|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010
15.5.2010 10:13:59   
mag3
http://www.cafepress.co.uk/+family-&-baby+womens-maternity

To sem na enmu forumu kopirala. Majice z napisi. Maš pa ful velik izbire. Ampak je tuja internetna stran. user posted image

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
15.5.2010 12:22:18   
KatyK79
joj dotika in alma82 držim pesti ...sej bo vse ok! user posted image user posted image

jagodka - dobrodošla user posted image user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
15.5.2010 14:09:07   
aischa1
dotika in alma82 upam da se bo bojo izcetki ustavliuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
15.5.2010 16:06:22   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

lidik- čestitke za srčekauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kam pa hodiš k dr, če smem vprašati, ne razumem zakaj si morala plačati, meni ni bilo treba ne za knjižico, ne za slikico, v glavnem uživaj, kdaj pa imaš ns? nisem uspela vsega brati, jaz imam 3.6, sicer imam pdp 13.12 tako, da sva blizu, če je pravi pdp pa izvem 1.6

v šentjur hodim k dr. simonitiju. Sej za knjižico nisem nič plačala, za slikice, mi je pa rekel, da pri njemu se plačajo. Pa sej tistih 5 EUR za dve slikici se mi ni zdelo niti veliko, pa tudi nekako se mi ne zdi ne vem kako narobe, da jih zaračuna. Tako da sem mu z veseljem plačala. NS imam pa jaz tudi 3.6. pri dr. Strah v Domžalah. PDP mi je pa ostal na 15.12.

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
15.5.2010 16:08:37   
lidik
*dotika* in alma82 jaz močno stiskam pesti da se tile vajini izcedki ustavijo in seveda da ne pomenijo nič slabega. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
15.5.2010 16:11:58   
lidik
mag3 ful imajo dobre majčke. Ko bi le pri nas kje to imeli. user posted image

Aja pa še nekaj. Včeraj sem vam obljubila slikco in zdaj se že eno uro mučim da jo spravim tu gor, pa nikakor ne gre. user posted image  No do naslenjega UZ-ja mi bo menda glih se uspelo naučiti. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
15.5.2010 17:40:13   
čmaja
ojla.
bolj gnilo vreme pa res ne bi moglo biti, in to sredi maja. grrrrr...
imam se vsaj česa veseliti, in sicer tega, da sma včeraj oz danes povedala najinim staršem. vsepovsod veselje, tudi solze sreče, tak da superca.
edino, kar je, me boli glava.po moje še vedno od prometne.

papa nosečke, upam, da vas problemi čim prej zapustijo, in skoraj začnemo drugo trimesečje.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
15.5.2010 17:47:17   
twilight_princess
Živjo nove prijateljice. Vas berem že od začetka, ampak danes sem se odločila, da končno tudi kaj napišem. Moj PDP naj bi bil 22.12. ampak sama mislim, da bo kasneje. Bila sem pri ginekologu že 3. maja (ne zaradi nosečnosti - sem šla, da mi požegna, da lahko začnemo delati na novem bejbiju, zvedla pa da sem že nosečauser posted image ). Doma imamo že fantiča, starega skoraj 3 leta. Nosečnosti še nisem načrtovala, planirano je bilo, da bi bil novi član družinice poletni dojenček 2011, ampak nič zato... smo veseliuser posted image . Utripa se takrat še ni videlo, to sredo bi morala iti na pregled, ampak bom šla že v pon. Zakaj??? Danes opoldne sem namreč opazila svežo kri prepleteno s sluzjo in sem šla iz preventive na pregled v B. Dežurna ginekologinja me je vaginalno pregledala, ugotovila da imam močno vnetje ter me poslala domov počivat, ter naj grem v pon. k svojemu zdravniku na pregled. Da je vse ok, me ni prepričala in sem že celo popoldne na trnih. Krvavitve sedaj ni, le kadar grem na malo potrebo, ko se obrišem je zraven še sled krviuser posted image ... Strah me je SS...user posted image

(odgovor članu čmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
15.5.2010 20:24:58   
Arwenko
čer souser posted image !

