|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
13.5.2010 23:58:58   
MaliMišek
Srakici jaz vaju zapuščam....tamali mi bo razturil trebuh user posted image ....nočko!

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
14.5.2010 0:01:19   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek

Srakici jaz vaju zapuščam....tamali mi bo razturil trebuh user posted image ....nočko!

men tud ful nabija. Očitno sta tudi najina otroka že usklajena. Sam da ne bosta tud tok pozabljiva.user posted image

Nočko!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3602
14.5.2010 0:01:26   
Anonimen
Nisem nesla smeti. Zdaj morem pa malo zbudit in nahranit. Eh, kam gre cajt.

Hlac pa nisem narocila, ker si ne upam po internetu narocati short shorts. Mislim, da so to hotke. Tega pa ze pred nosecnostjo nisem nase vlekla. Vidve pa kar. Jaz vaju supportiram!! user posted image

Krti, Ronaldo je sik fak user posted image
MM, lepo spi. In D tudi. Nikoli ne ves, kdaj bosta nocni siht tolkla ... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3603
14.5.2010 0:02:07   
Anonimen
Gute Nacht user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3604
14.5.2010 0:02:36   
Anonimen
Evo, tako se zvezdice nabijajo! 2 besedi in 1 smajli v postu. Zdaj stekam user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3605
14.5.2010 2:17:40   
krtkova
user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
14.5.2010 8:27:48   
anajrim
Hehehe punce - sem se pa zelo nasmejala ko sem brala zdj te vaše poste... imate pa ideje...

Zdaj pa vse spite al kaj??????????

Uživajte danes v Rustiki!!! Pa še zame pojejte eno kepico borovničevega sladolda...božanski je!!!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
14.5.2010 9:07:42   
amazonka3
Jojjjj srake, kolk pišete, niste normalne user posted image user posted image user posted image user posted image
Nič se nisem javljala zadnje dni, sem čist fertik - mal me vreme baše, mal me trebuh prav boli, me šravfa, špika....
Poleg tega se že cel teden zezam z magistrsko, pa z menjavo avta.
Avtobus kupljen, zdaj pa moj mali bmwjc greuser posted image user posted image  Tko da ravno takrat ko se boste basale v Rustiki, bom oddajala avto in pakirala zice v svoj lepi avtobus user posted image  O.k., sej se bom navadla....

Skratka, aja, okol kontracepcije....
Sem slišala, da Mireno ful hvalijo. Čeprav sama hormone ne prenesem sploh. Tko da mkbk, tko je pri nas nastal tretjiuser posted image
Vidš, Živi so porezal cevke mimgrede pri carskem, midva pa razmišljava, da moj poreže svoje cevke...user posted image  Tko je bil odločen, zdaj se je pa nekaj usral. Pravi, da bi se rad v živo pogovoril s kom, ki je to naredil. Pa mu pravim, pejd na forum, ampak on tega noče.

No, ta vikend praznuje moja tavelka pupa 9 rd, tko sem ponosna mami. Matr je velka. Iz teh malih posranetkovuser posted image  ratajo tko velike lepe mlade dame. Boste vidle. Za fante pa še ne vem kako to gre, Živo vprašat.

Masha, vesela sem da je vse o.k. Matr si se mogla ustrašit. Poročaj kaj, kaj je bilo, za tiste, ki nismo s teboj sfrendani na FB.

Kaj je pa s Sašo??? Eh, očitno ma delouser posted image  

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
14.5.2010 9:17:50   
pupa*81
hej srakice... oz vas bom preimenovala v sovice k tolk ponočujete user posted image user posted image user posted image

sm se tolk nasmejala vašim nočnim debatam, super ste!

ker je bilo govora o nekih pitah ste mi nardile lušte in enkrat ta vikend pade jabolčna pita, po domačem/preverjenem receptu user posted image

