|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 12. del
16.5.2010 21:13:58   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

no tko, kaval je rezerviran. je pa zelooo poln. in bi bilo fajn kar natančno vedeti koliko nas bo. tako da pofočkajte se tiste ki boste prišle:

koala.cek
majana
lake
....

ich, ich, ich user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
16.5.2010 21:17:40   
majana79
jeeee user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
16.5.2010 21:20:27   
koala.cek
no tko, kaval je rezerviran. je pa zelooo poln. in bi bilo fajn kar natančno vedeti koliko nas bo. tako da pofočkajte se tiste ki boste prišle:

koala.cek
majana
lake
ledenka
...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
16.5.2010 21:32:35   
ledenka
matr zebe user posted image  smo kurjavo vklopli...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
16.5.2010 21:36:04   
Dudica1
grem spat počasi...če bo katera pol za kofi jutr sem v supernovi!

nočko

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
16.5.2010 22:20:26   
Tanja_

koala.cek
majana
lake
ledenka
...

Jaz tudi. Kdaj naj bi se dobile?No, kokrkoli, jaz bom po osmi.

dudica na črne hlače in čevlje imaš komot katerokoli barvo bluze/srajce...Pa ni pretemno če imaš temne hlače.A oblekce pa ne moreš nesti nazaj?

Jaz sem pa vse poletne obleke danes ven zvlekla, pa polikala, tko da imam za naju s tamalo vse ready za na dopust. Za moža bom pa še vidla, če se mi bo dalo zlikatuser posted image Če ne si bo pa sam.Je pa tako vreme, da nimam nič občutka, da gremo na dopust. Bi blo bolš če bi šli smučat.

Neposredna povezava do sporočila: 4681
16.5.2010 22:29:37   
Anonimen
čer!

danes (pa včeraj tudi, a se ne šteje, ker sem pol dneva delala) sem bila pa "samohranilka" in to odlično zorganizirana. vmes mi je uspelo še pospraviti del stanovanja, cunje in sortirati igrače_zdaj lahko spet dihamo.user posted image
pa še na praznovanje rojstnega dne smo z mulčkoma skočili... v avtu sta zaspala, doma pa budnica... je trajalo malo dlje.

maja, "pri nas, na Gorenjskem" imamo še Begunje. HB imam veze tam, če se kakšnemu kolescu zatakne.
sicer pa smo danes z mulčkoma kar en perfekten kontakt vzpostavili.

Dudica, upam, da najdeš pravo kombinacijo.
se mi je včeraj zgodilo, da sem šla v službo samo v kratkih rokavih. v pričakovanju sonca, seveda... saj mi ne bi bilo tako hudo mraz, a sem tavelikemu mulčku obljubila rojstnodnevni vlak... in sem morala na hitro kupit kakšne dolge rokave.
šok: kaj so osemdeseta res tako in spet??? tista krila pod pazduho mi definitivno ne pašejo... izgledam kot dobro rejeni netopir!
očitno bom letošnje nakupovanje za poletje preskočila. škoda. bi mi koristilo nekaj novih kosov oblačil...user posted image

kdo pa je danes zmagal na Talentih?
nisem uspela gledati...

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4682
16.5.2010 22:31:13   
lake
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

koala.cek
majana
lake
ledenka
Tanja
Tubby

Sm bla pridna, pa vse zlikala, zdej pa počasi spat. Tubby je rekla da pride, pa sm jo dodala, a mislm da jih je

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
16.5.2010 22:32:24   
lake
Spet sm neki čudnga kliklna user posted image ,mislm da je Petrazg tud rekla da pride.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
16.5.2010 22:36:36   
Tanja_
lejkica a še ne spiš?Jutri imaš službouser posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
16.5.2010 22:38:03   
lake
Ne, gledam talente user posted image . Bom šla pol spat.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
16.5.2010 22:41:15   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Ne, gledam talente user posted image . Bom šla pol spat.

A še zdaj so talenti?Jaz gledam en film na DVDju pa po netu iščem kakšno obleko bi imela za na poroko. In sem našla ene hude

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
16.5.2010 22:50:05   
lake
Evo jih je skor konc.

Lahko noč!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
17.5.2010 6:05:28   
koala.cek
večerja, četrtek ob 20h -  kaval :

koala.cek
majana
lake
ledenka
Tanja
Tubby
petrazg

še katera ????user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
17.5.2010 7:44:20   
šivilja
jest, jest

Neposredna povezava do sporočila: 4690
17.5.2010 7:54:56   
šivilja
Mojatržnica zdaj dostavlja tudi v okolico ljubljane, če kero zanima. Pa sadike za zelenjavo imajo - pomoje bom jaz bučke kupila, ker mi ni nič ven prišlo - nič čudnega v tem mrazu user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
17.5.2010 7:57:13   
koala.cek

koala.cek
majana
lake
ledenka
Tanja
Tubby
petrazg
šivilja

Neposredna povezava do sporočila: 4692
17.5.2010 8:16:57   
Tanja_

koala.cek
majana
lake
ledenka
Tanja
Tubby
petrazg
šivilja

flaska?

