|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010
17.5.2010 9:16:40   
birdy
Hoj, men se je kamen odvalil iz srca. Včeraj sva povedala, reakcija je bila pa kr boljša od pričakovane. Sem pa že misnla da nama sploh ne bo uspel povedat ker sta mela tast in tašča vmes še obiske in sem se že bala da bojo naši šli.
V sredo pa že NS, za spol bom vprašala sam mislm da mi bo povedu šele na morfologiji. Sem tud pri Kristi vprašala pa mi na NS ni hotu še nič rečt, je reku da je še prezgodaj.
Tok od mene, moram mal kuhno pospravt, je raztur še od včerejUpsi, se zgodi
Aja, sem pa tok prehlajena da se mi bo vsak čas zmešal, desne sinuse mam spet čist nabite, upam da ne bo treba spet po AB. Pa še tamalidve sta ga srali, ob štirih sta hotle vstat

Tole kar je zgori napisan sem kopirala od naših februarčic. Ni se mi dal še enkrat pisat.

Dotika, tudi meni je hudo zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam da čimprej doživiš svojo 9-mesecev trajajočo nosečnost in da se ti tvoja bolečina čimhitreje pozdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
17.5.2010 9:19:01   
lidik
ja alma82 jaz sem imela kao beli tok (no vsaj jaz sem mislila da je kao to to) ampak je bilo rumene barve in mi je G rekel, da je to vnetje in da ga je treba pozdraviti. Mi je pa tudi takrat prvič ko sem imela rjav izcedek rekel, da je to verjetno zaradi vnetja, ker sem imela baje kr hudo vnetje. In se mi niti sedaj po tisti kremi še ni vredu pozdravilo, tako da mi je zdaj dal še ene svečke. Je rekel, da je treba to čimprej pozdravit. Aja pa še povedal mi je da sladkarije pospešujejo rast glivic torej povečujejo vnetje - zato če imaš vnetje se sladkarijam izogibaj. 

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
17.5.2010 9:20:51   
alma82
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

Punce včeraj sem malo gledala za angel sound in 70 EUR zanj NE DAM!
Za ta denar dobim že en 3d ultrazvok in sem šla na lov v tujino user posted image
Odkrila sem angleško stran (pošiljajo tudi v slovenijo, za baje minimalno doplačilo pri poštnini)

Jaz dam tudi raj dinarčke za 3d UZ, kot pa toliko za Angel sound...

a pa poznaš kakšno, ki je že naročala pri teh?

Kakšna razlika v cenah....

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
17.5.2010 9:27:34   
BabyKitty
Jaz ga bom naročila v naslednjih dneh, tukaj na tej angleški strani... edino kar se odločam je, če kupim raje tistega "malo boljšega"

torej tega:
http://www.babymad.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=102&category_id=23&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=26

ali boljšega tega:
http://www.babymad.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=111&category_id=23&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=26

zadnji kaže še število utripov ipd. pa všeč mi je, da lahko poslušava dva naenkrat...

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
17.5.2010 9:33:43   
alma82

IZVIRNO SPOROČILO: lidik

ja alma82 jaz sem imela kao beli tok (no vsaj jaz sem mislila da je kao to to) ampak je bilo rumene barve in mi je G rekel, da je to vnetje in da ga je treba pozdraviti. Mi je pa tudi takrat prvič ko sem imela rjav izcedek rekel, da je to verjetno zaradi vnetja, ker sem imela baje kr hudo vnetje. In se mi niti sedaj po tisti kremi še ni vredu pozdravilo, tako da mi je zdaj dal še ene svečke. Je rekel, da je treba to čimprej pozdravit. Aja pa še povedal mi je da sladkarije pospešujejo rast glivic torej povečujejo vnetje - zato če imaš vnetje se sladkarijam izogibaj. 

se mi je zdelo da si ti to pisala user posted image  . Glih zaradi tega tvojga posta jaz mislim, da gre pri meni tudi samo za vnetje. Ker ene dva dni pred rjavim izcedkom sem imela povečan tok, ki pa je bil že rahlo rumenkast. Zdej pa je že bolj bledo rjavkast.

Joj dobro da si me spomnila glede sladkarij user posted image  jaz sem pozabila na to...

in glih zdej, ko mi že par dni ''cuker pada'' in ''moram''pojest dopoldne eno Milko in še popoldne nekaj sladkega skoz valam po ustih user posted image
Konec sladkih dni za Almo user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
17.5.2010 9:37:34   
alma82
me heca tale RR user posted image

BabyKitty se je težko odločit user posted image  Sem ti hotla dat predlog, pa ne gre user posted image
Drugi je itak boljši, ker ti kaže utrip in lahko oba poslušata... ampak... a je to vredno skoraj dvojne cene user posted image

Se boš mogla kar sama odločit user posted image

< Sporočilo je popravil alma82 -- 17.5.2010 9:41:31 >

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
17.5.2010 10:03:36   
suziflo
Pozdravljene punce!

