|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
15.5.2010 15:18:00   
Renesme**
imena- mi imamo za fantka že od prvič izbrano in bo verjetno kar ostalo, sva ga že v orvo komaj izbrala...
če bo punčka pa jaz izberem, seveda se mora mož stinjat, prvič je pa on izbral, no jaz sem potem še vsake 14 dni našla drugo ime, pri nekje 32 tednih pa sem se dokončno odločila da bo Tinkara- to je bil tudi prvi možni predlog...in ji pašeuser posted image
Zdaj za punčko imam pa kar nekaj predlogov, pa spet mi je to mukauser posted image , tako da trenutno nič ne iščem še...

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
15.5.2010 18:07:30   
november2010
ajne1 - ja, ja, se poznava :) samo sem si bila nekako primorana ustvarit nov nick, ker me po tistem vsi poznajo in imajo nekateri ful veselje moj življenje spremljat :) user posted image user posted image

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
15.5.2010 18:10:01   
november2010
Kar se pa imen tiče.... midva tudi o tem že velik razmišljava, ampak zaenkrat še nisva nekako skupaj prišla, da bi za neko ime oba rekla evo to je to.... ampak saj je še dosti časa. Bo pa ime po vsej verjetnosti malo daljše, ker je priimek iz 4 črk in bolj trd.

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
15.5.2010 22:26:58   
majabar
Najin otroček bo imel oba priimka in verjetno tudi dve imeni. Na listek pišem tista, ki so mi všeč, moj dragi pa tudi. Ko bova skupaj, se bova pa odločila.
Zanima me, kako direktno v post prilepiš slikico. user posted image

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
16.5.2010 11:57:09   
simonmojca
Dan user posted image  

no pa je malo lepše vreme user posted image

sem sama doma - moj celo za spremembo dela danes user posted image , pa moram bit sama z malarjem doma - groza, no ja bo pa vsaj stopnišče zrihtano, ker naslednji teden mizar pripelje novo omaro za čevlje jjjjeeeeejjjjjjjjjj jih vsaj ne bom več skrivala po sobah (mam ogromno čevljev - hvala bogu bo 3m visoka omara, mi je moj zagrozu, da vsi čevlji ka ne bojo v omari letijo v kanto - zato jih pa skrivam user posted image )

majabar   če sem hotela prilepit slikico iz svoje mape mi ni ratalo - žal ti kle ne znam pomagat (sem hotela dat slikico moje bebice)

če pa grem na bilo katero internetno stran mi pa rata
ctrl + c, pol pa ctrl + v, ali pa copy & paste user posted image

user posted image

Lp

< Sporočilo je popravil simonmojca -- 16.5.2010 11:58:53 >

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
16.5.2010 12:58:56   
Sunday
Dober dan sonosečke!

Ja, danes je res lepše vreme, končno brez dežja.

Ne vem kako se direktno prilepi,
bratec mi je enkrat pokazal, kako nekam drugam na internetu objaviš slikico,
potem pa v forum vneseš povezavo.
Trenutno ga ni doma, da bi mi še enkrat nazorno za telebane pokazal kako to gre user posted image

Jaz sem pa včeraj naročila posteljo in nočni omarici za spalnico, so imeli
v eni trgovini popust in je bilo za izkoristitiuser posted image
V petek sva pa našla ploščice za kuhinjo in vežo.
Tako, da jih grem ta teden naročit.

simonmojca menda bojo že šli vsi v tako omaro user posted image
Meni pa moj ni nič zagrozil user posted image Je kar vprašal, če bom v najino stanovanje res vse čevlje
preselila. Se bo treba od kakšnih ločitiuser posted image Malo se tolažim, da dokler otrok ne bo potreboval
toliko prostora za čevlje,  bom jaz lahko ta prostor zavzela user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1756
16.5.2010 13:22:53   
simonmojca
Sunday ja jaz zelo močno upam, da bodo šli, sem že začela računat, da na vrhu stopnišča-hodnika, je lahko še ena manjša ožja, ka bodo notri copati, natikači in krtače, ter paste za čevlje.