Meni je pa danes po skoraj tednu dni praktično brez znakov tako slabouser posted image .
Grem zdaj probat z enim sprehodom malo kisika dobit v sebe, pa pol s koka-kolo umirit želodec. K sreči vsaj ne bruham.

Po drugi strani, pa saj ne vem ali ne prevaga bolj veselje, da se očitno nekaj dogaja z mojo nosečnostjo user posted image

(odgovor članu twilight_princess)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
16.5.2010 10:01:42   
*dotika*
Tako, jaz sem doma brez pikice v trebuščku. Včeraj okrog štirih sem močno zakrvavela, šla na urgenco, UZ je pokazal propadajočo prazno vrečko, ki se je za polovico že zmanjšala. Bila sem sprejeta, ob devetih v operacijski in zdaj že doma.

Toliko z moje strani. Včeraj je padla odločitev, da se nedvomno za nekaj časa poslovim s foruma. Danes se vam sicer še kaj javim, potem pa ob kakšnih pomembnih in predvsem veselih novičkah. Razumite me!!!

Srečno vsem skupaj.

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
16.5.2010 10:16:28   
aischa1
user posted image user posted image dotika srečno tudi tebi in upam da ser čim prej javiš spet z veselo novicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Jaz sem se tudi zjutraj zbudila šla na vc in zagleda belo sluz z malo krvi take svetle in sem sedaj vsa živčna kaj naj bi to pomenlo upam da nič slabega sedaj ni več nič ampak zjutraj bom vseeno poklicala ginekologa.

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
16.5.2010 10:17:05   
*Star*
*dotika* saj ne morem verjetuser posted image user posted image user posted image

Tok sem žalostna zdaj...user posted image user posted image

Preveč se vas je že poslovilo....user posted image

Pošiljam ti veliko objemčkov.. Ni veliko... pa vseeno, vedi, da smo punce s foruma tukaj zate, če nas boš potrebovala...

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
16.5.2010 11:15:20   
GITA14
dotika žal mi je bodi močna user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
16.5.2010 11:19:05   
kar_ena
*dotika* user posted image user posted image user posted image user posted image
čimprej se nam spet javi, z boljšimi novicami user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
16.5.2010 11:20:00   
Arwenko
Dan. Dotika meni je tako žal zate user posted image user posted image user posted image user posted image

Če lahko kakorkoli pomagam, pa prosim javi na ZS ali na FB. Drži se.

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
16.5.2010 16:06:50   
BabyKitty
*dotika* sploh ne morem verjeti user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da vama kmalu ponovno uspe user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
16.5.2010 17:44:47   
KatyK79
joj dotika ,tako mi je žal zate. res drži se, pa držim pesti da se čimprej javiš z veselo novičko.
sej kr ne morem verjet...bodi močna...tudi tebe čaka lepa, 9 mesecev dolga nosečnost.

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
16.5.2010 19:28:10   
zaljubljena23
dotika...sploh ne vem kaj naj ti rečem, saj nobena beseda ne bo izbrisala tvoje bolečine..:Drži se punca...če boš kdaj potrebovala pogovor, sem ti pripravljena prisluhnit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Alma, pri tebi še prisotni izcedki?

Pri nas vse po starem..Slabosti, utrujenost,...odštevam dneve do torkauser posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
17.5.2010 7:55:06   
BabyKitty
Dobro jutro punce!

Konec slabih novic!!!! Že tako nas je malo decemberk user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
17.5.2010 8:29:05   
*Star*
BabyKitty, se popolnoma strinjam s teboj!!!
Pa preveč pikic se je že poslovilouser posted image

Kje je naša lidik danes??