šivilja a ti še vedno naročaš pri njih?Jaz skoz spremljam ponudbo, ampak se še kar nisem nikoli odločila. Pa bi mi to ful olajšalo vse, če bi mi lepo na vrata prinesli. A si zadovoljna s kupljenim?Je kvalitetna zelenjava?

Neposredna povezava do sporočila: 4693
17.5.2010 8:25:51   
Tanja_
Kakšne se vam zdijo tele obleke, za na poroko: http://www.maxmara.com/it/Collezioni/Max-Mara-Elegante Men so čist hude!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
17.5.2010 8:27:31   
šivilja

koala.cek
majana
lake
ledenka
Tanja
Tubby
petrazg
šivilja

flaska?

šivilja a ti še vedno naročaš pri njih?Jaz skoz spremljam ponudbo, ampak se še kar nisem nikoli odločila. Pa bi mi to ful olajšalo vse, če bi mi lepo na vrata prinesli. A si zadovoljna s kupljenim?Je kvalitetna zelenjava?

Pa ajetam? JI bom kasneje poslala eno sporočilo, mogoče nas ne uspe brati.

Tanja glede zelenjave - raje grem na tržnico ker mi je všeč , če mi pa ne znese ali je grdo vreme pa naročim. Ko bom v službi bom pa verjetno večkrat naročila, ker mi ne bo zneslo še na tržnica (sploh pozimi). V glavnem sem zadovoljna, ene dvakrat se je pozimi zgodilo, da ni bilo čisto po mojih standardih (črvivo korenje in nagnit por), samo dostava do vrat pri 15cm snega je tudi pomembna. Mislim, da zdaj spomladi in poleti, ko bo veliko sveže zelenjave kvaliteta ne bi smela biti problem. Drugače pa tudi Majana naroča in mislim da je tudi zadovoljna.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
17.5.2010 8:30:31   
šivilja

Kakšne se vam zdijo tele obleke, za na poroko: http://www.maxmara.com/it/Collezioni/Max-Mara-Elegante Men so čist hude!

Moraš pazit, da ne boš neveste zasenčila.user posted image  So pa krasne obleke. Kje se pa to da kupit, a jih imajo v LJ? Cene so pa tudi verjetno krasne.

Ko se je moja mami drugič poročila, sploh niso vedeli kdo je nevesta - ona je bila v preprostem kostimu (pač primerno vdovi s tremi otroci), dve svakinji pa vsi načičkani in seveda mlajši in brez otrok - je bilo kar veliko zmede.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
17.5.2010 8:32:19   
PapuaNG
jutro,

spali še kar, je bil hecko-ob polnoči se je zbudil, par minut brundal in zaspal nazaj user posted image Kot da bi bilo sredi dneva. Zdej ga je pa moj odnesel v vrtec, ker je bil za spremembo že pokonci, pa še cel popoldan ga ne bo, ker dela do zjutraj. Mene pa neki v hrbtu špika, da je groza. Kadarkoli se spognem, me zaboli user posted image

Tanja-luštne oblekiceuser posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
17.5.2010 8:33:54   
PapuaNG
aja, pa dudi-glede črne na poroki se nič bat. Ko se je brat oktobra poročil, nas je bla tretjina v črnem. Sicer je bila jesen, ampak kot so že rekle-malo poživiš z dodatki, pa je.  Jst sm mela tako črno oblekico pa vijolične žabe, ogrlico pa jopico. Pa je čist ok zgledalo. 

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
17.5.2010 8:34:13   
Tanja_
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Moraš pazit, da ne boš neveste zasenčila.user posted image  So pa krasne obleke. Kje se pa to da kupit, a jih imajo v LJ? Cene so pa tudi verjetno krasne.

Ko se je moja mami drugič poročila, sploh niso vedeli kdo je nevesta - ona je bila v preprostem kostimu (pač primerno vdovi s tremi otroci), dve svakinji pa vsi načičkani in seveda mlajši in brez otrok - je bilo kar veliko zmede.

Ja se strinjam, zato ne bi imela kake bele obleke. Čeprav, moja poročna priča je imela smetana barve obleko, pa je bilo ful lepo. Drugače se pa strinjam, da se ene res tko napravijo, da ne veš, če so one neveste. Ampak sigurno ne bom neveste zasenčila, ker bojo v glavnem mladi svatje in kolikor poznam ostala dekleta, bojo sigurno ful zrihtana.

Aja, v Ljubljani moram it pogledat. Najbrž vseh nimajo, ampak kakšno bi pa že morali imeti.

< Sporočilo je popravil Tanja_ -- 17.5.2010 8:35:21 >

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
17.5.2010 8:38:38   
šivilja
A to bo potem taka poroka, da si hitro underdressed. Potem moraš pa res kaj posebnega poiskat.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

ime
petra_1310

Najlepše ime za fantka

Tjaš (9%)

Enej (15%)

Tian (16%)

Maj (20%)

Mark (31%)

Staš (8%)

Število vseh glasov: 298

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!