Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 17.5.2010 8:45:16
|
|
|
|
majana79
|
Jutro! Spet nič spali od 2 naprej... Tanja, hude obleke! Na tebi bodo tut super stale. mojatržnica - sem ful zadovoljna, sedaj imajo že sezonske stvari, kumare, bučke, špinačo, gojene šparglje... je čist neki drugega kot samo korenje, krompir, koleraba šivilja, dej poglej ZS na FB, za tisto številko hm, sem še kej pozabila? nimam pojma, komi razmišljam
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 17.5.2010 8:48:50
|
|
|
|
Tanja_
|
majana zakaj pa ni spal?A ga kej matra? So dobre obleke, a ne?Ne vem, če bi mi dobro stale-meni je dojenje še tisto malega jošk, ki sem jih kao imela, vzelo.... Ah, ja, čari materinstva No, če si pa tok zadovoljna, bom pa tud jaz naročila. Samo ne ta teden, da mi ne bo vse zgnilo do konca dopusta.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 17.5.2010 8:56:57
|
|
|
|
majana79
|
Tanja ne vem, lahko da so zobki, ker se ful slini čez dan, pa grize vse živo. V bistvu v spanju stoka pa joka pa se vrti... Mah, obup ah, če maš mejhne daš gor push up, če maš velike jih pa težje stisneš Sploh pa, sej te manekenke na slikah niso lih obdarjene
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 17.5.2010 8:57:57
|
|
|
|
FLASK_A
|
Ja, jaz tudi pridem v Kavala
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 17.5.2010 9:01:13
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Jutro! Spet nič spali od 2 naprej... Tanja, hude obleke! Na tebi bodo tut super stale. mojatržnica - sem ful zadovoljna, sedaj imajo že sezonske stvari, kumare, bučke, špinačo, gojene šparglje... je čist neki drugega kot samo korenje, krompir, koleraba šivilja, dej poglej ZS na FB, za tisto številko hm, sem še kej pozabila? nimam pojma, komi razmišljam Majana - sori - bom . TO je moja slabost - če ne naredim takoj, rada pozabim. Se glih dilam za une kopalne kompletke - jim je nekaj zmanjkalo, zdaj se pa pogajamo kaj lahko dobim za isto ceno - mogoče mi bo ratal boljšo varjanto dobit za minimalno doplačilo
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 17.5.2010 9:01:18
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Ja, jaz tudi pridem v Kavala Sem vedla majana itak imajo tud one pushup-e na sebi, a ne Bogi Jure. Ti zobje so res , H si je tud cele dneve prste v usta tiščala, ko so ji dovjke ven rinile-je pa res, da ponoči spi, ker je čist drugače, kot če ne spijo zaradi tega.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 17.5.2010 9:03:28
|
|
|
|
šivilja
|
poslano na FB
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 17.5.2010 9:05:55
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Jutro! Spet nič spali od 2 naprej... Tanja, hude obleke! Na tebi bodo tut super stale. mojatržnica - sem ful zadovoljna, sedaj imajo že sezonske stvari, kumare, bučke, špinačo, gojene šparglje... je čist neki drugega kot samo korenje, krompir, koleraba šivilja, dej poglej ZS na FB, za tisto številko hm, sem še kej pozabila? nimam pojma, komi razmišljam Majana - sori - bom . TO je moja slabost - če ne naredim takoj, rada pozabim. Se glih dilam za une kopalne kompletke - jim je nekaj zmanjkalo, zdaj se pa pogajamo kaj lahko dobim za isto ceno - mogoče mi bo ratal boljšo varjanto dobit za minimalno doplačilo A z unimi iz Mb?Jaz jih moram poklicat. Česa pa nimajo?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 17.5.2010 9:08:59
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Jutro! Spet nič spali od 2 naprej... Tanja, hude obleke! Na tebi bodo tut super stale. mojatržnica - sem ful zadovoljna, sedaj imajo že sezonske stvari, kumare, bučke, špinačo, gojene šparglje... je čist neki drugega kot samo korenje, krompir, koleraba šivilja, dej poglej ZS na FB, za tisto številko hm, sem še kej pozabila? nimam pojma, komi razmišljam Majana - sori - bom . TO je moja slabost - če ne naredim takoj, rada pozabim. Se glih dilam za une kopalne kompletke - jim je nekaj zmanjkalo, zdaj se pa pogajamo kaj lahko dobim za isto ceno - mogoče mi bo ratal boljšo varjanto dobit za minimalno doplačilo A z unimi iz Mb?Jaz jih moram poklicat. Česa pa nimajo? Za He. majčke (št.6), ker sem naročala stvari v akciji, ker so ceneje - za tri se nabere kar lep znesek. Sem se zdaj zdilala za novo kolekcijo, za isto ceno, z doplačilom 5€, da dobi krilce namesto boksark - bo ful vesela. Če boš klicala je tukaj direktna št. 02 6143334
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 17.5.2010 9:17:53
|
|
|
|
šivilja
|
Tanja - kdaj greš kupovat oblekco - greva z Majano zraven za modna kritika - a ne Majana, sline cedit
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 17.5.2010 9:20:17
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Tanja - kdaj greš kupovat oblekco - greva z Majano zraven za modna kritika - a ne Majana, sline cedit Jaaaaa Ful dobro!Ne vem, če mi bo zneslo ta teden, če ne pa 31.5. Takrat grem še lahko dopoldne, po 1. juniju pa samo še popoldne.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 17.5.2010 9:20:54
|
|
|
|
Tanja_
|
šivilja kdaj greste na morje?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 17.5.2010 9:21:20