Jabolčna pita
testo: zmučkaš skupaj spodnje sestavine (če je preveč mokro dodaš moko, itak) in obložiš pekač (ni nujno ga namastit, ker je masleno testo).
280g moke
1/2 žličke soli
170g hladnega masla ali margarine (kockice)
5-6 žlic ledeno hladne vode
nadev: zmučkaš skupaj in nadevaš na surovo testo
1,1kg narezanih ali naribanih jabolk
50g sladkorja
sok 1 limone
2 žlički cimeta v prahu
pred koncem peke na vrh dodaš še 30g kockic masla/margarine in 2do3 žlice medu. testiren sie! user posted image

mkbk malenkost, s to kontracepcijo se ubadam že skor cel mesec user posted image mi je bla ful kriza zdej k je bla 6tednov suša user posted image no, po pregledu pri g pa končno nekaj akcije user posted image ja jst se nagibam k bakrenemu ker mi hormončki že tako nagajajo (sm baba zmešana user posted image ), sam bom vidla kolk boleče M bom imela zdej po porodu - če bodo prehude, bom vzela pa hormonskega, kaj pa čem. ma mislim da tega vložka ni čutit med user posted image najbrž sploh ne veš da ga imaš, vsaj upam no user posted image ker čene bo takoj vn letu user posted image

aglaia ja je fajn k se na previjalni kakec sam pocedi ja, sam počaki da ti enkrat kihne alpa zakašlja vmes user posted image boš vidla pol rafal... sm mogla celo kopalnico po tleh brisat user posted image user posted image
ja k gre tvoj v službo ti bo pa zvečer že pripravu za naslednji dan kosilo user posted image (malo morgen, je reku moj user posted image ), pa skrinjo boš imela založeno z napol pripravljenim futrom, pa tašči in mami boš lahko rekla naj te nafutrajo če jih moreš že prenašat na obisku user posted image v trgovino pa gre možek komot preden pride domov, sam na mejl mu jst pošljem seznam za v trgovino preden štarta iz službe user posted image user posted image
upam, da se ti danes ponoč ni mleko skisalo od živčnosti, pa da si našla primeren povštr user posted image

ajaaa, tiste podloge imam jst sicer na zalogi za postelco za pod rjuho, če slučajno pride ponoči kej mimo user posted image

kratke hlače pa pr meni tudi no-go user posted image no me vsaj sonce ne opeče user posted image že tako sem k kuhan rak če samo povoham sonce user posted image

amazonka čestitke za rd od pupe, pa itak za mami (ker se je 9 let nazaj matrala v porodni) user posted image

meni je prou fajn k smo zmešane mame in bodoče-mame user posted image mi vsaj ni treba sam o dreku/kapljicah/... brat user posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
14.5.2010 9:36:52   
petrca2507
Dobro jutro srake in sove

Spet sem imela 3 strani za prebrat. user posted image

Včer sem pozabila nekaj napisat. To bo verjetno rešilo vprašanje marjanaj o rezanju presredka. user posted image   V glavnem, včeraj sem mojo frizerko spraševala o tem. Ona ima 3 otroke, prve 2 je rodila z epiduralno v Postojni, tretjo pa s carskim rezom v postojni (mala je bila na rit obrnjena in se ni hotla matrat s porodom). Njo so prvič in drugič rezal. Rekla pa je, da so drugič rezal po isti črti, kot prvič.

mkbk...spraševala si me o geliranih nohtih. Če se bo le dalo, jih bom imela skoz. Sej imam čist kratke. So mi bolj všeč, ker so topi, moji naravni pa so kar ostri. Sem tud mojo kozmetičarko (ki je hkrati tud moja frizerka) vprašala, kako je bilo pri njej, pa je imela tekom vseh nosečnosti in tud kasnej gelirane nohte. Pa že prej sem se z 2 mamicam pogovarjala o tem in sta obe pohvalili. Tko da bomo vidl.

jabolčna pita...če sm iz vseh postov prav razumela, se ena pita peče danes zvečer, druga pa čez vikend. Torej, kdaj pridemo vse pojest? user posted image

danes...jst mogoče kakšno minutko zamudim, ker morm mlajšo psico peljat v varstvo. Za podaljšan vikend gre na Madžarsko na tekmo.

kratke hlače...verjetno jih moja rit letos ne bo vidla. user posted image   Zaenkrat imam kupljene vse 3/4, da prekrijejo celulitasta stegna.

www.petrca.net

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
14.5.2010 9:46:05   
krtkova
jutro!

