Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.5.2010 20:42:57
|
|
|
|
Leela
|
o malčki palčki maja sožalje jaz sem tudi čist crknjena, se mi ne da nič. Pri nas je company policy, da so vse strani ala FB, forumi, youtube, free maili...zaklenjeni za gledanje. RR niso našli hehe. Smo v službi v največji gužvi. Drug teden bom mogla nadure delat. HB imam vredu šefico pa to malo prej pove, (ne pa samski nadrejeni, ki ti to povejo eno uro prej. Kaj češ čisto drugi interesi. Pride ob 9h, potem te pa čudno gleda ker greš ob pol štirih domov. Drugače je pa vredu, samo prioritete imamo drugačne ).
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.5.2010 20:45:13
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 ma to je vse za linijo a zdej maš vse za poroko uštimano, za oblečt mislm? (ne da se boš ti spet poročila ) ,ni panike da bi se še enkrat Mam ja samo še dokolenke moram it kupit...mela bom zdej hlače tako srajčko s kratkimi in bolero čez
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.5.2010 20:52:34
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: tubby Pozdravljene pa sem vas našla a jutr bo kej zvečer???? ja, v Kavalu smo zmenjene ob 8 Oooooo Katere gospe pa pridejo??? Če se lahko h kaki prištulim morda?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.5.2010 20:53:23
|
|
|
|
koala.cek
|
večerja, četrtek ob 20h - kaval: koala.cek majana lake ledenka Tanja Tubby petrazg šivilja flaška ajetam blueyes katmat? še katera željna ženske družbe ? jutri po 12 uri bom v Kaval sporočila točno število. Tako da zdaj pa resno premislite
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.5.2010 21:00:42
|
|
|
|
tubby
|
Jupi vse vas poznam se mi zdi sam tebe ne Koalcek
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.5.2010 21:11:52
|
|
|
|
koala.cek
|
jah, nikoli ne veš......
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.5.2010 21:13:44
|
|
|
|
Tanja_
|
Jutri ja-kakšen je pa dresscode?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.5.2010 21:15:55
|
|
|
|
ivanamdb
|
ok nekaj sem mal prebrala o tisti demonstraciji....hm....ne vem res kaj bi rekla...ja res je da ta predlog ni najboljsi in da je skoda ker ne morejo vec bit brezplacnih malic za dijake...ampak sh@@t je situacija generalno. edino mislim da so tisti ki so metali kamenje ipd neumni vandali, ker potem, kdo bo to placal? vsi mi, a ne? pa tud manj denarja za vse bo! in se ena stvar - a kaj mislijo da je tudi v tujini solanje/faks zastonj? in da je veliko stipendij? pa tudi studentskega dela ni, ponavad je normalno obdavceno delo, ali na crno! ja do sedaj je v slo bila bolj idilicna situacija za studente kot drugje, ampak zdaj je povsod kriza in zal sh@t happens... wow a sem filozof!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.5.2010 21:16:45
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Jutri ja-kakšen je pa dresscode? ja black tie a ne
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.5.2010 21:18:59
|
|
|
|
ivanamdb
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela Smo v službi v največji gužvi. Drug teden bom mogla nadure delat. HB imam vredu šefico pa to malo prej pove, (ne pa samski nadrejeni, ki ti to povejo eno uro prej. Kaj češ čisto drugi interesi. Pride ob 9h, potem te pa čudno gleda ker greš ob pol štirih domov. Drugače je pa vredu, samo prioritete imamo drugačne ). uff!!! ja dobro je ce prej pove! mah! vsi sefi so enaki! tudi moja vedno nekaj komplicira! jutr je ze cetrtek! men se tud nc ne da, mam vse skatle pol odprte, vse razmetano, edino sem wc mal zrihtala, drugo nc.....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.5.2010 21:22:51
|
|
|
|
koala.cek
|
hja, jest se bom preoblačila že v službi...ker moram popoldan na igrišče po mulce, s katerimi bomo imeli športno popoldne . pa tavelikemu sem obljubila sladoled, če bo danes priden. in je bil. ampak, mali hudiček pa.... ...prav cepetati je začel. pa zraven kriči, tuli, maha z rokami. sem mislila, da bo tale bolj miren, pa sem se zeloooo uštela
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.5.2010 21:32:57
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Jutri ja-kakšen je pa dresscode? ja black tie a ne Uf, bom si kar od mojga sposodila. A je lahko črtasta?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.5.2010 21:34:21
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek hja, jest se bom preoblačila že v službi...ker moram popoldan na igrišče po mulce, s katerimi bomo imeli športno popoldne . pa tavelikemu sem obljubila sladoled, če bo danes priden. in je bil. ampak, mali hudiček pa.... ...prav cepetati je začel. pa zraven kriči, tuli, maha z rokami. sem mislila, da bo tale bolj miren, pa sem se zeloooo uštela Sem kar pomirjena, da ni naša edina taka. A se potem v vrtcu kej umirijo?Naši po mojem mal škoduje, da je edina in ima od vseh 300% pozornost. Upam, da bo bolje, ko/če bo šla v vrtec.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.5.2010 21:35:28