za začetek bo kar 3/4 omare moje, moj itak nima velik robe, 5parov elegantnih čevljev pa 3 superge, pohodniške in zimske, tako da je omara mojaaaaaaaaaaaaaaa user posted image

Se je pa men tako težko ločit od čevljev, lažje se ločim od oblek, torbic, plaščev, nakita.... bilo česa, samo čevljev ne morem dat - razen ko so že bogi, da vem da jih ne bom več obula.
Sej veste kako je fino, ko imaš vse barve čevljev (zelene, vijolične, modre, črne - na 100 načinov pa elegantne-za boljše priložnosti) pa supergice za okrog, pa da ne govorim o natikačih polet - barvne, da se ujemajo z obleko (sej vem sem obsedena - moj pravi, da sem ****njena user posted image , da to ni normalno, da vsak mesec privlečem nove čevlje dam) no sej pol ka bom na porodniški nebom - moram zdaj ko še lahko user posted image , pol bomo pa za bebico čeveljčke pa supergice kupovale user posted image

no jaz upam, da ta mesec zaključimo z malarijo po celem stanovanju, potem pa parket v prizidku, da bomo lahko otroško sobo naredili - ali pa če vsaj okna zamenjamo letos-bom tudi vesela user posted image , važno je, da se kaj naredi v stanovanju.

grem jest ananas
Lp

(odgovor članu Sunday)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
16.5.2010 13:42:20   
Soncchhek
simonmojca, ti si faca !!! toliko čevljev.....pa ti lahko vsak dan druge obuješ user posted image .

Ja vreme se bo skuliralo....ampak pri nas je tako mrzlo....sem šla okrog hiše na sprehod....pa bi kmalu prišla noter še nogavice oblečt.....brrrrrrrrrrrrrrrrr.....je mrzlo.

Meni se je pa majčkeno povrnil apetit, kljub še vedno ogabnemu okusu v ustih ...
Popoldne in zvečer mi je manj slabo kot dopoldne...
No, pa smo v 2. trimesečju.....baje je to najlepši čas nosečnosti....pa da vidmo !

Sem včeraj razmišljala....kaj dogaja našim bebicam ...ne morem pozabit nuhalne....kako plavajo tam noter ....cel žur....in velikokrat pomislim....kaj tam dol dogaja... user posted image . Malo sem pa malo tja pa roke sem pa noge gor pa...cel žur.

A je katera kje zasledila že legice za nosečnice? Take 3/4 dolge......v pasu tako čez trebuh...ne pod bušijem???? Sem dobila par ful lepih tunik pa si moram ene fajn legice nabavit.....

Lep dan punce !!!!

< Sporočilo je popravil Soncchhek -- 16.5.2010 13:44:21 >

Neposredna povezava do sporočila: 1758
16.5.2010 14:49:01   
simonmojca
sej vem nisem čist zdrava user posted image , čevlji so moja obsedenost user posted image  vsi imamo nekaj, bi jih pa res lahko menjala kot po tekočem traku (vsak drugi danuser posted image )

Ah pri nas je pa prav lepo sonček sije, pa toplo je tudi - sem kar v natikačih
edino mi je malo hudo, ker je šel dan v nič pa nisem nič zunaj naredila (ker je lepo vreme)

Soncchhek nekaj sem najdla, sam največ je dolgih (sm linke prilepila)
drugače sem jih pa jaz kupila v XANAKI - sam niso user posted image  (nizek pas, 3/4 - 7€)

http://www.minisvet.si/legice-leggins-p-1329.php

http://www.popek.si/oblacila-za-nosecnice/nosecniske-hlace/pajkice-crne.html

http://www.popek.si/oblacila-za-nosecnice/nosecniske-hlace.html?SID=edkouon5ulktmehf5k7p1s1q85

http://si.centrsource.com/i/nogavice-pajkice-za-nosecnice-minisvet-si/6088e37f-f196-4d82-8ddf-1087a79cdd2a/

bolj švoh je,  mislim, da je bolje kupit navadne pajkice pa imaš pas pod trebuhom - večja izbira in cene so bolj ugodne.

