aleunam
|
Jaz sem danes opravila pregled... Nič posebnega, samo načakali se smo. Naročena sem bila ob 8h in končala ob pol 11h. Najprej me je stehtala (imam eno kilo več, čeprav je doma kazalo stagniranje teže), pritisk 110/70, dala sem vodo, čakala na izvide. Vse je v redu, le piti moram več. Na pregledu me je pogledala, poslušali sva srčka z napravico ala AngelSound (ga je kakšno minutko iskala), čudoviti zvok. Zdravi smo in to je to. NP čez 4 tedne, torej 11.6. Takrat mislim, da ponovno dam kri za preverjanje tokse. Uh, za Šolo za starše sem pa pozabila vprašati, bom naslednjič. Punce, hvala za lepe besede. Soncchhek, še kako imaš prav. Saj je življenje polno vzponov in padcev, ampak trenutno sem bila res pod stresom, sem tudi jokala precej in sem se bala za pikico. Saj veste, včasih je fajn malo pojamrati na forumu in ob vaših besedah je takoj malo lažje. Zlate ste, pa saj to veste. Vam pa povem, da sem sama pri sebi ugotovila, da v veliki meri name vpliva vreme, odkar sem . Bolj je slabo, slabše volje sem tudi jaz. Smotano, prej nisem bila taka in to pripisujem hormonom. Se moram bolj posvečati sebi, hobijem (enega sem morala zaradi opustiti), prebrati kakšno dobro knjigo, pa bo. Dobrodošla, aluap. Nejka000, držim pesti, da bo z vama vse v redu. Sedaj pa do konca spijem prvo , sem pred pregledom skoraj zaspala.
< Sporočilo je popravil aleunam -- 14.5.2010 11:34:41 >
|