Kako ste preživele vikend?

Jaz sem imela slabega: opišem!

V petek zvečer sem opazila na wc papirju rahel roza madež..panika!!!
Sem si rekla, dajmo malo počakat da vidima kak in kaj bo jutri.. Drugi dan je bilo isto , povem fantu in ker je paničar, gremo k dežurnemu v bolnico, tam čakam kake 15 min, mi dajo napotnica za ginekološkega - pregled. Po dobrih 2 urah čakanja, končno sledi pregled. S plodom je k sreči vse O.K, videla sem ga, videla srček, veliki smo 12 cm:) v 7t in 3 dni. 
Po pregledu so mi dejali da je znotraj res rjavkasto in ne krvavo, vendar je to bila posledica vgnezidve ali nekaj takega, se pravi nič resnega, dali so mi recept za neke kapsule, ki jih moram vzet na dan 3x po dve tableti. zjutraj in zvečer si moram vstaviti v nožnico, čez dan pa zaužijem s tekočino.

No to je bil moj pester vikend. 1. redni pregled imam jutri, komaj čakam, da dobim 1. slikico.:)

Lepo se imejte!

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
17.5.2010 10:07:18   
alma82
Čestitke suziflo user posted image  važno da si vidla pikico in slišala srček user posted image

joj ampak je bil tale vikend res katastrofalen user posted image

(odgovor članu suziflo)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
17.5.2010 10:08:23   
aischa1
ja Alma82 meni se je zaenkrat ustavlo in mi je tudi mreni rekla danes sestra od ginekologa da je to verjetno unetje saj je bil bel tok kupit sem si šla Floragyn svečke ker baje pomagajo pa nič kavbojk nosit, tangic ja tudi meni je rekla nič slatkega čim več se prat.Tudi jaz upam da bo tudi pri tebi vse v redu in da dočakamo svoje pikice.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
17.5.2010 10:12:20   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: alma82

IZVIRNO SPOROČILO: lidik

se mi je zdelo da si ti to pisala user posted image  . Glih zaradi tega tvojga posta jaz mislim, da gre pri meni tudi samo za vnetje. Ker ene dva dni pred rjavim izcedkom sem imela povečan tok, ki pa je bil že rahlo rumenkast. Zdej pa je že bolj bledo rjavkast.

Joj dobro da si me spomnila glede sladkarij user posted image  jaz sem pozabila na to...

in glih zdej, ko mi že par dni ''cuker pada'' in ''moram''pojest dopoldne eno Milko in še popoldne nekaj sladkega skoz valam po ustih user posted image
Konec sladkih dni za Almo user posted image

no veš kaj - meni je moj G rekel, da če ne morem zdržati brez sladkega da naj si vsaj kupim temno čokolado. Tako da če mi zdaj res cuker pade pojem eno reberco temne čokolade in je čisto vredu

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
17.5.2010 10:22:18   
Arwenko
Joj ženske, zdaj set mi takšne lušte naredile, da me kr ma, da bi šla po nekaj sladkega v trgovino user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
17.5.2010 10:27:19   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Joj ženske, zdaj set mi takšne lušte naredile, da me kr ma, da bi šla po nekaj sladkega v trgovino user posted image

joj Arwenko le privošči si dokler ti paše. Jaz pa zdaj že čisto obupana razmišljam kaj naj naredim z malico. Ne vem ali naj grem jest ali ne. Če se mi zdi, da mi bo kr dvignilo če bom samo povohala hrano. user posted image In to je že spet od petka popldan tako. Tak da v bistvu tri dni že ne vem več kako zgleda, če se vredu počutiš in ti ni slabo. user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
17.5.2010 10:33:39   
Arwenko
Eh, sem prelena, da bi šla v trgovino odkrito, pa zebe me in to pošteno user posted image

Bom počakala na malico in si takrat nekaj privoščila user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
17.5.2010 10:37:59   
lidik
No potem pa držim pesti, da ti čimprej mine čas do malice in potem si le privošči. Pa upam, da se malo zagreješ. 