Lp

< Sporočilo je popravil simonmojca -- 16.5.2010 14:50:57 >

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
16.5.2010 16:20:30   
malajka84
Hej punce, se še jst mal oglašam. Moj je šel h kolegu neki zidat, jst pa..čakam sonce, k ga očitno še ne bo kr kmal. VSaj pri nas je zuni k sred oktobbra.

Glede imen, midva mava tud že prpravlena:) ne rečem pa d se zna nardit, da do novembra še kakšnega lepega kje poberem, pa bova menjala:) Mava pa oba rada kratke, ker imava sama dolga imena in priimke. Tak da otroček bo mel kratko ime, priimek pa po mojmu, sej enkrat v bližnji prihodsnosti-upam, bo tud poroka., če bo zneslo drugo leto, če ne pa kakšno leto kasneje.

Aja še to sm pozabla, učer sva tud midva slišala srčka prek angelsound napravce:) Pol grem pa mojmu atiju pokazat...pa posluša pa reče: ma to j k vlakec:) tolk bije:)
A ve mogoče katera kako posneti zvok, ker na škatli piše, da se zvok na posneti na rač., kako pa pojma nimam.

< Sporočilo je popravil BOSTINA -- 16.5.2010 16:22:00 >

Neposredna povezava do sporočila: 1760
16.5.2010 18:14:51   
simonmojca
še eno internetno stran sem našla za mikice

je pa slo. pa še same jo naredite po želji, cena cca. 15€
se morem zamisliti kaj bi, pa jo narediti user posted image

http://www.soncek.si/majice/index.php

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
16.5.2010 18:24:56   
phelps
Pozdravljena dekleta!

Hehe, očitno smo vse danes same doma user posted image

Bostina, super za srček, verjetno mora bit nor občutek. Jaz si ne bom kupila to napravico, ker že tako pridem iz vsakega pregleda objokana iz ordinacije - od sreče, da ne bo pomote user posted image

Renesme, ful lepo ime Tinkara!

Midva bova imela samo eno ime in en priimek (njegov), ker bom po poroki tudi jaz imela samo njegovega (on ima fikcijo, da so ženske z dvema priimkoma težavne user posted image user posted image ). Sicer sem pa od vedno vedela, da bom imela samo en priimek, ker niti nisem tako pomembna oseba, da bi morala imeti dva (in da bi me ljudje prepoznali po dekliškem). Glede imen bo pa gotovo Slovensko, za punčko izbiram jaz, za fantka on, je pa obema všeč tisto kar imava (trenutno) izbrano.

Gradnja, jaz sem tudi včeraj prvič prespala v novi spalnici (omar sicer še ni). Ko sem bila še samska sem zgradila in opremila 80 kvadratov, sedaj sva pa to povečala do konca, na 130 kvadratov. Občutek je božanski, ker je stanovanje brez hodnika in zelo svetlo (8 strešnih oken), je res videti ogromno.
Vsem, ki še gradite svetujem, da ne odlašate s tem. Mi smo tole dograjevali 4 tedne in je bilo celotno stanovanje v razsulu - res sem komaj čakala, da bo konec. V petek in včeraj sva vse počistila, danes pa imam zaslužen počitek. Res sem utrujena.
Bo potrebno kupiti še omare za spalnico, še eno omaro za čevlje (očitno smo vse ženske nore na njih) in seveda pohištvo za otroško sobico user posted image

Bodite v cvetju in lep preostanek vikenda!

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
17.5.2010 8:39:10   
majabar
DObro jutro!