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Tanja - kdaj greš kupovat oblekco - greva z Majano zraven za modna kritika - a ne Majana, sline cedit jaaaaa zdej greva pa v službo se pokazat... je že čas, glede na to da se mi drug teden porodniška izteče ful sem hitra, ni kej
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 17.5.2010 9:28:54
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ šivilja kdaj greste na morje? Od 20.6. do 27.6. (šele) Sem malo pohitela z nakupi, da imam vse doma pripravljeno, pa ker je bila akcija, da ne bi vsega zmanjkalo.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 17.5.2010 9:30:34
|
|
|
|
koala.cek
|
večerja, četrtek ob 20h - kaval : koala.cek majana lake ledenka Tanja Tubby petrazg šivilja flaška še katera ???? Bom danes še enkrat klicala in preverila, če imajo prostor za deset žensk. Ve pa ta čas stuhtajte kam bi šle, če prostora ne bo. Nekam se bomo že spravle ane ?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 17.5.2010 9:37:56
|
|
|
|
šivilja
|
ajetam sem poslala SMS pa še ni odgovorila
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 17.5.2010 9:46:10
|
|
|
|
Anonimen
|
o, še 11 strani! dobro jutro! sem imela namen v BTc, a mi je mulček zaspal. in zdaj bo spal do 11h, potem mi pa tako ali tako časovno ne bo zneslo... tudi prav, imam čas za računalnik, osebno higieno pa še pojedla bom kaj. jaz bi vas tudi rada videla v četrtek... imele se boste fantastično, kjer koli boste dobile prostor!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 17.5.2010 9:53:22
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja o, še 11 strani! dobro jutro! sem imela namen v BTc, a mi je mulček zaspal. in zdaj bo spal do 11h, potem mi pa tako ali tako časovno ne bo zneslo... tudi prav, imam čas za računalnik, osebno higieno pa še pojedla bom kaj. jaz bi vas tudi rada videla v četrtek... imele se boste fantastično, kjer koli boste dobile prostor! Pa se nam pridruži - vsaj za pol urce, če ne gre več. Se vidi, da se mi nič ne da, a ne? Samo tukaj gor visim. Otrok je pa že od 6-ih pokonci, pa še nič noče spat - lepo sedi v pokakani plenici na tleh in se igra.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 17.5.2010 9:53:55
|
|
|
|
ledenka
|
daaaaan da se javim iz pisarne... bomo videli, če mi bojo danes uspeli uredit računalnik itd.
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 17.5.2010 10:07:42
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka daaaaan da se javim iz pisarne... bomo videli, če mi bojo danes uspeli uredit računalnik itd. Varuška se obnese? Še tole potem naju pa zbrcam ven - moj mož je v primeru zasedenga Kavala predlagal pri Kovaču na drugi strani Save (jaz osebno še nisem bila)
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 17.5.2010 10:11:03
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: ledenka daaaaan da se javim iz pisarne... bomo videli, če mi bojo danes uspeli uredit računalnik itd. Varuška se obnese? Še tole potem naju pa zbrcam ven - moj mož je v primeru zasedenga Kavala predlagal pri Kovaču na drugi strani Save (jaz osebno še nisem bila) Mi smo bili lani za tastov RD. Imajo bolj domačo kuhinjo, pa ribe. Midva sva jedla ribo in je bila dobra. Ampak ni tako zelo poceni.Pa sej Kaval ima prostor za 10 oseb? Sej imajo tam zadaj še eno sobico, sigurno lahko dajo mize skupaj. H je zaspala potem gremo pa najbrž na Šmarno. Če men ne bo vnema minila do takrat
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 17.5.2010 10:18:35
|
|
|
|
Anonimen
|
ledenka, prijetno službovanje! a M. zadovoljen v varstvu? šivilja, bom delala popoldne, pa šele ob 21h pridem v LJ... takrat pa otroka spat spravit_ne bom imela energije za kaj več kot tv ali računalnik... morda kakšno knjigo. v četrtek dopoldne pa ima mali veliki še zobozdravnika_ me prav zanima, koliko bo pustil, da zobozdravnica preveri, kakšno delo je opravil Nodi v zobku...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 17.5.2010 10:34:54
|
|
|
|
ledenka
|
mislim, da se je M. navadil na varuško... ta 2 meseca bomo zdržali. k.tja, škoda da ne moreš alternativa za Kavala - moram mal premislit. Kovač se mi zdi preveč za druge zadeve... fino bi bilo, da majo pizze, pašto in solate. Na misel mi prideta Favola (na Dunajski, nasproti AMZS) in Piazza (Parmova).
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 17.5.2010 10:37:53
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka mislim, da se je M. navadil na varuško... ta 2 meseca bomo zdržali. k.tja, škoda da ne moreš alternativa za Kavala - moram mal premislit. Kovač se mi zdi preveč za druge zadeve... fino bi bilo, da majo pizze, pašto in solate. Na misel mi prideta Favola (na Dunajski, nasproti AMZS) in Piazza (Parmova). Piazza-dobro ja. Favola tudi, ampak problem s prostorom. ledenka si vidla link od oblek, ki sem ga nalimala?Rabim še tvoje strokovno mnenje
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 17.5.2010 10:47:41
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ ledenka si vidla link od oblek, ki sem ga nalimala?Rabim še tvoje strokovno mnenje vidla, lepe upam, da majo kaj tudi pri nas.
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?