Neposredna povezava do sporočila: 2295
17.5.2010 8:39:58   
lidik
BabyKitty tudi jaz se strinjam s tabo in upam, da se tvoje besede uresničijo in da se resnično nobena več ne poslovi, ampak vse ostanemo skupaj do konca.

*dotika* sej ne vem kaj ti naj rečem, ker si ne znam predstavljati kaj prestajaš. Želim ti vse dobro in da vama čimprej spet uspe - ter da tokrat prideš do konca čarobnih 9 mesecev, ki se bodo končali s sončkom v naročju. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hej teta zvezdica tukaj sem, sem imela nekaj nujnega za narediti predno sem se lahko oglasila. user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
17.5.2010 8:49:16   
BabyKitty
Punce včeraj sem malo gledala za angel sound in 70 EUR zanj NE DAM! Za ta denar dobim že en 3d ultrazvok in sem šla na lov v tujino user posted image Odkrila sem angleško stran (pošiljajo tudi v slovenijo, za baje minimalno doplačilo pri poštnini)

Primerjava:

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=173307
in
http://www.babymad.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=102&category_id=23&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=26

Potem pa še malo brskam po tej strani in odkrijem še (bomo kmalu potrebovale user posted image ):
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170063
in
http://www.babymad.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=191&category_id=50&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=26

Upam, da vam bo kaj koristilo :) Se mi zdi pa grozno kako navijajo cene v Sloveniji... sem se kar malo zamislila... poglejte malo po strani koliko stanejo testerji nosečnosti... in jaz sem mislila, da je 3,5 EUR poceni za dva trakova...

npr. http://www.babymad.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=64&category_id=19&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=26

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
17.5.2010 9:06:40   
lidik
BabyKitty ja pri nas so katastrofalne cene pri vsem kar se tiče user posted image . Sva midva z mojim tudi malo gledala te stvari in sva se tud sam zgražala kako je vse drago. 

Neposredna povezava do sporočila: 2298
17.5.2010 9:13:10   
alma82
*dotika* user posted image user posted image user posted image user posted image  tako mi je žal user posted image user posted image
Upam da se nam kmalu javiš z dobrimi novičkami.
Pa tako kot je ena že napisala .... tukaj smo zate user posted image

Zaljubljena23 še imam izcedek user posted image  . Na začetku me je res čisto potrlo, kr vse se mi je porušilo ... zdej sem že bolj optimistična.
In jaz verjamem, da bom z vami ostala do decembra ... jaz in moja pikica user posted image  ... upam user posted image

Izcedek je zdej že bolj bled, kot rjavo rumenkast je zdej. Tako da močno upam, da je to le grdo vnetje ... mislim, da je lidik pisala enkrat o nečem podobnem ... al pa ena druga. Jaz mislim (upam) da je to vse skupaj le vnetje.

V četrtek imam pregled pri dr. Voglerju (zaradi januarske operacije pregrade) in močno upam da mi bo naredil UZ. Če ne bom pa počakala do naslednjega četrtka, ko imam (KONČNO) UZ pri svoji G.
In vam bom prilimala slikico svoje pikice user posted image
Uff ker optimist sem jaz ... spet drugič pa glih ne.... user posted image

BabyKitty se čist strinjam.
Dovolj je slabih novic!! Res nas je tako malo decemberk user posted image

Mene danes spet trebuh ''boli'', tko špika me user posted image  . Jaz res mislim, da je z mojo pikico vse vredu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2299
17.5.2010 9:14:56   
alma82
IZVIRNO SPOROČILO: aischa1

user posted image user posted image dotika srečno tudi tebi in upam da ser čim prej javiš spet z veselo novicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Jaz sem se tudi zjutraj zbudila šla na vc in zagleda belo sluz z malo krvi take svetle in sem sedaj vsa živčna kaj naj bi to pomenlo upam da nič slabega sedaj ni več nič ampak zjutraj bom vseeno poklicala ginekologa.

kako si? A je kaj novega?

Dej reci, da nimaš več izcedka in da je spet vse ok ...

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?