Zbudila sem se med škatlami, zdaj čakam, da prideta dva po njih, da se bom lahko sploh premikala po stanovanju. Popoldne grem pa k bratcu in njegovi družini, bomo pekli palačinke. Imam še kar nekaj domače marmelade in jo oram pojest, preden grem. Še 5 dni do izselitve iz stanovanja! Jutri pa izvem, kdaj točno grem v Kolumbijo:).

Lep dan dekleta!!

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
17.5.2010 8:49:35   
Valentina85
O majabar, tud naju čaka selitev...drug teden, me je kr groza kolk razne šare se nabere...bom pa vsaj mal čistke naredila user posted image
Kje boš pa ta čas do odselitve v Kolumbijo. Midva ta teden podiševa pogodbo za novo stanovanje, potem naju pa čaka še nekaj opremljanja in selitev......

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
17.5.2010 9:05:46   
majabar
Valentina85, res bi rada še videla morje, Piran še posebaj. Vedno mi je bilo lepo iti tja na večerjo:).
V nedeljo se izselim od tu, eno noč prenočim pri očetu, nato grem za salb teden na evropsko prvenstvo. Jutri izvem, kdaj grem v Kolumbijo, tako bom vse preostale dneve do takrat pri očetu.

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
17.5.2010 9:13:41   
aleunam
Lepljenje slikic:
- pojdi na stran www.shrani.si
- klikni PREBRSKAJ in v svojem računalniku poišči slikico, ki jo želiš prilepiti (klikni na sliko in pritisni "odpri")
- vrže te nazaj na shrani.si, kjer klikni na DODATNE MOŽNOSTI. Kliknite v kvadratek "Slike pomanjšaj na širino" in izberite primerno širino (jaz sem za spodnjo slikico izbrala 400 pikslov)
- kliknite SHRANI
- izpipejo se ti linki, kjer klikneš na KOPIRAJ (desno ob linku), jaz izberem drugi link. Vpraša te še za dostop, kjer moraš klikniti "Dovoli dostop"
- ko tukaj pišeš post, prilepiš link.

user posted image

Jaz ponavadi kliknem še na predogled posta, ki ga pišem, da se prepričam, če je slikica prave velikosti. Pa da vidim, poskusite. user posted image

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
17.5.2010 9:29:08   
majabar
user posted image

Dela?

Odlično! aleunam, super si razložila! Meni samo ni hotelo velikosti 400, nikamor ni šlo, sem dala manj. No, to je (ni) moj rebušček v 17. tednuuser posted image .

< Sporočilo je popravil majabar -- 17.5.2010 9:30:29 >

(odgovor članu darilce)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
17.5.2010 9:34:20   
nadinne
Čau souser posted image !

Danes pa niste prav zgovorne user posted image  Sem vas med vikendom komaj dohajala, da sem vse prebrala user posted image  Vidim da je tekla beseda o imenih...midva imava že od prej izbrana imena za punčko in fantka...tako da samo čakava kaj dobiva user posted image  Za punčko imam jaz ime izbrano že odkar sem bila majhna...in na srečo je to ime všeč tudi mojemu user posted image  Zanimivo pa da nobenemu drugemu v familiji ni...sploh oče me je debelo pogledal, kaj bom s takim imenom...sem bila kar malo užaljena user posted image  No ja, moje ime tudi meni ni všeč, ampak ga pač imam ker sta ga moja starša izbrala zame. Glede priimka pa bo otrok imela očetovega...nisva poročena, tudi se ne bova nikoli...jaz bom kvečjemu ko se preselim k njemu in bom zamenjala dokumente, dodala še njegov priimek k svojemu...ampak to bom še premislila...ker bom imela potem kar dolgo ime za podpisat user posted image

majabar, uf kako je hitro minilo, se že seliš user posted image  Evo še malo pa boš pri svojemu dragemu...verjamem da komaj čakaš. Le pojdi še enkrat na morej v Piran...verjetno dolgo ne boš videla tega...boš pa druge lepote v Kolumbiji...mora biti lepa država.