me veseli, da smo vas malo pozabavali. Sam men ni blo pa nič smešno, ko spet celo noč nism mogla spat. Če sm pa že zaspala, sm se pa ful zbujala, pa wc, pa zgaga me je matrala....grozna noč!!user posted image user posted image

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
14.5.2010 10:07:21   
amazonka3
IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81

Jabolčna pita
testo: zmučkaš skupaj spodnje sestavine (če je preveč mokro dodaš moko, itak) in obložiš pekač (ni nujno ga namastit, ker je masleno testo).
280g moke
1/2 žličke soli
170g hladnega masla ali margarine (kockice)
5-6 žlic ledeno hladne vode
nadev: zmučkaš skupaj in nadevaš na surovo testo
1,1kg narezanih ali naribanih jabolk
50g sladkorja
sok 1 limone
2 žlički cimeta v prahu
pred koncem peke na vrh dodaš še 30g kockic masla/margarine in 2do3 žlice medu. testiren sie! user posted image

UUU, super, testiram v nedeljo. Jaz imam še eno tako varianto, ko vodo nadomestiš z belim vinom. Zanimiv okus testa user posted image  Hvala.

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
14.5.2010 10:26:35   
marjanaj
Kaj je s tem vremenom, prejle pogledam čez okno in dežuje. Zdaj pogledam čez okno in na fertik sije sonce? user posted image Sej se ne pritožujem, ne ne! Da me ne boste narobe razumele. Odlično je tole. Po Cityparku sem se najavila še pri mami na kosilu, mi bo pire & špinačko pa juhico skuhala, mmmmmmmmm. Potem jo bom pa še kar kam pičila. Doma pa ne bomo, če je tak lep sonček! user posted image

aglaia
pa ti nadsuper! I love you! Kakšne miselne naloge mi daješ. Odlično, vsaj ne bom imela zakrnelih sivih celic zdaj ko sem doma in ne v službi. Kako bom umivala tamauga na naši divji parceli? Ammmm... veš, da sem mogla res malo pomislit. Ker jaz sem pač slana cel vikend, oziroma se mogoče tudi kdaj stuširam, če se prešvercamo v kamp. user posted image (ponavadi gremo dol od petka do nedelje). Po moje bom imela vodo za umivat malega pač kar zunaj na zraku in jo itak sonce toliko ogreje, da je topla in ni mrzla. In to bo to. Za čajčke in razne zadeve za jest in pit z vodo se pa itak dobi posebna voda v flašah za dojenčke.

podlogi se reče podloga za enkratno uporabo ali nekaj takega. V Mullerju stane cca. 3,50 €, v Leclercu pa cca. 2,50 €. Ponavadi jih je 10 kom skupaj pakiranih in velike so 60 cm x 60 cm. Priporočam nakup. Jaz imam vedno eno s sabo v torbi, ker malega vedno kje zunaj previjam. In zdaj pa - zahvala gre nax za odlično idejo - jo uporabljam tudi doma na previjalni.

petrca da best! Hvala za presredek. Sem kar malo mirnejša. Čeprav še ni rečeno, da bomo imeli še en pridelek.

amazonka lepo praznujete rojstni dan tamale. Kakšna bo torta? user posted image Ja ja, sej vem ne smem toliko na sladko mislit, pa se ne morem zadržat. Smo včeraj praznovali rojstni dan nečaka in sem zmazala en ogromen kos čokoladne torte.

krti, MM in petrca se vidimo ob 12h v Rustiki!

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
14.5.2010 10:33:28   
MaliMišek
Jutro!

Jaz sem se sicer naspala...nimam pa nič pametnega za povedat! Tema v glavi user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
14.5.2010 10:38:08   
pupa*81

Tema v glavi user posted image

haaaa, prižgi luč user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3615
14.5.2010 10:39:40   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81

Tema v glavi user posted image

haaaa, prižgi luč user posted image user posted image user posted image

Ne pomaga, očitno je napeljava šla user posted image !

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
14.5.2010 11:03:23   
Anonimen
Guten Morgen!

Jaz nimam nic za povedati (surprise surprise), samo pozdravim vas in nabijem en post.