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Jutri ja-kakšen je pa dresscode? ja black tie a ne Uf, bom si kar od mojga sposodila. A je lahko črtasta? naj ti bo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.5.2010 21:40:04
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Jutri ja-kakšen je pa dresscode? ja black tie a ne Uf, bom si kar od mojga sposodila. A je lahko črtasta? naj ti bo fenk ju
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.5.2010 21:44:32
|
|
|
|
lake
|
Uh, moja že zelo dobr za trmo zganjat, kr mahne z rokicami če j ikej ni oriv, če ma pa kej v rokah, pa z vso silo po tleh vrže.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.5.2010 22:12:15
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Jutri ja-kakšen je pa dresscode? karkoli iz omare v kar se lahko stlačiš
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.5.2010 22:15:01
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Jutri ja-kakšen je pa dresscode? karkoli iz omare v kar se lahko stlačiš flaska, Tanja nima takih problemov kot ostale
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.5.2010 22:17:37
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek . ...prav cepetati je začel. pa zraven kriči, tuli, maha z rokami. sem mislila, da bo tale bolj miren, pa sem se zeloooo uštela smeško, si ga kar predstavljam. demonstracije...zdaj je na odmevih. Ne morem verjet kaj so delali, primitivci res. Totalno so podžgali to mladino, očitno se jih da zmanipulirat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.5.2010 22:19:44
|
|
|
|
Anonimen
|
zdej s(m)o pa že otroci! ju-pi! ob tem bi se vam zahvalila za obilo klepetalnih in bralnih užitkov! pa seveda so dnevi, ko sem zaradi vas boljša mama! hvala! super ste!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.5.2010 22:20:42
|
|
|
|
eelyy
|
Čer punce! Evo takole dons sem bla čist fuč,sva šla po očeta v Trobovlje je bil na operaciji tko da je lepo useplo in je hvala bogu doma že. Dejte mi prosim povedat,kakšna je za vas varuška,kakšne kriterije more imet da vas ob mirkanju nebi skrbelo,ker sem bla danes nad eno čist razočarana,res preveč že cel,dan razmišljam o tem? Maja:iskreno sožalje za taščo katmat:V kateri zasebni vrtec sta dala mirkat Tijo?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.5.2010 22:21:20
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Jutri ja-kakšen je pa dresscode? karkoli iz omare v kar se lahko stlačiš flaska, Tanja nima takih problemov kot ostale Bejbi, to je dresskode za nas, navadne smrtnice. Če bi se po njej ravnale... Ajme bože, cela gostilna se izprazni ko bi mene videli v kakšni fini večerni toaleti s štikli Še preden bi noter stopila bi se polomila...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.5.2010 22:23:21
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: eelyy Čer punce! Evo takole dons sem bla čist fuč,sva šla po očeta v Trobovlje je bil na operaciji tko da je lepo useplo in je hvala bogu doma že. Dejte mi prosim povedat,kakšna je za vas varuška,kakšne kriterije more imet da vas ob mirkanju nebi skrbelo,ker sem bla danes nad eno čist razočarana,res preveč že cel,dan razmišljam o tem? za očeta Jaz sem imela srečo, že takoj ko sem imela razgovor pri varuški sem vedela da je taprava. In je res super. Sem šla pred tem še k eni drugi in sem takoj vedela da tja ne dam otroka. Pa je bila prijazna, samo tak občutek je bil. Mislim da takoj veš komu boš dal otroka, čutiš...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.5.2010 22:23:37
|
|
|
|
FLASK_A
|
Zdej grem pa spat. Nočko!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.5.2010 22:24:37
|
|
|
|
Anonimen
|
maja, upam, da ste v redu. že zadnjič si spraševala, kaj menimo o otrocih na pogrebu. točno 2 leti nazaj mi je umrla babica. in tavečji mulček je šel z menoj na pogreb. se mi zdi, da mi je bilo slovo lažje in lepše kot če bi šla sama. star je bil 2 leti. nekako se mi je zdelo, da je povezal krog, ki ga življenje ustvarja. še zdaj kdaj reče, da jo pogreša, ker mu je bila to ena fajn prababica, zdi pa se mi, da na njem kakšnega slabega vtisa sam pogreb ni pustil.
|
|
|
Copatki, copatki, copatki,...bodočaKatere copatke ste/bi izbrali za male nadobudneže?robeez (
19%)
starchild (
8%)
shoo shoo (
12%)
drugo (
62%)
Število vseh glasov: 195Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!