|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
13.5.2010 11:24:43   
Marimax
Aja, pri nas vsi vedo za veselo novico. Smo povedali po NS, reakcije pozitivne.

(odgovor članu Marimax)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
13.5.2010 11:50:46   
malajka84
Hej punce se malo oglašam v tem sprilskem vremenu sredi maja....očitno bo letos poletje ravno tam nekje septembra.:)

No drugče sem s pregleda, sladkorne ni, je sldakor tak k mora bit, druga vse vredu, poslušala sem sam srček, ker ja moja G sploh nima UZ razen vaginalnega, tak da....ne vem al me bo kam poslala al sploh en bom vidla bebike do novembra. Nismo še to nč omenjale bomo vidli.

naslednji pregled 16.6., spol presenečenje ( še od zadnjič na NS)

Nič lepo se imejte jst pa se grem spravit en golaž skuhat:) lušte so lušte in dans je golaž pa polenta na tapeti:)

(odgovor članu Marimax)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
13.5.2010 12:11:14   
simonmojca
oooo njami golaž pa polenta (nekaj najboljšega)

si mi dala idejo, bom mami klicala če se ji da to skuhat, ka delam do 14h moj pa itak pride pozn - bi šla loh mal na obisk user posted image

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
13.5.2010 13:35:07   
simonmojca
aja če vas zanima tukaj je en link za mikice - par je smešnih oz. na temo user posted image  sam so v ang. na ebay pa si mal poglejte ka so res pocen 5.99 funta, kar je 7,064 € (pa pol minimalna poštnina) - hlače so tudi full pocen.

http://clothes.shop.ebay.co.uk/Maternity-/3020/i.html?Garment%2520Type=Tops%2520%2526%2520T%252DShirts&LH_ItemCondition=1&Size=Size%252010&_trkparms=65%253A12%257C66%253A2%257C39%253A6%257C72%253A2498&_catref=1&_dmpt=Women_s_Clothing&_ipg=48&_trksid=p3286.c0.m14&_pgn=5

Lp

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
13.5.2010 13:39:52   
nov2010
Hojla sonosečke!

No se ponovno mal javljam. Včeraj smo imeli še eno NS, saj pri moji ginekologinji prejšnji teden nismo zvedeli natančnih rezultatov, ker nima licence.

In se mi je odvalil en majhen kame. Vse je OK. Ns je 1,6mm, kromosomski rezultati pa so taki:
Trisomy 21: 1:5212
Trisomy 18: 1:37282
Trisomy 13: 1:512273

Veliki smo 61,2 noseči smo pa 12t4d. Rok poroda pa ostaja enak. Srček nam pa bije 158krat na minutko. Ga je blo prav fino slišat.
Tko da sva bila oba skupaj z mojim prav navdušena. Se je splačalo dat tistih 60 evrčkov user posted image .

V službi bom te dni še povedala vsem ostali, saj namreč sedaj ve samo moj šef, ki pa je bil navdušen saj je tudi on pred letom postal očka.

Glede dela pa mislim ča bo vse Ok in tako kot mora bit bi delala dokler se bo dala. Itak bodo pa še dopusti mal vmes in bo oktober en dva tri tukaj.

Za vas pa imam eno vprašanje: in sicer ali ste se že kaj pozanimale o ŠOLI ZA STARŠE in kdaj nameravate it. saj mislim da bo čez poletje kar malo težav, ker bo čas dopustov.

No želim vam da kljub temu deževnemu vremenu uživate in božate svoje bušije še naprejuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1705
13.5.2010 13:57:21   
aleunam
Oh, mene pa zadnje čase kar skrbi za najino pikico... Sem precej pod stresom, toliko se je enih zadev nabralo... Zgleda, da je user posted image  pri meni odložil mlade. user posted image

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
13.5.2010 14:26:29   
Sunday
aleunam user posted image  upam, da bo kmalu bolje in da preženeš vse težave

sinmojca  a si že kaj kupovala? Jaz sem teleban za ebay

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
13.5.2010 14:35:56   
malajka84
sinmojca...tud mene zanima, če si kej kupovala preko ebaya oziroma če boš, ali pa mogoč kera druga? bi se zraven prišlepala:) jaz nimam pojma kak to gre:)

(odgovor članu Sunday)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
13.5.2010 18:53:45   
nadinne
Čao sonosečke.
Evo še mene z nuhalne...moj pikec ali pikica pridno raste, prav po šolsko user posted image Je v zlati sredini user posted image Glede na starost in nuhalni svetlino, ki je 1,7mm sem dobila naslednji izvid:
Trisomy 21: 1:9103
Trisomy 18: 1:9251
Trisomy 13: 1:19892