Koliko od vas vas ima angelsounds? Jaz se sploh ne morem odločit a naj ga nabavim al ne user posted image  Ful bi poslušala doma srček, po drugi strani pa ne vem no...35€ za rabljenega tudi ni tako malo. Kaj mislite?

Uživajte...končno lepše vreme...ampak je pa hladno danes...al pa mene zebe danes, ker se sama v pisarni...sodelavki štrajkata user posted image

(odgovor članu darilce)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
17.5.2010 9:45:10   
tejci1981
majabar - čisto malo se pa vidi, pa saj bo,.....jaz pa mam že takega, da zgleda kot da sem v kakem mesecu več,.... se vidi da imam dosti svoje podloge, tak da se bolj ta vidi kot kaj drugega.

Punce - mučijo katero bolečine v križu?????????????
Mene zadnji teden tako trga, da moram prav pazit kako se premikam, vstajam, sedam,.....user posted image znanka mi je rekla, da so to posledice nosečnosti, da bo minilo, da ne rabim k zdravniku,......

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
17.5.2010 10:04:05   
Soncchhek
simonmojca,  thx za linke...te legice sem že sama našla ja....pa super cene so user posted image , bom kar navadne poskusila priredit.

Majčko si bom tudi jaz sama dala izdelat... oz. dam nekomu da mi nariše kaj gor ali pa sama poskusim.

Majabar, dobra si....tako daleč selit...joj jaz ne vem kaj bi vzela.....jaz sem se z novim letom selila  300 km....pa je mi je bila selitev joj !!! uh.....tako težko je kaj dat v smeti ipd. Tvoj trebušček pa še nič  ni tebušček, prav manekensko postavo imaš. Moj je že kar orng glede na to, da imam od prej špehc šlauhc podlagouser posted image . Takšna boš ti po moje nekje v 7mem mesecu.user posted image

JOj Piran......meni se še vedno toži po časih, ko sem živela dol...na obali.....če ne bi bilo najemnin...super....tako mi je pa vsak mesec glavobol prihranjen.user posted image

tejci1981, mene je križ bolel par tednov nazaj...ko sem morala počivati, zdaj je boljše... je pa fajn ja, da se naučimo pravilno se vsest....vstat ipd.

Jaz sem ga pa včeraj malo mimo usekala.....tako naveličana sem že pit vode....sokov sploh ne morem....čaja....da sem si uštimala en borovničev čaj.....in potem sem ga fajn izbruhala....fuj... je šlo ven še vse kar sem popoldne jedla.....no na srečo so zdaj ta bruhanja enkrat na teden...ali dvakrat....tako da sklepam, da se pa le umirja.
Sem se stehtala danes, že 2 tedna do decimalke enako vagam. KOnčno vsaj hujšam ne.

< Sporočilo je popravil Soncchhek -- 17.5.2010 10:06:04 >

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
17.5.2010 10:22:14   
aleunam
Majabar, dobra postavica user posted image . Se vidi, da je bilo vloženega truda. Sicer pa sama veš, če so bile mišice že prej tako izrazito izbočene ali bi to lahko bila posledica rastočega bitjeca. user posted image

Soncchhek, ko berem tvoj zadnji odstavek, da si "mimo usekala", sem že pomislila na kak alkohol. Pa berem, da gre za čaj. user posted image  No, upam, da se počasi tudi ti znebiš bruhanja, tudi tega 1-2x na teden.

Tejci1981, jaz nimam bolečin v križu, me pa zadnje dni tišči vsepovsod... Je kar nadležno. Še en teden nazaj nisem vedela kaj je to pogosto uriniranje ali pritisk na mehur, zdaj pa je kar kriza. Ves čas občutek polnega mehurja, ponoči obvezno vsaj 2x na wc, čez dan pa itak. V spodnjem delu trebuha se počutim prav napeta.

Včasih omenjate magnezij do 3x na dan... Kaj točno pijete? Donat, šumeče tablete ali obstaja še kaj?

