|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010
17.5.2010 20:15:16   
mag3
Ojla punce.

Da se še jaz javim. Danes sem bila na drugem pregledu, še vedno mi ni delal konkretnega UZ, samo, da sva videla bebiko in srček user posted image  in konc. Ni glih neka baba ta moj G, da bi klepetala o bebiki. user posted image  Ne vem kdaj pol naredijo tist malo bolj obširen UZ?! user posted image  HB da imam v ponedeljek (24.5.) NS in bo pol tam kaj več novičk. Pa firbec me za spol, čeprav še ni glih to zanesljivo. Z nami pri 11t vse ok. Imam pa jaz povišan pritisk (140/90)in to G ni bilo všeč, da je še malo prehitro za to. In mi je prepovedal slano, sladko, mastno. In kaj naj zdaj jem? Travo? user posted image  Ok, bom že mogla potrpet za našo bebiko. In zdaj za vsako stvar, ki jo pojem gruntam, je preslana, je presladko, je premastno, ..... user posted image  In vsak dan si moram kontrolirat pritisk. Sicer še ne vem kje. user posted image  Aha, pa naročil mi je pit magnezij. Nisem sigurna zakaj!? 

Dotika ne vem kaj naj ti rečem, ker so vse besede odveč. Hudo mi je zate.  user posted image  Upam, da boš čimprej spet srečka user posted image . user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu pinkalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
17.5.2010 20:30:58   
BabyKitty
mag3 pomoje ti ginekologinja sploh ne bo delala kakšnega obširnega UZja, saj veš kako je z javnim zdravstvom user posted image pri meni nevem če je UZ trajal 5 minut, še srčka nisem poslušala, je ona samo rekla da dela... Se mi je zdelo tko malo na brzino... Naslednji UZ pa šele pri 20. tednu user posted image Dobro, da bo pojutrišnjem nuhalna... samo res nevem kako bom zdržala potem 2 meseca user posted image Glede hrane pa se ne sekiraj preveč... malo merkaj, da ne boš ravno svinjsko mast na žlico dajala user posted image sem imela tudi sama zadnja leta želodčno dieto, kjer je bilo prepovedano sveže sadje, zelenjava, mastne stvari, slane stvari, kisle stvari ipd... Vglavnem ostalo ni praktično nič... Pa sem jedla malo po občutku in ni bilo težav...

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
17.5.2010 21:24:14   
*Jagodka
Dotika, žal mi je.

mag3
samo ne pretiravaj s soljo, oljem....pa bo. user posted image
Držim pesti zate.
Jaz imam 3.6. naslednji pregled tko, da bom poročala, kako je blo pri moji G.
Upam, da bom zadovoljna.

user posted image ke jutri imam nuhalnoooooo, mal me skrbi ampak sem optimist.
Vidla bom/bova pikico. user posted image user posted image user posted image Komaj čakam.

Držte pesti, da bo vse ok.

user posted image vsem.

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
17.5.2010 21:28:40   
zaljubljena23
Punce vso srečo jutri na pregledih...

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu *Jagodka)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
17.5.2010 21:50:00   
KatyK79
jagodka - srečno na NSuser posted image user posted image user posted image user posted image

tudi jutri je moj dan....imam (končno) 1. pregled....juhej.
sej sploh ne vem če bom danes lahko spala user posted image

sem pa živčno, srečna, neučakana user posted image

držite pesti ob 14.15., joj kok težko čakam da zagledam svojo novo ljubezen user posted image

tudi ostalim en lep in srečen dan.

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
17.5.2010 21:52:42   
KatyK79
zaljubljena23 &  suziflo & GITA14 - predvsem pa srečno vam user posted image

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
18.5.2010 8:14:08   
GITA14
joj kdaj bo ura 15.00????

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
18.5.2010 8:30:18   
lidik
gita14 kaj imaš pregled? No držim pesti, da ti bo čimprej minilo. 

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
18.5.2010 8:31:29   
lidik
*Jagodka kje pa imaš NS? Držim pesti, da izveš super novičke, da se boš lahko nagledala svoje pikice.

Ko pa končaš s pregledom pa sporoči kako si opravila in kako to sploh zgleda. Ker jaz moram čakati do 3.6. pa me bo razneslo od firbca kako bo to potekalo.

(odgovor članu *Jagodka)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
18.5.2010 8:34:12   
BabyKitty
Jst bom pa čez točno 24 ur vidla svojo pikico speeet user posted image

Vse, ki imate danes pregled, upam, da boste čimbolj uživale (pa brez slabih novic!!!).

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
18.5.2010 8:54:35   
lidik
O BabyKitty jupi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Joj to si pa sigurno že nestrpna. Sej boš videla da bo hitro minilo in da bo jutri takoj tukaj. 

Neposredna povezava do sporočila: 2336
18.5.2010 8:57:58   
miskula
Dobro jutro babuške.
Pridne ste, lepo čvekate jaz pa nimam nobenga časa da vam kaj napišem, vas pa pridno berem. user posted image
Z mano je vse OK in komaj čakam tudi jaz da bo petek da spet vidim svojo pikico. Ja, v petek mam NS.