Je rekal da imam super rezultate...matr je prijazna ta Strahova...bi jo kar za svojo g imela user posted image No ja saj moja je tudi superca.
Veliki smo 67,7mm, noseča sem pa po novih izračunih danes točno 13 tednov, tako da mi je pdp prestavila na 18.11. Ampak zaenkrat me kar pustite pod 21.11. da vidim kaj bo moja g rekla na izvid in prestavljen pdp.  Bebica ima vse normalno razvito...videli smo dve polovici možganov, pa hrbtenico, srček, ki bije 169 krat na minuto, pa rokice in nogice, želodček, nosek in obe čeljusti...pa kako se je pretegoval, ko ga je dohtarca malo porukala user posted image Vglavnem super izkušnja...moj je čist navdušen in šele sedaj res dojema, da bo očka user posted image Dobila pa sem slikico, kjer se bevico lepo vidi s profila...se vidi nosna kost in pa nuhalna svetlina pa hrbtenica. Pa še cd s posnetki...moram še pogledat kaj je sploh gor. Dala sem pa 60€ za pregled in še 12€ za cd. Mi ni žal.

Tako, pa je to za menoj...sedaj pa čakamo naslednji pregled in pa da kaj buši zraste...pa da brcike začutimo...potem se bomo pa počasi že morfologije veselile...v katerem tednu je morfologija? Katera ve?

nov2010 tebi tudi čestitke za super rezultate.
alenaum, pazi nase in upam da te skrbi po hitrem postopku zapustijo...postavi smerokaze ven skozi vrata user posted image

Lepo se imejte...vau jutri je pa že petek...vikend končno user posted image

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
13.5.2010 19:43:30   
Soncchhek
nov2010 in nadinne čestitke za rezultateeeeeeeeeeeeee !!!!!!! a ni faj videt te naše štručke plavajoče a ? noro....jaz še kar ne morem pozabit kako muvajo tam dol in žurajo po svoje.

aleunam  saj veš...včasih lajf rukne pod noge vsa mogoča polena...veš zakaj ? da se naučimo it čez in.......ko preskočimo vse......potem saj veš kaj je......Mah, zmoremo čez vse in pika. Furajmo pozitivo in to je to.

Meni so pa javili z bolnice.....da ni bila glukoza oz.cuker ok, tako da moram drug teden na posvetovalnico o prehrani ipd.....da se bom držala diete.....tako da se bom morala " zdravit" zaradi gestacijskega diabetisa ( nosečniške sladkorne)...upam da to pomeni da najprej poskusimo z dieto......ne pa kar na kira zdravila ipd.
Pač dieta mi ne bo problem....itaq sem zdaj jedla majhne porcije.....ipd...sladkarij nisem dotaknila že 2 meseca ipd.....

< Sporočilo je popravil Soncchhek -- 13.5.2010 19:44:21 >

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
13.5.2010 19:53:28   
majabar
nadinne, odličen rezultat!!
soncchhek, tebe pa ta nosečnost res muči, najprej bruhanje, potem diabetes. Upam, da bo vse OK, ko user posted image pride na svet!
Jaz sem pa danes že več kot polovico spakirala po škatlah. Ogromno sem vrgla v smeti, cunje bom poslala pa v Bosno. Kar dober občutek, samo križ me boli zdaj. Cel dan sem bila aktivna in nisem čutila nič, zdaj, pred računalnikom pa se mi spet zdi, da moja pikica brcauser posted image .

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
13.5.2010 19:58:30   
Bela01
Eno vprašanje glede gibov. Ali je možno, da jaz pri 15 tednih že čutim brcike? Danes sem namreč v službi, ko sem sedela za mizo in mi je pas za hlače stiskal trebuh čutila tako rahlo brbotanje čisto spodaj nad medenico. Takšnega brbotanja nisem še nikoli čutila ob nobenem napenjanju od vetrov. In to je bilo tako brbotanje s presledki in ne konstantno enako poavljajoče. Meni je bilo prav lušno user posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
14.5.2010 7:07:29   
Urša08
jutrouser posted image

Čestitke vsem za vse uspešne preglede, za dobro sprejete novičke o nosečnostiuser posted image

majabar pridna si bila user posted image A se seliš za vedno al mata namen priti kdaj nazaj? Če sem preveč firbčna mi kar povej.

