž nima dovolj velike količine robcev doma ) Amapk stvari se zgodijo z nekim razlogom, sicer to presega moje dojemanje za zdaj, pa bo že čas pokazal. Naivnost in vera v to, da so ljudje v bistvu dobri sta se umaknili, a utrdilo se je prepričanje, da največ kar ima človek je njegova integriteta, poštenost, sposobnost razlikovanja med belim in črnim, tudi ko se znajde v navidez sivem območju. So meje, ki jih ne prestopiš. Tudi, ko si povsem na tleh. O BK kako te razumem , sva prešla čez vse to in res je kot praviš, čeprav nimaš nič....veliko izgubiš... Daisye, privoščim vama iz vsega srca to veliko srečo, ki sta jo končno dočakala. Vem, da sta prehodila trnovo pot, vendar tudi vem, da je danes vse pozabljeno, ko gledata svojega sinka, ga objameta in mu rečeta, da ga imata rada. Uživajte....