Upam, da se boste imele lepo v Rustiki.
Amazonka, hepi brzdaj mali amazoncici. Joj 9 let. To je ze na pragu pubertete user posted image Nasa ne bo NIKOLI tako zrasla user posted image
Marjana, jaz sem tudi onaravnem gretju na soncu razmisljala. Danke za tvojo hilfe. Btw, ce smo ze pri previjanju. Kako pa mu umivas ritko na terenu? Vlazilni robcki?

Aja, btw, smeti se vedno nisem odnesla. Mi moz ni pustil sredi noci v halji ven. Verjetno se je bal, da me odpeljejo, on je bil pa zaspan pa ni imel energije za mano na Polje in nazaj na konec sveta.

Spet predolg post. Matervola pa moj jezik user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3617
14.5.2010 11:04:49   
Anonimen
Ah se to, MM kako sem vesela, da nisi sla rodit!! Sem zjutraj prav s strahom na telefon pogledala pa cakala kaksen sms v stilu, dva ze dobro uro strmita vame ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3618
14.5.2010 11:07:45   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

Ah se to, MM kako sem vesela, da nisi sla rodit!! Sem zjutraj prav s strahom na telefon pogledala pa cakala kaksen sms v stilu, dva ze dobro uro strmita vame ... user posted image user posted image user posted image

ja, seveda!!! Nikamor še ne sme, mora mene počakati!!user posted image user posted image

Pa še dobr, da mamo M.-ja, da te ne spusti ven ponoč. Ker sm pol razmišljala, ne samo Polje, ti bi lahko tudi tako pobezljala in ga šla žurat v Ljubljano.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
14.5.2010 11:07:57   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

user posted image še vedno sem tukaj! Si je tudi D oddahnil user posted image , sicer bi raje videl da sem zdaj skoz doma in ga je skoraj kap ko sem rekla da imam danes zmenk z babami user posted image !

No ti pa le odnesi smeti, čez dan ne boš tako sumljiva v halji in te verjetno ne bodo prišli iskat za v Polje user posted image ... al boš pa še bolj sumljiva user posted image .Mah kaj pa vem...sej pravim, tema v glavi user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
14.5.2010 11:08:39   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

, ti bi lahko tudi tako pobezljala in ga šla žurat v Ljubljano.user posted image user posted image

Ampak ne brez NAJU!!!

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
14.5.2010 11:17:00   
petrca2507
Jst sm ponoč od 4h do 5h bedela. Otroček je kolcal, mene je pa metal po postli. user posted image   Ampak vstat se mi pa vseen ni dal. Sem lepo ležala najprej na enem boku, pa potem na drugem, pa mal na hrbtu, ... Zraven sem poslušala, kako zunaj dež pada. Moj je zraven spal ko ubit in sem prov preverila, če še diha. user posted image  Na stropu v spalnici sem opazovala uro, kako bežijo sekunde. Potem se je še barva vmes zamenjala. Joj, kakšna romantika je bila. Kaj vse zamujam ponoči. user posted image

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 3622
14.5.2010 11:19:38   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj
petrca da best! Hvala za presredek. Sem kar malo mirnejša. Čeprav še ni rečeno, da bomo imeli še en pridelek.

Sem še mojo mami vprašala, kako je bilo pri njej. Prvo punčko je rodila s carskim rezom v ljubljanski porodnišnici, ker je imela previsok pritisk. Mene je normalno rodila in bila rezana. Pri moji mlajši sestri pa sploh ni bila nič rezana, niti šivana.
Tko da je očitno vsak porod lahko drugačen.

www.petrca.net

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
14.5.2010 11:24:24   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507
 Na stropu v spalnici sem opazovala uro, kako bežijo sekunde. Potem se je še barva vmes zamenjala. Joj, kakšna romantika je bila. Kaj vse zamujam ponoči. user posted image

blago tebi, tega jaz ne morem. Tkole mirno ležati in "uživati". Tle moje telo rata čist nervozno!user posted image  Zato pol vstanem.
je pa res, da moja digitalna ura ne menja barve in nima sekund.user posted image  mogoče je to problem?user posted image

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
14.5.2010 12:24:33   
anajrim
Hehehe...zdaj pa ni nobene več tle gor...seveda ker se sladkate v Rustiki!!! 

Uživajte!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?