aleunam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem v trinajstem tednu in mi dnevi dobesedno kar letijo. Zaenkrat počutje v redu, no občasna zaspanost , ur+trujenost in slabost sta zraven sam ni hujšegauser posted image . Sedaj sta pa mojedva sončka že oba pokonci in okoli mene tako da se še kasneje malce javim, ko bo več miruuser posted image user posted image user posted image user posted image

lep dan vsem

(odgovor članu Bela01)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
14.5.2010 7:41:42   
simonmojca
jutro vsem user posted image

aleunam  mirkaj se  user posted image user posted image

preko ebaya user posted image  nisem še nič naročevala, danes bova z mojim (on je  registriran - pa njegova kartica je čekirana preko paypala user posted image , kar pomeni, da vse kar kupim - si zaželim preko ebay plača on - juuupiiii (drugače vedno jaz plačujem za cune-razen njegovih oblekuser posted image )) jaz si moram samo zbrat kaj hočem in katero cifro (kupovala bova pa hlače-kavbojke, ka so po 15 funtov in se mi res zdi neumno, da bi pri nas plačevala od 40€ dalje user posted image ).

drugače pa moj in moj brat skoz kupujeta preko ebaya (brat vse mobitele, obleke, superge, za otroke stvari...., moj pa vse za rač. in vse tehnične stvari, njegovi sodelavci pa so preko ebaya kupovali vse od vozičkov, posteljic za dojenčke...... uglavnem vse in so zelo zadovoljni, ker je 2x ceneje in večja izbira kot pa pri nas, v roku 1tedna pa dobiš po pošti - pa če ti ni všeč zamenjaš ali pa vrneš (pa ti vrnejo denar) uglavnem pri nas same dobre izkušnje.

Moj me je poduču, da je treba gledat da je zaston poštnina - ali pa preveriš kok jo računaš (če je mal - ok, drugače zbereš drugega ponudnika), da je treba obvezno gledat da kupuješ v EU, ker če je iz drugje je potrebno plačat še takso - in kasneje pride do tebe.
Če hočeš kupovat prek ebaya moraš imet Viso, Eurocard...... (kreditne kartice) pa se registrirat.

Še tabelo za cifre če katero zanima, da se ne bo tok lovila - UK velikosti - niso naše

OBLACIL-ŽENSKO
           XS           S             M               L                 XL
US      0/2       4/6         8/10          12/14        16/18
UK      4/6       8/10       12/14        16/18         20/22
GER    32/34  36/38     40/42        117118119120/46         48/50
prsi    76/83   83/90     90/97       97/104      104/114
pas    60/67   67/74     74/81        81/88         88/98
bok     84/91   91/98     98/105     105/112    112/120

lp

< Sporočilo je popravil simonmojca -- 14.5.2010 7:43:08 >

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
14.5.2010 7:50:35   
simonmojca
mal popravljena lestica - da je bolj pregledna

XS             S                          L                 XL
US      0/2        4/6         8/10         12/14        16/18
UK      4/6        8/10       12/14      16/18          20/22
GER    32/34   36/38     40/42       44/46         48/50
prsi    76/83    83/90     90/97      97/104       104/114
pas     60/67   67/74     74/81       81/88          88/98
bok     84/91    91/98     98/105    105/112     112/120

Neposredna povezava do sporočila: 1715
14.5.2010 8:08:52   
Anonimen
pozdravljene sonosečke! user posted image

vau, sem potrebovala kar nekaj časa da sem se prebila čez vse vaše čveke od takrat ko sem se nazadnje javila... no, mi smo danes napolnili 12 tednov in neverjetno sem si oddahila saj je čas največjega tveganja končno za nami. sicer pa res komaj čakam torek in NS da spet vidim to mojo pikico in upam da izvem kaj skriva med nogicami user posted image včeraj je moja pikica dobila svoje prvo darilce, najboljša prijateljica je tako navdušena nad prihajajočim dojenčkom da si ni mogla pomagat in je kar kupila prvo pidžamo user posted image neverjeten občutek ko v rokah držih tako majhen kos blaga... sem kar rekla svojemu dragemu da kar ne vem če bom dočakala da grem rodit, da bi ga jaz že zdaj na veliko cartala user posted image verjamem da tako čutite vse in da nisem neka izjema... drugače je z nami vse ok, morda se bo zdelo neverjetno ampak tudi jaz že čisto po malem čutim dogajanje tam spodaj. in sicer v obliki mehurčkov in občutek je kot da se mi nekaj pretaka tam spodaj... z velikim veseljem pričakujem prve brcike, čeprav vem da na to bo potrebno še par tednov počakat. je pa res da je G rekla da ga nosim čisto spredaj in da bom brcike in vse ostalo verjetno začutila malce prej. morda se bo katera zdaj nasmejala, ampak zvečer ko ležem, zaštartam MP3 predvajalnik, vzamem velike slušalke in jih naslonim na trebušček user posted image se mi zdi da tudi kasneje glasba deluje sproščujoče na dojenčke pa sem si rekla da ga bom kar pričela navajat na to user posted image nič drage moje dame, upam da se obeta dan brez dežja, maksimalno ga izkoristimo... sicer je pa tu že vikend.... user posted image pozdravček

