|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010
18.5.2010 10:44:09   
alma82
user posted image  moje, jaz sem imela danes take sanje.... sem sanjala da nosim četvorčke user posted image  user posted image  user posted image

pa že od kar sem pa zagledala magični plusek mi pa hodi po glavi, da imam dvojčke user posted image
(sej to je pomoje samo zaradi velike želje po bebiki user posted image  ) in zdej sem že pri četvorčkih user posted image

danes se še več gledam in božam po trebuhu in se sprašujem koliko jih pa je tu user posted image

a ima še katera pomisleke da jih nosi nekaj več user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
   [Brisano sporočilo]
18.5.2010 10:46:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu alma82)
  Neposredna povezava do sporočila: 2352
18.5.2010 10:49:51   
BabyKitty
alma82 tudi jaz sem zadnjič sanjala, da imam četvočke, vbistvu je bila bolj nočna mora user posted image , ker sem bila v sanjah čisto žalostna zakaj ne morem vseh naenkrat met v naročju user posted image

Meni je babica vedno govorila (me strašila user posted image ) , da bom imela dvojčke, zaenkrat se še niso videli... To bi verjetno na prvem pregledu že videli ane? Da me ne bo strah kaj jutri zagledam na nuhalni user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
18.5.2010 10:52:03   
alma82
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

alma iskrene čestitke.... (sem majčica 2010)user posted image user posted image

hvala user posted image
vem da si majčica (se te spomnim od samega začetka) itak vas pa še vedno redno berem user posted image  ker vas itak ne morem pozabit user posted image
za vedno boste v mojem srčku user posted image  skupaj z mojo majsko pikico user posted image

(pa lepo je  videt, da tudi ve niste pozabile mene user posted image  )
vas je kar veliko prišlo do konca (mislim na tiste, ki smo bile skupaj na začetku) user posted image  user posted image
čestitke tudi tebi user posted image  user posted image
vas bom spremljala do konca user posted image

< Sporočilo je popravil alma82 -- 18.5.2010 10:55:15 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
18.5.2010 10:53:37   
sonček85
dotika;user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pikepoke zate od nas treh

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
18.5.2010 10:54:01   
*Star*
Jaz sem tudi že imela pomisleke o dvojčkih... pa še lidik me je strašila z njimiuser posted image
Najbolj pa zaradi naše družinske zgodovine (teta 3 pare dvojčkov, babi 1 par...user posted image )

Zdaj sem pa spet opazila tak rumenkast izcedek.... Mislim saj verjetno res ni nič ampak me res zanima od kje hudiča RUMENA barvauser posted image ??!!! In ravno dovolj, da si itak spet skrbi nakopljem in razmišljam in...user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
18.5.2010 10:54:36   
alma82
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

alma82 tudi jaz sem zadnjič sanjala, da imam četvočke, vbistvu je bila bolj nočna mora user posted image , ker sem bila v sanjah čisto žalostna zakaj ne morem vseh naenkrat met v naročju user posted image

Meni je babica vedno govorila (me strašila user posted image ) , da bom imela dvojčke, zaenkrat se še niso videli... To bi verjetno na prvem pregledu že videli ane? Da me ne bo strah kaj jutri zagledam na nuhalni user posted image

no sej tud jaz nisem rekla da so bile lepe sanje user posted image user posted image
mene je pa tako sekiralo kako jih bom vse naenkrat dojila, ker imam samo dve joški user posted image user posted image  pa kako jih bom previjala, če se bodo na enkrat vsi pokakali user posted image user posted image
aja ... imela (imam user posted image  ) pa dva fantka in dve punčki.
Ena punčka je brez imena user posted image  (ker sva z mojim zaenkrat izbrala eno žensko in dve moški imeni) ... tako da je v sanjah ena punčka res brez imena user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2357
18.5.2010 10:56:22   
BabyKitty
Samo domišljijo pa imamo ane user posted image

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
18.5.2010 10:56:34   
alma82
IZVIRNO SPOROČILO: *Star*

Jaz sem tudi že imela pomisleke o dvojčkih... pa še lidik me je strašila z njimiuser posted image
Najbolj pa zaradi naše družinske zgodovine (teta 3 pare dvojčkov, babi 1 par...user posted image )

Zdaj sem pa spet opazila tak rumenkast izcedek.... Mislim saj verjetno res ni nič ampak me res zanima od kje hudiča RUMENA barvauser posted image ??!!! In ravno dovolj, da si itak spet skrbi nakopljem in razmišljam in...user posted image

če je rumena barva je skor sigurno vnetje. Nič bat user posted image  ti kar uživaj s svojimi dvojčki user posted image  user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
18.5.2010 10:58:16   
Arwenko
Jaz sem tudi imela tak čuden feeling, da bi lahko bila dva, pa se je zadnjič videla samo ena gestacijska vrečka. Tako da , razen če je dr. slabo gledal, je samo eden. user posted image

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
18.5.2010 10:58:32   
alma82
BabyKitty  jaz in  ti pa imave res domišljijo user posted image

Zvezdica je pa na pravi poti k dvojčkom user posted image  ali pa celo k četvorčkom user posted image
(nama bo ukradla najino domišljijo user posted image  )

