amazonka3
|
Jojjjj srake, kolk pišete, niste normalne Nič se nisem javljala zadnje dni, sem čist fertik - mal me vreme baše, mal me trebuh prav boli, me šravfa, špika.... Poleg tega se že cel teden zezam z magistrsko, pa z menjavo avta. Avtobus kupljen, zdaj pa moj mali bmwjc gre Tko da ravno takrat ko se boste basale v Rustiki, bom oddajala avto in pakirala zice v svoj lepi avtobus O.k., sej se bom navadla.... Skratka, aja, okol kontracepcije.... Sem slišala, da Mireno ful hvalijo. Čeprav sama hormone ne prenesem sploh. Tko da mkbk, tko je pri nas nastal tretji Vidš, Živi so porezal cevke mimgrede pri carskem, midva pa razmišljava, da moj poreže svoje cevke... Tko je bil odločen, zdaj se je pa nekaj usral. Pravi, da bi se rad v živo pogovoril s kom, ki je to naredil. Pa mu pravim, pejd na forum, ampak on tega noče. No, ta vikend praznuje moja tavelka pupa 9 rd, tko sem ponosna mami. Matr je velka. Iz teh malih posranetkov ratajo tko velike lepe mlade dame. Boste vidle. Za fante pa še ne vem kako to gre, Živo vprašat. Masha, vesela sem da je vse o.k. Matr si se mogla ustrašit. Poročaj kaj, kaj je bilo, za tiste, ki nismo s teboj sfrendani na FB. Kaj je pa s Sašo??? Eh, očitno ma delo
|