Neposredna povezava do sporočila: 1716
14.5.2010 9:15:15   
aluap
Ojla,
no končno sem se odločila, da se vam pridružim... Do sedaj sem vas redno brala, no zdaj bi pa mogoče še jaz lahko malo sodelovala user posted image .
Za tabelo (ker sem se pravkar registrirala ne vem kako se tabela dopolni) vas prosim, da vnesete moje podatke
29.let; 1 user posted image , 0 user posted image , NS 20.5., NP 3.6.

Sem pa na prejšnjem pregledu 6.5. skor s stola/postelje padla, ko je moj G na UV videl dve bebiki user posted image  (dvojajčna). To je blo pa presenečenje da te kap. Ni čudn, je reku G, da vam je tolk slabo... No sicer nisem bruhala, ampak tisti moreč občutek stisnjenega želodca, pa da ne govorim o zaspanosti. Podirala sem družinske rekorde. Zdaj sem v 12 tednu in se moje počutje izboljšuje. JUPI! Rabm več energije za dvojno planiranje.

Vsem želim lep dan, pa produktiven vikend, čeprav bo deževn...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
14.5.2010 9:44:13   
simonmojca
nov2010  jaz že razmišljam glede šole za starše oz. mojemu sem omenila, da naj se sam odloči (ker morava it - hočem, da je zraven pri porodu pa morava štempelj dobit.... pa če se bo on kaj nauči pa tudi ni nič narobe) user posted image

Zdaj se more on odločit a greva zdaj - pa pol nebi šla - vročina poleti, pol bom imela pa že velik trebuh, pa priprave v stanovanju - časovno nevem kako bo šlo.
Pa odločit se more a greva v naš ZD - ka naju vsi poznajo (moja sestra tam dela, pa par kolegic) ali greva v Leonišče, tako da moram počakat da moj user posted image  pove in gremo.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
14.5.2010 9:52:23   
simonmojca
aluap zdravo lepo, da si se pridružila - o kako lepo dvojno veselje user posted image

lp

Neposredna povezava do sporočila: 1719
14.5.2010 10:16:31   
zalos
Ojla user posted image .

Dobrodošla nova. Mislim, da med novemberkami ni še nobene, ki bo imela dvojčke. Čeprav bi včasih rekla, da jih bom imela tudi sama, ker je moj trebušček že tako veeelik. user posted image   Tako, da sva z mojim včeri odhitela po  prve nosečniške  hlače in majčke. Sem bla že kar obupana nato pa sem najdla hlače v H&M. Mislim, da nas ima kar nekaj iste hlače. Kako da ne, ko pa v naših trgovinah za user posted image  ni nobene izbire velike. Me pa tolaži dejstvo, da za naše user posted image  pa bo kaj za kupit. user posted image

Punce a se vam tud zdi da bo teh 9 mesecev hitro minilo? Men se je prvo zdel ke je še to, zdaj pa tedni kar minevajo. Poletje, ki je pred nami pa vedno tk hitro mine.

Neposredna povezava do sporočila: 1720
14.5.2010 10:38:58   
Marimax
Dobrodosla nova mamica bodocih dvojckovuser posted image

Šola za starše: v LJ se izvaja za staro porodnišnico (babice) ter po ZD LJ in sklepam da tudi po drugih krajih v SLO. Veliko o tem je napisano na spletni strani
http://www4.kclj.si/index.php?m=5&s=2&odd=13&o=1. Kar mi potrebujemo oz. prvorodke in njihovi spremljevali je tečaj predporodne priprave, ki obsega 10 srečanj oz. predavanj. Udeležba možna od 32 tedna nosečnosti dalje. Je pa najbolje poklicati tja in se pozanimati, na zgoraj priloženem linku pa je tudi pdf dokument kjer najdete informacije o terminih predavanj. V pozni nosečnosti tečaj odsvetujem, jaz sem v prvo komaj sedela na tistih trdih stolih. Pa termini ob 18h so polno zasedeni, komaj dihaš v tisti predavalnici.