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
18.5.2010 11:00:01   
alma82
Boste vidle punce, ko bomo vse šele na NS vidle da nosimo dvojčke user posted image user posted image

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
18.5.2010 11:00:24   
*Star*
haha alma82, mislim da ne bo nič, vsaj zaenkrat se je samo eden videl. ufff, mi je odleglo na Uz-juuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
18.5.2010 11:00:55   
BabyKitty
alma82 no saj pri meni v družini je tudi veliko dvojčkov, ravno zato me skrbi user posted image še posebej, ker v družini izkušnje z dvojčki niso čisto nič prijetne user posted image

Arwenko nikoli neveš, kje so se skrivali ostali trije user posted image

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
18.5.2010 11:02:08   
Arwenko

Arwenko nikoli neveš, kje so se skrivali ostali trije user posted image

Čaki, čaki, o kakšnih štirih ti...moj je bil že ob misli na 2 šokiran user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2365
18.5.2010 11:02:35   
alma82
IZVIRNO SPOROČILO: *Star*

haha alma82, mislim da ne bo nič, vsaj zaenkrat se je samo eden videl. ufff, mi je odleglo na Uz-juuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image
a če so enojajčni se tudi kmalu vidi ali kasneje?
Kdaj si pa imela UZ? V katerem tednu user posted image ?
Mogoče so pa enojajčni user posted image

Hecam se user posted image  . mal te moram ''strašit'' da ne boš tako mislila na tisto svoje vnetje user posted image  user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
18.5.2010 11:13:57   
alma82
BabyKitty malo si pomešala user posted image

jaz in ti bova imele četrvorčke user posted image  , Zvezdica in Arwenko pa ''samo'' dvojčke user posted image

jaz svojmu še nisem povedala za svoje sanje. Se mu ne upam user posted image  .
Se bojim, da obstaja možnost, da postavem vdova (pa šele 1 mesec poročena user posted image  ), ker ga bo kap user posted image

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
18.5.2010 11:22:30   
BabyKitty
Hehe nč nism pomešala... čutim, da ima Arwenko četvorčke user posted image user posted image user posted image

Jaz sem svojemu povedala za sanje in on se je čisto strinjal user posted image že od začetka navija za dvojčke user posted image

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
18.5.2010 11:30:00   
alma82

Hehe nč nism pomešala... čutim, da ima Arwenko četvorčke user posted image user posted image user posted image

Jaz sem svojemu povedala za sanje in on se je čisto strinjal user posted image že od začetka navija za dvojčke user posted image

user posted image  user posted image  Čutiš na vodi a ne user posted image
Arwenko svojmu kar povej, da boš imela četvorčke user posted image

user posted image user posted image  za tvojga dragija user posted image
nč, moj bo pa moral začet navijat za četvorčke ... mu ne preostane druzga user posted image
Pa mislim, da tud za dvojčke glih ne bi hotel sam od sebe navijat user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2369
18.5.2010 11:34:09   
lidik
ojej babike ste se razpisale. No naj vam povem, da jaz sem se od drugega meseca naprej ko sva začela delati na bebiki pogovajrala, da bom imela sigurno dvojčke. V prvo ko ni ratalo, sem rekla mojemu, to je zato, da bosta potem kr dva skupaj. Pa mi je rekel da naj utihnem, da ne bo slučajno kje res. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image In se je tudi kr potolažil zdaj ko sem prišla iz pregleda in je bil samo eden. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
18.5.2010 11:35:05   
BabyKitty
Eh moj mene ne razume user posted image jst bi mela enega otročka potem pa kar nekaj let nič... pa potem še enega user posted image moj bi imel pa:  zdej dva (dvojčka) potem pa čez eno leto še enkrat dvojčka, pa potem mi da en 2 leti pavze pa še ene trojčke naštimava user posted image  

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
18.5.2010 11:37:23   
lidik
hi hi hi moški so tako hecni. Moj bi imel pa zdaj enega, pa potem kr takoj enega, pa še potem kr enega,.... no je rekel, da tam pri štirih ali petih bi se pa ustavil. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2372
18.5.2010 11:39:45   
alma82
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

hi hi hi moški so tako hecni. Moj bi imel pa zdaj enega, pa potem kr takoj enega, pa še potem kr enega,.... no je rekel, da tam pri štirih ali petih bi se pa ustavil. user posted image

ej a veš da je moj tud rekel, da bi najraje imel enga za drugim user posted image  in to isto 5 komadov user posted image  (moj ni nič govoril o štirih, ampak hoče 5 user posted image  )

Midve se bova pa očitno še veliko družile skupaj tukaj na forumu user posted image  user posted image
(vsako leto bova pri kakšne drugem mesecu user posted image  ) 

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
18.5.2010 11:42:13   
BabyKitty
Eh pol je pa moj še vredu user posted image mi sam 3 porode želi user posted image pa 7 otrok user posted image

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
18.5.2010 11:44:43   
Arwenko
Punce, zdaj šele ugotavljam, kakšno srečo imam, da si midva oba z mojim želiva samo enega user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?