simonmojca
|
Sunday ja jaz zelo močno upam, da bodo šli, sem že začela računat, da na vrhu stopnišča-hodnika, je lahko še ena manjša ožja, ka bodo notri copati, natikači in krtače, ter paste za čevlje. za začetek bo kar 3/4 omare moje, moj itak nima velik robe, 5parov elegantnih čevljev pa 3 superge, pohodniške in zimske, tako da je omara mojaaaaaaaaaaaaaaa Se je pa men tako težko ločit od čevljev, lažje se ločim od oblek, torbic, plaščev, nakita.... bilo česa, samo čevljev ne morem dat - razen ko so že bogi, da vem da jih ne bom več obula. Sej veste kako je fino, ko imaš vse barve čevljev (zelene, vijolične, modre, črne - na 100 načinov pa elegantne-za boljše priložnosti) pa supergice za okrog, pa da ne govorim o natikačih polet - barvne, da se ujemajo z obleko (sej vem sem obsedena - moj pravi, da sem ****njena , da to ni normalno, da vsak mesec privlečem nove čevlje dam) no sej pol ka bom na porodniški nebom - moram zdaj ko še lahko , pol bomo pa za bebico čeveljčke pa supergice kupovale no jaz upam, da ta mesec zaključimo z malarijo po celem stanovanju, potem pa parket v prizidku, da bomo lahko otroško sobo naredili - ali pa če vsaj okna zamenjamo letos-bom tudi vesela , važno je, da se kaj naredi v stanovanju. grem jest ananas Lp
|