Krysia
|
Evo mene punce. Sej vas ne zanemarjam, sam mal se še lovim s tole novo službo, ampak bo že ... Amelia, čestitke! Želim ti lepo nosečnost s čim manj slabostmi! Bella, Rok tud še spi v otroški posteljci - mamo čez poletje plan mu uredit sobo pa ga navadit na mladinsko postlo ... sicer mislim, da ne bio kakšnih posebnih težav s tem, razen da bo mene strah, da bo dol padu, ker se skoz premetava ... ampak sem se jst tud skoz premetavala, pa nikol nisem dol padla ... Pa super za izginulo dudo ... tud ta projekt nas še čaka ... sej jo ma sam za spat, sam ponoč, če se zbudi, jo poišče pa da v usta, pa če je ne najde, je jok, tko da ne vem, kako bomo to spelal ... v vreči pa tud nismo več, ker mu je prevroče ... Zoja Miša, mal zatišja je tuki gor, sam kot vidiš, smo ene vztrajne pa se kr oglašamo ... jst priznam, da sem velik na FB (pač ... moja obsedenost z igrcami), ampak vas ne nameravam zapustit tuki gor ... K_a_t_j_a, kako si praznovala? Pa ko sem vidla, da maš šele četrt stoletja, sm se kr zamislila nad svojo starostjo ... eh, pustmo to - star si takrat, ko te svečke za torto stanejo več kot torta Anita, upam, da si vsaj mal odpočiješ na primorskem ... Nč, bo treba še mal delat, pol pa mal FB pogledat, pol se bo pa itak Rok zbudil ... danes bova kuhala juho iz bučk - upam, da ne bo imel nič proti ... sej načeloma se ne pritožuje nad hrano, sam jst glih nisem neka huda kuharica ... Se tipkamo, pridne bodte ...
|