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
17.5.2010 10:40:47   
Arwenko
Ja ob 12h imam malico, nič prej. Ja trenutno se nagibam k temu, da si grem med malico še en pulover kupit user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
17.5.2010 10:54:31   
lidik
Ja sej jaz tudi bom počakala do 12-ih danes da grem na malico. Greva s sodelavko skupaj. Sem jo pa že opozorila, da če pobegnem ven, to ne pomeni da se mi je zmešalo, ampak da mi je šlo kaj gor. user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj Arwenko a veš da mene je prejšnji teden tako zeblo, tako da se mi kr smiliš.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
17.5.2010 10:54:43   
BabyKitty
Uffff me je zdajle pogrelo user posted image smo bili včeraj na kosilu s sestro od mojega, ki jo milo rečeno ne prenašam... Je taka tipična razvajenka, s polno ritjo in taka tipična kokoš (kok ga mi žuramo, pa gremo jadrat pa ga žuramo, pa kok se jst razpizdim na policaje pa bla bla user posted image , pa povsod mam veze)... in ker sem ji seveda po pravici nekaj stvari povedala, ker hitro povem svoje mnenje, je danes klicala mojga in me tožarla... pa čeprav je bil moj cel čas zraven in mi dal prav... tok bedno se počutm, ker me napada taka budala... waaaa user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
17.5.2010 11:05:28   
lidik
BabyKitty ne se pustiti ji razjeziti. No ok, jaz verjamem da te razjezi, samo ne ji pa nikoli pokazati da te zna s tem prizadeti oz. razjeziti, ker potem bo itak imela samo še večje veselje in ti še samo večje probleme. 

Neposredna povezava do sporočila: 2318
17.5.2010 11:09:22   
BabyKitty
Sej jst ji sigurno ne kažem, da me razjezi... še moj neve, da me je to razjezil user posted image ampak tok bolno se mi zdi... 

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
17.5.2010 11:12:25   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

Sej jst ji sigurno ne kažem, da me razjezi... še moj neve, da me je to razjezil user posted image ampak tok bolno se mi zdi... 

pridna punca, le naj ostane tako naprej. Je pa res grozno ko kaj takšnega doživiš ja. Bo ja menda prišla kaj kmalu k pameti in bo ravnala malo drugače.

Neposredna povezava do sporočila: 2320
17.5.2010 11:23:44   
n a n i
zivjo punce,

sem si privoscila vikend brez racunalnika in danes v pricakovanju dobrih novic berem forum in spet te krvavitve in SS. Sem mislila, da smo ze zakljucile s SS. Dotika zal mi je, da se ti je to ponovno zgodilo in ti zelim, da si cimprej opomores predvsem psihicno in kmalu spet zagledas plusek ter docakas 9 mesecev prijetne nosecnosti...

Meni hrana se vedno ne disi nobena.. ze 2 tedna ne vem, kako izgleda dan brez slabosti, zadnji teden pa se bruhanja na dnevnem redu. Sem probala ze vse mogoce, pa nič boljse.. upam, da ne bo trajalo celo nosecnost kot pri moji mami..

dober tek vsem, ki vas sedaj caka kosilo, malica itd...

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
17.5.2010 11:48:23   
lidik
ojej nani ubožica. Upam, da se ti tele slabosti res čimprej pomirijo. 

(odgovor članu n a n i)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
17.5.2010 13:31:27   
BabyKitty
Kje ste punce? Ste se že najedle?

n a n i upam, da se buhanje in slabosti čimprej nehajo user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
17.5.2010 14:33:33   
zaljubljena23
alma, tudi jaz upam, da je šlo za lažen preplah...Optimizem pa ni nikoli odveč...Le bodi optimistična...Tako je prav
suziflo, a ti tudi? HB, da je vse ok in da ste videli srček ter pikico user posted image user posted image

nani, upam, da slabosti izginejo

Jaz sem tukaj...Se vlečem kot cota...utrujena do amena...Komaj čakam, da bo tole prvo tromesečje za menoj, da bo še kaj koristi od meneuser posted image user posted image user posted image In seveda nestrpno pričakujem jutrišnji pregled... AS, še se nisva odločila...Mogoče bova poiskala kakšno rabljeno varianto..Bomo videli

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
17.5.2010 18:54:58   
pinkalonca
IZVIRNO SPOROČILO: suziflo
Po dobrih 2 urah čakanja, končno sledi pregled. S plodom je k sreči vse O.K, videla sem ga, videla srček, veliki smo 12 cm:) v 7t in 3 dni.

suziflo super za dober rezultat user posted image a si se mogoče zmotla pri cm? Imam v spominu, da so naše pikice sedaj velike okoli 10 mm, to je šele 1 cm...

punce zdej pa dost slabih novic!!!!!

decembra bomo cartale user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suziflo)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?