Neposredna povezava do sporočila: 1771
17.5.2010 10:44:47   
Soncchhek
aleunam, joj ne o alkoholu....tako bi spila en kozarček piva....hladnega....takega da potem rosica teče dol po kozarčkuuser posted image . Nič ne bo.

Jaz tudi ful hodim lulat....poleg tega itaq veliko pijem.... In ta napetost v trebuhu je tudi pri meni.....prej je bil tah mehak špehec....zdj pa se vidi da tam spodaj nekaj dogaja in bebica uživa na toplem.

Punce, se je katera kdaj zdravila za ščitnico? Jaz sem se....sem imela povečano...delala je ok....zdaj sem bila na pregledu....in mi je priporočeno jodit jest....da bo stanje ves čas enako....pa mi je zdravnik kar v izvid napisal količino oz. da ga toliko vsebuje Centramed mami oz. Centrum Materna....no centramed itaq že jem....pa je vse ob enem poštimano.

Gremo delat...
lep dan punce !

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
17.5.2010 11:32:04   
phelps
Dobro jutro!

Alkohol - kakšen kozarček 1x na teden ali na 14 dni ni problem. Jaz se zdravicam  nikoli ne odpovem in se jim tudi v bodoče ne bom.

majabar, takega trebuščka jaz niti pred user posted image nisem imela, res imaš super postavo.

Meni pa moj raste v špico oz. v pravo nosečniško kroglo. Mi vsi govorijo, da bo punči, moj se pa ob tem le namrdne user posted image (stara fora: mu je vseeno, kaj bo, samo, da bo pob zdrav user posted image ). Sem v tem tednu zgubila 1 kg, pa očitno je to le posledica nihanja vode, ker trebušček je vsak dan večji. Hujšala sedaj niti ne bi, samo, da se ne redim pretirano, pa je ok.

Križ - mene je tudi bolel včeraj, verjetno kot posledica dela (npr. brisanje kopalnice na kolenih), ipd. Pogosato pa me tudi tišči oz. na trenutke kar že boli v predelu maternice. Bom tudi jaz kupila magnezijeve šumeče tablete, pa upam, da bo potem kaj bolje. Me pa bolj boli, če delam oz. sem utrujena. Takrat paše pol ure počivat, potem je pa ok. Napetost je pa itak vedno prisotna, verjetno bo iz dneva v dan večja user posted image

Nadinne, jaz sem si naročila isto majico kot ti, upam, da ne zameriš user posted image Moja bo rdeča, kakšna je pa tvoja? Si jo že dobila?

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

Neposredna povezava do sporočila: 1773
17.5.2010 11:40:07   
majabar
Križ meni občasno nagaja, predvsem, ko ležim na hrbtu. Sem prehitro prodala moj Dormeo in že 2 meseca spim na eni prešiti odeji in eni deki. Je kar trdo:).
Ja, moj trebuh... Včeraj je moj dragi svojima hčerkama povedal, da dobiva otročka in sta rekli, da komaj čakata, da me vidita nosečo. Sem rekla, da jaz tudiuser posted image . Saj bo! Pa še na telefon mi ju je dal, sta zelo veseli. Potem so se pa tri ure sprehajali po trgovinah z oblekicami za dojenčke:).

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
17.5.2010 11:49:03   
nadinne
majabar...imaš pa res lepo postavico...verejtno boš imela ti šele pred porodom tak trebuh kot ga imam jaz že sedaj user posted image

phelps...lušna majčka ne? Moja majčka bo vijolična...to je moja naj barva. Upam da jo dobim danes...me že firbec matra kako bo izgledala na meni user posted image

soncchhek, tudi pri meni moj špehec ni več tako lepo mehek...se čuti napetost, pa notri ga že dolgo ne morem več potisnit. Se tolažim da je bebica lepo izolirana notri...je res ne zebe za to oblogo user posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.