Ja nič vam nimam druzga za povedat aja samo še to da se mora nehat s temi slabimi novicami user posted image  ker se jih je zdaj pa že preveč punc poslovilo od nas. Od zdaj naprej samo še lepe novičke, ZMENJENO user posted image

Čawči vsem user posted image , pa pridno čvekajte še naprej, ker vas je res lepo brati.

otroci so naše največje bogastvo

Neposredna povezava do sporočila: 2337
18.5.2010 8:58:35   
BabyKitty
Ma kr tresem se že user posted image upam, da bo tale nuhalna kaj daljša, da si fejst ogledava tiste tretje nogice s slikce ipd. user posted image Pa upam, da bo že spol vidla... grem lohk pol po prvo oblekico user posted image in edino potem nekje do septembra user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
18.5.2010 8:59:22   
lidik
miskula dobro jutro. Boš videla da petek bo takoj tukaj. No potem v petek nam pa le poročaj rezultete - toliko časa si pa vzemi. Ker jaz kot sem že prej napisala sem radovedna kako to sploh zgleda. 

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
18.5.2010 9:29:11   
alma82
Punce srečno danes in v petek user posted image user posted image

Ne pozabita nam sporočit kako je bilo user posted image
pa kakšna slikca ne bi bila odveč user posted image  

Jaz pa delam generalko v stanovanju user posted image  sem danes ''''čistilno'''' razpoložena user posted image
pa še sonček imamo user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
18.5.2010 9:30:46   
miskula
Veš da bom poročala.

Pa jurti grem po materinsko knjižico, ker mi je zadnjič rekla da mora not vpisat še rezultate krvi in vode, tko da vidim kako je z mojim zdravjem sedaj.
bom tko ponosno hodila s to knijižico da je kaj. user posted image

otroci so naše največje bogastvo

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
18.5.2010 9:33:40   
alma82
IZVIRNO SPOROČILO: miskula

Veš da bom poročala.

Pa jurti grem po materinsko knjižico, ker mi je zadnjič rekla da mora not vpisat še rezultate krvi in vode, tko da vidim kako je z mojim zdravjem sedaj.
bom tko ponosno hodila s to knijižico da je kaj. user posted image

user posted image user posted image  jaz tudi sebe že kar vidim s tole knjižico v roki user posted image
sploh je ne bom do doma dala v torbico, ampak jo bom tak ponosno v roki nosila (in seveda prvo stran knjižice obrnila proti ostalim user posted image  ) in do doma bom že vse na pamet znala kaj noter piše user posted image

komaj čakam!!user posted image

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
18.5.2010 9:46:22   
kar_ena
Dobro jutro!

Joj sem vam vsem favš user posted image ker imate v teh dneh preglede, jaz morem pa še cele 3 tedne počakat na naslednjega! če bi bilo po moje bi bila vsaj 1x na teden na UZ user posted image user posted image user posted image .
Javite vesele novičke, jih je tako lepo brat ...

Ko bi vsaj Angelsound imela! Jaz sem ga naročila po e-bayu, sicer rabljenega, ampak upam, da bo OK. Sem ga pa naročila že ful nazaj, ampak so mi ga zaradi nekih zapletov pri plačilu poslali šele včeraj, tako da bo še treba počakat. Pa saj boljše, drugače bi že od 8.tedna vsak dan poslušala in se obremenjevala, da nič ne slišim user posted image .

lep sončen dan!

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
18.5.2010 9:48:13   
Arwenko
Meni se tudi že tak vleče, še 1 teden do pregleda, pa upam, da slišimo srčka in da ne bo prezgodaj. 

(odgovor članu kar_ena)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
18.5.2010 9:52:54   
kar_ena
Ko sem jaz imela pregled, sem bila noseča točno 7t, pa se je srček videl. Upam, da ga bo tudi ti videla!

< Sporočilo je popravil kar_ena -- 18.5.2010 9:54:14 >

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
18.5.2010 9:58:17   
Arwenko
hja, bomo videli, ker po tistem UZ, ki sem ga imela zaradi izcedkov, smo še kak teden mlajši od ZM, zato me čisto mičkeno skrbi, ampak upam da bo vse ok.

Mi je tak slabo zadnje dni, samo k sreči ne bruham. Ponavadi mi je slabo zvečer, tam po 18h, danes pa prvič tudi zdaj v službi, sploh ne vem kaj naj...

(odgovor članu kar_ena)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
18.5.2010 10:02:25   
BabyKitty
Če meni rata kdaj slabo mi pomaga, da nekaj pojem ali da popijem malo kokakole... Drugače pa Arwenko vse bo OK, slabe misli na stran!

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
18.5.2010 10:19:07   
mag3
Jutro punce user posted image .

Jaz sem zdaj iz ZD, sem si šla zmerit pritisk in je bil nižji kot včeraj (130/83). user posted image  Mi je blo takoj lažje. user posted image  Aja pa še to sem včeraj pozabla povedat. Sem kooončno dobila Materinsko knjižico. user posted image  In en kup prospektov. user posted image

Srečno vsem, ki imate danes pregled oz. NS in čimbolj uživajtw ob bebikah. Jaz pa v ponedeljek NS. Tud komaj čakam.

Pri kolikih tednih se pa že sliši na AS?

Neposredna povezava do sporočila: 2348
18.5.2010 10:21:06   
BabyKitty
Pri AS naj bi se slišalo pri 12. ampak baje da ni ničnenavadnega, da se prvič sliši šele pri 16. ali več... zato pa še odlašam z nakupom, ker si bom samo skrbi nakopala user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
18.5.2010 10:35:48   
lidik
Ja BabyKitty jaz sem tudi slišala da je možno da se šele od 15.tedna naprej sliši in zato se tudi jaz ne morem odločiti ali bi kupila ali ne, ker me je strah, da bom potem preveč živčna dokler ne bom nič slišala. 

Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?