(odgovor članu zalos)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
14.5.2010 10:52:59   
nejka000
dan punce!

evo mene iz bolnice-SPET! sem včeri spet tak močno zakrvavela na pregledu pr moji G da me je kr spakirala. Dans so me pa spet  odpustli, češ da ležim lahko doma. No saj vejo kaj delajo.
Zaj so mi vsaj povedli kaj je narobe, baje da se je posteljca začela luščit in imam STROGO LEŽANJE.

Dans sem sicer nameravala po nove hlače, ker je moj trebušček že fajn okrogel in več nič ne spravim nase ampak očitno bo  stara trenirka še kr en cajt mogla zdržat.

Aja vse ki hočjo kupit baby belt za v avto, v pikapolonici ga majo. Če ga majo v MS in v CE v pikapolonici ga morjo met tud drugje.

(odgovor članu Marimax)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
14.5.2010 11:33:44   
aleunam
Jaz sem danes opravila pregled... Nič posebnega, samo načakali se smo. user posted image  Naročena sem bila ob 8h in končala ob pol 11h. Najprej me je stehtala (imam eno kilo več, čeprav je doma kazalo stagniranje teže), pritisk 110/70, dala sem vodo, čakala na izvide. Vse je v redu, le piti moram več. Na pregledu me je pogledala, poslušali sva srčka z napravico ala AngelSound (ga je kakšno minutko iskala), čudoviti zvok. user posted image Zdravi smo in to je to. NP čez 4 tedne, torej 11.6. Takrat mislim, da ponovno dam kri za preverjanje tokse. Uh, za Šolo za starše sem pa pozabila vprašati, bom naslednjič. user posted image

Punce, hvala za lepe besede. Soncchhek, še kako imaš prav. Saj je življenje polno vzponov in padcev, ampak trenutno sem bila res pod stresom, sem tudi jokala precej in sem se bala za pikico. Saj veste, včasih je fajn malo pojamrati na forumu in ob vaših besedah je takoj malo lažje. user posted image Zlate ste, pa saj to veste. Vam pa povem, da sem sama pri sebi ugotovila, da v veliki meri name vpliva vreme, odkar sem user posted image . Bolj je slabo, slabše volje sem tudi jaz. Smotano, prej nisem bila taka in to pripisujem hormonom. user posted image  Se moram bolj posvečati sebi, hobijem (enega sem morala zaradi user posted image opustiti), prebrati kakšno dobro knjigo, pa bo.

Dobrodošla, aluap. user posted image

Nejka000, držim pesti, da bo z vama vse v redu. user posted image user posted image user posted image
Sedaj pa do konca spijem prvo user posted image , sem pred pregledom skoraj zaspala. user posted image

< Sporočilo je popravil aleunam -- 14.5.2010 11:34:41 >

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
14.5.2010 11:39:42   
nejka000
aleunamuser posted image user posted image user posted image tud jz sem bla tadnje cajte full pod stresom.  Sem mela sodišče pa z bivšim se boksama okol skrbništva za tamalga in je blo grozno , pa selitev pa vse to,  tk da sem sam jokala pa se sekirala zadnje cajte full. Čeprav sem full trdna pa močna ženska in prenesem marsikaj mislim da je to tud zej zarad hormonov pa nosečnosti. Ampak treba se je res umirit pa mal pozabit na vse. Jz se probam kar se da zamotit, saj drgač vidim da že tile živci terjajo svoj davek.

Sej bo, sam ne se preveč sekirat. Jz se tud probam da se ne.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
14.5.2010 12:02:44   
majabar
Urša08, čez kakšnih 5 let naj bi prišla sem. Bova videla. Ne bova se omejevala, kot nama bo pasalo.
Sem pa tudi jaz s pregleda. Dobila sem izvide krvi, kot sem vedela imam krvno skupino 0+, negativno na toxoplasmoso in na sifilis. Sem pa slabokrvna, kljub temu, da vsak dan vzamem Elevit in pojem ogromno sadja in zelenjave. Mi je priporočila še Floradix. Bomo videli, če bo kakšen učinek. Tehtala me do sedaj še ni, me vedno samo vpraša po teži, se itak vsako jutro tehtam. Pritisk sem imela 85/55, ni čudno, da me boli glava. Nato sva z ginekologom kakšnih 5 sekund poslušala srček in to je to. Naslednji pregled (morfologija) 15.6., tako bom kupila karto za Kolumbijo za 16.6.
Zdaj pa naprej pakiranje!
aluap, čestitke!!

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.